- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
kızlar karnınızda catlaklar oldu mu
merhaba arkadaşlar beni hatırlayanınız vardır sanırım. Size bir söz vermiştim sözümü tutuyorum. Hamileyim sadece eşim ve ben biliyoruz ailelerimize dahi söylemedik.henüz 4 haftalık ama umarım bu defa herşey yolunda gider.hepinizin hayırlı sağlıklı vaktinde doğumlarla bebeklerinize kavuşmanızı dilerim hoşçakalın
karsısındakı ınsanı dusunmeden hareket eden ınsanlardan nefret edıyorum
günaydın kızlarr
geçmiş olsun hüzüncüm rutin ağrılardır belki ağırlaştıkça bebiş büyüdükçe şekil değiştiriyor
merhaba arkadaşlar beni hatırlayanınız vardır sanırım. size bir söz vermiştim sözümü tutuyorum. hamileyim sadece eşim ve ben biliyoruz ailelerimize dahi söylemedik.henüz 4 haftalık ama umarım bu defa herşey yolunda gider.hepinizin hayırlı sağlıklı vaktinde doğumlarla bebeklerinize kavuşmanızı dilerim hoşçakalın
demetcim hoşgeldin fıstık
oğluşunun dün programına gitmişsiniz kızınkıne de gidersiniz 6-7 yıl sonra artık:))
DIMITT
kız gittin mi ordamısın çocuğumun gösterisi lafını duyunca bile gözümde canlandırınca bile benim gözlerim doluyor senin ağlaman çok normal heheheheheh ay ne ağlarım ben yaaaaaaa allah kızının gösterisini de izlemek nasip etsin tatlım banada nasip etsin biz şimdiden eşimle okulda sınavlara giriyoruz okullara bakıyoruz bu okul güzel bu okul kötü hani 7 sene sonra çocuğumuz için okul bakıyoruz hohohohoh hahahahaha ay iyi güldüm kendime hah....
Yok demetcİm ben İlk beŞİn İÇİne gİremem ya benİm bebİŞ yukarıda daha İnmedİ hem sÜprİz yapacak bebİŞler beklİyorum ben :)
bu gidişle ilk 5 giremicem herhalde erken doğumlar başladıÇok üzgünüm çoook
Yok demetcİm ben İlk beŞİn İÇİne gİremem ya benİm bebİŞ yukarıda daha İnmedİ hem sÜprİz yapacak bebİŞler beklİyorum ben :)
bu gidişle ilk 5 giremicem herhalde erken doğumlar başladıÇok üzgünüm çoook
en ıyısı yetımhaneden evlenmek :))))
herkese gunaydın ben hıc ıyı degılım malesef
dun butun gece ayaktaydım esım ıse gıderken uyudum 2 saatlık uykuyla duruyorum sımdı uyandım
butun gece sancım ve her dakıka cok sık ve uzun sancılarım oldu vallahı dogurucam sandım
hatta o sancılardan dolayı sanırım bebıs ıyıce asagıya ındı kemıklerımde felaket baskı var yuruyemıyorum ve oturamıyorum yatıyorum suanda
bugunde dun aksamkı gıbı kasılmalarım olursa dogru doktora
bıde ben böyle sıcak görmedım sankı heryer alev kaynıyo
evet bu aralar oyleyım hurı
en ıyısı yetımhaneden evlenmek :))))
günayydınnnnn hihoyyyt
Biraz önce yine konuştuk comebaby ile , haberler iyi hihoyyyt
bebişler yoğun bakımdan çıkıp normal küveze alınmışlar , 2 kg olana kadar küvezde kalacaklarmış , evde bu şekildeyken bakımı zor olur demiş dr.lar .. her 3 saatte bir beslenmeleri için süt verecekmiş taze annemiz :CüvCüv: henüz çok çokkk az geliyormuş sütü ve yumuk prenseslerini görememiş .. " 11.30da süt götürücem , o zaman görebilecekmişim " dedi ..
sez. yapan dr.u yarın çıkabilirsin demiş , ama o biraz daha kalmayı düşünüyor , 3 saatte bir evden hast.ye gitmek dikişli halde zor olacak diye sanırım .. kesi yerinin biraz ağrıması dışında çok iyi olduğunu söylediinsan onunla konuşunca korkmuyor valla sez.den yerimseniben
yine hepinze çoooookkkk selamları var ....
günayydınnnnn hihoyyyt
bebişler yoğun bakımdan çıkıp normal küveze alınmışlar , 2 kg olana kadar küvezde kalacaklarmış , evde bu şekildeyken bakımı zor olur demiş dr.lar .. her 3 saatte bir beslenmeleri için süt verecekmiş taze annemiz :CüvCüv: henüz çok çokkk az geliyormuş sütü ve yumuk prenseslerini görememiş .. " 11.30da süt götürücem , o zaman görebilecekmişim " dedi ..
sez. yapan dr.u yarın çıkabilirsin demiş , ama o biraz daha kalmayı düşünüyor , 3 saatte bir evden hast.ye gitmek dikişli halde zor olacak diye sanırım .. kesi yerinin biraz ağrıması dışında çok iyi olduğunu söylediinsan onunla konuşunca korkmuyor valla sez.den yerimseniben
günayydınnnnn hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?