Morelİm Çok bozuk doktordan gelİyorum hafta sonu bebeĞİ alıp almİcaĞımıza karar verİcez
evet canım allaha şükür iyii haberlerle geldim
:teytey::teytey:
oğluşum kocaman olmuş karın çevresi 31 haftalık gözüküyordu şimdi 35 olmuş
2 haftada 4 hafta kadar büyütmüş karnını oğluşum
boyu 50 cm kilosu 2770 gr
diğer yerleri haftasına göre çok mutluyum...
nst ye girdim veee sancım çıktı ben hiç hissetmiyormuşum
dr her hafta alacak bide kasılma olursa 45 dk 3 kere filan yine gideceğim
Hanimlar hepinize gunaydin.
Canim bundan benim de var arkadasim vermisti ama ne zaman takildigini vs bilemedigimden cesaret edememistim. bebegin kafasini sikistiririm diye. aynisi.
Sen ne zamandir takmaya basladin? sikiligini nasil ayarliyorsun? ben gecen is yaparken taktim. sanki alttan ellerimle destekliyormusum gibi oldu. ama is bitince hemen cikardim. dr a vs sordun mu?
ya ben dışardaki işlerimi hallettim geldim çok şükür havada kapalıydı ifil ifil valla
neyse evimin 100 m ilerisine bi güzellik merkezi açılmıştı gittim sordum ağda işini
kız örtülüydü çok samimi davrandı çekinme rahat ol senin gibi bi çok hamile bayan var dedi yarına randevü aldım inşallah giderim
hemde odayıda gösterdi nezih temiz biyerdi bana sadece rahat ol 10 dk da biter normalde dedi
hemide çok ucuzmuş beeeee
boşuna işkence çekip okadar ağda parası veriyomuşuz
ay bu arada ben pc yi açık unutmuşta gitmişim alkisalkisalkis
Selam kıslar nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım size yazayım önce dedim
Bugün işe gitmedim evdeyim dinleniyorum karnımda kasılmalar oldu dünden beri doktorumda dinlenmen lazım bende onu dinliyorum
Gerçi bu haftadan sonra artık normal olduğunu rahmimin kendisini doğuma hazırladığını doğum olsa bile artık beklediğini söyledi ben gerçi 40 haftamız tamamlansın istiyorum ama benim istememle olmuyo tabikaydirigubbakcemile3
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum sizler nasılsınız sorun yoktur umarım
Canim biz de seni merak etmistik. Iyi olmama sevindik.
Bneim de gobek deligimin ustu iki gundur sik sik sertlesmeye basladi, ya beis biryerlerini dayiyor, ya da baska sey. dr a soracagim. sukur baska sikintim olmadi simdiye kadar.
Kızlar bebeĞİmİn suyu normalİnden az bebek kİlo almİyomuŞ 36 haftaya kadar bebek gelİrse İyİ dedİ ama anne karnında Ölme İhtİmalİde var dedİ sonra pİŞman olma alsaydık kÜvezde yaŞardı dİye kÜvezde yaŞama olanaĞınıda net sÖlemİyo
ya ben dışardaki işlerimi hallettim geldim çok şükür havada kapalıydı ifil ifil valla
neyse evimin 100 m ilerisine bi güzellik merkezi açılmıştı gittim sordum ağda işini
kız örtülüydü çok samimi davrandı çekinme rahat ol senin gibi bi çok hamile bayan var dedi yarına randevü aldım inşallah giderim
hemde odayıda gösterdi nezih temiz biyerdi bana sadece rahat ol 10 dk da biter normalde dedi
hemide çok ucuzmuş beeeee
boşuna işkence çekip okadar ağda parası veriyomuşuz
ay bu arada ben pc yi açık unutmuşta gitmişim alkisalkisalkis
teşekkür ederim canım bakalım pazar bida gidicem ne olacak ona göre sen,n sölediğin doktorlarada giderim bu 4 oldu hepsi aynı kafa
kikoleyim start dust çok çok sağolun
kikoleyim ben 9 kilo aldım ama yediğimle 3 kiş doyar herhalde bebeğim gelişsin diye çok yedim
önemli olan onların sağlıkları kilo önemli değil
kızlar bugün bime girdim bakınmaya
çocuk spor ayakkabısı gelmişti
kızımda görünce illa istedi pembeya
bende dayanamadım aldım hemen orda giydi valla
anam bi görseniz nasıl seviniyo nasıl koşturuyo dk başı anne bak nasıl yakışmışmı diye diye bi hal olduk eve girerkende silmemi istedi sildim gene giydirdim şimdi sızdı koltukta ayakkabılarda ayağında
nasılda heycanlı ya
ya alakasız ama içim bi tuhaf oldu sizle paylaşmak istedim
Selam kıslar nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım size yazayım önce dedim
Bugün işe gitmedim evdeyim dinleniyorum karnımda kasılmalar oldu dünden beri doktorumda dinlenmen lazım bende onu dinliyorum
Gerçi bu haftadan sonra artık normal olduğunu rahmimin kendisini doğuma hazırladığını doğum olsa bile artık beklediğini söyledi ben gerçi 40 haftamız tamamlansın istiyorum ama benim istememle olmuyo tabikaydirigubbakcemile3
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum sizler nasılsınız sorun yoktur umarım
tüm temmuz annelerine kocaman selemlar :1hug:
uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım a.s.
