2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

geçmiş olsun canımm ayy bizede aşıya az kaldı bende düşünüyom off yaa o ağlayınca kendimi çok çaresiz hissediyomm inşallah bişey olmazz kuzularımızaa iyi geçer aşı günlerimizz:Saruboceq:
yav benim kız 2 gundur baloncuklar yapıo agzında..sizdede ole b durum va mı..zaarlı değil sanırım ama huyları deişio:)komik oluo yane:)

senniki boloncuk yapıyo benimki 5 parmaığını emmeye başladııkaydirigubbakcemile3 baş parmağını bulana kadar bütün parmakları sıradan geçiriyo öyle güzel cok cok ediyokii iştahım kabarıyo öyle yapıncaa:roflol::roflol:

ben de kaçıyorum kızlarr.. bebişlerinizi benim için koklayınn... öpmeyin ama kıyamam onlara... hayırlı ramazanlar hepinize...

inşallahhh canımm sorunsuz atlatıcaz allah ın izniyle:Saruboceq:

selammm
hepinizi çok özledim 1 haftadır annemdeydim orda net olmadığı için giremedim umarım herkez iyidir
geçmişi okumaya çalıştım ama ne mümkün takvimleriniz harika olmuş kızlar bayıldım

kızlarr ben oruç tutmucam bu sene ne yapalım sağlık olsun sütüm zar zor yetiyo zatennallah başka dert keder vermesin sizler ne düşünüyosunuz bu konudaa:gitme:

hoşgeldin canımmmmŞeniz
allah hepimize kolaylık versin canım bebekle çok zor oluyor haberli misafir ağırlamak
benim kızım gündüz hiç uyumuyor ve hep kucağımda olmak istiyor lmaz:

canım şurup yerine fitil daha etkili oluyor paranox aklında olsuna.s

yav benim kız 2 gundur baloncuklar yapıo agzında..sizdede ole b durum va mı..zaarlı değil sanırım ama huyları deişio:)komik oluo yane:)

kimbilir ne tatlı oluyodur oyyyyyyŞeniz

benim çileğimde annesine gülücükler atmaya basladı opuyorumnanaktan
öyle tatlı gülüyor ki tekrar içime sokasım geliyor :asigim:

iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım
emelcim geçmiş olsun canım inş sorun olmaz kuzunda

hoşgeldin canım biz iyiyiz şükür sen ve prensesin nasılsınızzzzŞeniz

ben emzirmeye gider..gelemiebilrim öpüldünüz..

iyi emişmelerrrrrr yarasın serramaaaaopuyorumnanaktan

bende çıkıyorum kızlar iyi geceler

iyi geceler canım

hoşgeldin diloşummmmmŞeniz
canım geçmiş olsun ama dikkat et kendine yahuuuulmaz:

meleğimmmmm hoşgeldinnnnn Şeniz
unuttun biziiiiilmaz:

sen ve öykümüz nasılsınız neler yapıyorsunnnn:1hug:

hoşbulduk demet ve diloş
asıl siz beni unuttunuz zatii küsüm hepinize hiççç merak etmediniz beni..::))
ben ve öykü iyiyiz 2 gün önce kontrole götürdüm miniğimi 3870 gram olmuş
emiyo kuzum ama benim göğüslerim bitmiş durumda uçları çok kötü acıyo hüngür hüngür ağlıyorum emzirirken ama yine de tüm bunba rağmen emziriyorum çünkü çok istekli, emmeye

bende doktora gittim muayne oldum çok şükür herşey iyi çıktı bi problem yok ama spektrumla muayne olamadım çok korktum sadece ultrasonla bakabildi bu seferlik yumurtalıklar ve rahim temiz dedi bi problem yok şükür

kızlar bu arada emzirirken doğum kontrol yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz ben üç aylık iğne yaptırdım bakalım depo provera yaptırdım şimdi üç aylık

selammm
hepinizi çok özledim 1 haftadır annemdeydim orda net olmadığı için giremedim umarım herkez iyidir
geçmişi okumaya çalıştım ama ne mümkün takvimleriniz harika olmuş kızlar bayıldım

bizde seni özledikkkk:1hug:
öykü kocaman olmuşturrrrr opuyorumnanaktan
nasıl gidiyor annelikkkŞeniz

ben de kaçıyorum kızlarr.. bebişlerinizi benim için koklayınn... öpmeyin ama kıyamam onlara... hayırlı ramazanlar hepinize...

güle güle sanada hayırlı ramazanlar canımmmmŞeniz
benim kızımı bugün yiyip bitirdiler deli oldummmmmm:mymeka:
hepsinde2-3 çocuk vardı bideçocukların kucaklarına verdilerrrrrrrklava:
hiçbişey diyemedim desem anında kalkar gider eltim gelenlerde onun sülalesiydi olan kızıma oldumafoldumben

kızlarr ben oruç tutmucam bu sene ne yapalım sağlık olsun sütüm zar zor yetiyo zatennallah başka dert keder vermesin sizler ne düşünüyosunuz bu konudaa:gitme:

bende:1no2:

ben kızımı yanaklarından öpmüyorum boynundan öpüp kokluyorum :asigim:ama sadece ben yapıyom kimseye izin yokklmaz:

bende gıdışından kaçamak öpücükler almaya başladım dayanamıyoru kokusuna :kedi:

unuturmuyuz tatlımm herkes şimdi bir yerlerde yada 40 çıkmasını bekliyo geleni gideli oluyo o yüzdenn artık rayına otoruyo herşeyy yavaş yavaş eskisi gibi muhabbetlerimiz olurrr maşallah öyküyee büyücek annesi emsin yeterkiii:1hug:

ayy demetçim öyle insanlar var yaa göz göre göre yapıyolarr benim kızımın yüzü alerjik olmuştuu kızardı pullandı o halini görüpte öpen oluyodu okadar kızıyodumkiii anlatamam sonra doktora götürünce dedim kimse öpmücekk yanaklarına el sürülmücek canı acıyo diyorum artıkkk çünkü çok hassas:ecrin_bebek:

diloşum bende tutmuycam oruç hemsüre çok uzun yaz su içmezsek sütümüz kesilir azalır allah biliyo halimizi allah afettsin hamile ve emzikli bayanların oruç tutmaması gerek zaten

o kadar çooooooooooooooooook özledim ki sizle muhabbeti doya doya geçmişi okuyup hepinize tekk tek cevap yazmayı ama olmuyo işte inşallah düzelecek baya toparlandık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…