2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

QUOTE=zuzuuum;8553731]Canım cok gecmis olsun umarım önemli bi durum diildir, hatta temiz cıkıcaına eminim ben simdidennn tosbaaanın testlerinin :Saruboceq: Baska bi doktora daha mı danıssan acebaa CADIARZU [/QUOTE]

inşallah dediğin gibidir canım .. benim liseden bir arkadaşım var ist.da çocuk dr.u , ona sordum o da " masum üfürümlerdendir , ama en iyisi eko çektirmek ve şunu unutmamalı bebekler doğduklarında olgun bir meyva gibi doğmazlar , çoğu organların gelişimlerinin tamamlanması doğduktan sonra bazen bir kaç yılı bulabilir , kalp de buna dahiil .. dr.un steteskopla duyduğu ses belki gelişmini tamamlamadığı için kalbin öyle bir ses çıkarmasına sebeptir , ama ne olursa olsun hemen git yarın çektir demiyorum , istediğin bir zaman git ekoyu çektir " dedi ..
başka bir çocuk dr.una gitmeyi düşünmüyorum , arkadaşımdan aldığım cevap yetti , o da çocuk kardiyoloğunu önerince başka bir çocuk dr.u yerine çocuk kardiyoloğuna gimek daha mantıklı gibi geldi .. :sm_confused:

ya o eldivenleri ben de çıkartmak istiyorum ama korkuyorum , çbuk uzuyor tırnakları , kesip törpülememe rağmen o saniye ile tırnaklarını hisediyorum elimde , yüznü gözünü çizmesinden çok korkuyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmm :1shok:
dr.lar konusunda haklısın , ben de ayyyyyyyynı senin gibi düşünüyorum da .. da sı var işte ...
hamileyken hatırlarsınız bir günüm sorunsuz geçmedi , yüreğim ağzımda saydım günde kaç defa geçen günleri , haftaları .. yine mi sorun ve yürek sıkıntısı yaşayacağım oğluma dair diye geldi gitti bi sıkıntı heyulası .. hani çocuk dr.nun dediğini kulak ardı edemiyorum yada iyimser düşünmeme engele olan şeyler var .. hamileyken kullandığım endol fitil gibi mesela ..
o fitili 33.haftanın sonunda kestim , ki dr ( hani şu uyuz olduğum kadın doğ -tüp bebek dr. ) "endolü 34. hafta ve sonrasında kullanmak bebekte ciddi kalp rahatsızlıkları yapar Allah korusun " demişti ve şom ağızlının dediği mi oldu diye içimden geçmedi değil :çok üzgünüm: ki ben 33. haftanın sonunda yani 33+6da kestim ona kalsa 33+0-1de kesmeliydim ..
bilmiyorum , karıışığım ... inşallah pediatri kardiyoloğu görünce eko sonrası rahatlarız ..

canım yaaa çok geçmiş olsun .. Çınarın gaz sorununun bu boytta olduğunu inan bilmiyordum .. Alah gerçekten senin ve en çok da minik prensinin yardımcısı olsun , onu üzen gaz böcükleri dağlara taşlara gitsin , rahat bıraksınlar Çınarımızı lmaz:

kanguru konusunda ben de aynı kararsızlığı yaşıyorum , ama alıcam ya , hem ben hem o rahat edicez :sm_confused:
sallanan beşik , üstelik de titreşimli olanlar senin işini görür rahat ettriri bebişini , dilersen sana özelden atacağım adreslerdeki salıncak-anakucağı modellerini bi incele yerimseniben

bunu okuduğum iyi oldu canım , sağol yazdığın için opuyorumnanaktan metsili henüz bir gün kullanmıştık ki ertesi gün sab simplex kullanmaya başladık , sab hakkaten süper ötesi a.s

