günayydınnnnn hihoyyyt
Biraz önce yine konuştuk comebaby ile , haberler iyi hihoyyyt
bebişler yoğun bakımdan çıkıp normal küveze alınmışlar , 2 kg olana kadar küvezde kalacaklarmış , evde bu şekildeyken bakımı zor olur demiş dr.lar .. her 3 saatte bir beslenmeleri için süt verecekmiş taze annemiz :CüvCüv: henüz çok çokkk az geliyormuş sütü ve yumuk prenseslerini görememiş .. " 11.30da süt götürücem , o zaman görebilecekmişim " dedi ..
sez. yapan dr.u yarın çıkabilirsin demiş , ama o biraz daha kalmayı düşünüyor , 3 saatte bir evden hast.ye gitmek dikişli halde zor olacak diye sanırım .. kesi yerinin biraz ağrıması dışında çok iyi olduğunu söylediinsan onunla konuşunca korkmuyor valla sez.den yerimseniben
yine hepinze çoooookkkk selamları var ....
Ilsu sana nasıl bırsey oluyor
günayydınnnnn hihoyyyt
bebişler yoğun bakımdan çıkıp normal küveze alınmışlar , 2 kg olana kadar küvezde kalacaklarmış , evde bu şekildeyken bakımı zor olur demiş dr.lar .. her 3 saatte bir beslenmeleri için süt verecekmiş taze annemiz :CüvCüv: henüz çok çokkk az geliyormuş sütü ve yumuk prenseslerini görememiş .. " 11.30da süt götürücem , o zaman görebilecekmişim " dedi ..
sez. yapan dr.u yarın çıkabilirsin demiş , ama o biraz daha kalmayı düşünüyor , 3 saatte bir evden hast.ye gitmek dikişli halde zor olacak diye sanırım .. kesi yerinin biraz ağrıması dışında çok iyi olduğunu söylediinsan onunla konuşunca korkmuyor valla sez.den yerimseniben
selam temmuz anneleri..gecmisi okuyamıycam simdi hemen yazayım..
b kac gundur iyi deildim grip*serumlar vs..artık iyiyim ama evdekiler simdi grip..neyse..
dün dr dan geldik ve kızcem 2450 gr ve 46 cm olmus.11 hazirandan sonra riskin yok ama erken dogum olayını atlatıosun ve 36. haftada seni nstye baglıycaz dedi.kızcem ın ayakları buyukmus,yuzu toplu ve yuvarlak veeee kordonu poposunun arasına almıs kızım:)))yani kurtulduk:)sukur...
kaydirigubbakcemile3
sonra dr biraz ters konusuo ama isini bilio die ses cıkartmıorum..sezeryanın risk ve avantajlarını sordum.riski olebirsin dedi direk!..ya dur insanda b hamile psikolojisi var dr sun da bu kadar net olmaya gerek yok..peki dedim test yapmıo musunuz ? testtede olebilirsin dedi yaa..bende daha once genel anestezi aldıgım icin b avantajım var ama dedim e tabi dedi..sonra sezeryanda kullanılan anestezinn daha hafif oldugunu soyledi.yani lutf etti..durun kapı calıo hemen gelioruuum..
demettt te yok sanırım uzun süredir
merhabaa..... umarım herkes iyidir... yarın dr a gidicemm bebeğimi görücem inşallahh herşey yolundadır umarım hepiniz iyisinizdir..
2. annemiz de belli olmuş maşallahhh...
insan heyecanlanıyor walla...
günayydınnnnn hihoyyyt
herkeze kocamannnnnnnnnnnnn günaydınnnnn
comebaby kavuşmuş miniklerine çok şükür allah yardımcısı,melekleri başucunda olsun inşallah sağlıkla alır kızlarını evine taburcu olkur....allah analı babalı büğütsün sağlıkla inşallah
kızıldeniz canımbenim çok çok tebrik ederim allah tamamını erdirsin canım allah nazardan sakınsın seni ve küçük meleğini
merhabaa..... umarım herkes iyidir... yarın dr a gidicemm bebeğimi görücem inşallahh herşey yolundadır umarım hepiniz iyisinizdir..
2. annemiz de belli olmuş maşallahhh...
insan heyecanlanıyor walla...
melekçim geçmiş olsun tatlım üşütme dicem ama bu sıcakta insan cıbıl cıbıl yatıyo ister istemez bende bu gece saat3te camı açtım camın önünde yattım biraz ferahlayıp uyumuşum korktum ama ne yapayımm anca uykuya dalmışım-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?