2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huri canım çok sağol ellerine sağlık ama olmamış yine bir haftadır deliriyorum bu tickerla çok hoşuma gitti ama olmadı niyeysekopyalıyorum ama

slm kızlar nasılsınız ben suan salonda ıkı bebişle ıkısıde kendı halınde bırı konusuyor bırı oynuyor masallah onlara
dılaracım 41 kere masallah tütütü

bızım de ahmet keremımız 5 saat daha bekleseydı babasıyla aynı gun doğacaktı ama beklemedı babasına hedıyem bu doğum gunu hedıyesı dedım daha gzl olamazdı dedı bana :)))))

bizimde 40.mız çıktı bügün artık 42 günlük olduk ama o gün bir yakınımız kaza yaptı babamız yoktu evde dedemiz gezdirdi artık
sizinde canım hem yıldönümünüz hemde 4o nız hayırlı olsun inşallhopuyorumnanaktan
Dilaracım nice senelere canım.
Bak işte minikler neleri unutturuyor , Alalhtan ikinizde unutmuşsunuz ya tekinizi unutsaydıkaydirigubbakcemile3
hakkaten süpersin ilsu :roflol::roflol:
bızım de ahmet keremımız 5 saat daha bekleseydı babasıyla aynı gun doğacaktı ama beklemedı babasına hedıyem bu doğum gunu hedıyesı dedım daha gzl olamazdı dedı bana :)))))

negüzel bi incelikopuyorumnanaktan

kızlar bgn dr. brown nun buyuk boy genıs agızlısını aldım ılersı ıcın 18tl ye ama emzık sorayım sızlere oğlusum cok
emmek ıstıyor ama wee nın 0-6ay emzığı buyuk mu gelıyor ne emıyor emıyor cevıremıyor pat dusuyor basıyor aglamayı verıyorum gerı susuyor nasıl emıyor ((( bu wee nın 0-6ayından daha minik varmı bıldığınız ne aalayım ?yardıııımmm

slm kızlar dün dra gittik gaz sancılarımız için heryerini inceledi sağlıklı bir bebek dedi ben burnundan mama gelmesinden bahsettim çok korktuğumu söyledim o zaman izmire hocama yönlendireyim sizi dedi birtek bebek reflüsü olabilir oda burada incelenmiyor dedi bilmiyorum gitsemmi gitmesemmi karar veremiyorum çünki hergün olmuyor artık arada oluyor dün bütün gün gazdan uyumadı sabahın 7 sinden akşam 9 30 a kadar ağkladı dru aradım fitil atabilirsin dedi attım fitili susmuyor tekrar aradım arabayla dolaşmaya çıkın dedi gaz sıkışması olmuş sonra rahatladı uyudu bugündü huzursuz ama o kadar değil şu gaz sorunlarımız bitseydi

saol huricim darısı hepinizin başına inşallah bu arada gelince msn açarmısın
ah ah geldim açtım ama sen yoktun çünkü ben geç geldim...kızızm mız mız bu akşam kızı uyuttum derken kociş başladı maç varmış onu izleyecekmiş pc den...anlayacağın bu akşam torumak yok bana yarın hallederiz artıkın...

huri canım çok sağol ellerine sağlık ama olmamış yine bir haftadır deliriyorum bu tickerla çok hoşuma gitti ama olmadı niyeysekopyalıyorum ama
anlamadım niye olmuyor ya ...o sana verdiğime tıkla resim çıkıyor ama dimi tıklayınca..ama siteye koyunca mı açılmıyor..o zaman senin kullanıcı panelnde bi ayarlamasyon olabilir ben sana özel mesajda atamadım...

biberon için iyi yapmışsın o biberonu alırken bize 3 tane meme verdiler...bebeğin ayına göreymiş...emzik konusunda ne güzel emiyor seninki ben bütün emziklerden alırdım heralde ama chicco nun en küçük boyları epey bi küçük ama alırmı bilemem..keşke benimkide alsa hemen öğürüytor...

az kaldı canım ya sabır ya sabır...inşallah gaz problemleride bitecek ama üzgünüm başka başka problemler başlayacak...biz son nefesimizi verene kadar evletlarımızın derdi hiç bitmez..o yüzden fazla kafa takmayalım...

bizde bu akşam kızı hangi faaliyete sarsak diye düşünüyoruz...kaydirigubbakcemile3 ata binmeye götürsek malzemeleri pahalı hem aatttan düşer...baskete yollasak iyi ama şehir dışına maçlara gidecek ayrı kalamayız en iyisi müziğe yönlendirelim yok yok resim yapsın......daha kızımız 28 günlük yaaaaa...kaydirigubbakcemile3

valla canım acı elma yağı.topuklarına sürülüyor birde kasıklarına.ben sab kullanıyorum.bana eczacı tavsiye etti.kendi bebeğine de kullanıyormuş.başka bir eczacıyada sordum.bitkisel bir ilaçmış.biz çok memnun kaldık.çevremdede kullanan bir sürü insan var.sakıncasını duymadım.sen ne gibi sakıncaları olduğunu duydun.