arada bi girip haberlerinizi alıyorum..maşallah genel olarak güzel haberler varalkisalkisalkis
jasmincin çok geçmiş olsun canım ..inş sende neslivicdan ve diyer arkadaşlar gibi güzel haberlerle gelirsin canım..bu arada rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsun :teselli:
neslivicdan inş bundan sonra hep böyle güzel haberlerle gelirsin kaydirigubbakcemile5
maşallah kuzuna:asigim:
ve ilk meleklerimiz gelmiş maşallah delikafadulden
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarınada almayı nasip eder inş:asigim:
bu arada bende de herşey yolunda çok şükür..paşamda bende çok iyiyz opuyorumnanaktan inş böyle devam eder :Saruboceq:
hepinizi ve tatalı bebişleri kocaman öpüyorummm :1hug:
Arkadaslara alinti yapmayacagim, gobisleriniz hepinizi cok guzel. 41 kere masallah.
Demetcim beyaz Melek gecelikleriniz ve pijama takimlariniz da cok guzel. ben bir sey almadim. dogumdan 15 gun sonra TR ye donecegim ve aldiklarimi goturmem diye hastane kiyafetlerime ozenmiyorum. hastaneye misafir kabul etmek de istemiyorum. ev vs esyalar da satilacagi icin ya da atilacagi icin evime de misafir pek gelmesin istiyorum.
Misafiri cok severim de o siralar pek bir telaseli olacagiz. araba satilacak, ev bosaltilacak bu arada bebek de gelmis olacak. Tr ye getirecegimiz koliler yapilacak ki onlari elimden geldigince onceden yapmak istiyorum. yani ev heryer heryerde iken misafir vs zor olur.
Gogus ucum yok, insallah emzirmekte problem yasmam. Ne dogum ne baska sey. tek bundan cekiniyorum. Insallah kizim biraz hirsli cikar da yapisir memesine annesinin.
selam kızlarr..gecmisi okumadım alısveristeydim acaip yorgunum.
gunes kremii gogus ucu kremi ve kapatıcı krem aldım.
ben gogus ucu kremi olarak mustela nın kini aldım dogal oldugu icin silmeye dahi gerek yok.
gaydin senn dedigin natural nipple butter ı da gordum yalnız onun temizligi icin cleaning pad kullanımı da yazıyor kutusunda..o da b 35 ytl idi.mustela temizleme pedi gerektirmedii icin bunu aldım..tavsiye ederimm kızlarr.
comebaby doğum yapmış maşallah kuzularına sağlıklı olmalarına çok sevindim inş. en kısa zamanda küvezden de çıkıp anneciklerinin kucağına gelirler resimlerini görelim ya hastanenin sayfasına baktım ama bulamadım kısların isimlerini acaba soy isimlemi yazdılar CADIARZU
kızlar merhabalar biz dershaneden geldik geçmişe bakamadım bi yaramazlık yok değil mi?
starcım merhaba...senn fotoyu da gordum kız sen ben hamileyim diye m gezion masallah tututu...hic belli deil..b gobus var..aras uzmuyo annesini sanırım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?