canım baya bi çileli olmuş doktoru görmeniz ama sonunda prensesi görmek herşeye değmiştir tabiŞeniz
sakın kilosuna üzülme ben her zaman söylüyorum zayıf olsun sağlıklı olsunkaydirigubbakcemile5
kucağına alınca büyür annesiiiiii yeter ki sağlıkla gelsin prensesssssssŞeniz
gözün aydın tekrar tatlımmmm çok öpüyorum nazımızı ve seniiiiia.s.
teşekkür ederiz demet teyzesi utandırdın beniii bak...............
bu arda öykünün yeni fotoğrafını gördün müüü
dün ekledim ama sen yoktun
ayy bu sıcaktaa çok fenaa oluyo insan bende bi resim çekinip geleyim gelçi yeni koydum been resimmdelikafadulden
benım kızımı gordunuz mu :))
gördüm tatlımmm tam ben yazarken yazmışsınnnn maşallah fıstık öykümüzeeeeeeŞeniz
melekkk albümümdeki son göbüşlerime bi bakkkk sen uzun zamandır görmedin çılgın pozlarımııııı:roflol:
bende bi duş alayım da çekeyim size koca bi göbüşşşş hadi diloş tokuşturalımmm göbüşleriiiii:lepi:
keşke zuzumda olsaydı burdamafoldumben pis zuzuuuuuuu:dilcikar:
nerde kızın annecikkkk:uhm:
biz senide hiç görmedikkk:dilcikar:
hadi ben bi duşa gireyim geliyorummmmm:lepi:
herkeze günaydınlar
evet canım çok çileli geçti pazartesi günümüz ama sonunda herşey güz<el geçti ya önemli olan oydu zaten haftaya pazartesi yine var yine akşamlara kadar ordayım odeğilde 2 saat yol sürüyor git gel o mahvediyor beni ama başka çarem yok bundan sonra her pazartesi gidip nstye bağlanacakmışızbenneyaptımki
canım evet ogün biraz üzüldüm kilosu az diye buradaki arkadaşların 2 2.5 çıkıyor aynı haftalarda benimki 190 çıktı drum hesapladı sadece 200 300 gr eksikmiş olsun ne yapalım kızçelerimizin sağlığı yerinde olsunda değilmivereliniortak
bende senin gibi sütü içemiyorum işte birazda onunla ilgili olabilir akşam eşim 2 kilo muz almış garibim bunu yarın bitir sonra yine alayım diyor zavallı ben üzüldüm diye hayatım nasıl yiyeyim o kadar muzu dedim çok güldümkaydirigubbakcemile3
sağol demet teyzemisss bizde naz kızımla beraber seni ve çileğimizi çok çok öpüyoruzŞeniz opuyorumnanaktan
sağol canım. benim çapkın artık kurtuldu.allah herkese nasip etsin.benim çapkın artık erkek oldu balkonlarda kızları kesmeye devam ediyor :))))
benim ufaklık beni gerçekten çok şaşırttı maşallah 2 kilo beklerken 2600 galiba babişine çekecek tombiş tombiş olacak allah nasip ederse kaydirigubbakcemile3
Kız mantar mı oldun şimdi de. Bi rahat dur kardeşim. Bir günün de sıradan geçsin.
Maşallah. Sizin sokakta sucu olmak varmış. En yağlı müşterim sen olurdun:)))))
Canım dr aslında 4,5 lt sıvı demiş. İçilen herşey bu miktara dahil. Sen günde 4,5 lt su içtin sonra dr suyun fazla dedi. Onu da geçtim. İçtiğin sular rahim kasılması yaptı.
ay bu arada gebelik korsem süper kızlar bugün dışarı çıkarım artık bi dolaşmaya bakalım çok rahat bi şeye benziyor doğumdan sonrada önünü arkasına çevirip toplamak için kullanılıyor keşke daha önce söyleseymiş doktorcuğummmm alkisalkisalkis
günaydın kızlarrrrrrrzemuszemus
dün yoğun bir gündü bizim için oğlumun gösterisi vardı çok fazla yoruldum ama onu sahnede izlemek herşeye değdi:asigim:
gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım nereye koyacağımı şaşırdım balon gibi oldularrmafoldumben
çileğim önce çok korktu yüksek sesten gösteride karnımda nereye kaçacağını şaşırdı benide panikletti ilk başta sonra anladım ki gürültüden korktu kuzucum benim yaaaaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
oyyyyyy ikinci de belli olmuşşşşşşş
comebaby tebrik ederim canımmmvereliniortak
Rabbim sağlıkla kuzularını alıp eve gitmeyi de nasib eder inşallahhhhhhh:Saruboceq:
ayy heyecan bastıııı bakalım 3. kim olacakkkkkkk:lepi:
ben çok fenaa oluyorum artık yaaa 20 gün daha dayanabilcemmi mafoldumben
bu gece fenalık geçircektim eşimi kaldırmamak için zor tuttum kendimii sıcak biyandan artık nefess bile alamıyoruz zatennn allah yardımcımız olsunn ayy ağustosta doğuracak olanlar ne yaptınn :1no2:
var yaaa oooo o pc canavarı neler biliyor nelerrrr ona soruyoruz beceremediklerimizi eşimlekaydirigubbakcemile3
