2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Morelİm Çok bozuk doktordan gelİyorum hafta sonu bebeĞİ alıp almİcaĞımıza karar verİcez

Canim hic canini sikma sen. elde degil biliyoruz ama insan vucudu bu. bulundugu duruma bir sekilde adapte oluyor. Bence bebisin sapasaglam sagliklli gelecek. hangi sekilde bebekler dogmadi ki? Uzulme.

Bu suyun artirilma imkani yok mudur acaba?

canim masallah oglusuna. arayi kapamis iste. benim arkadasimin da bebegi cok kucuktu. ABD de farkedememisler. Tr ye donunce farketti doktorlar. alicagiz vs demisler gelismiyor demisler. o da aldirmadi. rapor aldi devamli yatti ve yedi. bebegi masllah cok iyi dogdu.

ben böyle bişeyin varlığından bilehaberim yoktu doktor bana söyledi tatlım...gebelik korsesi kullanmalısın dedi karnın çok aşağı inmiş ve çatlakların çok yürümekte zorluk çekersin bel ağrılarımda vardı...gebelik korsesi kullan dedi...
iyi aldık taktım gerçekten alttan karnımı tutmama gerek kalmadı belimide destekledi sadece dışarı yürüyüşe giderken takıyorum...internetten araştırmalarıma göre ilk 3 ay düşük riskini ortadan kaldırıyormuş son 3 ay ise yürüyüşlerini kolaylaştırıp karnını destekliyormuş elim karnıma hiç gitmedi bugün dışarı çıktığımda....sıkılığını zaten taktığında kendin hissediyon çok sıkı olursa zaten kenarları kesme yapıyor orta sıkılık...

oh oh ne güzel bende bugün hallettim o işi bu sıcaklarda süper oluyor yaaaaa alkisalkisalkis

bu arada doktordan üzücü haberle gelen arkadaşlarım sakın sizi es geçtiğimi yazmak istemediğimi düşünmeyin çok üzüzlüyorum yani böyle durumlarda bana ne denilse rahatlardım bilemediğimden ne yazacağımı bilemiyorum.yanlış bir kelime kullanıp üzülmenizi istemiyorum...allahım inşallah herşey istediğiniz gibi gönlünüzce olsun...allahım yardım etsin....

Arkadaslara alinti yapmayacagim, gobisleriniz hepinizi cok guzel. 41 kere masallah.

Demetcim beyaz Melek gecelikleriniz ve pijama takimlariniz da cok guzel. ben bir sey almadim. dogumdan 15 gun sonra TR ye donecegim ve aldiklarimi goturmem diye hastane kiyafetlerime ozenmiyorum. hastaneye misafir kabul etmek de istemiyorum. ev vs esyalar da satilacagi icin ya da atilacagi icin evime de misafir pek gelmesin istiyorum.

Misafiri cok severim de o siralar pek bir telaseli olacagiz. araba satilacak, ev bosaltilacak bu arada bebek de gelmis olacak. Tr ye getirecegimiz koliler yapilacak ki onlari elimden geldigince onceden yapmak istiyorum. yani ev heryer heryerde iken misafir vs zor olur.

Gogus ucum yok, insallah emzirmekte problem yasmam. Ne dogum ne baska sey. tek bundan cekiniyorum. Insallah kizim biraz hirsli cikar da yapisir memesine annesinin.

Canim biz de seni merak etmistik. Iyi olmama sevindik.

Bneim de gobek deligimin ustu iki gundur sik sik sertlesmeye basladi, ya beis biryerlerini dayiyor, ya da baska sey. dr a soracagim. sukur baska sikintim olmadi simdiye kadar.

madgirl ben randevumu dr çıkar çıkmaz alıyorum o zaman istediğn zamana veriyorlar
senin kuzucuğunda büyümüştür tabi maşallah
cgulistan kibele sağolun kızlar

comebaby doğum yapmış maşallah kuzularına sağlıklı olmalarına çok sevindim inş. en kısa zamanda küvezden de çıkıp anneciklerinin kucağına gelirler resimlerini görelim ya hastanenin sayfasına baktım ama bulamadım kısların isimlerini acaba soy isimlemi yazdılar CADIARZU

Canim biz de seni merak etmistik. Iyi olmama sevindik.

