2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hatırlamaz olurmuyuzz çok sevindim canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn

karsısındakı ınsanı dusunmeden hareket eden ınsanlardan nefret edıyorum

aynen bendeeeeee:mymeka:
bizimkilerde çok düşüncesizzzz
düşünebiliyomusunuz bebeğim öldüğünde o gece ben baygınken gelmiş bi yanıma ertesi günü bursaya gitti kardeşinin kızı hacca gidecekmiş 10 gün önceden gitti uğurlamaya
tabi kim karşılayacak ağırlıycak geçmiş olsuna gelen gideniklava:
anneciğimin canı çıktı birde bel fıtığı vardı daha ameliyatta olmamıştı kadın iki büklüm ağırladı gelen gidenimafoldumben
birde gittikten sonra telefon ediyor bana nasıl oldun diye dedim ki çok merak ettiğin için mi beni şu an burda değilsin
millete gelinlerimi kızımdan asla ayırmam dersin kızın ölü doğum yapsaydı şu an dibinde olurdun anladık değerimizi dedim kapattım yüzüne:1closedeyes:
bir kaç gün sonra geldiler akşam üstü annecimde yemekleri yapmıştı bi pilav kalmıştı kayınvaldeme onu da sen yaparsın ben eve geçeyim kız okuldan gelir dedi gitti kadın onlar rahat etsin bizde diye.
o sırada kaynım aradı kayınpederimi balık yapmışlar yemeğe gelin diyo buda tamam gel al bizi demesin mi:1shok:
birde bana diyor ki abinler balık yapmış biz gidiyoruz
lohusa kadına hem balık var diyor hemde yalnız bırakıp gittiler inanırmısınız hemen annemi aradım anne ben yalnız kaldım diye kızkardeşimi gönderdi hemen o gece kayınvaldemler 12 de geldiler tekrar küçücük bi tabağa 2-3 minik balık almışlar bide bana getirmişler göya aldım çöpe attım anında:1closedeyes:

ama normal zamanda evlerimizin arasında yürüme 10 dk lık yol olduğu halde gelir kalırlar hizmet eden var nasılsa
evlerinde yemek yapmaya üşenir tam yemek saati gelir otururlar
ama artık yüz vermiyorum ne kaaa akmek o kaa köfte:1closedeyes:

abooow ne kaa çok konuştum yaramı deşmeyin bende daha ne hikayeler varrrr:roflol:
günaydın kızlarr

geçmiş olsun hüzüncüm rutin ağrılardır belki ağırlaştıkça bebiş büyüdükçe şekil değiştiriyor

günaydın tatlım hoşgeldinnnnnnnŞeniz
ayyy ilk 5 içindekilerden biri dahaaaaadelikafadulden

ayy canımmm çok sevindimmmmmmmmmmmdelikafadulden

hayırlı olur inşallahhhhh
sağlıklı bir hamilelik geçirir ve kuzucuğunu da sağlıkla kucaklarsın inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

Yok demetcım ben ılk beŞın ıÇıne gıremem ya benım bebıŞ yukarıda daha ınmedı hem sÜprız yapacak bebıŞler beklıyorum ben :)

demetcim hoşgeldin fıstık
oğluşunun dün programına gitmişsiniz kızınkıne de gidersiniz 6-7 yıl sonra artık:))

hoşbuldum elifimmm sende hoşgeldinnnnnŞeniz

ayy sorma teyzesi valla çok güzeldiiiiiisenağlama

inşallahhhh hepimiz de görürüz o günleriiiiiiiiii
o günleri yaşarken anlayabilirsiniz beni ancakkkk:asigim:

huricim oğlum doğduğunda bende çok heves ederdim ayy ne zaman okula gitcek diyeee:asigim:
bi yengemiz var o da derdi ki ahh ah bi güne gelmezzzz allah sağlıklı uzun ömür versinnnnnn
gerçektende öyleeee zaman su gibi...
bakma şimdi geçmiyor bizeeeeekaydirigubbakcemile3
inşallah hepimiz bu kuzularımızın o güzel günlerinide görürüzzzzzzopuyorumnanaktan

