2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

herkeze günaydınlar

evet canım çok çileli geçti pazartesi günümüz ama sonunda herşey güz<el geçti ya önemli olan oydu zaten haftaya pazartesi yine var yine akşamlara kadar ordayım odeğilde 2 saat yol sürüyor git gel o mahvediyor beni ama başka çarem yok bundan sonra her pazartesi gidip nstye bağlanacakmışızbenneyaptımki
canım evet ogün biraz üzüldüm kilosu az diye buradaki arkadaşların 2 2.5 çıkıyor aynı haftalarda benimki 190 çıktı drum hesapladı sadece 200 300 gr eksikmiş olsun ne yapalım kızçelerimizin sağlığı yerinde olsunda değilmivereliniortak
bende senin gibi sütü içemiyorum işte birazda onunla ilgili olabilir akşam eşim 2 kilo muz almış garibim bunu yarın bitir sonra yine alayım diyor zavallı ben üzüldüm diye hayatım nasıl yiyeyim o kadar muzu dedim çok güldümkaydirigubbakcemile3

sağol demet teyzemisss bizde naz kızımla beraber seni ve çileğimizi çok çok öpüyoruzŞeniz opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz demet teyzesi utandırdın beniii bak...............

bu arda öykünün yeni fotoğrafını gördün müüü
dün ekledim ama sen yoktun

gördüm tatlımmm tam ben yazarken yazmışsınnnn maşallah fıstık öykümüzeeeeeeŞeniz

melekkk albümümdeki son göbüşlerime bi bakkkk sen uzun zamandır görmedin çılgın pozlarımııııı:roflol:

ayy bu sıcaktaa çok fenaa oluyo insan bende bi resim çekinip geleyim gelçi yeni koydum been resimmdelikafadulden

bende bi duş alayım da çekeyim size koca bi göbüşşşş hadi diloş tokuşturalımmm göbüşleriiiii:lepi:

keşke zuzumda olsaydı burdamafoldumben pis zuzuuuuuuu:dilcikar:

benım kızımı gordunuz mu :))

nerde kızın annecikkkk:uhm:
biz senide hiç görmedikkk:dilcikar:

hadi ben bi duşa gireyim geliyorummmmm:lepi:

teşekkür ederim demetçim okul hayatına atılıyoruz yavaş yavaş öğrenceğimiz çok şey varrkaydirigubbakcemile2

ya iştee tatlım benim kızı çıplak bıraktılarrr hadiben cahilimmm yaa onlara ne demeli:bbo:

anacımm melek ne güzel bir poz böyle çok güzel çıkmışsın. bi göbüşvar o da bebek çıktıktan sonra iner hemen

benim göbişim senin göbişini göverrrnaniknanikdelikafadulden

oyy derinimm gelmişşşşşŞeniz

canım benim o kaa muzu yersen çatlarsın gıııı:roflol:
Allah korusun kabız olur kalırsın sakınnnnn
günde 2 ye yeter:lepi:
ayrıcaaaaa ben sütü artık soğuk içiyorum nesquiği azıcık sıcak suyla acıyorum eriyince üzerine sütü dolduruyorum buz gibi anca öyle içebiliyorum günde 2 bardak sabah akşammm dene bebişe çok yarıyorr
elme yaaaa bol bollll
kesinlikle soluna yatttttttt
veeeeeeee bissürüü dondurma yeeeeeeeeeeeeeeeee:lepi::icecream::hooray:

du alıp geliyorum kaçmayın biyereeeeeee:içelim:

çapkına bak sennnn kaydirigubbakcemile3
ufaklığına da koooocaman maşallah canım

ekşınız bir günüm geçmemeli and içtim ben kaydirigubbakcemile3
ama canım istiyor yaa , dilim damağıma yapışıyor sanki .. 4,5 lt sıvı demedi kıs dr. , su dedi walla , rahimi en iyi besleyen su , o yüzden 3,5-4 lt iç demişti .. ben de suyunu çıkardım sanırım kaydirigubbakcemile3 yoksa günlük sıvı tüketimim : 3-4 lt su + 1 kupa çay + 500 ml süt + 300 ml ayran

iyi günlerde kullan canım ... dr. ne üzerine tavsiye etti , merak ettim ..

ay ne güzel bir duygu olmalı demetim yaaaaa , inşallah biz de yaşarız o duyguları , görürüz o günleri :asigim:
demek çilekk kız korktu , ay yesin onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden :asigim:

az kaldı be güzelim , 20 gün olmazsa 15 gün olsun , zaten 36 oldun bundan sonra gelirse Allahın izniyle sağlıklı ve sorunsuz gelecektir .. sıcaklar konusunda ölüyoruz hepmiz valla .. cam çerçeve açık yatıyoruz , eşim laf etmese ben bir de vantlatörü de açıcaktım ama o hastalanıcam diye ödü kopuyo , o yüzden ben de o uyuduktan sonra balkona kaçıyorum :jeyyar: uykum gelene kadar serin serin oturuyorum sonra gidip uyuyorum

var yaaa oooo o pc canavarı neler biliyor nelerrrr ona soruyoruz beceremediklerimizi eşimlekaydirigubbakcemile3

bak sen fırlamaya , şimdiki nesilden korkulur .. eltimin oğlu geçen sene ( 3 yaşındayken ) endi takıyodu cd sini vcd ye , bi şey oldu açılmadı , ver ben baiiim dedim , bana bilmş bilmiş ne dese beğenirsin " enter'a bas enter'aaaaa " :1shok: kaydirigubbakcemile3

