- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.541
bugun kalça ıçın ultrasyona gıttık çok şukur bışı çıkmadı.
ilsucum ne zaman bakılıyor kalça çıkığına
sizinde canım hem yıldönümünüz hemde 4o nız hayırlı olsun inşallhopuyorumnanaktanbizimde 40.mız çıktı bügün artık 42 günlük olduk ama o gün bir yakınımız kaza yaptı babamız yoktu evde dedemiz gezdirdi artık
hakkaten süpersin ilsu :roflol::roflol:Dilaracım nice senelere canım.
Bak işte minikler neleri unutturuyor , Alalhtan ikinizde unutmuşsunuz ya tekinizi unutsaydıkaydirigubbakcemile3
bızım de ahmet keremımız 5 saat daha bekleseydı babasıyla aynı gun doğacaktı ama beklemedı babasına hedıyem bu doğum gunu hedıyesı dedım daha gzl olamazdı dedı bana :)))))
ah ah geldim açtım ama sen yoktun çünkü ben geç geldim...kızızm mız mız bu akşam kızı uyuttum derken kociş başladı maç varmış onu izleyecekmiş pc den...anlayacağın bu akşam torumak yok bana yarın hallederiz artıkın...saol huricim darısı hepinizin başına inşallah bu arada gelince msn açarmısın
anlamadım niye olmuyor ya ...o sana verdiğime tıkla resim çıkıyor ama dimi tıklayınca..ama siteye koyunca mı açılmıyor..o zaman senin kullanıcı panelnde bi ayarlamasyon olabilir ben sana özel mesajda atamadım...huri canım çok sağol ellerine sağlık ama olmamış yine bir haftadır deliriyorum bu tickerla çok hoşuma gitti ama olmadı niyeysekopyalıyorum ama
kızlar bgn dr. brown nun buyuk boy genıs agızlısını aldım ılersı ıcın 18tl ye ama emzık sorayım sızlere oğlusum cok
emmek ıstıyor ama wee nın 0-6ay emzığı buyuk mu gelıyor ne emıyor emıyor cevıremıyor pat dusuyor basıyor aglamayı verıyorum gerı susuyor nasıl emıyor((( bu wee nın 0-6ayından daha minik varmı bıldığınız ne aalayım ?yardıııımmm
az kaldı canım ya sabır ya sabır...inşallah gaz problemleride bitecek ama üzgünüm başka başka problemler başlayacak...biz son nefesimizi verene kadar evletlarımızın derdi hiç bitmez..o yüzden fazla kafa takmayalım...slm kızlar dün dra gittik gaz sancılarımız için heryerini inceledi sağlıklı bir bebek dedi ben burnundan mama gelmesinden bahsettim çok korktuğumu söyledim o zaman izmire hocama yönlendireyim sizi dedi birtek bebek reflüsü olabilir oda burada incelenmiyor dedi bilmiyorum gitsemmi gitmesemmi karar veremiyorum çünki hergün olmuyor artık arada oluyor dün bütün gün gazdan uyumadı sabahın 7 sinden akşam 9 30 a kadar ağkladı dru aradım fitil atabilirsin dedi attım fitili susmuyor tekrar aradım arabayla dolaşmaya çıkın dedi gaz sıkışması olmuş sonra rahatladı uyudu bugündü huzursuz ama o kadar değil şu gaz sorunlarımız bitseydi
yaa kızlar acı elma yağı ayağın neresine süürülüyo.yani belli biyeri varmış oraya sürülüyomuş.kullananlar nereye sürüyo acaba.oğluşum hem alttan hem üstten çıkartıyo gazını ama yinede yetmiyo ona.ayaklarını resmen karnın asokacak geri çekerken yaa.bende kullanayım diyorum o yağdan
birde gaz i,lacı sab için tehlikeli diyolardı o yüzden almaktan çekiniyorum yaa
valla canım acı elma yağı.topuklarına sürülüyor birde kasıklarına.ben sab kullanıyorum.bana eczacı tavsiye etti.kendi bebeğine de kullanıyormuş.başka bir eczacıyada sordum.bitkisel bir ilaçmış.biz çok memnun kaldık.çevremdede kullanan bir sürü insan var.sakıncasını duymadım.sen ne gibi sakıncaları olduğunu duydun.
