- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.501
geçmiş olsun canım ya .antibiyotik vermek üzücü ama napalım sağlığı için mecburuz...tekrar geçmiş olsun canımcım..slm kızlar nasılsınız.
moralim bozuk kızım üç dört güdür ağlıyodu gaz sancısı diyoduk heralde dün doktora götürdüm tahlil falan yapıldı idrar yolları iltihaplanmış antibiyotik verdi daha çok küçük kıyamıyorum içirmeye ama mecbur çok ağrı çekiyo yavrum. sakın ağlamaları gaz sancısı deyip geçmeyin doktora muhakkak götürün kızlar özellikle çok ağlayan kız bebeklerde idrar yolları enfeksiyonu düşünülürmüş.
olmamış derin malesef o kopyalamada bitiyo iş zaten...sadece tırnak içinde olan http kısmını alacaksın bir dahaki tırnağa kadar kısa olan yeri alacaksın..onu yapıştıracaksın..ama aynı zamanda online olursak seninle bende sana yapabilirim isterse...yerimseniben...oldumu acaba huriş çok güzel anlatmışsın sağol ama bakalım zaten ben kopyalamayı beceremiyordum
teşekkür ederim kızlar .
ilsucum ağlamaları kesintisiz kriz şeklinde.
bana kan hapına 3 ay daha devam et dedi dr. ama ben unutuyorum içmeyi
hanımlar, nıhayet tr deyim. artik hep tr deyim. temelli geldik yani. sizle aynı saatlerde yazısacagiz. su an annemlerdeyim.1 hafta sonra evime donuyorum. evım ıstanbul erenkoy de. beklerim caya:)
belki hatırlarsıonız. 16 saat ucak yolclugu, kardesimişn dugunu vs vardı. bebisim cok rahat ettirdi beni. hic uzmedi. o dgun hengamesinde hep uyudu. ciktim oynadim da halay da cektim kuaforume bile gittim. en son dugunde fotolar cekilirken uyandı. ben de ustume bir ortu aldım emzirdim. zasten kimse kalmamisti. fotolarda hep ustumöde o sal ile ciktim. bebişsim de cikti resimlerde.
tek korkum dugunde hasta olmasıydı. 3 haftalik bebek. Allah'tan olmadı. herkes ortuyu kaldirip kaldirip bakti. ama sakinmadim. yarını da atlatırsak insallah icim iyice rahatlayacak. hastalik 3 gune cıkar diye duymustum.
hanimlare pek giremişyorum nete.
dogdugunda sadece hepatit b asısı yapıldı. baska ne yapılması lazım? ne zaman? 24 gunluk oldu.
en son lavantam yazdığına göre kimse yok yada geçmşi okuyor :bbo:
ben de biraz geçmişi okuyayım paşam uyandı uyanacak zira :1no2:
ya diloş yoksam sendemi karadenizlisin ve nazlıdamı acabanazlıbahar geldinmi bacım nasıl geçti fındıklar arasındaa ayy bende isterdim fındıklık içinde olmayıı keşke köyde olsaydım şimdi annemler topluyolar içim gidiyoo:sinifsinif:
çok şekersiniz yıkılıyo öykü zehramız maşallah 40 ınızda hayırlı olsunselam kızlarrrrrrrzemuszemus
iki satır yazabilmek için 2 saat uğraşıyorum ekran klavyesiyleeee:mymeka:klava:
klavyeme su+rezene çayı döktümm-tatlicadiarzu-
bugün biz kızımla kırklandıkkkkk:lepi:kocaman olduk teyzoşlarııııı:kedi:
hepinize sevgiler cidden eziyet böyle yazmakkkkk:gitme:
işte 40. gününde öykü zehram teyzeleriiiiiiiiopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin yavrunaslm kızlar nasılsınız.
moralim bozuk kızım üç dört güdür ağlıyodu gaz sancısı diyoduk heralde dün doktora götürdüm tahlil falan yapıldı idrar yolları iltihaplanmış antibiyotik verdi daha çok küçük kıyamıyorum içirmeye ama mecbur çok ağrı çekiyo yavrum. sakın ağlamaları gaz sancısı deyip geçmeyin doktora muhakkak götürün kızlar özellikle çok ağlayan kız bebeklerde idrar yolları enfeksiyonu düşünülürmüş.
bana doktorum 6 ay devam dedi vitamin calsiyum kan haplarına bende bisüre devam ettim şimdi sadece calsiyum içiyomgebelikte kullandıgımız kan haplarına ve vitamine devam eden varmı yada etmek gerekiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?