2009 Temmuz anneleri inciler gelmeye başladı....

benım bebegımde cıkarıyor cok sıkıntılı bı dönem

benimde kızımın dişleri çıkmaya başladızemuszemus bugün farkettim yaklaşık 2 aydır belirtileri vardı huysuzluk herşeyi ağzına götürme tam çıksında diş bulguru yapam kızımaopuyorumnanaktan

Bugün kızımın ilk dişi göründü. Annem farketti önce.
Uykusu falan iyiydi ama son haftalarda gündüzleri pek meme emmek istemiyordu.
Umarım diğer dişleri de böyle sorunsuz çıkar.

bızımde alttakı 2 ıncımız cıktı masalah.
usttekı 2 ıncımızde gelıyor çıkmak uzere darısı bekleyen bebışlerın basına ınsallah :)

Kızlar bebişimin alt dişlerinden bir tanesi görünmeye başladı.Geceleri huzursuzluğumuz devam ediyor.

Bugün kızımın ilk dişi göründü. Annem farketti önce.
Uykusu falan iyiydi ama son haftalarda gündüzleri pek meme emmek istemiyordu.
Umarım diğer dişleri de böyle sorunsuz çıkar.

bütün bebişlerimizin incileri hayırlı olsun.canım en yeniside seninki galiba :) darısı başımıza artık :)

bütün bebişlerimizin incileri hayırlı olsun.canım en yeniside seninki galiba :) darısı başımıza artık :)

Sağol Elvancım. 1 ayı geçti bile ilk dişi çıkalı. 1 hafta sonra kadar ikinci dişi de belirmişti.Diğer dişlerimizi bekliyoruz şimdi. Sizinki de çıkar çok yakında.

kızlar bebeişimin sağ alt dişinin tırtıllı kısmı göründü.Çok sıkıntımız var.oyuncaklarıyla oynamıyor,yemek yemeyi reddediyor.Çok üzülüyorum.Sürekli ağlıyor gece uykularımız bozuldu.Ne zaman düzelir?lütfen YARDIMMMMMMM

04.02 de kızımın ilk incisini gördüm.1 hafta sonrada 2. geldi.üst incilerini bekliyoruz.pek rahatsız olmadı çıkarırken sadece istahsızlaştı.hayırlısı bakalım.maşallah kuzulara

işteyim..bugün annem aradı kızımın ilk dişini farketmişler..zaten kaç gündür huysuz,huzursuz,yemek yemiyor,uyumuyor..inşallah diğerleri kolay çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…