klavyeye geçmiş olsun kaydirigubbakcemile3
kızınsa süper harika görünüyor bilekliğini yesinler :sm_cool:
40 nız hayırlı olsun canım..bu arada senin kızında gözler renkli kalırmı acaba.....:uhm: elbisede yakıyor çok güzel ya bizede nasip etsin 40 resmimizi çekmeyi....bu arada benim kızızn saçı çok ama öykü zehra ve eylül bebek gibi daha toka tutturamıyoruz saç çok ama kısa...
bu nasıl bir güzelliktir böyle demetcim .masallah
40 ınızda çıkmış hadi gözünüz aydın.
ay masallah demetim yaaa..nasıl da buyumus oyku zehra..cook guzel b kız olmuş canım..40 ınızda hayırlı ugurlu olsun Allah uzun omur versin tatlım..
günaydın kızlarr
demetcim 41 kere maşallah kızına tokalı saçını severim ben o topacın çok şirin olmuş annesi ALLAH'a emanetler
DemetÇİm 41.5 kere maŞallah canım Çok tatlı maŞallah
demetcim 40 kınız hayırlı uğurlu olsun maşallah meleğine.
nurcum sanada çok geçmiş olsun canım.
ya diloş yoksam sendemi karadenizlisin ve nazlıdamı acaba
ay bende artvinliyim bizdede çay çok fındık işi az
çok şekersiniz yıkılıyo öykü zehramız maşallah 40 ınızda hayırlı olsun
çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin yavruna
bana doktorum 6 ay devam dedi vitamin calsiyum kan haplarına bende bisüre devam ettim şimdi sadece calsiyum içiyom
oy oyy yesinler bu kuzuyu maşallah anasının kopyası olmuş bu kız maşallah subanallahh
demet bu arada ö.zehrayı yatağın ayakucuna koymuşsun aklıma geldi...
eşim kızıyor ben yatağın ayak ucuna koyunca...bizim ayaklarımız geliyor oraya her yere basıyoruz örtüsüz koyma şu çocuğu şuraya diyo..yukarı çekiyorum orayada salyalarımız akıyormuş uyurken ne varmış örtüsüyle koysam...işte o anda öyle oluyor ya unutuyorum(((( koltukalrın üğstüne asla örtüsüz koymuyorum ama yatağımız olunca örtüyü unutuyorum....
slm kızlar nasılsınız.
moralim bozuk kızım üç dört güdür ağlıyodu gaz sancısı diyoduk heralde dün doktora götürdüm tahlil falan yapıldı idrar yolları iltihaplanmış antibiyotik verdi daha çok küçük kıyamıyorum içirmeye ama mecbur çok ağrı çekiyo yavrum. sakın ağlamaları gaz sancısı deyip geçmeyin doktora muhakkak götürün kızlar özellikle çok ağlayan kız bebeklerde idrar yolları enfeksiyonu düşünülürmüş.
kızlar benim doğum sonrası kanama 40. gün kesildi ama şimdilerde akıntım çok koyu kahverengi... böyle olan var mı aranızda...
veeee dün bizimde 40 ımız çıktı çok şükür
yıkandık paklandık sonra babamız gezmeye götürdü bizi 40ımızı çıkarmaya
gittiğimiz yerdende hem paramızı hem yumurtamızı aldık geldik artık rahatız
[/QUOTE]QUOTE=zuzuuum;8553731]Canım cok gecmis olsun umarım önemli bi durum diildir, hatta temiz cıkıcaına eminim ben simdidennn tosbaaanın testlerinin : Baska bi doktora daha mı danıssan acebaa CADIARZU
inşallah dediğin gibidir canım .. benim liseden bir arkadaşım var ist.da çocuk dr.u , ona sordum o da " masum üfürümlerdendir , ama en iyisi eko çektirmek ve şunu unutmamalı bebekler doğduklarında olgun bir meyva gibi doğmazlar , çoğu organların gelişimlerinin tamamlanması doğduktan sonra bazen bir kaç yılı bulabilir , kalp de buna dahiil .. dr.un steteskopla duyduğu ses belki gelişmini tamamlamadığı için kalbin öyle bir ses çıkarmasına sebeptir , ama ne olursa olsun hemen git yarın çektir demiyorum , istediğin bir zaman git ekoyu çektir " dedi ..