Yok demetcİm ben İlk beŞİn İÇİne gİremem ya benİm bebİŞ yukarıda daha İnmedİ hem sÜprİz yapacak bebİŞler beklİyorum ben :)

bu gidişle ilk 5 giremicem herhalde erken doğumlar başladıÇok üzgünüm çoook

aaa kızlarrrrr o hiç belli olmazzzzzalkisalkisalkis

sağlıkla gelsinlerdeeeeee gerisi önemli değillll:teytey:

biz acıktık bu aradaaaaaaaacokacimcoook

Yok demetcİm ben İlk beŞİn İÇİne gİremem ya benİm bebİŞ yukarıda daha İnmedİ hem sÜprİz yapacak bebİŞler beklİyorum ben :)

bu gidişle ilk 5 giremicem herhalde erken doğumlar başladıÇok üzgünüm çoook

sakın aklınızdan benı gecırmeyın öldürürüm:mymeka:
benım acelem yok temmuzda dogurcam ıste:icecream:

hüzüncüm bana sancı değilde kalçama ağrı giriyodu bi sağa sonra sola sırayla bütün gece sende ihmal etme cnm doktoruna söyle

evet bu aralar oyleyım hurı

sıkıntı yok !!! klava:yani özel hayatı geneli bilemem ama bebek hakkında sıkıntı yok....allaha şükür bebeğin sağlığı yerinde herşey normal burda paylaşım yapıyoruz hepimiz paylaşıyoruz anlatıyoruz dinliyoruz yorum yapıyoruz..kaydirigubbakcemile5

.çevremde sen çok sakinsin diyolar çünkü sizin gibi dostlarım var bana yol gösteren anlatan beni dinleyen farkındaysanız hep ben ben diyorum biraz bencilim heralde mafoldumben
üzgünüm bu yüzden ama beni dinleyen özel hayatımda 1 kişi bile yok ama burda bir aile olduk:teselli:
annecik sende ailemizden birisin benim hayatımda kız kardeşim yok kızımın teyzesi olmayacak diye üzüzlürken bir sürü bilgili bilinçli teyzesi oldu..opuyorumnanaktan
.çok mutluyum hiçte zerre kadar tedirginliğim yokkk..sıkma yafru kuş canını....herşey süper olacak ağustosta bebişlerimizde gesmelere gitcizzzzgamyoncuiremsu

günayydınnnnn hihoyyyt

Biraz önce yine konuştuk comebaby ile , haberler iyi hihoyyyt
bebişler yoğun bakımdan çıkıp normal küveze alınmışlar , 2 kg olana kadar küvezde kalacaklarmış , evde bu şekildeyken bakımı zor olur demiş dr.lar .. her 3 saatte bir beslenmeleri için süt verecekmiş taze annemiz :CüvCüv: henüz çok çokkk az geliyormuş sütü ve yumuk prenseslerini görememiş .. " 11.30da süt götürücem , o zaman görebilecekmişim " dedi ..
sez. yapan dr.u yarın çıkabilirsin demiş , ama o biraz daha kalmayı düşünüyor , 3 saatte bir evden hast.ye gitmek dikişli halde zor olacak diye sanırım .. kesi yerinin biraz ağrıması dışında çok iyi olduğunu söyledi insan onunla konuşunca korkmuyor valla sez.den yerimseniben
yine hepinze çoooookkkk selamları var ....

en ıyısı yetımhaneden evlenmek :))))

:lepi:
kızlar dışarı çıkıcam üşeniyorum aslında şöyle bir planım var şimdi kocişkom kahvaltısını etti uykuya yattı 4 den önde kalkmaz bende ağdaya gitmeyi düşünüyorum bugün zati 21 kg ağırlık var üstümde birazını atayım -tatlicadiarzu- ııyyykykkk iğrençti kabul ediyorum hazır çıkmışken sağlık ocağındada acaba bi muayne olsam mı acaba diye içimden geçiriyorum laelaelaelaelae naapsam açebeeee

cok sukur hepsı ıyı ınsallah bıan önce evlerıne gıderler saglıklasenağlama:Saruboceq:

delikafadulden OYYY MAŞALLAHH ÇOK SEVİNDİMM YA HAYIRLISIYLA KUCAĞINDADA GÖRÜR İNŞALLAH KUZULARINII BİZDE Bİ TAZE BEBİŞ RESMİ GÖRSEK RÜYA GİBİ YAA

oyyyyy maşallah kuzulara ve annesineeeeeeeeeeeeŞeniz

o çok daha hızlı iyileşecek görürsünüzzzz

çünkü biran önce kalkıp kuzularına gitmek isteyecek heppppp

sezeryanda da ne kadar çok kalkar yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin diye bir kural varrrrr

inşallah bir an önce toparlanır minikler 2 kg olurlar ve evlerine dönerler annecikleriyleeeeeeee:Saruboceq:

hoşgeldin stardustcümmmmmmmmŞeniz

sen ve arasımız nasıl anlat bakiimmmmmmmmopuyorumnanaktan

bi yandanda kahvaltı hazırlıyorummmm karnımız acıktı biraz mola bizeeeeecokacimcoook

bu arada geçmişi okumaya çalışıyorum bi yandanda dünya kadar okudum daha da 50 sayfa varrrrrrr:1shok:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…