BURDA OKUMUŞTUM CANIM TOPLATILMIŞ FALAN YAZIYODU YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM
BUARADA SENİNDE OĞLUN DENİZCİ OLMUŞ BENİM OĞLUM GİBİkaydirigubbakcemile3

bu nasıl bir güzelliktir böyle demetcim .masallah
40 ınızda çıkmış hadi gözünüz aydın.

ay masallah demetim yaaa..nasıl da buyumus oyku zehra..cook guzel b kız olmuş canım..40 ınızda hayırlı ugurlu olsun Allah uzun omur versin tatlım..

günaydın kızlarr

demetcim 41 kere maşallah kızına tokalı saçını severim ben o topacın çok şirin olmuş annesi ALLAH'a emanetler

DemetÇİm 41.5 kere maŞallah canım Çok tatlı maŞallah

demetcim 40 kınız hayırlı uğurlu olsun maşallah meleğine.

nurcum sanada çok geçmiş olsun canım.

oy oyy yesinler bu kuzuyu maşallah anasının kopyası olmuş bu kız maşallah subanallahh

çokkkkkk teşekkür ederizzzzz cici teyzelerimizzzzzzzz:kedipuyorumnanaktan
kocaman oldu kuzucuklarımızzz

aman be hurişcimmm bu kadar incelersek çocuklar daha çok hasta olurrr
bırak alışsınlar bağışıklık kazansınlarrr sakınan göze çöp batar allah korusunnnnn
koltuklara bende koymuyorum ama yatağıma yatırıyorum ne yalan söyliiim haci yingeeekaydirigubbakcemile3

canım yaa kıyamam çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum prensesimize:gitme:

kızlar benim doğum sonrası kanama 40. gün kesildi ama şimdilerde akıntım çok koyu kahverengi... böyle olan var mı aranızda...

aynen canım sinir oluyorum:umursamaz:
oruç tutturmuyorlar ama en azından namazlarıma başlamak istiyorum ben artık yaaaa:sinifsinif:

ohhhhhhhhh hayırlı ugurlu olsun kırkınızzz sağlıklı uzunnnnn ömürleri olsun prensesimizin inşallahhh:Saruboceq:Şeniz
bize para vermediler ama çok güzel bir hediye almışlarrrr sağolsunlarrrrdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

[/QUOTE]

starımmmmmmm çok teşekkürler bidenemmmmmm gel bi öpemmmmŞeniz

canım yaa inşallah hiç bişeyi yoktur arasımızınnnn oğlumda bizede demişlerdi bişey çıkmamıştı inşallah sizdede çıkmayacakkkk:Saruboceq:

ayy bugün çok gezdimm ayaklarım kopuyoo 3 gün kendime gelemem sanırımm:bbo:

seni seniiiiiiiiiiilmaz: vurdun gözüne gezmenin heeeeklava:lülülülülülü
şaka annemmmm şakaaaaaa gez tabeeee bende geziyom vallaaaaa:lepi::sm_cool:

nice yıllaraaaaaaa canım rabbimmmm uzun sağlıklı ve yavrularınızla huzurla geçireceğiniz ömürler versin jkjnizede veee torunlarınızla da kutlayın yıldönümünüzü inşallahhhha.s.du bu kibar öpücük kesmedi bi de şapırdatammmmŞeniz

sizinde yıldönümünüz kulu olsunnnnn karenimmmmmmmmma.s.Şeniz
sağlıkla,mutlulukla,huzurla ve serramızla nice senelere inşallahhhhhhhh

bizimkilerdegeçen gün gittiler ayağı az bişey geçince yiğitin ikiside o gece hasalandııı:mymeka:
eşimi güneş çarpmış yiğitte mikrop kapmış boğazı şişti 3 bebekle uğraştım o geceeeeeklava:

bizimde 40.mız çıktı bügün artık 42 günlük olduk ama o gün bir yakınımız kaza yaptı babamız yoktu evde dedemiz gezdirdi artık

hayırlı olsun kırkınızzzzzzzza.s.:teytey:

bugun kalça ıçın ultrasyona gıttık çok şukur bışı çıkmadı.

çokkkk sevindim canımmmmm darısı tüm bebişlere inşallahhhhhŞeniz
biz sarılıktan yattığımızda bakılmıştı çok şükür bişey çıkmadı bizdedeeee:Saruboceq:

nazlıcım ben oğlumda da nuk kullamıştım kızıdada nukkullanıyorum damaklı silikon 0-3 aylık olanı çok memnunum çokda güzel emiyor artıkkkkk:lepi:

derincim çok geçmiş olsun kıyamam nazımaaaa:sinifsinif:
inşallah kısa zamanda normale döner canım Şeniz
bence bi git belki rahatlatıcı birşeyler verir bazı bebeklerde olabiliyormuş reflü emzirdikten hemen sonra gazını çıkarmak gerekiyormuş sanırım

selam kızlarrrrrrr

valla ekran klavyesiyle yazmak ölümm ölümmmmmmm:mymeka:
2 saatte cevaplayabildim ancaaaaa tık tıkkk tıkkkkkk sinir geldiiiiiii:umursamaz:

öldüm bugün yorgunluktannnnnnnn 16 kişi ağırladım bide bi gün önceden haber veriyolar bebişli kadınaaaaklava:
neyse alnımın akıyla ağırladım atlattım çok şükürrrrrrr:lepi:
onlar kapıdan biz bacadan marketti pazarı derken 9 ettik saatiiiii

herkese hayırlı ramazanlar diliyorummmmmmmmmm
sanırsam ben sahura kaaa uyumiciiimmm-tatlicadiarzu-

bide şu klavye düzelseydiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…