canım yaa sorma , artık emzirirken ağırlığını hissediyorm kolumda , bileğimde , ay şükür Allahım yaaaaa :Saruboceq: :asigim:
ya sez. olanlar niye yarım insan oluyo ben anlamıyorum orasını , hani iyileşme süreci çok geç diye mi fisfisfis
orma kikoş teyzesi , yine vukuatlarımız başladı bizim :1no2: inşallah bi şey çıkmaz yaaaa :Saruboceq: :çok üzgünüm:
ay senin zilii otobüste yaptı yapacağını demek hay Allah yaa:kedi: benim tosbik de acıkıp uyanınca bi ağlama bi yaygara, sanki etinden et koparıyolar dananın -tatlicadiarzu-
bu bahsettiğiniz aşılar 2 aylıkken yapılan aşılar sanırım .. onu bizim dr. sağlık ocağında yaptırmamızı söyledi , ama hiç şu calpol olayına değinmedi .. günü yaklaşınca sormalı yada en iyisi diloşun dr.un dediği galiba alkisalkisalkis

benim küçük kurbağam da 2 gündür hiç yapmadı bugün 3.gün sabah fitil attım bakalım inşallah yapar bu arada metsilde kullanıyorum

ayyy kıyamam o kurbağayaaaaa :teselli: inşallah geçer gider bir an önce ..
karenin yazdığını denesene kikoş , maydonoz dalına z.yağı sürüp küçük bir lavman hareketiyle rahatlar belki bebişçen zemuszemus

peki bu ticker da nereyi koplayıyoruz

sen bana resimleri yolla istersen mail adresime , ben yapıp göndereyim sana , sen de kopyala , ok mi yerimseniben

benim paşam da hırıltılanıyor bazen , özellikle de emdikten sonra , han genzinde kalmıştır belki süt diyorum ama endişeleniyor insan ister istemez CADIARZU
ya dr.a hem kzıyorum hem de iyi ki söyledi diyorum ..şapşal oldum iyice -tatlicadiarzu-
ihtimal ihtimaldir diycez ve pediatrik kardiyoloğunun yolunu tutcaz en yakın zamanda galiba fisfisfis

kırkınız hayırlı olsun demetimmmmmmmmmmmm :Saruboceq:
prenses öykü , boncuk gözlü öyküye kocaman maaaaşallahhhhhh

canım biz de yatağa yatırıyoruz , valla pek de bi şey sermiyorum ayriyetten ..
hmm , bi geceliğim var terletmeyen tiril tiril bi benyeden, bazen onu seriyorum üstüne de paşamı koyuyorum , onu aynı zamanda emme sonrası gazını çıkaracağım zaman da omzuma örttüğüm için hem benimle hem onunla bütünleşip kokularımız karıştığından mıdır nedir yadırgamıyor ve misler gibi yatıyor yanımda etrafını seyrede seyrede .. farklı bir örtü - penye bebe battaniyesi felan serip üstüne onu yatırdığımda sanki huysuzlanıyor başkasının yatağına yatmış gibi bi haller görsennn :))))

çok geçmiş olsun canım .. eltimin kızında da oldu , hatta onun idrar kaçağı varmış böbreklerine , yani durum daha vahimdi enin prensesininkine göre ve hatta yanlış hatırlamıyorsam el kadar bebeğe sonda takmışlardı durumu anlamak için (((

kızlar benim doğum sonrası kanama 40. gün kesildi ama şimdilerde akıntım çok koyu kahverengi... böyle olan var mı aranızda...

Benim 40ıma tam 1 hafta var ve bugün pembemsi gülkurusu gibi gelmeye başladı .. senin de öyle olup tamamen kesildikten sonra mı yeniden geldi o k.rengi akıntı ???
gebelikte kullandıgımız kan haplarına ve vitamine devam eden varmı yada etmek gerekiyormu

Canım ben hiç bi şey kullanmıyorum .. sadece voltaren 75 hap ve eucarbon barsak düzenleyici kullandım 3 hafta kadar
selam canım sende benim gibi orçun beyde yapmıssın dogumukaydirigubbakcemile2

