- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.521
veeee dün bizimde 40 ımız çıktı çok şükür
yıkandık paklandık sonra babamız gezmeye götürdü bizi 40ımızı çıkarmaya
gittiğimiz yerdende hem paramızı hem yumurtamızı aldık geldik artık rahatız
slm fliiz , madgirl hihoyyyt
burda mısınız kızlar yerimseniben
doğduğu gün taktım sonra hiç eldiven takmadım haftada bir tırenakları uzuzyor kesiyorum kendine pek zarar vermedi daha...saşlarıyla oynuyor sürekli ama yolmuyor...
diloş öyle yapıyor ama bilmiyom...bende içiyom arada
o doktorlar çok biliyorlar diycem ama aslında kızmıyorum ..yani allah korusun bişey çıksa bu doktor ne biçim doktor hiç mi fark etmez bunu deriz...doktorlar ne yapsınlar her ihtimale karşı ufacık ihtimalleri değerlendiriyorlar...geçen gün karın ağrısına gittim miğde üşütmesi içimde bakmadık organ bırakmadılar...yaniii kızıyorsun ama iyi yapıyorlar...
sen annesin hissedersin arasımızın hiç bi şeyciği yok canım inşallah...maşallah turp gibi nelerden geçti o hıh....sen merak etme..ama farklı doktorlarada git...
yok kız ben tartmadım gırgırına dedim benim tartının üst çanağı kırıldı kullanılmıyor ayrıca ben hiç kiloya takmadım biliyonuz..tamam seviniyorum kilo alınca ama çokta üstüne düşmüyorum...(o yüzden 25 günde 1400 gram aldı)kızıma...1 yaşından sonra 100 gram 100 gram almaya başlayacaklar o zaman sinir olurum ben kiloyu düşünürsem çocuğu obez yaparım sonra...
kızlar bugün 1:30 da randevum var dişçide kociş evde ve dişim fena ....20 lik dişim azdı gece...başka bi dişte dolgum düştü...üst kaplamamın altı iltihaplandı...üfff ya netcin..ayrıca bugün kızızımın kalça filmini çektiricem başka hastanede....işitme testini çekmiyorlar bulamadım üff onu nerde çektiricem ya....bide süt sağma pompam bozuldu...dün kaynatmıştım parçalarını kaynatmamam gereken bi parçasınıda kaynatmışım gevşemiş çekmiyokedi::sinif
sinif:
bızımde gaz sorunumuz var asırı derecede hemde bende alıp bır deneyeyım ınsallah ıse yarar
ben aksamları 30 cc verıyorum ayrıca kendımde ıcıyorum gunde 2 bardak
derıncım bızımde gaz sorunumuz var felaket ötesı hemde her aksam özellıkle sab kulandık bıraz ıyı geldı ama sonra yıne aynı doktor bızede nurse harveys verdı gunde 3 kere tamamen yuzde yuz bıtkısel bır surup bıraz rahatladı sankı ama cok fazla degıl oyuzden ben her aksam yatarken paranox fıtıl atıyorum gece kakasını yapıyo gazını cıkarıyo ayrıca cok fazla gaz sıkıstırınca poposuna derece sokuyorum yaglayıp gazını ve kakasını rahat yapıyo yoksa hergun hastanelık oluruz 4.aya kadar böyle ıdare edıcez artık allah yardımcımız olsun
bende kanguru almayı dusunuyorum erkek bebeklere zararlı dıye duydum bu yuzden kararsızım
çınar sürekli kucak ve sallanmak ısteyen bır bebek baska turlu sakınlestıremıyorum sanırım kanguru alıcam
en buyuk hatayı sallanan besık almayarak yaptım sımdı sallanan besık arastırıyorum uygun fıyata bulursam hemen alıcam
GÜNÜN konusu gaz galiba kızlar kullandığınız gaz ilacını aman değiştirmeyin o zaman daha çok zar oluyor bebekte biz metsilden zincoya döndük mahvoldu yavrum tekrar metsile döndük çok rahatız maşallah
inşallah canım zaten şimdi şimdi baya baya kilo almaya başladılar aynı bizim hamileyken son ayda nasıl bi anda kilo alıyolardı şimdide öyleler zor taşıcaz sonnra bu yumurcakları
ay evet ya benimde öyle işte yanmalar bıçak saplanmaları ağrılarrrrrrrr ve hepside normalmiş ve bu böyle 3 ay devam edermiş bence artık yarım bi insan olduk
ay canım ya bu senin tospağan gene bayrağı havaya dikti fazla ilgi ve dikkat çekmeye çalışıyo zannımca durduk yere bişiler üretmesin söyle ona bakimm
şaka bi yana inşallah bi sorun çıkmaz canım
çok tatlılar canım biri yiğenindi galiba dimi yanlış hatırlamıyosam
saol canım ama öle her daim doktora gidemiyom ben çok uzaktayım bigün devlete bari gideyim otobüsle dedim de benim zilli sen başla ağlamaya zar zor göğsümü çıkardım verdim de sustu ama bendeki rezilliği sorma bide kalabalıktı ama napcan işte
eşimde çok yoğun çalışıyo zaten hep hastane hep hastane oda bunaldı zaten 15 gün sonra bi aksilik çıkmazsa gene ailecek kontrollerimiz var ozaman gene baktırıcam
canım 1 aylıkken yaptırılan 2.doz hepatit b aşısı bunun için ilaca gerek yok