Bneim de gobek deligimin ustu iki gundur sik sik sertlesmeye basladi, ya beis biryerlerini dayiyor, ya da baska sey. dr a soracagim. sukur baska sikintim olmadi simdiye kadar.

kibele tek taraflıysa bebekten olabilir

benimde top gibi sertleşiyordu meğersem sancıymış nst de çıktı benim hiç haberim olmadı

ağrı olmayabilirmiş

selam kızlarr..gecmisi okumadım alısveristeydim acaip yorgunum.

gunes kremii gogus ucu kremi ve kapatıcı krem aldım.
ben gogus ucu kremi olarak mustela nın kini aldım dogal oldugu icin silmeye dahi gerek yok.
gaydin senn dedigin natural nipple butter ı da gordum yalnız onun temizligi icin cleaning pad kullanımı da yazıyor kutusunda..o da b 35 ytl idi.mustela temizleme pedi gerektirmedii icin bunu aldım..tavsiye ederimm kızlarr.

kızlar merhabalar biz dershaneden geldik geçmişe bakamadım bi yaramazlık yok değil mi?

cnm bence hiç durma başka doktorlarada görün fikrini al almaları gerekiyosa alsınlar yaşar allahın izniyle üzme kendini

neslicdan gözün aydın cnm bak bebişin ilerlemiş çok şükür

jasmincim merhaba..yeni okudum..uzuldum ama her zamanki gibi ayn ı sei solicem b dr la nyetinmeyin bu gb drurumlarda..proflara da gosterin..ins bisicikler olmıcak ve sende saglıcakla kavusucaksın bebisine tatlım..moralini bozma canım..

starcım merhaba...senn fotoyu da gordum kız sen ben hamileyim diye m gezion masallah tututu...hic belli deil..b gobus var..aras uzmuyo annesini sanırım..:)

Selam,
Geçmişe gözatacağım ama Jasmin'in yazdıklarını okudum. Çok geçmiş oldun canım. Zaten arkadalar sana öneride bulunmuşlar. Ben de onlara katılıyorum. Kesinlikle ikinci bir dr'da fayda var. Sonuçta geridönüşü olmayan bir karar vereceksin.

demet ve gaydin artık kablom var:).oklavaya gerek kalmadı canlarım...aksama solleeee b guzel fotolarımı cekiim eklcem albume..

jasmincin canım nurun alıntısında gördüm...
moralini yüksek tut canım ve de farklı drlarada git derim allah sağ salim bebeğine kavuştursun inş

iyi yapmışsın canım gidip görmekle , yarın git bak , neden daha önce gitmediysem diyecksin yerimseniben
teşekkür ederim canım bakalım pazar bida gidicem ne olacak ona göre sen,n sölediğin doktorlarada giderim bu 4 oldu hepsi aynı kafa

biliyorum canım 1den fazla dr.a gittiğini , ama inan bana riskli geeliklere bakan dr.lar daha farklı yaklaşabiliyorlar olaya .. öisal comebaby 28. haftada yattığı hastanede rskli gebeliklere bakan dr. olmasaydı yada kendi tüp bebek dr.u gelip kontrollerin yapmasaydı bu haftayı bulmayacaktı doğumu ..
Adenzar da doğumdan 2 hafta önce yatmış hastaneye ve 2 hafta kadar gecktireblmişle doğumu mesela ..
bilmiyorundur diye yazayım istedim , tedaviyle hamile kalanlardanım ben de ve hamileliğin kesinleştği ilk haftalarda ille tüp bebek dr. olun istemedim dr.umun , o yüzden bir kaç dr.a gittim , hepsi de tüp bebek dr.umun ne dediğini beni nasıl yönlendirdiğini ve hangi ilaçları kullanacağımı söylediğini sordular .. gördümki bazı konularda uzman dahi olsa yetersiz kalabiliyor dr.lar .. o yüzden ısrarla sana riskli gebeliklere baka bir dr.a git dedim .. yüksa mevcut drumda ne kadar dr. da gezsen göründüklerin daha fazla risk almamk adına seni hemen bugün doğuma almaya kalkacaktır .
Allah senin ve yavru kuzunun ardımcısı olsun canım ...