başka bir çocuk dr.una gitmeyi düşünmüyorum , arkadaşımdan aldığım cevap yetti , o da çocuk kardiyoloğunu önerince başka bir çocuk dr.u yerine çocuk kardiyoloğuna gimek daha mantıklı gibi geldi ..
n bana resimleri yolla istersen mail adresime , ben yapıp göndereyim sana , sen de kopyala , ok mi yerimseniben
benim paşam da hırıltılanıyor bazen , özellikle de emdikten sonra , han genzinde kalmıştır belki süt diyorum ama endişeleniyor insan ister istemez CADIARZU
ya dr.a hem kzıyorum hem de iyi ki söyledi diyorum ..şapşal oldum iyice -tatlicadiarzu-
ihtimal ihtimaldir diycez ve pediatrik kardiyoloğunun yolunu tutcaz en yakın zamanda galiba fisfisfis
kırkınız hayırlı olsun demetimmmmmmmmmmmm :Saruboceq:
prenses öykü , boncuk gözlü öyküye kocaman maaaaşallahhhhhh
canım biz de yatağa yatırıyoruz , valla pek de bi şey sermiyorum ayriyetten ..
hmm , bi geceliğim var terletmeyen tiril tiril bi benyeden, bazen onu seriyorum üstüne de paşamı koyuyorum , onu aynı zamanda emme sonrası gazını çıkaracağım zaman da omzuma örttüğüm için hem benimle hem onunla bütünleşip kokularımız karıştığından mıdır nedir yadırgamıyor ve misler gibi yatıyor yanımda etrafını seyrede seyrede .. farklı bir örtü - penye bebe battaniyesi felan serip üstüne onu yatırdığımda sanki huysuzlanıyor başkasının yatağına yatmış gibi bi haller görsennn :))))
ayy bugün çok gezdimm ayaklarım kopuyoo 3 gün kendime gelemem sanırımm:bbo:
kızlarr yaa bizim evlilik yıldönümüz vardıı eşimde bende unuttuk yok böyle bişeyy yaa 2 mizde ilk defa unuttukkk çok üzgünüm 18 deydii 2 gün geçti aradan bu çocuklar kafa bırakmadııımafoldumbenmafoldumben
diloşum bizde 18 inde nişanlandıydık ve inan ol bizde unuttuk..ertesi gun aklımıza geldi..yani b bebek miydi bizi ters duz eden yoksa baska bişi mi anlamadım..şimdide kociş arkadaslarıyla yuzmeye gitti inanaılmaz sıkılıyorum evde ..kızım da uyuyo..poff..
bizimde 40.mız çıktı bügün artık 42 günlük olduk ama o gün bir yakınımız kaza yaptı babamız yoktu evde dedemiz gezdirdi artık
bugun kalça ıçın ultrasyona gıttık çok şukur bışı çıkmadı.
kızlar bgn dr. brown nun buyuk boy genıs agızlısını aldım ılersı ıcın 18tl ye ama emzık sorayım sızlere oğlusum cok
emmek ıstıyor ama wee nın 0-6ay emzığı buyuk mu gelıyor ne emıyor emıyor cevıremıyor pat dusuyor basıyor aglamayı verıyorum gerı susuyor nasıl emıyor((( bu wee nın 0-6ayından daha minik varmı bıldığınız ne aalayım ?yardıııımmm
slm kızlar dün dra gittik gaz sancılarımız için heryerini inceledi sağlıklı bir bebek dedi ben burnundan mama gelmesinden bahsettim çok korktuğumu söyledim o zaman izmire hocama yönlendireyim sizi dedi birtek bebek reflüsü olabilir oda burada incelenmiyor dedi bilmiyorum gitsemmi gitmesemmi karar veremiyorum çünki hergün olmuyor artık arada oluyor dün bütün gün gazdan uyumadı sabahın 7 sinden akşam 9 30 a kadar ağkladı dru aradım fitil atabilirsin dedi attım fitili susmuyor tekrar aradım arabayla dolaşmaya çıkın dedi gaz sıkışması olmuş sonra rahatladı uyudu bugündü huzursuz ama o kadar değil şu gaz sorunlarımız bitseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?