2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

geçmiş olsun canım ya .antibiyotik vermek üzücü ama napalım sağlığı için mecburuz...tekrar geçmiş olsun canımcım..

oldumu acaba huriş çok güzel anlatmışsın sağol ama bakalım zaten ben kopyalamayı beceremiyordum
olmamış derin malesef o kopyalamada bitiyo iş zaten...sadece tırnak içinde olan http kısmını alacaksın bir dahaki tırnağa kadar kısa olan yeri alacaksın..onu yapıştıracaksın..ama aynı zamanda online olursak seninle bende sana yapabilirim isterse...yerimseniben...
ananem köyden gelmişti hatıurlarsanız doktora randevu almıştım ona hamileyken temiz çıkmış yarın gidiyor tekrar melekete bugün kızı götürücem ona göstermeye...yürüyemiyor kendisi bana gelemiyor benim evde yüksekte çıkamıyor yani....dünde dışardaydık hadi bakalım kızızm hasta olmasa iyidir.yarında 1 aylık muaynemiz vardı ama pazartesi götürücem 3 gün üst üste sokak ağar gelir kızıma....ama çok seviyorum ya yakama takıp çengelli iğne gibi gezmeye bayılıyorum yol boyunca kulağına sürekli dua okuyorum....

slm güzel anneler
benim oğlumda çook ağlıyo.
uyutuyorum yatağına yatırıyorum 5 dk sonra başlıyo ağlıyo,uyutuyorum yatırıyorum yine aynı
gazını alıyorumaltı temiz karnı tok ama basıyo yaygarayı
bizimde yarın kırkımız çıkıyo:teytey:

en son lavantam yazdığına göre kimse yok yada geçmşi okuyor :bbo:
ben de biraz geçmişi okuyayım paşam uyandı uyanacak zira :1no2:

canım hosgeldin 31 günlükken 2 oz hepatıt aşınız var daha sonrada 61 günlükken bcg,dapt,hib,ıpv 1 doz ve kpa 1 doz asılarınız var

nazlıbahar geldinmi bacım nasıl geçti fındıklar arasındaa ayy bende isterdim fındıklık içinde olmayıı keşke köyde olsaydım şimdi annemler topluyolar içim gidiyoo:sinifsinif:
ya diloş yoksam sendemi karadenizlisin ve nazlıdamı acaba
ay bende artvinliyim bizdede çay çok fındık işi az
çok şekersiniz yıkılıyo öykü zehramız maşallah 40 ınızda hayırlı olsun
çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin yavruna
gebelikte kullandıgımız kan haplarına ve vitamine devam eden varmı yada etmek gerekiyormu
bana doktorum 6 ay devam dedi vitamin calsiyum kan haplarına bende bisüre devam ettim şimdi sadece calsiyum içiyom

veeee dün bizimde 40 ımız çıktı çok şükür
yıkandık paklandık sonra babamız gezmeye götürdü bizi 40ımızı çıkarmaya
gittiğimiz yerdende hem paramızı hem yumurtamızı aldık geldik artık rahatız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…