sakın aklınızdan benı gecırmeyın öldürürüm:mymeka:
benım acelem yok temmuzda dogurcam ıste:icecream:

geçmiş olsun canım , aynı şikaetleri gün içinde defalarca yaşayan biri olarak dr.uma sorduğumda suyun fazlalığının rahimde kasılma gbi bir erginliğe sebe olduğunu , rahim kasılmasının öyle saatlerce sürmediğini , belli aralıklarla gelip 10-15 saniye sürdüğünü söyledi .. burada bahsetmedim , sadece tel.da ipeğimuya söylemiştim ama için rahat etsin diye yazıcam , geçen hafta doğum yapıyorum heralde diye apar topar dr.a gittik .. belimde 5-6 saat hiç geçmeyen bel ağrıs + mesaneye baskı sürekli küçük tuvaletimi yapacakmışım hissi + bebeğin vajene yatığı nanılmaz baskıyı resmen kemiğimde hsetmiştim + sık aralıklarla büyük tuvalet hissi.. bunları söyleyince beni hemen hast.ye çağıdı dr. , önce nst ye bağladılar , şükür ki sancı yoktu .. usg kontrolünde de kasılma görülmedi sadece 10 saniye bile srmeyen bir kasılma oldu tam usg aletini doknduracağı sırada o kadar .. üşütmüş olabileceğimi , bel ağrımın bu yüzde olduğunu söyledi .. kasılma hissininse suyun çokluğunun gerginlik yapmasından olduğunu söyledi .. o gün voltaren-dyaze ğne yapıldı + buscopan ve kas gevşetici içerikli serum takıldı , 4-5 saat kaldık bu yüzden hastaneden ama o günden sonra en az 3 gün hiç bir ağrım-kasılmam olmadı..
sen de öyle bir durumda önce yatış pozinuna geç ve soluna yat daha o saniyelerde sancılarının hafiflediğini görürsün .. zaten pozisyo değiştirmene rağmen geçmeyen ve belli aralıklarla gelip 10-15 sn süren sancılar dikkate alınmalıymış ve o zmana hemen dr.unu ara .. bir de yediğin içtiğin şeyler de gaz yapıyorsa onlar da benzer sancılanmayı yaparmış ..
bak böyle diye diye ve bu yönde düşünü düşüne erkenden doğuruverceksin , kimsenin bi şey dediği yok , ne zaman yeni bir güne başlasak senin paso " doğurcaktım :1shok:, doğurcam sandım :1shok:" diye mesajlarını okuyoruz , ne düşünürsen o olurmuş , biraz relax ol , ok yerimseniben

hatırlamaz olur muyuzzzzzz , tüylerm diken diken oldu okuyunca yazdıklarını .. hatta daha okumadan tickerına baktım ve çokkkkk ama çokkkkkkkkkkkk sevindim senin adına .. Rabim inşallah sağlıcakla tamamlayacağın sorunsuz bir hamilelik süreci versin bu kez sana ..

delikafadulden OYYY MAŞALLAHH ÇOK SEVİNDİMM YA HAYIRLISIYLA KUCAĞINDADA GÖRÜR İNŞALLAH KUZULARINII BİZDE Bİ TAZE BEBİŞ RESMİ GÖRSEK RÜYA GİBİ YAA

bana gönderecek resimleri ve gittiğinde en yakın zamanda , o zaman ekleim buraya .. medpolün sitesinden ara ara bakmalı , elki eklemşlerdir kuzucukların resimlerini yerimseniben

canım yaa boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar diye , Allah onların yokluklarını göstermesin ve başımızdan eksk etmesin :Saruboceq:
ben daha iyi gibiyim canım , ilaçlarımı değiştirip yeniden progestan fitil başlayınca kasılmalarım , karnımdaki gerginlik hissi de miimuma indi sanırım , daha rahatım geçen hafalara göre .. hatta gün içinde arar sıra oturuyorum , baskı hissedersem hemen yatış poziyonuna geçyorum ..
Arasım tatlı kuzum da büyüyor teyzesi , bana genelde yemek yerken zorluk çıkartıyor , zıp zıp zıplıyor keçim kaydirigubbakcemile3

derın bebege tatlı kılo aldırıyor. doktoruna sorup sabahları bal ve gun ıcınde de muhallebı tarzı sütlü tatlı ye her gun ama doktouruna sor. benım bebek 10 gerıydı haftasına gore kılosu. doktorum tatlı ye hergun dedı. 3 hafta sonra gıttgımde 10 gun gerılık 4-5 gune dusmustu. tavsıye ederım bır de sutu cok ıcıyorum

sütü bende soğuk içiyorum burnumu tıkayıpta artık ama nesguikle deniyeyim bak iyi fikir belki severek içerim o zamanzemuszemus

canımmm vet yaaa nasıl yiyeyim zaten kabızlığım öldürüyor beni temelli artık ölücemmafoldumben
anammm dondumam bitmiş hemen eşimi rayayım öğleye getirsin çok severim zaten dün misafirlerime ikram etmiştim doğru sonunu:icecream:
hadi canım rahatlada gel saatler olsun şimdiden

annecik aslında tatlı olarak dondurma çok yiyorum ama birazdan kalkayım sütlü bir tatlıda yapayım artık sütüde zorlanıyorum ama içeceğim artık zorla
beyaz melk nur dilara maşallah canım göbüşlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…