kikoleyim start dust çok çok sağolun

kikoleyim ben 9 kilo aldım ama yediğimle 3 kiş doyar herhalde bebeğim gelişsin diye çok yedim

önemli olan onların sağlıkları kilo önemli değil

rica ederim canım , Allah hep böyle sağlıklı haberlerle dönmeyi nasip etsin sana ve hepimize ...

canım neden alakasız olsun , çok iyi oldu bunu yazdığın bak bi gülümseme yayıldı yüzümüze ... yerim o çıtırıkı bennnnnnnn , ayakkabılar ayağında uyuyakaldı demek :asigim:

geçmiş olsun canım , iyi dinlendin inşallah .. çünkü dinlendikçe sanki daha da hafifliyor bu kasılmalar .. bir de benim kasılmalarımı ( ki ben her ayağa kalktığımda 2 büklüm oluyordum ) yeniden kullanmaya başladığım progestan fitiller dindirdi sanırım , aklınızda bulunsun , dr.unuza bir sorun derim bu progesteron takviyesi olayını yerimseniben

haaahh şöyle , hoşgeldin be canımmmm Şeniz
gitmek , kaçmak , kopmak yok bundan sonra kaydirigubbakcemile5
paşanın keyfi yerinde anlaşılan , hep böyle devam etsin , üzmesin annesini :1hug:

kendi adıma teşekkür ederim canım ..
göğüs ucu çıkarıcı pompamsı bir alet var ( tirle de deniyormuş ) ,chiccodan aldım ben ne olur ne olmaz diye , 9,90 tl .. istersen bi incele netten yerimseniben

ben de mustelanınkini almıştım kaydirigubbakcemile5
ama okumamıştım açıkçası kullanım şeklini , dr.um onu önerdi diye ondan aldım , iyi oldu bak yazdıklarını oyunca içim rahatladı , yoksa gidip bir de lansinoh mu neydi odan da almayı düşünüyordum ..

canım siteye henüz eklememişler resimleri , şimdi baktım ben de .. bebekler yoğun bakımdan bu sabah çıkıp normal küveze konulmuş ..11,30da süt götürmüştü comebaby , sadece sütü alıp camdan görmüş bebişlerini , 20. hafta tamamlanıncaya kadar böyle devam edecekmiş , o zaman kadar alamayacaklarmış kucaklarına , enf. felan kamasınlar diye .. sanırım daha sonra ekler hastane resmlerini ..
bebeklerin adı Nilsu ve Bensu ..

kızlar merhabalar biz dershaneden geldik geçmişe bakamadım bi yaramazlık yok değil mi?

hogeldin canım , comebaby doğum yaptı biliyorun sanırım , denizkızıl yeniden hamileeeeee delikafadulden

starcım merhaba...senn fotoyu da gordum kız sen ben hamileyim diye m gezion masallah tututu...hic belli deil..b gobus var..aras uzmuyo annesini sanırım..:)

hı hı kaydirigubbakcemile3
Arasım balım üzmüyo artıkın Karen teyzesi , büyüyor ya , o büyüdükçe ben mutlu oluyorum :asigim: eskisi gibi kasılmıyorum da ım var geçen haftalar göre ..
sen nasıl oldun , serram prensesim nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…