2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

çok sevindim ne büyük mutluluk ya heyecanlandım

çok sevindim ya 2kg hemencik gelirler bak görürsünüz oh oh sütünüde içiriyor işte allah kucağına alıp bir an önce evine dönmeyi nasip etsin.çok sevindim vallahakaydirigubbakcemile2

merhabaa..... umarım herkes iyidir... yarın dr a gidicemm bebeğimi görücem inşallahh herşey yolundadır umarım hepiniz iyisinizdir..
2. annemiz de belli olmuş maşallahhh...

insan heyecanlanıyor walla...

herkeze kocamannnnnnnnnnnnn günaydınnnnn

comebaby kavuşmuş miniklerine çok şükür allah yardımcısı,melekleri başucunda olsun inşallah sağlıkla alır kızlarını evine taburcu olkur....allah analı babalı büğütsün sağlıkla inşallah

kızıldeniz canımbenim çok çok tebrik ederim allah tamamını erdirsin canım allah nazardan sakınsın seni ve küçük meleğini

oyyyyyy maşallah prenseseeeeeeeŞeniz karencim iyi sabretmişsin o haddini bilmez doktorun karşısında
ben sezeryan olmuş biri olarak korkulacak bişi olmadığını söylüyorum arkadaşlar..
kimsenin etkisi altında kalmayın
nasıl ki normal doğumda kişiden kişiye değişiyorda sezeryandan sonrada iyileşme süreci kişinin azmine ve bünyesine göre değişiyor...
insan zaten kuzusunu kucağına alınca hiçbir acının önemi kalmıyor:asigim:

demettt te yok sanırım uzun süredir

ben geliyorum sen gidiyorsun tatlımmm bi denk gelemedikkkkkkŞeniz
bende özledim seniii:1hug:

merhabaa..... umarım herkes iyidir... yarın dr a gidicemm bebeğimi görücem inşallahh herşey yolundadır umarım hepiniz iyisinizdir..
2. annemiz de belli olmuş maşallahhh...

insan heyecanlanıyor walla...

emelcim hoşgeldin yüzünü gören cennetlikkkkkŞeniz
yakışıklı prensimiz ve güzel annesi nasıllarrrrr:1hug:
doktordan güzel haberlerle dönersin inşallah canımmmmopuyorumnanaktan

bu gün sabaha karşı bende rahatsız oldum çok.........
felaket karnım ağırdı saat 4 falandı 6 ya kadar sızlanıp durdum
adet sancısı gibi tuhaf bi karın ağrım oldu....
eşim de yuyamadı benim yüzümden sabah ta işe gitti erkenden
üzüldüm...
eşim tüm vucudun buz gibi üşütüyorsun galiba dedii
battaniye getirdi iyice örttü beni bi süre sonra uyuyup kalmışım...
şimdi daha iyiyim

maşallah hızla iyileşecekler miniklerr allah analı babalı büyütsün inşallah çabuk toparlancaklar miniklerropuyorumnanaktan

melekkkk melekkkkk melekkkkkkkkdelikafaduldenalkisalkisalkis
hoşgeldin canım nasılsınız bakalım görüşmeyeli analı kızlııııııŞeniz

ayy çorba adı gibi olduukaydirigubbakcemile3

bu arada aşırı bi sıcak varrrrrrrrrr Allah yardımcımız olsunnnn ben bugün duştan çıkamam heralde ilerleyen saatlerdeeeeemafoldumben

melekçim geçmiş olsun tatlım üşütme dicem ama bu sıcakta insan cıbıl cıbıl yatıyo ister istemez bende bu gece saat3te camı açtım camın önünde yattım biraz ferahlayıp uyumuşum korktum ama ne yapayımm anca uykuya dalmışım-tatlicadiarzu-

herkese merhabalar.nasılsınız arkadaşlar.ikinci annemizde belli olmuş ne mutlu.sağlıkla küvezden çıkıp annelerinin kucağına kavuşsun minik bebecikler.comebaby'e çok çok geçmiş olsun.

gerçekten çok sıcak özelliklede bugün.yağmur yağsa keşke.hava kapatıp duruyor.içim yanıyor.içimde inanılmaz bir harare var.böyle buz gibi asitli şeyler içmek istior

hoşbulduk demetim,,iyiyiz analı kızlı napalım allahtan evim serin arada klimayı da açıp rahatlıyoruz zaman zaman bunalıyorum sıkıntı basıyo...
ama çok şükür allahın izniyle az kaldı inşallah kavuşçaz bebeişlere
siz nasılsınız bakalım

gunaydın kızlar!
bırazdan kızımla pazara cıkıcaz hava sansımıza serın bıraz kanımı olcturmeyı dusunuyorum nefesım cok daralıyor ya eger usenmezsem

evet canım ya sorma valla iç çamaşırıyla yatıyorum üstümdeki pikeye bile tahammülüm olmuyo eşim de canım sürekli beni örtmeye çalışıyo
bilse içimde ne ateş varkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…