- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.481
acaba nukun ucunu ona taksan?çünkü içindeki mekanizma önemli olan fark edermi kne?:bbo:kızlar biberonumm geldi ama benim kız çok zorlanıyo içerken çünkü bizim nuk kullanığımız biberon damaklı olduğu için buda normal uzun uçlu bibiberon ağzında püskürttü hep içmek istemedii boşuna aldım yazık 15 ytl para verdim
kızlar kakada zorlandıgınızda size dogal b yontem onericem basta cekindim yengemler soledi ve supr etkili..
maydanozun incecik b sapını alın b tableye zeytinyagı koyun maydanozun b ucunu iice yaglayın ve makatına 1 2 kez daldırın ve cıkarın ..cok fazla yapmayın ama..hemen kakasını yapıo walla fitil mitil kullanmadım hiç ..
çok güzelmiş bende fitil atmaya uyuzum 25 günde 3 fitil attım sanki bana atıyolar gibi pldum.saol karem mersüopuyorumnanaktancanım bi kere yaptık ondan görümcemin üstüne fışkırttı çok etkili :roflol::roflol:
heralde dilpşta yardımcı olamadı çıkmamış..kızı kucaamdan bırakınca resimli açıklama sını yaparım sitede...kimse beni görmedimiii?cevap vermicekmisiniz yoksammafoldumben
selam kızlarrrrrrrzemuszemus
iki satır yazabilmek için 2 saat uğraşıyorum ekran klavyesiyleeee:mymeka:klava:
klavyeme su+rezene çayı döktümm-tatlicadiarzu-
bugün biz kızımla kırklandıkkkkk:lepi:kocaman olduk teyzoşlarııııı:kedi:
hepinize sevgiler cidden eziyet böyle yazmakkkkk:gitme:
işte 40. gününde öykü zehram teyzeleriiiiiiiiopuyorumnanaktan
selam kızlarrrrrrrzemuszemus
iki satır yazabilmek için 2 saat uğraşıyorum ekran klavyesiyleeee:mymeka:klava:
klavyeme su+rezene çayı döktümm-tatlicadiarzu-
bugün biz kızımla kırklandıkkkkk:lepi:kocaman olduk teyzoşlarııııı:kedi:
hepinize sevgiler cidden eziyet böyle yazmakkkkk:gitme:
işte 40. gününde öykü zehram teyzeleriiiiiiiiopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız.
moralim bozuk kızım üç dört güdür ağlıyodu gaz sancısı diyoduk heralde dün doktora götürdüm tahlil falan yapıldı idrar yolları iltihaplanmış antibiyotik verdi daha çok küçük kıyamıyorum içirmeye ama mecbur çok ağrı çekiyo yavrum. sakın ağlamaları gaz sancısı deyip geçmeyin doktora muhakkak götürün kızlar özellikle çok ağlayan kız bebeklerde idrar yolları enfeksiyonu düşünülürmüş.
slm kızlar nasılsınız.
moralim bozuk kızım üç dört güdür ağlıyodu gaz sancısı diyoduk heralde dün doktora götürdüm tahlil falan yapıldı idrar yolları iltihaplanmış antibiyotik verdi daha çok küçük kıyamıyorum içirmeye ama mecbur çok ağrı çekiyo yavrum. sakın ağlamaları gaz sancısı deyip geçmeyin doktora muhakkak götürün kızlar özellikle çok ağlayan kız bebeklerde idrar yolları enfeksiyonu düşünülürmüş.
canım geçmiş olsun. bizim de öyleydi. atlattık çok şükür. antibiyotiği ihmal etme sonra böbreklere zarar veriyormuş idrar yolları enfeksiyonu allah korusun. biz şimdi korumak için günde yarım ölçek kullanıyoruz. 1 ay sonra tahlil tekrarlıcaz. bence ne olu ne olmaz tahlil yaptırmak lazım. biz de gaz sanmıştık.
kızlar gaz sorunu yada kaka sorunu ıcın zeytın yagı kullanan varmı aranızda varsa ne kadar ve nasıl kullanıyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?