Canim bir de tekrardan yazayim dedim. bir topikte okumustum. catlaklar icin madecassol krem cok iyi imis. biliyorsun madecassol yaniklar icin vs verilir. deriyi yeniliyormus. hatta buradan bir arkadasimiz hamileyken bile kullandigindan bahsetmisti yanlis hatirlamiyorsam.
merhaba arkadaşlar beni hatırlayanınız vardır sanırım. size bir söz vermiştim sözümü tutuyorum. hamileyim sadece eşim ve ben biliyoruz ailelerimize dahi söylemedik.henüz 4 haftalık ama umarım bu defa herşey yolunda gider.hepinizin hayırlı sağlıklı vaktinde doğumlarla bebeklerinize kavuşmanızı dilerim hoşçakalın
Selam kıslar nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım size yazayım önce dedim
Bugün işe gitmedim evdeyim dinleniyorum karnımda kasılmalar oldu dünden beri doktorumda dinlenmen lazım bende onu dinliyorum
Gerçi bu haftadan sonra artık normal olduğunu rahmimin kendisini doğuma hazırladığını doğum olsa bile artık beklediğini söyledi ben gerçi 40 haftamız tamamlansın istiyorum ama benim istememle olmuyo tabikaydirigubbakcemile3
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum sizler nasılsınız sorun yoktur umarım
ipeğim canım şu aktardan alacağın şeyi özelden banada atar mısın adresin.i
slm kızlar herkez burdA ne güzel
kibele kullanıcısından alıntı
Canim bir de tekrardan yazayim dedim. bir topikte okumustum. catlaklar icin madecassol krem cok iyi imis. biliyorsun madecassol yaniklar icin vs verilir. deriyi yeniliyormus. hatta buradan bir arkadasimiz hamileyken bile kullandigindan bahsetmisti yanlis hatirlamiyorsam.
bendim ooo bendimmmmm delikafadulden kokusu hoşuma gtmediği için bıraktım sonra ..
klava: klava:
Ne olurdu devam etseydin de bizi de engin deneyiminle aydınlatsaydın. Hep biz mi deneyecez kardeşim.
ben de mustelanınkini almıştım kaydirigubbakcemile5
ama okumamıştım açıkçası kullanım şeklini , dr.um onu önerdi diye ondan aldım , iyi oldu bak yazdıklarını oyunca içim rahatladı , yoksa gidip bir de lansinoh mu neydi odan da almayı düşünüyordum ..
güle güle kullan starcım..:)
hı hıkaydirigubbakcemile3
Arasım balım üzmüyo artıkın Karen teyzesi , büyüyor ya , o büyüdükçe ben mutlu oluyorum :asigim: eskisi gibi kasılmıyorum daım var geçen haftalar göre ..
sen nasıl oldun , serram prensesim nasıl ?
karencim benim aldığım göğüs kreminde silme derdi yok bebek direk emebiliyo zaten o yüzden aldım içeriği doğal olduğu için yıkama silme olayı yok canımcım yanlışlık olmasın
karencim benim aldığım göğüs kreminde silme derdi yok bebek direk emebiliyo zaten o yüzden aldım içeriği doğal olduğu için yıkama silme olayı yok canımcım yanlışlık olmasın
canım bende ozellikle senn dedigini sordum once..belkide b yanlıslık olabilir ama kutusunnn uzerinde arı resmi ve petek sekilleri yok mu senn dediginin?
Yok canim. Bu urunun ustinde anne gogsu ve emen bebek resmi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?