merhabaa..... umarım herkes iyidir... yarın dr a gidicemm bebeğimi görücem inşallahh herşey yolundadır umarım hepiniz iyisinizdir..
2. annemiz de belli olmuş maşallahhh...
insan heyecanlanıyor walla...
benim de hala eksiklerim var ama alışverişe çıkmak zor geliyor.. yarın dr a gidicem o zaman bakıcam artık.. daha kıyafetlerimizi yıkayacağızz bizz
midemm berbatt.....
saç bandınızı kurdelelimi aldınız kızlar
dilara maşallah göbişine
canım inşallah güzel ve sağlıklı haberlerle dönersin dr.dan yarın...
biz de daha ne kendi kıyafetlerimi ne de oğluşumnkileri yıkadık , bu h.sonu hallederiz hepsini , çantamızı da hazırlar bekleriz artıkın :asigim:
azcık süt iç , yada soda , evde mutlaka emedur tablet yada rennnie duo bulundur canım , çok iyi geliyor mide yanmasına ekşimesine rennie
ben kurdeleli saten -organzeden kırmızı bi taç aldım , ayrıyetten kırmızımsı pembemsipullu payetli bir saç bandım da var , her ikisini de görütüce , hangisiyle rahat edersem onu takarım diye dşünüyorum .. ama adet yerini bulsun hesabı önce tacımı takarım , daraldığım yerde bandımı ,eeeh yeter beaa dediimde de toplarım hepisini kaydirigubbakcemile3
bu arada nu_84 , melak ve dilara maşallah göbüşlerinize
coştum , ben de ekliim barim delikafadulden
canım inşallah güzel ve sağlıklı haberlerle dönersin dr.dan yarın...
biz de daha ne kendi kıyafetlerimi ne de oğluşumnkileri yıkadık , bu h.sonu hallederiz hepsini , çantamızı da hazırlar bekleriz artıkın :asigim:
azcık süt iç , yada soda , evde mutlaka emedur tablet yada rennnie duo bulundur canım , çok iyi geliyor mide yanmasına ekşimesine rennie
ben kurdeleli saten -organzeden kırmızı bi taç aldım , ayrıyetten kırmızımsı pembemsipullu payetli bir saç bandım da var , her ikisini de görütüce , hangisiyle rahat edersem onu takarım diye dşünüyorum .. ama adet yerini bulsun hesabı önce tacımı takarım , daraldığım yerde bandımı ,eeeh yeter beaa dediimde de toplarım hepisini kaydirigubbakcemile3
bu arada nu_84 , melak ve dilara maşallah göbüşlerinize
coştum , ben de ekliim barim delikafadulden
çapkına bak sennnn kaydirigubbakcemile3
ufaklığına da koooocaman maşallah canım
ay ne güzel bir duygu olmalı demetim yaaaaa , inşallah biz de yaşarız o duyguları , görürüz o günleri :asigim:
demek çilekk kız korktu , ay yesin onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden :asigim:
bak sen fırlamaya , şimdiki nesilden korkulur .. eltimin oğlu geçen sene ( 3 yaşındayken ) endi takıyodu cd sini vcd ye , bi şey oldu açılmadı , ver ben baiiim dedim , bana bilmş bilmiş ne dese beğenirsin " enter'a bas enter'aaaaa " :1shok: kaydirigubbakcemile3
canım yaa boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar diye , Allah onların yokluklarını göstermesin ve başımızdan eksk etmesin :Saruboceq:
ben daha iyi gibiyim canım , ilaçlarımı değiştirip yeniden progestan fitil başlayınca kasılmalarım , karnımdaki gerginlik hissi de miimuma indi sanırım , daha rahatım geçen hafalara göre .. hatta gün içinde arar sıra oturuyorum , baskı hissedersem hemen yatış poziyonuna geçyorum ..
Arasım tatlı kuzum da büyüyor teyzesi , bana genelde yemek yerken zorluk çıkartıyor , zıp zıp zıplıyor keçim kaydirigubbakcemile3
işte göbişimmdelikafadulden
demet kıızım albümde ekli. benı gorenler oldu daha once eklemıstım albüme. resım varsa burda sımdı eklerım tekrar albüme
sütü bende soğuk içiyorum burnumu tıkayıpta artık ama nesguikle deniyeyim bak iyi fikir belki severek içerim o zamanzemuszemus
canımmm vet yaaa nasıl yiyeyim zaten kabızlığım öldürüyor beni temelli artık ölücemmafoldumben
anammm dondumam bitmiş hemen eşimi rayayım öğleye getirsin çok severim zaten dün misafirlerime ikram etmiştim doğru sonunu:icecream:
hadi canım rahatlada gel saatler olsun şimdiden
diloşşş maşallah tatlım göbüşüne süper ya
evet canım harika bi duygu inşallah rabbim karnımızdakilerle de yaşatır o güzel duygularıııııopuyorumnanaktan
şu kesin ki kızlar asla ve asla ne kayınvalde anne gibi olabilir ne de gelin kız gibi:1closedeyes:
oyyyy diloşşşşşş maşallah subhanallahhhh sakın dışarı felan çıkma sen anacımmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
du az kaldı benim göbüşte image daaaaa:lepi:
bakalım kimin göbüşü kimin göbüşünü dövecekkk:sm_cool:
aa bakayım canım albümüne minik kızınaaaŞeniz
hemmennnnn ara eniştemiiii söyle bana da göndersin emiiii:lepi:kaydirigubbakcemile3:icecream:
evet canım harika bi duygu inşallah rabbim karnımızdakilerle de yaşatır o güzel duygularıııııopuyorumnanaktan
şu kesin ki kızlar asla ve asla ne kayınvalde anne gibi olabilir ne de gelin kız gibi:1closedeyes:
kızlarrr alıntı yapmayın silicem nedense kocacım istemiyorum dedi :1closedeyes:
albüme eklerim sonrada görmeyenler ordan bakarlarrr:lepi:buyrunnnnnnnnn
teşekkür ederim canlarımmŞenizzemuszemus
demet senni kociş kıskanç anlaşıldıdelikafadulden
benimkide istemiyo ama ben çaktırmadan koyuyorumm gündüzde fıssatı yok bakamaz zaten:)
maşallah canım göbişineedemet göbişler aynı büyüklükteee yazık bebişler ezilirr ben vazgeçtim dövmicemm naniknaniknaniknanik
neee kaaa doğru söyledn aticem , gel bi üpem seni kaydirigubbakcemile3
benimki de istemiyo kaydirigubbakcemile5 şimdi yaz ve cıbılız azcıkın , o yüzden sanırsam fisfisfis
demetcim masallah göbüşüne
pembe geceliğin çok güzel canım.çok yakışmış
demett maşallah kocaman olmuş çileğin canım ya
allah nazardan korusun sizi
durun bende doğum için aldığım gecelikleri eklimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?