2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

:bbo: acaba nukun ucunu ona taksan?çünkü içindeki mekanizma önemli olan fark edermi kne?:bbo:
canım bi kere yaptık ondan görümcemin üstüne fışkırttı çok etkili :roflol::roflol:
çok güzelmiş bende fitil atmaya uyuzum 25 günde 3 fitil attım sanki bana atıyolar gibi pldum.saol karem mersüopuyorumnanaktan

kimse beni görmedimiii?cevap vermicekmisiniz yoksammafoldumben
heralde dilpşta yardımcı olamadı çıkmamış..kızı kucaamdan bırakınca resimli açıklama sını yaparım sitede...

bu arada bende okmeydanındaki diş hastyanesine gittim dolgu yaptırdım ...ben içerdeyken kızızm babasıyla takıldı...kaplamammın altında bişeyler vardı o uzun iş ya bir kaç ay sonra gel yada kendi doktoruna git dedi.iyi kendi doktorumuza gideriz bizde.birde 20 lik dişim mıkırdanıyordu onuın içinde temmuz 2010 yılına randevu verdiler ölmezsek gideriz...şaka gibi...
kızımın kalça filminide yaptırdım...gayet iyi dedi doktor bi sorun yok dedi...
ordan lokantaya gittik kızı yatırdık masaya yemek yedik herkeş bize bakıyor hehehehehe...bizim kız sokağımıza girene kadar uyudu sokağa döndük başladı ellerini kemirmeye.....allahtan eve geldik te sokaklarda yaygara yapmadı....kikoleyim özelden sana adresi attım şimdide nasıl yapılacağını buraya resimliyorum isteyenler yapar artıkın....

selam kızlarrrrrrrzemuszemus

iki satır yazabilmek için 2 saat uğraşıyorum ekran klavyesiyleeee:mymeka:klava:

klavyeme su+rezene çayı döktümm-tatlicadiarzu-

bugün biz kızımla kırklandıkkkkk:lepi:kocaman olduk teyzoşlarııııı:kedi:

hepinize sevgiler cidden eziyet böyle yazmakkkkk:gitme:

işte 40. gününde öykü zehram teyzeleriiiiiiiiopuyorumnanaktan

klavyeye geçmiş olsun kaydirigubbakcemile3
kızınsa süper harika görünüyor bilekliğini yesinler :sm_cool:
40 nız hayırlı olsun canım..bu arada senin kızında gözler renkli kalırmı acaba.....:uhm: elbisede yakıyor çok güzel ya bizede nasip etsin 40 resmimizi çekmeyi....bu arada benim kızızn saçı çok ama öykü zehra ve eylül bebek gibi daha toka tutturamıyoruz saç çok ama kısa..
:teytey:a.s.

demet bu arada ö.zehrayı yatağın ayakucuna koymuşsun aklıma geldi...
eşim kızıyor ben yatağın ayak ucuna koyunca...bizim ayaklarımız geliyor oraya her yere basıyoruz örtüsüz koyma şu çocuğu şuraya diyo..yukarı çekiyorum orayada salyalarımız akıyormuş uyurken ne varmış örtüsüyle koysam...işte o anda öyle oluyor ya unutuyorum (((( koltukalrın üğstüne asla örtüsüz koymuyorum ama yatağımız olunca örtüyü unutuyorum....

ay masallah demetim yaaa..nasıl da buyumus oyku zehra..cook guzel b kız olmuş canım..40 ınızda hayırlı ugurlu olsun Allah uzun omur versin tatlım..

günaydın kızlarr

demetcim 41 kere maşallah kızına tokalı saçını severim ben o topacın çok şirin olmuş annesi ALLAH'a emanetler

slm kızlar nasılsınız.
moralim bozuk kızım üç dört güdür ağlıyodu gaz sancısı diyoduk heralde dün doktora götürdüm tahlil falan yapıldı idrar yolları iltihaplanmış antibiyotik verdi daha çok küçük kıyamıyorum içirmeye ama mecbur çok ağrı çekiyo yavrum. sakın ağlamaları gaz sancısı deyip geçmeyin doktora muhakkak götürün kızlar özellikle çok ağlayan kız bebeklerde idrar yolları enfeksiyonu düşünülürmüş.

canım geçmiş olsun. bizim de öyleydi. atlattık çok şükür. antibiyotiği ihmal etme sonra böbreklere zarar veriyormuş idrar yolları enfeksiyonu allah korusun. biz şimdi korumak için günde yarım ölçek kullanıyoruz. 1 ay sonra tahlil tekrarlıcaz. bence ne olu ne olmaz tahlil yaptırmak lazım. biz de gaz sanmıştık.

kıyamam nurcum ya çok geçmiş olsun , ilacla tedavi olabiliyor inş hemencicik atlatır
kesintisiz mi ağlıordu?

bende suphelenıyorum ıdrar yolu enfeksıyonundan en kısa zamanda göturup bı ıdrar tahlılı yaptırtıcam

kızlar gaz sorunu yada kaka sorunu ıcın zeytın yagı kullanan varmı aranızda varsa ne kadar ve nasıl kullanıyorsunuz acaba?

valla ben kulannamadım sadece zinco kullanıyorum onunda çok faydası olduğu söylenemez. ama zeytinyağını karnına sürmek belki işe yarayabilir. kakasını yaparken zorlanıyo bizimkide arada. zeytinyağı işe mi yarıyomuş?

kızlar benim doğum sonrası kanama 40. gün kesildi ama şimdilerde akıntım çok koyu kahverengi... böyle olan var mı aranızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…