herkese gunaydın ben hıc ıyı degılım malesef
dun butun gece ayaktaydım esım ıse gıderken uyudum 2 saatlık uykuyla duruyorum sımdı uyandım
butun gece sancım ve her dakıka cok sık ve uzun sancılarım oldu vallahı dogurucam sandım
hatta o sancılardan dolayı sanırım bebıs ıyıce asagıya ındı kemıklerımde felaket baskı var yuruyemıyorum ve oturamıyorum yatıyorum suanda
bugunde dun aksamkı gıbı kasılmalarım olursa dogru doktora
bıde ben böyle sıcak görmedım sankı heryer alev kaynıyo
sakın aklınızdan benı gecırmeyın öldürürüm:mymeka:
benım acelem yok temmuzda dogurcam ıste:icecream:
merhaba arkadaşlar beni hatırlayanınız vardır sanırım. size bir söz vermiştim sözümü tutuyorum. hamileyim sadece eşim ve ben biliyoruz ailelerimize dahi söylemedik.henüz 4 haftalık ama umarım bu defa herşey yolunda gider.hepinizin hayırlı sağlıklı vaktinde doğumlarla bebeklerinize kavuşmanızı dilerim hoşçakalın
delikafadulden OYYY MAŞALLAHH ÇOK SEVİNDİMM YA HAYIRLISIYLA KUCAĞINDADA GÖRÜR İNŞALLAH KUZULARINII BİZDE Bİ TAZE BEBİŞ RESMİ GÖRSEK RÜYA GİBİ YAA
aynen bendeeeeee:mymeka:
bizimkilerde çok düşüncesizzzz
düşünebiliyomusunuz bebeğim öldüğünde o gece ben baygınken gelmiş bi yanıma ertesi günü bursaya gitti kardeşinin kızı hacca gidecekmiş 10 gün önceden gitti uğurlamaya
tabi kim karşılayacak ağırlıycak geçmiş olsuna gelen gideniklava:
anneciğimin canı çıktı birde bel fıtığı vardı daha ameliyatta olmamıştı kadın iki büklüm ağırladı gelen gidenimafoldumben
birde gittikten sonra telefon ediyor bana nasıl oldun diye dedim ki çok merak ettiğin için mi beni şu an burda değilsin
millete gelinlerimi kızımdan asla ayırmam dersin kızın ölü doğum yapsaydı şu an dibinde olurdun anladık değerimizi dedim kapattım yüzüne:1closedeyes:
bir kaç gün sonra geldiler akşam üstü annecimde yemekleri yapmıştı bi pilav kalmıştı kayınvaldeme onu da sen yaparsın ben eve geçeyim kız okuldan gelir dedi gitti kadın onlar rahat etsin bizde diye.
o sırada kaynım aradı kayınpederimi balık yapmışlar yemeğe gelin diyo buda tamam gel al bizi demesin mi:1shok:
birde bana diyor ki abinler balık yapmış biz gidiyoruz
lohusa kadına hem balık var diyor hemde yalnız bırakıp gittiler inanırmısınız hemen annemi aradım anne ben yalnız kaldım diye kızkardeşimi gönderdi hemen o gece kayınvaldemler 12 de geldiler tekrar küçücük bi tabağa 2-3 minik balık almışlar bide bana getirmişler göyaaldım çöpe attım anında:1closedeyes:
ama normal zamanda evlerimizin arasında yürüme 10 dk lık yol olduğu halde gelir kalırlar hizmet eden var nasılsa
evlerinde yemek yapmaya üşenir tam yemek saati gelir otururlar
ama artık yüz vermiyorum ne kaaa akmek o kaa köfte:1closedeyes:
abooow ne kaa çok konuştum yaramı deşmeyin bende daha ne hikayeler varrrr:roflol:
hoşgeldin stardustcümmmmmmmmŞeniz
sen ve arasımız nasıl anlat bakiimmmmmmmmopuyorumnanaktan
bi yandanda kahvaltı hazırlıyorummmm karnımız acıktı biraz mola bizeeeeecokacimcoook
bu arada geçmişi okumaya çalışıyorum bi yandanda dünya kadar okudum daha da 50 sayfa varrrrrrr:1shok:
sütü bende soğuk içiyorum burnumu tıkayıpta artık ama nesguikle deniyeyim bak iyi fikir belki severek içerim o zamanzemuszemusoyy derinimm gelmişşşşşŞeniz
canım benim o kaa muzu yersen çatlarsın gıııı:roflol:
Allah korusun kabız olur kalırsın sakınnnnn
günde 2 ye yeter:lepi:
ayrıcaaaaa ben sütü artık soğuk içiyorum nesquiği azıcık sıcak suyla acıyorum eriyince üzerine sütü dolduruyorum buz gibi anca öyle içebiliyorum günde 2 bardak sabah akşammm dene bebişe çok yarıyorr
elme yaaaa bol bollll
kesinlikle soluna yatttttttt
veeeeeeee bissürüü dondurma yeeeeeeeeeeeeeeeee:lepi::icecream::hooray:
du alıp geliyorum kaçmayın biyereeeeeee:içelim:
dilara maşallahgöbüşüne kocaman olmuşunuz 41 kere maşallah
annecik aslında tatlı olarak dondurma çok yiyorum ama birazdan kalkayım sütlü bir tatlıda yapayım artık sütüde zorlanıyorum ama içeceğim artık zorla
beyaz melk nur dilara maşallah canım göbüşlerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?