- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 39
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.561
iyi gecelerr fıstık annelerr...
bugün oğluma aşı yapıldı bugün tam 63 günlük olduk maşallahhhh... 3 tane aşı yaptılar biri kolundan 2 si bacaklarından çok ağladı tabii babasıyla bende çok üzüldük gözlerimiz doldu kıyamam kuzuma..
5150 kg olmuş kuzum boyu da 56 cm. ateşlenecek diye çok korkuyorumm.. çok huysuzlandı ama şimdi uyudu...daha doğrusu sızdı.. çok ağlayınca dayanamadıı...
hoşgeldin emelcimmmŞeniz
amaninnnn egemiz kocaman bi abi olmuşşş maşallahhhhhopuyorumnanaktan
inşallah ateşlenmez canım yinede gözün üstünde olsun annesi
ayy çileğim mızırdanıyoooo görüşürüzzzz sayfam açık kalsın inşallah kalablıklaşır bursıı:teytey:
ayrıca boyuna posuna kilosunada maşallahhhhh yakışıklımızınnnnnnnŞeniz
demetcim iiyi dileklerin için tesekkurler tatlım..sendede bendeki gb misafir fuyası devam ediyor anlasılan..Allah kolaylık versin canım..daha bana haberli misafir gelmedi :)ama haftaya gelicek b guruh var..azcık anlayıs olsa keskem yaa..
eyetkinercimmasallah kuzuna boy pos nası toparladı kendini masallah 41 kere..ya onların agşlaması benide cook uzuo ve urkutuo bizim ası gunumuz 3 eylul ama daha simdiden uzuluorum kızım cok aglıo dayanamıorum ben ve beni odadan cıkarıolar..
iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım
emelcim geçmiş olsun canım inş sorun olmaz kuzunda
hoşgeldin nurcum nasılsın prenesin nasıl?
maşallah kuzuna karencim.. benimki de artık bayağı bi gözleriyle beni takip ediyoo konuşuyorumm gülüyoo kurban olurumm yaa ben de eriyorum tabii karşısında
prensesiim iyi tyzesi şu an yanımda yatıyor kuzum doyurmak için bekliyorum bende
sağol teyzesi buyusun die gozunun içine bakıoruz ana babası olarak..her gun yıkamaya calısıorum..
oh masallah nurcum..afiyet olsun kuzucuga simdiden..sab dan bahsetmişsin ..herkes cok ovuyo eşimde saglık bakanlıgından onay almadıgı için tereddutlu yaklaşıo ama bende almayı dusunuorum..alanlarr hep olumlu konusuor..
BUARADA BAZI ARKADAŞLAR OKULLARIN AÇILMASINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYODU
14 EYLÜLDE ANASINIFLARI VE İLKÖĞRETİM 1LER EĞİTİME BAŞLIYOR
seni seniiiiiiiiiiilmaz: vurdun gözüne gezmenin heeee klava:lülülülülülü
şaka annemmmm şakaaaaaa gez tabeeee bende geziyom vallaaaaa:lepi::sm_cool:
nice yıllaraaaaaaa canım rabbimmmm uzun sağlıklı ve yavrularınızla huzurla geçireceğiniz ömürler versin jkjnizede veee torunlarınızla da kutlayın yıldönümünüzü inşallahhhha.s.du bu kibar öpücük kesmedi bi de şapırdatammmmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?