2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

star dust banane alıntı yapcam kaydirigubbakcemile3
çok güzel çıkmışsınm sende sere serpile geziyosun evde ohh ne güzel evde olmak vardi

teşekkürler derinimmmmŞeniz
kremin adı lansinoh
du bi bakayım atarım özelden adresleri canımkaydirigubbakcemile5

star dustcummmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden

o kadar yatmaya hala inceciksin maşallahhhhhhŞeniz:hooray:

bi göbüş büyümüşşşşşŞeniz

star dust maşallah sizde epeyce büümüşsünüz
valla kızlar kıskanıyorum hepinizi bende normal kilolu bir insanın göbeği var o kadar drda bile herkez soruyor bebek varmı yokmu 8 aylık diyince şok oluyorlar hepsi geçen gün bir taneside afedersiniz şekr taklili yaptırdınızmı böle mide ve göbek olunca şekr çıkıyor demezmi bende hamileyim diyince şok oldu kadın

yahu derincim millet ne derse desin neden umursuyorsun kiiikaydirigubbakcemile
herkesin yapısı farklı
ben 1 aylıkken soruyolardı aaa kaç aylık hamilesin diye bende ona sinir oluyordum çünkü ilk aydan kocamandı karnım iç karnım hiiç yokmuş çünküüüüüü:sm_confused:
şimdide ikizmi diyolar:1closedeyes:
kuzular sağlıklı olsunda ister karnımız küçük ister büyük olsun önemi yok bence canım:teytey:

çok güzel demet geceliklerinnnn
iyi günlerde giy

teşekkürler melekcim e hadi seninkiler haniiiiiiiialkisalkisalkis

star dust banane alıntı yapcam kaydirigubbakcemile3
çok güzel çıkmışsınm sende sere serpile geziyosun evde ohh ne güzel evde olmak vardi

yapmazsınnnnn Şeniz
evet canım ya sanırım evde olmanın tek avantajı bu :sm_confused:

saol demetimmmm , o senin inceliğin Şeniz
saol derin , büyüdük yaa , tosun paşam üzmüyor artık beni güzel güzel büyüyor teyzesi yerimseniben

star dustum sanada maşallah cnm

stardustt canım çok şekersin maşallahh formun yerinde bu yatmaya süpersin cicimmmopuyorumnanaktan

teşekkürler kıslarrrr Şeniz sırnaşık şey

ben çıkıyorum , acıktım öğle yemeğimi yiyeyim .. bir de site bugün ne kadar yavaş yaaa , acaba bir tek ben mi yaşıyorum bu ağırlığı , sizde de benzer sorun var mı ?? daral geldi sayfa atlarken felan ..

demetcim benim bilgisayarda bugün zor açıldığı için resimler ancak görebildim , resimlerde süper çıkmışsın ve hastane takımlarını da çok beğendim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…