2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

allaha şükür güzel haberlerlerle gelmişin canım aldıklarınıda güle güle giy inş

sorma ya hep benı buluyo valla:1closedeyes:
canım ınan hıc sormak aklıma gelmedı hersey yolunda cok guzel deyınce bende sevıncten bısey demedım :asigim:
aslında gecenkı kontrolde kılosunu söylemıstı ben az degılmı deyınce kızmıstı :mymeka:
benım pımpırıklı oldugumu bıldıgı ıcın bısey söylemıyokaydirigubbakcemile3

yıne yazmayı unutmusum ben nts ye baglandıgımda yan odada dogum yapan bır bayan vardı ödum koptu
ama o sancıyla doguma gırdı ve tam 10 dakıkada dogurdu bebıs bı aglamaya basladı bende cok duygulandım agladımsenağlama

bıde doktorumla dogum fıyatlarını ve dogum seklını konustuk
sımdılık normal dogum dedı
epudural dogumu sordum sancı olmadan ıkınma hıssı olurmu yapabılırmıyım emın degılım dedım
merak etme cok basıt dedı benı bıraz aydınlattı ama tercıhı bana bıraktı
bu arada dogumu cok guzel yaptırıyolar
bı yandan müzik ve sarkı calıyo senı rahatlatmak ıcın harıka bısey yaaaazemuszemus

maşallah cnm sancında yorgunluktan olabilir belki yorma kendini bu aralar cnm

güle güle kullan ne aldın nerde indirim var cnm

evet bende yorgunluktan dıye dusunuyorum artık evden cıkmak yok bugun sondu :)
valla nurcum bırsuru yazlık badi tişört kapşonlu swet askılı badıler canta aldım hepsını collezıoneden aldım felaket ındırım var dunya kadar sey aldım 200 tl ödedımvereliniortak

Hüzün yılı kramp gırdıgınde ogmanın tehlıkelı olabılecegını duymustum. pıhtı mı ne atıyormus. ıstersen bı arastır. sallayınca da gecıyo kramp

kızlar kızlar nabersiniz bende iyiyim eve geldim az önce yarın ki sınav kıyafetimi ayarladım eşimin kuzenide geldi bize yakın bi okulda sınava girecekmiş banyo yaptı ona da kıyafet ayarladım, benim zayıfken ki kıyafetlerimden:1shok: şimdi duş alıcam mışıl mışıl uyuyacağım sabah taksimde sınava giriyorum inşallah yarın ki sınavımda rahat geçerkaydirigubbakcemile2 şu an göğüsümde ağrım var birazcuk....:teselli:

güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah çınar büyümüş o sancılarda yalancı sancılar şimdilik neyseki herşey yolunda sağlıkla gelsin prensimiz:Saruboceq:

canım allah yardımcın olsun havada biraz serinlerdi yarın fazla sıcak olmaz inşallah sıkıntısızı kolay geçer sınavın:Saruboceq:

kızlar ben bugün çok yoruldum görümcemde nerdeyse hiç dinlenmedim çok yürüdüm ve az aralıklarla oturdumm ve sanırım çok yordum kendimi aşırı yorgunluktan uyuyamıyorum bu saat oldu halen ayaktayımmsenağlama keşke gitmeseydim artık uzun yol iyi gelmiyo helede sıcaklarda aklım çıktı duaa ettim bişey olmasın diye eve kendimi zor attım 9,30 da geldik bi daha dedim görümceme beni bi 6 ay bekleme gelemem bu kadar uzağa taşınmasaydın diye gün güzel geçti ama bu gövde ile yorucu geldi bana sahilde yürüyüş yaptım oturma alanları vardı bi güzel serin serin gölgede oturdukk görümcemde sağolsun bişeyler hazırlamış piknik gibi oldu bizim içinn:)

herkese gunaydın cok yorgunum heryerım agrıyo butun kemıklerım neden böyle anlamıyorum agrı kesıcıde ıcmek ıstemıyorum butun gece uyuyamadım dolandım durdum sabaha kadarmafoldumben

dılos cok tesekkur ederım
sanada gecmıs olsun cok gezdık dıye böyle olduk sanırım
esımde dun aksam eve gelırken artık bu haftadan sonra doguma kadar bıryere gıtmeyelım
senın ıcın tehlıkelı dedı uzun zaman dogumhanede kalınca benı doguma aldılar sanmıs kaydirigubbakcemile3

bu arada delı gıbı alısverıs yaptım kendıme felaket ındırım vardı artık cınar beyın eksıklerı bıttı sıra bende:icecream:
huzuncum gusel haberlerle donmussun.. cok sevındımm.. aldıgın cıcılerı de gusel gunlerde gıymeyı nasip etsin rabbim ıns...

allah zıhın acıklıgı versın canımm... aman kendıne dıkkat et...yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…