gunaydın dilos ve huzun... ben bugun ılk defa bu kadar uzun ve huzurlu bı uyku cekmısımm... darısı basınızaa:)
inşallah tatlımda artık o uykuyu çok ararım bu halimle hiç hareket edemiyorumm yatmıyorum oturamıyorum çok fenaa 24 gün kaldı kızıma kavuşmaya ondan sonrada uyku yok sağlıklı gelsinde ben uyumamaya rağzıyımm:asigim:
huzuncum gusel haberlerle donmussun.. cok sevındımm.. aldıgın cıcılerı de gusel gunlerde gıymeyı nasip etsin rabbim ıns...[/I][/B]
güzel olmuş aslında piknik yapmış olmuşsun ama keşke biraz dinlenseydin dikkat et kendine tatlım
canım allah yardımcın olsun havada biraz serinlerdi yarın fazla sıcak olmaz inşallah sıkıntısızı kolay geçer sınavın:Saruboceq:
saol eh biraz sorular çok zordu ve duvar dibinde kaldım önce camı açmalarını rica ettim sonra cam kenarına geçtim ama önümdekiş gıcık kadın camı kapadı üşüyormuş oda haklı ama hırkası vardı yanında giyebilirdi biraz fenalık geçirdim açıkçası ve çok çişim geldi sınavı bitirdim ama yanlışım çok biliyorum okuyamadım bunalmaktan....
kızlar ben bugün çok yoruldum görümcemde nerdeyse hiç dinlenmedim çok yürüdüm ve az aralıklarla oturdumm ve sanırım çok yordum kendimi aşırı yorgunluktan uyuyamıyorum bu saat oldu halen ayaktayımmsenağlama keşke gitmeseydim artık uzun yol iyi gelmiyo helede sıcaklarda aklım çıktı duaa ettim bişey olmasın diye eve kendimi zor attım 9,30 da geldik bi daha dedim görümceme beni bi 6 ay bekleme gelemem bu kadar uzağa taşınmasaydın diye gün güzel geçti ama bu gövde ile yorucu geldi bana sahilde yürüyüş yaptım oturma alanları vardı bi güzel serin serin gölgede oturdukk görümcemde sağolsun bişeyler hazırlamış piknik gibi oldu bizim içinn:)
-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3dılos cok tesekkur ederım
sanada gecmıs olsun cok gezdık dıye böyle olduk sanırım
esımde dun aksam eve gelırken artık bu haftadan sonra doguma kadar bıryere gıtmeyelım
senın ıcın tehlıkelı dedı uzun zaman dogumhanede kalınca benı doguma aldılar sanmıs kaydirigubbakcemile3
sanada güzel neşeli pazarlar canımgunaydın...... gusel ve neseli bi pazar diliyorum herkeseee...:dance::teytey::sm_cool:
güpgünaydınmafoldumbengünaydın kızlarra.s.
aynen onalr sağlcakla gelsinlerde kaydirigubbakcemile2inşallah tatlımda artık o uykuyu çok ararım bu halimle hiç hareket edemiyorumm yatmıyorum oturamıyorum çok fenaa 24 gün kaldı kızıma kavuşmaya ondan sonrada uyku yok sağlıklı gelsinde ben uyumamaya rağzıyımm:asigim:
selammmm dünyanın tatlı annişleriii
3-4 gündür yoktum evde annemde kaldık bir süre keyfim iyiydi biraz dinlendim orda tatil gibi geldi....,
çarşamba kontrolüm vardı öykü maşallah iyiyidi kuzum...
1.950 gram olmuştu maşallah yavrum...
kordon da boynuna yakın değildi herşey yolunda şimdilik
sizler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?