2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

derincim lıght yazan sütlerin küçüklerinden alırsan rahat içersin yağsız olunca koku olmuyor bende içemiyorum diğerlerini

merhabaa..... umarım herkes iyidir... yarın dr a gidicemm bebeğimi görücem inşallahh herşey yolundadır umarım hepiniz iyisinizdir..
2. annemiz de belli olmuş maşallahhh...

insan heyecanlanıyor walla...

benim de hala eksiklerim var ama alışverişe çıkmak zor geliyor.. yarın dr a gidicem o zaman bakıcam artık.. daha kıyafetlerimizi yıkayacağızz bizz

midemm berbatt.....

canım inşallah güzel ve sağlıklı haberlerle dönersin dr.dan yarın...
biz de daha ne kendi kıyafetlerimi ne de oğluşumnkileri yıkadık , bu h.sonu hallederiz hepsini , çantamızı da hazırlar bekleriz artıkın :asigim:
azcık süt iç , yada soda , evde mutlaka emedur tablet yada rennnie duo bulundur canım , çok iyi geliyor mide yanmasına ekşimesine rennie

saç bandınızı kurdelelimi aldınız kızlar

ben kurdeleli saten -organzeden kırmızı bi taç aldım , ayrıyetten kırmızımsı pembemsipullu payetli bir saç bandım da var , her ikisini de görütüce , hangisiyle rahat edersem onu takarım diye dşünüyorum .. ama adet yerini bulsun hesabı önce tacımı takarım , daraldığım yerde bandımı ,eeeh yeter beaa dediimde de toplarım hepisini kaydirigubbakcemile3

bu arada nu_84 , melak ve dilara maşallah göbüşlerinize
coştum , ben de ekliim barim delikafadulden

Son düzenleme:
dilara maşallah göbişine

teşekkür ederim şekerler hepimizee maşallahhŞeniz:icecream:

iyi düşünmüşsün cnm bende kurdeleli kırmızı taç alıyim iyisimi ilk gün adet yerini bulsun sonrada daral gelir yeter der takarız mandal tokayı :roflol:

evet canım harika bi duygu inşallah rabbim karnımızdakilerle de yaşatır o güzel duygularıııııopuyorumnanaktan

şu kesin ki kızlar asla ve asla ne kayınvalde anne gibi olabilir ne de gelin kız gibi:1closedeyes:

işte göbişimmdelikafadulden

oyyyy diloşşşşşş maşallah subhanallahhhh sakın dışarı felan çıkma sen anacımmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

du az kaldı benim göbüşte image daaaaa:lepi:
bakalım kimin göbüşü kimin göbüşünü dövecekkk:sm_cool:

demet kıızım albümde ekli. benı gorenler oldu daha once eklemıstım albüme. resım varsa burda sımdı eklerım tekrar albüme

aa bakayım canım albümüne minik kızınaaaŞeniz

hemmennnnn ara eniştemiiii söyle bana da göndersin emiiii:lepi:kaydirigubbakcemile3:icecream:

kızlarrr alıntı yapmayın silicem nedense kocacım istemiyorum dedi :1closedeyes:

albüme eklerim sonrada görmeyenler ordan bakarlarrr:lepi:buyrunnnnnnnnn

diloşşş maşallah tatlım göbüşüne süper ya

teşekkür ederim canlarımmŞenizzemuszemus

demet senni kociş kıskanç anlaşıldıdelikafadulden

benimkide istemiyo ama ben çaktırmadan koyuyorumm gündüzde fıssatı yok bakamaz zaten:)

neee kaaa doğru söyledn aticem , gel bi üpem seni kaydirigubbakcemile3
kızlarrr alıntı yapmayın silicem nedense kocacım istemiyorum dedi :1closedeyes:

albüme eklerim sonrada görmeyenler ordan bakarlarrr:lepi:buyrunnnnnnnnn

benimki de istemiyo kaydirigubbakcemile5 şimdi yaz ve cıbılız azcıkın , o yüzden sanırsam fisfisfis

teşekkür ederim canlarımmŞenizzemuszemus

demet senni kociş kıskanç anlaşıldıdelikafadulden

benimkide istemiyo ama ben çaktırmadan koyuyorumm gündüzde fıssatı yok bakamaz zaten:)

evet canım çok kıskanç hemde:1closedeyes:
evlenince işten çıkardı zati sırf kıskançlığı yüzünden:mymeka:

maşallah canım göbişinee demet göbişler aynı büyüklükteee yazık bebişler ezilirr ben vazgeçtim dövmicemm naniknaniknaniknanik

teşekkürler canımmm tamam kuzular doğunca tokuştururuzzz bizdeeeee:lepi:kaydirigubbakcemile3

neee kaaa doğru söyledn aticem , gel bi üpem seni kaydirigubbakcemile3

benimki de istemiyo kaydirigubbakcemile5 şimdi yaz ve cıbılız azcıkın , o yüzden sanırsam fisfisfis

gel bende seni öpemmm oyy oyyyyyyy oyyy Şeniz

sanırım canımmmm
eee albümde sadece arkadaşlarım görebiliyo onada karışmasın demi amaaa:1closedeyes:

demetcim masallah göbüşüne
pembe geceliğin çok güzel canım.çok yakışmış

teşekkürler canımmmmmŞeniz

geceliğim doğum için aldığım gecelik sabahlığı da ra pijama takımıda var çok severek aldımmmm:teytey:

diloşummm sanada teşekkür ederim alıntı yapmıştım nereye gitti bilmemmmmkafamçokkarıştı

annecik nur canım tavsiyelerinize uyacağım pipetli sütleri alayım birde
demetcim maşallah canım çileğimize kocaman olmuşsunuz yaaa allah nazardan korusun senide çileğinide
demetcim sen geçen gün göğüs ucu kremi tavsiye etmiştin ismini yazabilirmisin yarın akşam arkadaş bana netten alışveriş yapacakda aldırayım onuda birde dönenceyi yatağındaki süsleri hangi siteden aldın aklındamı canım ben bilmediğim için netten alışveriş yapmayı yarın hepsini aldırayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…