2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

emelcim hadi bakalım iyi haberlerle gelirsin inşallah.
bende cumartesi günü gideceğim doktora

inşallahh canımm tşk. inşallahh sende güzell haberlerle dönersin:Saruboceq:

hoşbulduk canımm maşallahh oğluşum çok iyi.. yarın bi dr a gidip iyi haberlerini duyarsam daha rahat edicem. 1 aydır görmüyorum bebeğimi... çook özledim walla. sizlerinde iyi olduğunu gördüm çok mutlu oldumm.. bi de yani annemizi gördüm yine şaşırdım çok da sevindim iyi oldukları için..maşallahh

güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmŞeniz

inşallahh tatlım inşallahhh

günaydın kızlar galiba en erkenci benim nasılsınız.Hava çoookkkk sıcak birazdan çocuğu okula yazdırmaya çıkacağım.vallahi dışarıya çıkmaya üşeniyorum.bugün antepten eşimin ablaları gelecek 1 hafta yazamayacağım haberlerinizi dilaramdan alırım.kendinize iyi bakın 1 hafta sonra tekrar görüşürüz.

bende bu gün öğleden sonra alışverişe çıkıp son eksikleri alcam
perde siparişini vercez öykü hanımın....
kendime eşoftman takımı alcam bide doğumdan sonra falan giyerim evde 1-2 eşoftman alcam bakalım
toka saç bandı ve iç çamaşırı alcam bide

meleğim bizde iyiyiz çokk şükürrrr
tek derdim artık ayakta çok duramıyorum ve sıcak beni perişan ediyorrrrr-tatlicadiarzu-
iyi alışverişler tatlım yorma kendiniiiiyasakkelime

nur,sibel nazlı hoşgeldiniz kızlarrrrrrŞeniz

nazlıcım ben yaşıyorum ondan biliyorum kesin kansız kaldın ondandır canım:1no2:

internette sorun var sanırım.. sayfalara bakarken kopuyorum tekrar girerken sorun yaşıyorumm..

hoşbuldum canım.gayet iyiyiz güzelim oğlumda çok iyi melek teyzesi.kocaman olmuş küçük erkekim.1 temmuzda alıcak doktorumuz bir aksilik olmazsa az kaldı.sen nasılsın öykühanım nasıl

hoşgeldin canım nasılsınız paşanla sena.s.

hoşbulduk canımcım.yatıyoruz.iyice miskinleştim hiç birşey yapasım yok boş boş oturuyorum.sen nasılsın

selsincim hoşgeldinnnn

nasılsın kuzu nasılll alıştınızmı ana oğul keyif yapmayaaaaaŞeniz

melekcim ben bir tane emzirme sütyeni aldım sadece hastanede kullanmak için
2 tane de önden ortadan açılan destekli sütyenlerden aldım emzirme sütyenini normalde kullanabileceğimi sanmıyorum birde alırken açıldığında göğüsün çok çıkmasına dikkat et kimisinde azcık ucu çıkıyor rahat olmuyor vede bebişte memişle temas edemiyor doktorlarda tavsiye etmiyor o yüzden canım.önden açılanlar acaip rahat amaalkisalkisalkis

benim de hala eksiklerim var ama alışverişe çıkmak zor geliyor.. yarın dr a gidicem o zaman bakıcam artık.. daha kıyafetlerimizi yıkayacağızz bizz

demet bende 2 tane aldım emzirme sütyeni ama haklısın önden açılan da alayım bü gün en iyisi iyi aklıma getirdin tatlım....
göğüs pedi de aldım 2 kutu
geceliklerimi aldım
saç bandı aldım
bakalım aklıma geldikçe alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…