2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

herkese gunaydın ben hıc ıyı degılım malesef
dun butun gece ayaktaydım esım ıse gıderken uyudum 2 saatlık uykuyla duruyorum sımdı uyandım
butun gece sancım ve her dakıka cok sık ve uzun sancılarım oldu vallahı dogurucam sandım
hatta o sancılardan dolayı sanırım bebıs ıyıce asagıya ındı kemıklerımde felaket baskı var yuruyemıyorum ve oturamıyorum yatıyorum suanda
bugunde dun aksamkı gıbı kasılmalarım olursa dogru doktora
bıde ben böyle sıcak görmedım sankı heryer alev kaynıyo

ipeğim 47 cm 2400 gram prensesim herşeyini inceledi dr amcamız herşeyimiz gelişimimiz normal teyzesi allaha şükür gününde gelir dedi dr çok mutlu döndük

oyyy koca bi maşallah daha prensesineee abla olmuşşşşşş ablaaa:lepi:

hüzüncüm kızkardeşim yurtdışında yaşıyor 3 aylık hamileyken geldi ve doktor birdaha yolu yasakladı 6 ay hamileliğinde ve 40 günde sonrasında annemde kaldı.
annemde babamda sigara kullanıyorlar fakat kızkardeşim geldikten sonra asla evde sigara içilmedi ikiside balkonlarda içtiler. hele bebiş doğduktan sonra sigara içtikten sonra birçok işlemlerden geçiyolardı yanına girmek için bebişin
sizinkilerinde anlayışlı olması ve bebeğini düşünmesi gerek uygun bir dille anlatmalısın canım bence bunu ailenea.s
bu arada sen nerelerdesin bakiimmmmkaydirigubbakcemile

sordum annecik ve bana hamile olduğumu ve son ayıma girmek üzere olduğumu hatırlattıkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr

geçmiş olsun hüzüncüm rutin ağrılardır belki ağırlaştıkça bebiş büyüdükçe şekil değiştiriyor

merhaba arkadaşlar beni hatırlayanınız vardır sanırım. size bir söz vermiştim sözümü tutuyorum. hamileyim sadece eşim ve ben biliyoruz ailelerimize dahi söylemedik.henüz 4 haftalık ama umarım bu defa herşey yolunda gider.hepinizin hayırlı sağlıklı vaktinde doğumlarla bebeklerinize kavuşmanızı dilerim hoşçakalın

geçmiş olsun canım ihmal etme aynısı olursa direk doktoraa git tatlımm:teselli:

olurmuu tatlımmm bu saatte az kişi yani onu demek istedimmm canım benimm ayy kırılmaa sakınnŞenizopuyorumnanaktan

şaka yaptım kızzzzkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin hüzüncüm yaaa hemen git bence doktora aaaaaaa her dakika diyorsun bu çok tehlikeliiiiii:1shok: vakit kaybetme benceeeee

demetcim hoşgeldin fıstık
oğluşunun dün programına gitmişsiniz kızınkıne de gidersiniz 6-7 yıl sonra artık:))

hayırlısı olsun tatlım sağlıkla alırsın inşallah kucağınaaa

denizcim hatırlamaz olur muyuz .. çok sevindim güzelim ..bu hamileliğin sağlıklı bir şekilde geçer inş .hayırlı olsun

günaydın kızlarr

geçmiş olsun hüzüncüm rutin ağrılardır belki ağırlaştıkça bebiş büyüdükçe şekil değiştiriyor

gunaydın canım cok sagol ınsallah öyledır senın gıbı 36.haftaya gelebılseydım artık dogumu rahatlıkla beklıcem:CüvCüv:

hayırlı olsun canım allah tamamına erdırsın ınsallah

ne kadar zormus bu hamılelık kı ben en sorunsuz gecırenlerdenım. eskı halımı ozledım
kesinlikle bende en sorunsuzlardanız size bakarak ama allahın zoruna gitmesin gerçekten çok zormuş...

dikkat et hüzüncüğüm bugün tekrar ederse mutlaka doktorunu ara git bi görün ben biyere eğilince veya uzanınca hemen yatıp kendimi dinliyorum çok tedirgin olursam doktora gidiyorum buluştuğumuz günün akşamı hatırlarsan doktora koştum bebek kıpırdamıyor diye delikafaduldenalkisalkisalkis ne demişti geriiii "merak etme bebek yaşıyor" geri hamişe öylemi söylenir .....cokacimcoook

geçmiş olsun canım ihmal etme aynısı olursa direk doktoraa git tatlımm:teselli:

hoşgeldin hüzüncüm yaaa hemen git bence doktora aaaaaaa her dakika diyorsun bu çok tehlikeliiiiii:1shok: vakit kaybetme benceeeee

bugun de tekrarlarsa hemen gıdıcem kızlar beklemıcem ama cok sukur bısey yok suanda dogurursam haber verırımdelikafadulden

DIMITT
kız gittin mi ordamısın çocuğumun gösterisi lafını duyunca bile gözümde canlandırınca bile benim gözlerim doluyor senin ağlaman çok normal heheheheheh ay ne ağlarım ben yaaaaaaa allah kızının gösterisini de izlemek nasip etsin tatlım banada nasip etsin biz şimdiden eşimle okulda sınavlara giriyoruz okullara bakıyoruz bu okul güzel bu okul kötü hani 7 sene sonra çocuğumuz için okul bakıyoruz hohohohoh hahahahaha ay iyi güldüm kendime hah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…