2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

melekkkkk manken hamilemizzzzzzŞeniz
Rabbim nazarlardan saklasınnnnn
iki halinde çok tatlı canım benimopuyorumnanaktan

diloşşşşşşş cıbıldak diloşşşşşşşşşşşşşşşşbende farklı değilim sendeeen duşa gircem az sonra buzz gibi suyun altına ohhhhhhhh:lepi:

teşekkür ederiz demet teyzesi utandırdın beniii bak...............

bu arda öykünün yeni fotoğrafını gördün müüü
dün ekledim ama sen yoktun

teşekkür ederiz kızlar...
melekcim tek kelimeyle harikasın 41 kere maşallah

bır suru eksıgım var bu aralar alırım dıyordum ama aksılık artık yuruyemıyorum. cok cnm sıkılıyo. sımdıye kadar ızınde alırım dıye bıse almamıstım. sımdı yururken bebek dusucekmıs gıbı oluyo

bır suru eksıgım var bu aralar alırım dıyordum ama aksılık artık yuruyemıyorum. cok cnm sıkılıyo. sımdıye kadar ızınde alırım dıye bıse almamıstım. sımdı yururken bebek dusucekmıs gıbı oluyo senağlama

oyyyyyyyyyyyy minik kuzuuu yerim seni bennnn maşallah subhanallahhhhhŞeniz

geçmiş olsun canım artık çok dikkat etmek gerek bu ağrılara sakın hafife almayın:1no2:

meraba güzel anneler.....

bende yarın dr gideceğim inşallah bebişim gelişmiştir de zamanında doğar

çok endişeliyim odasına bakıp bakıp ağlıyorum inşallah bir sorun olmaz

neslicim inşallah güzel haberlerle neşeyle döneceksin canım dualrım seninle ve kuzucuğunlaaaaa:Saruboceq:

karenn valla nerden bulursan bul bekliyoruzzzzzklava:

canım yaaaa dualarımız seninle inşallah o ilaçla hiçbişeyi kalmıycak kuzunun annesi sende inan ve korkma tatlımŞeniz

kansızlıktandır canım ben çok yaşıyorum bu sorunu...
geçmiş olsun..

ne yani kikoşşşş iki minikte sizin odada mı yatacakkk:1shok:
bence ablanın odasını ayır yavaş yavaş çok zorlanırsın yoksa canım:1no2:

inşallah böyle hevesli giderler her zman senin kızz tam olarak hangi yıl doğumlu canım benim kız 2004 aralık doğumlu tek çekindiğim içlerinde küçük olacakk ezilmez inşallah

ayy hayırlı olsun hadi diloşum maratonunuz başlıyor:teytey:
zevkli ve zor bir maraton
sürekli ilgilenmen gerek Allahtan anasınıfı iyiki 1 değil çok zorlanırdınnnnnnn
öpüyorum şeker prensesiiiŞeniz

nazlıcım senin kızda başlıycakmış sizede hayırlı olsun canımŞeniz

ay diloşum annecine bişi demiyorum heyecanlanmıştır kadıncağız daaaaa
o hemşirelere ne demeli yaaaaa:mymeka:
sen daha ameliyata girmeden gelip senden almalıydılar hatta kontrol etmeleri gerekiyorduklava:
birde öylece giydirip bırakmışlar yaa ayy insan düşündükçe deliriyooo

ben bu bebısı oyuncak zannettım gercekmıs:1shok: ay allahım masallah allah nazarlardan saklasın ne kadar seker bısey:asigim:

oyyyyyy eceeeee bu bebiş çokkk tatlı 41 kere maşallah subhanallahhhhh
Rabbim annesine babasına bağışlasınnnn:1hug:

resimlerimi hep ayni kiyafeti giyip cekiyorum. arsiv oluyor. bir d etshirtten gobegin ne kadar ilerledigini anliyorum resimleri yan yana koyunca.

kızzzzzzzzz bu ne güzellikkkkkk
doğurunca hiçbişi kalmıycak geriye sadece bebiş büyümüş maşallah canım yaaaaŞeniz

ahh canım hayırlı uğurlu olsun sünnetinizzzzzzz:1hug:
yaşayan bilirrrrr
bizim tosun 2007 de sünnet oldu 3 e gidiyodu o gece sabahladık resmen o ağladı ben ağladımmmmafoldumben

oğluşuna da maşallahh koca adam olmuşşşşa.s.

27 tl ye aldım internettede 27 tl idi ben şişliden aldım takar resmini çekerim şimdi...

huricim çok güzel rahata da benziyor güle güle kullan canım.

eşim de benim için doğumdan sonra kullanacağım bir korse siparişi verdi medikale eve geldikten sonra takıcam allah nasib ederse inşallahhh:Saruboceq:

oyyyyyyyyy geçmişi bitirdim çok şükürrrrrrrrrrrrrrr :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…