Yok canım , doğumumu ist.daki ayda bir de takibe gittiğim tüp bebek dr.um yaptı .. Orçun beye son 2 hafta nerdeyse gün aşırı kontrole –takibe gittim .. dr.um gelmeseydi ve aslına bakarsan hamile olduğumu öğrendiğim ve bana yakın izmirin en iyi hastanesi ve kesin tüm dr.ları da iyidir deyip maalesef tunç beye denk gelince vazgeçtim kent ve dr.larından .. keşke biraz daha araştırıp Orçun beye de görünseydim .. böylece 2 dr. Karmaşası yaşamaz , ayda bir ist. Yolunu tutmazdım … eğer dr.umuzun ulaşım ve konaklamasını ayarlamamış olsaydık kesin onunla girerdim doğuma ..
Ama bundan sonra her kontrolüm için ona gidicem , kesinlikle mükemmel bi dr yerimseniben

hayırlı olsun kırkınız kikoşummmmmm , ikinize de
biz de yarı kırkta annemlere gitmişik hihoyyyt

slm canım
benim forum sürekli açık kalıyo arada açıyorum yeni gördüm kusura bakma canımyerimseniben

olur mu canım kusura bakmak felan , siz varsanız geçmişe dalmayayım sohbet etmek varken , o yüzden sordum burda mısınız diye .. hem bazen bu yumurcaklar yüzünden ne bi hoşçakal deyip çıkabiliyoruz topikten yada tam tersi bazen onların bi vıkayklamasıyla kalkıp oturduğumuz yerden sonra da unutup saaatlerce açık kalabiliyor pc lerimiz yerimseniben

yaa kızlar acı elma yağı ayağın neresine süürülüyo.yani belli biyeri varmış oraya sürülüyomuş.kullananlar nereye sürüyo acaba.oğluşum hem alttan hem üstten çıkartıyo gazını ama yinede yetmiyo ona.ayaklarını resmen karnın asokacak geri çekerken yaa.bende kullanayım diyorum o yağdan
birde gaz i,lacı sab için tehlikeli diyolardı o yüzden almaktan çekiniyorum yaa

oy oyy yesinler bu kuzuyu maşallah anasının kopyası olmuş bu kız maşallah subanallahh

geçmiş olsun canım inşallah kızın çabuk atlatır çare ilaçtayse vericeksin allah başka dert keder vemesin canım:Saruboceq::teselli:

hıhıııı bende karadenizliyim biz hurişle aynı memleketteniz kastamonuu a.s

starım az ara versen diyodum alıntıların nerdeyse 1 metreye varacakkaydirigubbakcemile3 kız negüzel herkeze laf yetiştiriyon vallaŞenizsenin alıntılara verdiğin cevapları okurken ne var neyok hepsini öğreniyoz valla çok saol:hooray:

huricim çok saol tekrardan denemeye gidiyorum olmazsa artıkım resim atarım bende sana
diloşum sende çok saol unuttum sanma seni

kızlarr yaa bizim evlilik yıldönümüz vardıı eşimde bende unuttuk yok böyle bişeyy yaa 2 mizde ilk defa unuttukkk çok üzgünüm 18 deydii 2 gün geçti aradan bu çocuklar kafa bırakmadııımafoldumbenmafoldumben

diloşum bizde 18 inde nişanlandıydık ve inan ol bizde unuttuk..ertesi gun aklımıza geldi..yani b bebek miydi bizi ters duz eden yoksa baska bişi mi anlamadım..şimdide kociş arkadaslarıyla yuzmeye gitti inanaılmaz sıkılıyorum evde ..kızım da uyuyo..poff..

BERABER BÖYLE MUTLU NİCE UZUN SENELERE İNŞALLAHopuyorumnanaktan

hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza darısı başımıza yerimseniben

zaman hızla akıp gidiyoo kendimizde bile değilizz :mymeka:

aaaadelikafadulden inanmıyorum allahtan bize daha var....hehehe ben unuturmuydum unutmazdım heralde ya ...

kızızm kaka yapmış babası bi o işi beceremiyo gideyim bakayım :lepi:sırnaşık şey

bizimde 40.mız çıktı bügün artık 42 günlük olduk ama o gün bir yakınımız kaza yaptı babamız yoktu evde dedemiz gezdirdi artık

Dilaracım nice senelere canım.
Bak işte minikler neleri unutturuyor , Alalhtan ikinizde unutmuşsunuz ya tekinizi unutsaydıkaydirigubbakcemile3

dilaracım evlilik yıldönümüzü unuttuk demişsin ya bizim bebeğimizin doğduğundan 2 gün sonraydı evlilik yıldönümüz ailelerimiz kutladı ama biz onlar söyleyince hatırladık ki daha ilk yılımız ama bu bebişler herşeyi unutturuyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…