Arkadaşlar comebaby ve adenzar doğum mu yaptı ? Çok sevindim,çok heyecanlandım,biz aynı gün tedaviye başlamıştık üçümüz de...
Çok duygulandım..Nazar değmesin bebişlere...:Saruboceq: :Saruboceq:
ben yazayim. Earth Mama Angel Baby markasi. nipple butter diye geciyor. Beni de sagolsun gaydin aydinlatmisti. ben de onun tavsiyesiyle aldim. kullanan arkadaslar da memnunmus. urun hakkinda yorumlar da cok guzel.
Canım sağlıkla büyüt inşallahBütün temmuz annelerine merhabalar..15 gün öncesine kadar sizin yazdıklarınızı okuyan bir temmuz annesiydim.Fakat bebişim fazla dayanamadı ve anne ben burdan çıkmak istiyorum dedi.Ben şimdi bir mayıs annesi oldum.Yani 29+6 iken erken doğum yaptım.Bebeğim şu an küvezde.Allaha şükür şimdilik sağlıklı, bir problemimiz yok.Hepinize tavsiyem kasılmalarınızı iyi takip edin 1 gün bile bebeğin anne karnında fazla kalması bebeğinizin gelişimi için çok önemli.Bebeğim için dua edin Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Allah hepinize sağlıkla ve en güzel günlerde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Aminnn:1hug:Darısı senin başına. Denizkısıl da hamileymiş. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz Badem.
aklım karıştı kızlar şimdi nipple muttermi alsam mustelamı yoksa kibelenin sölediğiangel baby mi kafam karıştı birde bakım setini ne aldınız arkadaşlar karar veremiyorum nıvea nınkinimi alsam yoksa chicconunmu birde sebamed var kararsız kaldım
kibele kullanıcısından alıntı
Canim bir de tekrardan yazayim dedim. bir topikte okumustum. catlaklar icin madecassol krem cok iyi imis. biliyorsun madecassol yaniklar icin vs verilir. deriyi yeniliyormus. hatta buradan bir arkadasimiz hamileyken bile kullandigindan bahsetmisti yanlis hatirlamiyorsam.
bendim ooo bendimmmmm delikafadulden kokusu hoşuma gtmediği için bıraktım sonra ..
klava: klava:
Ne olurdu devam etseydin de bizi de engin deneyiminle aydınlatsaydın. Hep biz mi deneyecez kardeşim.
Iyi olurdu da hakikaten kokusu baydi(
Gerci mustelanin kremini de ayni sebepten surmez oldum, kabul ediyorum ,sopaligim
ipeğimu evet hastane ilk kıyafetlerini veriyo tatlım ben genede iki hastane çıkışı alıcam yanıma
bezleri içinde 4 kutu aldım zaten 15-20 tane yanıma alıcam arkadaşım 18 bezden 2 tane geri getirdik dedi bende fazlaca alayım yanıma dedim garanti olsun kaydirigubbakcemile2
Bebek telsizi almayı düşünen varsa chicco'nun bir modelini internet sitelerinden birinde yarı fiyatına buldum. İsterseniz özelden adres verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?