2009 Temmuz anneleri inciler gelmeye başladı....

yosuntuttum

Huzur
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.375
308
363
işte geldiler geliyorlar derken doğdularda dişleri bile çıkmaya başladı ....
yaramazlar siziiii o dişlerle ne yapacaksınız bakalım siz...
maşallah tosunlara, meleklere...
işte 2009 temmuz bebeklerinin incileriiii
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

işte ilk dişimizzzzz
nazlıbahar ve kerem bebek

Son düzenleme:
teyzesi cok saol resımlerımız ı yolladım bız hazırlanıp asıya cıkıp gelelım ıns. cok acıtmazlar yawrumu ates metes de olmas ıns.

opuyorumnanaktan Ayy ALLAHIM çok güzel ya rabbim tüm dileyenlere nasip etsin heycanlandım valla görünce kazasız belasız atlatır inşallah bu dönemide bebişlerimiz keremimize kocaman bir maşallahh

MAŞALLAH KEREMCıM ıLK DıŞıN HAYIRLI OLSUN
ıNŞALLAH AŞIDADA CANIM ÇOK YANMAZ USLU USLU DURURSUN
AKŞAMADA ATEŞLENıP HUYSUZLANMA EMı CANIM
ANNENıDE ÜZMEopuyorumnanaktan

Maşallah maşallahhh inciler gelmeye başlamışşş, hadi hayırlı olsun darısı başımıza diyim mi fisfisfis
Kerem çok tatlı çıkmış yaaa maşallah paşaya

maşallah darısı diğer bebeklerimize. umarım sorunsuz çıkarırlar dişlerini. ama bebeklerimiz damak kaşıntısında çıldırıyorlar değil mi:)

saolun teyzelerı sukur bır sorun yasamadıkınsallah dığer bbebeklerımızde boyle kolay cıkarırlar :)
ama dun gece bıraz oyun oynadık dişi kasınıyor ya cok benı yıyor cok bende bıraz yumzumu cenemı yemesıne ızın verdım sabah bır kalktım aynaya bakmadan yuzumu yıkadım sılmek ıcın aynaya baktığımda sol cene tarafım kıpkırmızı hafıf morluk bızımkı dişlemekten cenem olmus mosmos kan ıcınde babası sabah sabha bu ne hal nolmussun dıye dıye gamze desenız şok oldu ......işte boyle....ben sımdı platese gecıyorum gorusmek uzere .....

masallah kereme
inci gibim parlıyor ya çok şeker
ilk dişi çıkan bebiş olarak kerimi öpüyrom hemide dişlerinden:)

kızlar cok saolun ıns. dığer bebeklerımızde ahmet keremım gamze sorunsuz hasta oladan cıkarır ıns.
az once dr.daydık yağ tulumu demedsın mı kereme cok sevdı bole bol sutlu gunler dıledı :)ama bronşit baslangıcı dedı (((( gamzede astım (zaten bılıyordukda işte .....................

bizim oğlan da diş çıkardı. artık kıt kıt ısırıyor parmağımı. ama daha çok belirgin değil. biraz belli olsun hemen foto koyacağım. bir de sürekli dili o dişin üzerinde.

kızlar bebekleinizin diş çıkarırken nasıl belirtileri vardı.
ne kadar süre zarfında çıktı?
benim bebişte eli sürekli ya ağzında ya da kulağında

kızlar bebekleinizin diş çıkarırken nasıl belirtileri vardı.
ne kadar süre zarfında çıktı?
benim bebişte eli sürekli ya ağzında ya da kulağında

benimki sürekli saldırıyordu. ağzına ne varsa götürüyordu. bir aydır böyleydi. en sonunda çıkardı dişleri. başka bir sıkıntımız olmadı. bir de çok kusuyordu bir dönem.

kıozlar ıns. butun bebişlerımız sorunsuz cıkarırlar dıslerını bıızm kıncı dısımızde cıktı yetıstı oburkune foto cekııp eklıycem ınsallah baya gorunuyor artık goren aaa dıslerıde cıkmıs dıyor artık o derece dısardan gorunuyor

canım maşallah keremciğimize...ne güsel bizimki de bir çıksa...emzirirken napcaz bakalım:) ama hastalığına üzüldüm. umarım hemen iyileşir paşamız

bizim oğlan da diş çıkardı. artık kıt kıt ısırıyor parmağımı. ama daha çok belirgin değil. biraz belli olsun hemen foto koyacağım. bir de sürekli dili o dişin üzerinde.

canım sizinki de hayırlı olsun. valla hurinin dediği doğru inciler bir bir dökülüyor:)

hadi yaaa ikincisi de mi geldi...maşallah yahuu...ayyy resmini gönder hemen çok merak ettim annesi...

valla benim minnoşumunda eli sürekli ağzında ama daha görünürlerde bişey yok:1no2: merakla bekliyorum inş ateşsiz hastalıksız atlatırız kızlar ya:Saruboceq:

kızlar bizimde çıktı incimiz bol salyalı ve uykusuzduk.
arkadaşlar yeni dişi çıkacaklara bir tavsiyede bulunabilirim ben iki defa d vit ampül verdim doktora danışarak isterseniz sorun doktorunuza çıkmasına yardım ediyor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…