2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iyi gecelerr fıstık annelerr...

bugün oğluma aşı yapıldı bugün tam 63 günlük olduk maşallahhhh... 3 tane aşı yaptılar biri kolundan 2 si bacaklarından çok ağladı tabii babasıyla bende çok üzüldük gözlerimiz doldu kıyamam kuzuma..
5150 kg olmuş kuzum boyu da 56 cm. ateşlenecek diye çok korkuyorumm.. çok huysuzlandı ama şimdi uyudu...daha doğrusu sızdı.. çok ağlayınca dayanamadıı...

yaa emzik problemi bendede var.. chicco nun almış eşim ama cok cok yapıyoo sonra düşürüyoo bende istemiyomu acaba diyorum..

hoşgeldin emelcimmmŞeniz

amaninnnn egemiz kocaman bi abi olmuşşş maşallahhhhhopuyorumnanaktan

inşallah ateşlenmez canım yinede gözün üstünde olsun annesi

ayy çileğim mızırdanıyoooo görüşürüzzzz sayfam açık kalsın inşallah kalablıklaşır bursıı:teytey:

demetcim iiyi dileklerin için tesekkurler tatlım..sendede bendeki gb misafir fuyası devam ediyor anlasılan..Allah kolaylık versin canım..daha bana haberli misafir gelmedi :)ama haftaya gelicek b guruh var..azcık anlayıs olsa keskem yaa..

eyetkinercimmasallah kuzuna boy pos nası toparladı kendini masallah 41 kere..ya onların agşlaması benide cook uzuo ve urkutuo bizim ası gunumuz 3 eylul ama daha simdiden uzuluorum kızım cok aglıo dayanamıorum ben ve beni odadan cıkarıolar..

ayrıca boyuna posuna kilosunada maşallahhhhh yakışıklımızınnnnnnnŞeniz

demetcimm çok sağol cnm benim...
inşallahh ateşimiz olmaz mızmızlanıyo ama o kadar da olacak 3 aşı birden olduk... babamız calpol almış verdim mamadan sonra ama 10 dk sonra kustu çok üzüldüm bende mamadan sonra 30 dk sonra veririm dedim bi de öyle denicem. gerçi şimdi rahatladı uyudu hımm bi de 3 gün banyo yasak kokcaz oğlumlaa...

yav benim kız 2 gundur baloncuklar yapıo agzında..sizdede ole b durum va mı..zaarlı değil sanırım ama huyları deişio:)komik oluo yane:)

sağoll cnm evett yaa iyi toparladı maşallah kuzum..
walla ben diğer aşı da giremedim yanına ama bunda mecbr girdim.. hem de koluna yaparlarken dirseğinden hadii annesi sen tut güç ver paşana dediler mecburen tuttum allah tan o kadar ağlamadı ama bacaklardan vurulurken çok ağladı çok üzüldüm şimdi de tek korkum ateşinin çıkması.. inşallah sorunsuz atlatırız bunu da..

iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım
emelcim geçmiş olsun canım inş sorun olmaz kuzunda

maşallah kuzuna karencim.. benimki de artık bayağı bi gözleriyle beni takip ediyoo konuşuyorumm gülüyoo kurban olurumm yaa ben de eriyorum tabii karşısında

kızlar sab simplexden konuşulmuş bende kullandım çok iyi geldi kızıma benim ablam almanyada o dra sorarak getirdi bu damlayı...
birde ablamın arkadaşı 1 çay bardağı suya 1 kaşık kimyon tohumunu at kaynat 2-3 kaşığını bebeğe içir gerisini kendin iç dedi 3 gündür deniyorum bize iyi geldi ilaçlarıda bıraktık

maşallah kuzuna karencim.. benimki de artık bayağı bi gözleriyle beni takip ediyoo konuşuyorumm gülüyoo kurban olurumm yaa ben de eriyorum tabii karşısında

sağol teyzesi buyusun die gozunun içine bakıoruz ana babası olarak..her gun yıkamaya calısıorum..
prensesiim iyi tyzesi şu an yanımda yatıyor kuzum doyurmak için bekliyorum bende

oh masallah nurcum..afiyet olsun kuzucuga simdiden..sab dan bahsetmişsin ..herkes cok ovuyo eşimde saglık bakanlıgından onay almadıgı için tereddutlu yaklaşıo ama bende almayı dusunuorum..alanlarr hep olumlu konusuor..

canım ablam direk çocuk drundan alıp geldi almanyadn zaten almn üretimi

ok ya bende alıcam o zaman..dusunmeye gerek yok..gaz sorunumuz eskisi gibi tavan yapmıo ama olsun bebegim rahat olsun..hersey kuzularımız için napalım..

BUARADA BAZI ARKADAŞLAR OKULLARIN AÇILMASINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYODU
14 EYLÜLDE ANASINIFLARI VE İLKÖĞRETİM 1LER EĞİTİME BAŞLIYOR

ayy buna çok sevindimm hadi bakalım hayırlısı başıma ne gelcekkkaydirigubbakcemile3

sağol demetçimm güzel dileklerin için allah hepimize uzun ömürle versin kuzularıyla eşleriyle bir ömür inşallahhh:Saruboceq:

vallahh çok gezdim ama saat 8den beri kendimde değilim birden kendimi dışarı atınca kaybettim sanırım ateşim var heryerim ağrıyoo ohh olsunn bana el kadar bebeylee gidersem böyle çekerim cezamıı klava:minoset içtim bol sıvı aldım 1 saat uyudum biraz ter döktüm biraz daha iyiyim şimdi:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…