2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

sanırım hüzün artık yorgunluktan herkes uyurken biz uyuyamıyoruz yorulmakta iyi gelmiyo canım bol bol dinlencez artık böyle zamn geçecek:1rolleyes: gece 4,30 uykuya dalmışım çok şükür şimdi kalktım azcıkta olsa iyi geldi gözlerimi açık tutabiliyorum ne kötü bi geceydi bide fırtına vardı camımın önündeki ağacın hışırtısı bile deli etti beni:bbo:

gunaydın dilos ve huzun... ben bugun ılk defa bu kadar uzun ve huzurlu bı uyku cekmısımm... darısı basınızaa:)

inşallah tatlımda artık o uykuyu çok ararım bu halimle hiç hareket edemiyorumm yatmıyorum oturamıyorum çok fenaa 24 gün kaldı kızıma kavuşmaya ondan sonrada uyku yok sağlıklı gelsinde ben uyumamaya rağzıyımm:asigim:

haklısın canım... dogduktan sora hıcc uyku yok:)

günaydın pazar kuşlarıııı
inşallah bu pazar herkese güzel geçer
benim eşim malesef işe gitti ama gelecek bi saate kadar
kahvaltı için bekliyoz babamızı
ay inşallah bizimki bugün dışarı çıkarır bzizi

gece malesef bende uyuyamıyorum ya bira sabaha karşı dalıyom ama gene sabahım köründe malum kalkıyom ya bide benim kızımda uyumuyo bütün gece ya acaba ondanmı uyuyamıyom bende gündüz tıkı çıkmıyo eee tabi sabaha kadar tepin dur halsiz düşüyo gün boyu uyuyo zillim

arkadaşlar cibindirik almak istiyorum ama netten bulamadım bilen varsa adresi bana yollayabilirmi?

güzel olmuş aslında piknik yapmış olmuşsun ama keşke biraz dinlenseydin dikkat et kendine tatlım
-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
gunaydın...... gusel ve neseli bi pazar diliyorum herkeseee...:dance::teytey::sm_cool:
sanada güzel neşeli pazarlar canım
günaydın kızlarra.s.
güpgünaydınmafoldumben
aynen onalr sağlcakla gelsinlerde kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar doğum öncesi ne tür alışverişler yaptınız hastane içi ve hastane sonrası için. Ne gibi hazırlıklar yapmamız gerekiyor. Tavsiye edebileceğiniz markalarla birlikte söyleyebilirmisiz.

vvv.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=301176&productId=oyunnivm9124179
NIVEA BABY ATTA ÇANTASI

ıÇıNDEKıLER:

NIVEA BEBEK YAĞI

Hassas bir cilde sahip bebeğinizi nem kaybından korumak ve cilt kuruluğunu önlemek için, NIVEA Baby Bebek Yağını bebeğinizin vücuduna rahatlatıcı bir masaj yaparak sürebilirsiniz. Bebeğinizin alt temizliğinde pamuğa dökerek kullanılabilen bebek yağı, kızarık bebek cildini bile rahatlatır
Son derece saf yağdan oluşur
Hassas bebek cildindeki nem kaybını önler
Koruyucu madde ve boya maddesi içermez
Hamilelik döneminde oluşan çatlakları önleyici olarak kullanılabilir
Dermatolojik ve klinik olarak test edilmiştir
Dermatologlar ve çocuk doktorları işbirliği ile geliştirilmiştir
Alerji riskini minimuma indirir (hipoalerjeniktir)
NIVEA KREMLı SABUN

ıçeriğindeki badem yağı ve vitamin B3 sayesinde bebeğinizin saç ve saç derisini temizler. Özellikle uzun ve gür saçları hem besleyerek sağlıklı bir görünüm verir, hem de taranmasını kolaylaştırır

NIVEA PıŞıK KREMı
Her alt temizliğinden sonra düzenli olarak uygulanır. ıçeriğindeki %20 oranındaki çinko oksit, koruyucu ve iyileştirici etki sağlar. Cildin bariyer fonksiyonunu güçlendiren buğday yağı içerir. ıçeriğindeki Pantenol, cildi nemlendirir ve bakımını sağlar
Boya maddesi içermez
Dermatolojik ve klinik olarak test edilmiştir
Dermatologlar ve çocuk doktorlarının işbirliği ile geliştirilmiştir

NIVEA SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI 400ML
Bebeğinizin hem saç hem vücut temizliği için kullanılabilen özel bir şampuandır. Gözler için yumuşak formülü vardır. Banyo suyuna dökülerek veya yumuşak bir bez yardımıyla bebeğinizin hem saç hem de vücudunu yıkayabilirsiniz.
Hassas bebek cildini tahriş etmeyen temizleyici maddeler içerir
Papatya özü aktif maddesi olan "Bisabolol" sayesinde cildi rahatlatır
Ciltle uyumlu pH değerine sahiptir
Alkali ve boya maddesi içermez
Dermatolojik, oftalmolojik ve klinik olarak test edilmiştir

SENSITIVE TEMıZLEME MENDıLı
Hassas bebek cildinin genel temizliğinde kullanılabilir.ıçeriğindeki nemlendiriciler sayesinde cildi ferahlatır

NIVEA KREMLı TEMıZLEME MENDıLı YEDEK
NIVEA Baby Kremli Temizleme Mendilleri, kremli mikrosüngerleri sayesinde cilt yüzeyindeki tüm kiri dokusunda toplayarak, kalıntı bırakmadan en etkili ve yumuşak şekilde temizler. Kalın, dayanıklı kremli temizleme mendilleri bebeğin el, yüz ve özellikle alt temizliğinde kullanılabilir
Alkol ve boya maddesi içermez
Ciltle uyumlu pH değerine sahiptir
Klinik ve dermatolojik olarak test edilmiştir
Her kutu ve yedek paketinde 72 adet mendil bulunur
Seyahat ederken kullanılabilecek 20 adet mendil içeren "Seyahat Paketi" de vardır

selammmm dünyanın tatlı annişleriii
3-4 gündür yoktum evde annemde kaldık bir süre keyfim iyiydi biraz dinlendim orda tatil gibi geldi....,
çarşamba kontrolüm vardı öykü maşallah iyiyidi kuzum...
1.950 gram olmuştu maşallah yavrum...
kordon da boynuna yakın değildi herşey yolunda şimdilik
sizler nasılsınız bakalım

selam melek bende merak etmeye başlamıştım yarına kadar girmeseydin arıcaktım nerdesin diye maşallah öyküyee hergeçen gün tosuncuk oluyo hızla kilo alıyolarr herşeyde yolunda olması güzel zaman kaldı sağlıkla gelsin kuzucuklar

bende dışarı çıktım son hazırlıkları tamamladımm cicconon pudrasını pişik keremini şampuanını yağını mendilini aldım bide normal bi göğüs pompası aldım markası bebedor onlarda çok işe yarıyo aklınızda bulunsun bide ne olur ne olmaz kızımda 3 gün süt gelmemişti bi kutu aptamil 1 mama aldım bulunsun kuzucuğum aç kalmasınn:asigim: artık eksiğim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…