annecik nur canım tavsiyelerinize uyacağım pipetli sütleri alayım birde
demetcim maşallah canım çileğimize kocaman olmuşsunuz yaaa allah nazardan korusun senide çileğinide
demetcim sen geçen gün göğüs ucu kremi tavsiye etmiştin ismini yazabilirmisin yarın akşam arkadaş bana netten alışveriş yapacakda aldırayım onuda birde dönenceyi yatağındaki süsleri hangi siteden aldın aklındamı canım ben bilmediğim için netten alışveriş yapmayı yarın hepsini aldırayım artık
demetcim maşallah allah nazardan saklasın
star dust maşallah sizde epeyce büümüşsünüz
valla kızlar kıskanıyorum hepinizi bende normal kilolu bir insanın göbeği var o kadar drda bile herkez soruyor bebek varmı yokmu 8 aylık diyince şok oluyorlar hepsi geçen gün bir taneside afedersiniz şekr taklili yaptırdınızmı böle mide ve göbek olunca şekr çıkıyor demezmi bende hamileyim diyince şok oldu kadın
çok güzel demet geceliklerinnnn
iyi günlerde giy
star dust banane alıntı yapcam kaydirigubbakcemile3
çok güzel çıkmışsınm sende sere serpile geziyosun evde ohh ne güzel evde olmak vardi
teşekkürler derinimmmmŞeniz
kremin adı lansinoh
du bi bakayım atarım özelden adresleri canımkaydirigubbakcemile5
star dustcummmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden
o kadar yatmaya hala inceciksin maşallahhhhhhŞeniz:hooray:
bi göbüş büyümüşşşşşŞeniz
star dust maşallah sizde epeyce büümüşsünüz
valla kızlar kıskanıyorum hepinizi bende normal kilolu bir insanın göbeği var o kadar drda bile herkez soruyor bebek varmı yokmu 8 aylık diyince şok oluyorlar hepsi geçen gün bir taneside afedersiniz şekr taklili yaptırdınızmı böle mide ve göbek olunca şekr çıkıyor demezmi bende hamileyim diyince şok oldu kadın
ooo demetim geceliğin sabahlığında çok seksi vede şık pijama takımında öle iyi günlerde giy inşallah
kızlar benim albümde hastane takımım
demetçim hastane takımına bayıldımm şık ve rahattopuyorumnanaktan
star dustum sanada maşallah cnm
stardustt canım çok şekersin maşallahh formun yerinde bu yatmaya süpersin cicimmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?