2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Darısı senin başına. Denizkısıl da hamileymiş. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz Badem.

ben yazayim. Earth Mama Angel Baby markasi. nipple butter diye geciyor. Beni de sagolsun gaydin aydinlatmisti. ben de onun tavsiyesiyle aldim. kullanan arkadaslar da memnunmus. urun hakkinda yorumlar da cok guzel.

Bende de göğsü yıkamadan kullanılabilien bir merhem var. Lansinoh markası. Mor bir tüpü var. Piyasada ya mustela ya da bu var. İnşallah işe yarar. Herkes emzirmede çok zorlanıyor da.

Bebek telsizi almayı düşünen varsa chicco'nun bir modelini internet sitelerinden birinde yarı fiyatına buldum. ısterseniz özelden adres verebilirim.

Canım sağlıkla büyüt inşallah
Darısı senin başına. Denizkısıl da hamileymiş. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz Badem.
Aminnn:1hug:

aklım karıştı kızlar şimdi nipple muttermi alsam mustelamı yoksa kibelenin sölediğiangel baby mi kafam karıştı birde bakım setini ne aldınız arkadaşlar karar veremiyorum nıvea nınkinimi alsam yoksa chicconunmu birde sebamed var kararsız kaldım

evet gaydin karısmıs urunler..:)..sennkide orgnik ve temizleme gerektirmiomus mustela gibi....hepimiz umarım b sıkıntı yasamayız bu konuda..

derincim nipple butter da mustelada organik ve silme gerektirmior..mustela 30 ml 35 ytl idi nipple butter nette 60 ml 47 ytl gozukuo ama alan arkadslara sor derim..

bakım setini ben nivea aldım chicco da alabilirdim ama cantası hosuma gtmemisti benim..

ipeğimu evet hastane ilk kıyafetlerini veriyo tatlım ben genede iki hastane çıkışı alıcam yanıma
bezleri içinde 4 kutu aldım zaten 15-20 tane yanıma alıcam arkadaşım 18 bezden 2 tane geri getirdik dedi bende fazlaca alayım yanıma dedim garanti olsun kaydirigubbakcemile2

annecik kibele ve ben göğüs kremi Natural nipple Butter aldık sanırım Trde internetten satışı var birde bazı eczaneler satıyor o şekilde bulabilirsin tatlım
Silme gerektirmiyo %100 doğal bebek silmeden direk emebiliyo

karencim evet canım bende chicconun çantasını hiç beğenmedim çok çirkin ama nıveanınki fena değil yinede bakım kremi olarakda demetde lansinoh u tavsiye etmişti ben en iyisi hepsini bir araştırayım sağol canım

canım 1 gece de o kadar bez kullanılıyormuymuş ben 8 adet aldım normal düşününce tek geceden sonra zaten evimize gönderirlr
olmazsa bende alıyım ne olacak kendi çantama koyayım

Bebek telsizi almayı düşünen varsa chicco'nun bir modelini internet sitelerinden birinde yarı fiyatına buldum. İsterseniz özelden adres verebilirim.

Canim ben gecenlerde bir arkadasa hediye aldim. bebebk telsizi. super calisiyor. ses kalitesi vs de cok iyi. Tr de ne kadar bilmiyorum ama burada 30 dolar civari.

isteyene alip gonderebilirim. markasi safety first.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…