2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ipeğim canım şu aktardan alacağın şeyi özelden banada atar mısın adresin.i

Ben de okudum hatta bir haftadır kullanıyorum ama bir değişiklik yok gibi. Zaten madecassol ile acnelsye'yi beraber kullanmak lazımmış. Acnelsye hamileyken kullanılmıyormuş.

Çok sevindim gözün aydın canım. ben de haberini bekliyordum. İnşallah sonuna kadar sağlıkla devam edersin. Bu topikten ayrılma. Bize yaz.

geçmiş olsun canım iyi yapmışsın dinlenmekle son zamanlarımız artık bundan sonra doğum olursa bile endişelenmemek gerekiyoo 36 haftadan sonra herşey normal gözüküyoa.s

stur dustcım biliyorum canım yazmıştım geçmişte...
denizkızılda sağlıkla alsın inş yavrusunu kucağına

karencim benim aldığım göğüs kreminde silme derdi yok bebek direk emebiliyo zaten o yüzden aldım içeriği doğal olduğu için yıkama silme olayı yok canımcım yanlışlık olmasın

kibele kullanıcısından alıntı
Canim bir de tekrardan yazayim dedim. bir topikte okumustum. catlaklar icin madecassol krem cok iyi imis. biliyorsun madecassol yaniklar icin vs verilir. deriyi yeniliyormus. hatta buradan bir arkadasimiz hamileyken bile kullandigindan bahsetmisti yanlis hatirlamiyorsam.

bendim ooo bendimmmmm delikafadulden kokusu hoşuma gtmediği için bıraktım sonra ..
slm kızlar herkez burdA ne güzel

slm , hoşgeldinnnnnnnnn

Gaydın sana ne diyecem. Dün hastaneyi aradım. Yanımda ne getirmeliyim diye sordum.
Bebek için ilk giydirmeyi onlar yapıyormuş ama siz yanınızda hastane çıkışı getirin yedek olur dedi. Bebek bezini de istersen götürüyormuşsun. Yoksa onlar para ile satıyorlarmış.

iyi iyi masallah Allah saglık versin kuzucugumuza..kasılmalar bende ara ara..bugun resmen 1.5 saat yurudum..ama harbi yoruldum..serram da iyi star teyzesi..napsın icimde teprenip duruyo yavrum..simdilik b sıkıntımız yok ins olmaz da:)..ay bugun sırf kozmetik dukkanlarındaydım walla..nasıl ozlemisim ama hamisim diye ne kıyafet alıorum uzun suredir nede icimden bakım urunleri almak geliodu..bugun sarap maskesi aldım tamamen dogal fresh line diye b yunan firmasınn..canlandırma ve toksin atıcı b maskeymis kullancam bakalım..uff cenem dustu wallaa..-tatlicadiarzu-hihoyyyt

karencim benim aldığım göğüs kreminde silme derdi yok bebek direk emebiliyo zaten o yüzden aldım içeriği doğal olduğu için yıkama silme olayı yok canımcım yanlışlık olmasın

canım bende ozellikle senn dedigini sordum once..belkide b yanlıslık olabilir ama kutusunnn uzerinde arı resmi ve petek sekilleri yok mu senn dediginin?

güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. umarım hepimiz için herşey yolunda gider.allaha emanet olun siz ve bebekleriniz.

Arkadaşlar comebaby ve adenzar doğum mu yaptı ? Çok sevindim,çok heyecanlandım,biz aynı gün tedaviye başlamıştık üçümüz de...

Çok duygulandım..Nazar değmesin bebişlere...:Saruboceq: :Saruboceq:

ben yazayim. Earth Mama Angel Baby markasi. nipple butter diye geciyor. Beni de sagolsun gaydin aydinlatmisti. ben de onun tavsiyesiyle aldim. kullanan arkadaslar da memnunmus. urun hakkinda yorumlar da cok guzel.

karencim yok tatlım ürünler karıştı sanırım kaydirigubbakcemile3
benim aldığım ürünün adı Natural Nipple Butter kibeleninde dediği gibi üzerinde anne göğsü emen bi çift minik dudak var canımcım filiz_111 ismini senin içinde yazdım canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…