kızlarr şuan soyundum cıbıl cıbılımmm bi askılı var üzerimde sütyende yokdelikafadulden
bu gün sabaha karşı bende rahatsız oldum çok.........
felaket karnım ağırdı saat 4 falandı 6 ya kadar sızlanıp durdum
adet sancısı gibi tuhaf bi karın ağrım oldu....
eşim de yuyamadı benim yüzümden sabah ta işe gitti erkenden
üzüldüm...
eşim tüm vucudun buz gibi üşütüyorsun galiba dedii
battaniye getirdi iyice örttü beni bi süre sonra uyuyup kalmışım...
şimdi daha iyiyim
meraba güzel anneler.....
bende yarın dr gideceğim inşallah bebişim gelişmiştir de zamanında doğar
çok endişeliyim odasına bakıp bakıp ağlıyorum inşallah bir sorun olmaz
of yaa ara kablo istiyorum..hakkaten simdi eklerdim fotoları..yegenlerimin kullandıgı besigi annem catıdan indirip dezenfekte etti..odasını kadıncagız bana tahsis etti ve cok cici turuncu kucuk b koltuk 2 kisilik , besigin yanına koydu..onu da donunceye kadar emzirme koltugu niyetne kullanırım artık..
SELAM KIZLAR UZUN Bİ ARADAN SONRA ANCAK GELEBİLDİM BİLİYOSUNUz 22 mayısta dünyam başıma yıkılmştı bebeğimn kalp atışlarında düşme wardı sonra hastanede yatmalar felan ilaçlar tedawiler hergün çekilen nst ler allaha şükür iÇTİĞİM İLACIN FAYDASI OLDU WE BEBEĞİM İYİ BENDE İYİYİM AMA DUALARINIZA İHTİYACIM WAR TAM İYİLEŞMEDİ VE EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BU RAHATSIZLIĞI KALIR DİYE ÇOK KORKUYORUM NE OLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN RABBİM HERKESİN BEBŞİNİ SAĞLIKLA KUCAIN A ALMAK NASİP ETSİN
slm kızlar nasılsınız?nasıl gıdıyor?sızlerı sureklı takıp edıyorum ama yazamıyorum pek fazla
kızlar benım nefesim acaıp daralmaya basladı ayakta hele hıc duramıyorum arada bır rahım krampları sanırım mınıcık vurup gecıyor persembeye randevu aldım saat 3 e bakalım ne soyleyecek?bı bılgıınız varmı sureklı doğuma kadar artık boylemı olcak acaba ?
ya bizim kızımızın odası vardı çok güzel hazırlamıştım ama buraya taşınınca yatmadı zilli odalarımız uzak düştü benimde içim elvermedi yanımıza yatak yaptık orda yatıyodu
ama şimdi bebiş geliyo mecbur odadaki yatağı alıp odamıza taşıcaz e bide büyük kızımıda yatırcaz odam karman çorman olacak hiçte sevmem böle şeyleri öbür çocuk odasıda boş kalcak gibi ama napalım artık
inşallah böyle hevesli giderler her zman senin kızz tam olarak hangi yıl doğumlu canım benim kız 2004 aralık doğumlu tek çekindiğim içlerinde küçük olacakk ezilmez inşallah
benim kızımda zavallım aralıkta doğdu ben güzelce hazırladım ettim anneme tembih ettim bak hemşireye bunları vereceksin zaten onları ayrı koymuştumm sen kadın heyecandan sadece iç zıbın ve battaneiye ver okadar kışın ortasında bebişim 4 saat bana gelene kadr cıbıl cıbıl dolaşmış ortalıktaa bi geldi kızım bi baktım çocuk titriyoo dedim anne tulumu nerde eldiveni nerde çorabı bile yoktu kuzumun ayağındaa nasıl hırsımdan ağlamıştımm dedimm doğuran benim size ne oluyoo size çocuk emanet edilmezz vallahi insan tek başına olunca daha iyi bakıyo hem kendine hem bebeğeealkisalkisalkis vallahi o günkü hali yine aklıma geldi şimdi halen deliririyorumm annemede habiree laf atıyorumm bunuda çıplak bırakta göreyim diyorum:)
ben bu bebısı oyuncak zannettım gercekmıs:1shok: ay allahım masallah allah nazarlardan saklasın ne kadar seker bısey:asigim:
resimlerimi hep ayni kiyafeti giyip cekiyorum. arsiv oluyor. bir d etshirtten gobegin ne kadar ilerledigini anliyorum resimleri yan yana koyunca.
mrb kızlar iyi akşamlar nasılsınız bizim oğlanın sünnet krizi geçti allaha çok şükür ben de artık takip etmeye devam edebileceğim. Ayy kızlar ama sünnet inanın ki çok zormuş hele bir de hamilelikte hiç çekilmiyor.
dün oğluşumu görmeye gittik teyzerleri 32 haftalık olmuşuz 2600 kilomuz 45 cm de boyumuz tombiş tombiş olmaya başlamış ama çok utangacız şeyini değilde sürekli yüzümüzü saklıyoruz inş sağsalim kucağımıza da almak nasip olur....sabırsızlanıyorum artık....
27 tl ye aldım internettede 27 tl idi ben şişliden aldım takar resmini çekerim şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?