ama 2. ayda verem ve 5 li karma aşısı yapılıyo ozaman için gelmeden önce 1 çay kaşığı calpol şurup verin diyolardı
ama dilaranın çocuk doktoru vermeyin ateşlensinki bebek bağılıklık kazansın dedi ama tabi aşı sonrası sürekli ateşini kontrol etmek şartıyla bizde öle yapıcaz
benim küçük kurbağam da 2 gündür hiç yapmadı bugün 3.gün sabah fitil attım bakalım inşallah yapar bu arada metsilde kullanıyorum
peki bu ticker da nereyi koplayıyoruz
star_dust hoş geldin tatlımm bugün okudumda yazamadım tatlım telaş yapma maşallah oğlun turp gibi doktorlar bayılıyo bişey kondurmaya inşallah öyle bişeycik yoktur tabi doktor aklını bulandırmıştıe ben ne desem boş benim kızdada hırıltılar var banada doktor bir sürü şeyler söyledi sinirimi bozdu 6. ayına kadar geçmezse bir sürü testlere tabi tutulcak falan filan ama şimdi bunları düşünmek istemiyorum:umursamaz:
selam kızlarrrrrrrzemuszemus
iki satır yazabilmek için 2 saat uğraşıyorum ekran klavyesiyleeee:mymeka:klava:
klavyeme su+rezene çayı döktümm-tatlicadiarzu-
bugün biz kızımla kırklandıkkkkk:lepi:kocaman olduk teyzoşlarııııı:kedi:
hepinize sevgiler cidden eziyet böyle yazmakkkkk:gitme:
işte 40. gününde öykü zehram teyzeleriiiiiiiiopuyorumnanaktan
demet bu arada ö.zehrayı yatağın ayakucuna koymuşsun aklıma geldi...
eşim kızıyor ben yatağın ayak ucuna koyunca...bizim ayaklarımız geliyor oraya her yere basıyoruz örtüsüz koyma şu çocuğu şuraya diyo..yukarı çekiyorum orayada salyalarımız akıyormuş uyurken ne varmış örtüsüyle koysam...işte o anda öyle oluyor ya unutuyorum(((( koltukalrın üğstüne asla örtüsüz koymuyorum ama yatağımız olunca örtüyü unutuyorum....
slm kızlar nasılsınız.
moralim bozuk kızım üç dört güdür ağlıyodu gaz sancısı diyoduk heralde dün doktora götürdüm tahlil falan yapıldı idrar yolları iltihaplanmış antibiyotik verdi daha çok küçük kıyamıyorum içirmeye ama mecbur çok ağrı çekiyo yavrum. sakın ağlamaları gaz sancısı deyip geçmeyin doktora muhakkak götürün kızlar özellikle çok ağlayan kız bebeklerde idrar yolları enfeksiyonu düşünülürmüş.
kızlar benim doğum sonrası kanama 40. gün kesildi ama şimdilerde akıntım çok koyu kahverengi... böyle olan var mı aranızda...
gebelikte kullandıgımız kan haplarına ve vitamine devam eden varmı yada etmek gerekiyormu
selam canım sende benim gibi orçun beyde yapmıssın dogumukaydirigubbakcemile2
veeee dün bizimde 40 ımız çıktı çok şükür
slm canım
benim forum sürekli açık kalıyo arada açıyorum yeni gördüm kusura bakma canımyerimseniben
selam kızlarrrrrrrzemuszemus
iki satır yazabilmek için 2 saat uğraşıyorum ekran klavyesiyleeee:mymeka:klava:
klavyeme su+rezene çayı döktümm-tatlicadiarzu-
bugün biz kızımla kırklandıkkkkk:lepi:kocaman olduk teyzoşlarııııı:kedi:
hepinize sevgiler cidden eziyet böyle yazmakkkkk:gitme:
işte 40. gününde öykü zehram teyzeleriiiiiiiiopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız.
moralim bozuk kızım üç dört güdür ağlıyodu gaz sancısı diyoduk heralde dün doktora götürdüm tahlil falan yapıldı idrar yolları iltihaplanmış antibiyotik verdi daha çok küçük kıyamıyorum içirmeye ama mecbur çok ağrı çekiyo yavrum. sakın ağlamaları gaz sancısı deyip geçmeyin doktora muhakkak götürün kızlar özellikle çok ağlayan kız bebeklerde idrar yolları enfeksiyonu düşünülürmüş.
ya diloş yoksam sendemi karadenizlisin ve nazlıdamı acaba
ay bende artvinliyim bizdede çay çok fındık işi az
çok şekersiniz yıkılıyo öykü zehramız maşallah 40 ınızda hayırlı olsun
çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin yavruna
bana doktorum 6 ay devam dedi vitamin calsiyum kan haplarına bende bisüre devam ettim şimdi sadece calsiyum içiyom
kızlarr yaa bizim evlilik yıldönümüz vardıı eşimde bende unuttuk yok böyle bişeyy yaa 2 mizde ilk defa unuttukkk çok üzgünüm 18 deydii 2 gün geçti aradan bu çocuklar kafa bırakmadııımafoldumbenmafoldumben
kızlarr yaa bizim evlilik yıldönümüz vardıı eşimde bende unuttuk yok böyle bişeyy yaa 2 mizde ilk defa unuttukkk çok üzgünüm 18 deydii 2 gün geçti aradan bu çocuklar kafa bırakmadııımafoldumbenmafoldumben
hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza darısı başımıza yerimsenibenveeee dün bizimde 40 ımız çıktı çok şükür
zaman hızla akıp gidiyoo kendimizde bile değilizz :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?