- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.581
iyi gecelerr fıstık annelerr...
bugün oğluma aşı yapıldı bugün tam 63 günlük olduk maşallahhhh... 3 tane aşı yaptılar biri kolundan 2 si bacaklarından çok ağladı tabii babasıyla bende çok üzüldük gözlerimiz doldu kıyamam kuzuma..
5150 kg olmuş kuzum boyu da 56 cm. ateşlenecek diye çok korkuyorumm.. çok huysuzlandı ama şimdi uyudu...daha doğrusu sızdı.. çok ağlayınca dayanamadıı...
yav benim kız 2 gundur baloncuklar yapıo agzında..sizdede ole b durum va mı..zaarlı değil sanırım ama huyları deişio:)komik oluo yane:)
geçmiş olsun canımm ayy bizede aşıya az kaldı bende düşünüyom off yaa o ağlayınca kendimi çok çaresiz hissediyomm inşallah bişey olmazz kuzularımızaa iyi geçer aşı günlerimizz:Saruboceq:
senniki boloncuk yapıyo benimki 5 parmaığını emmeye başladııkaydirigubbakcemile3 baş parmağını bulana kadar bütün parmakları sıradan geçiriyo öyle güzel cok cok ediyokii iştahım kabarıyo öyle yapıncaa:roflol::roflol:
demetcim iiyi dileklerin için tesekkurler tatlım..sendede bendeki gb misafir fuyası devam ediyor anlasılan..Allah kolaylık versin canım..daha bana haberli misafir gelmedi :)ama haftaya gelicek b guruh var..azcık anlayıs olsa keskem yaa..
eyetkinercimmasallah kuzuna boy pos nası toparladı kendini masallah 41 kere..ya onların agşlaması benide cook uzuo ve urkutuo bizim ası gunumuz 3 eylul ama daha simdiden uzuluorum kızım cok aglıo dayanamıorum ben ve beni odadan cıkarıolar..
canım şurup yerine fitil daha etkili oluyor paranox aklında olsuna.sdemetcimm çok sağol cnm benim...
inşallahh ateşimiz olmaz mızmızlanıyo ama o kadar da olacak 3 aşı birden olduk... babamız calpol almış verdim mamadan sonra ama 10 dk sonra kustu çok üzüldüm bende mamadan sonra 30 dk sonra veririm dedim bi de öyle denicem. gerçi şimdi rahatladı uyudu hımm bi de 3 gün banyo yasak kokcaz oğlumlaa...
yav benim kız 2 gundur baloncuklar yapıo agzında..sizdede ole b durum va mı..zaarlı değil sanırım ama huyları deişio:)komik oluo yane:)
iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım
emelcim geçmiş olsun canım inş sorun olmaz kuzunda
ben emzirmeye gider..gelemiebilrim öpüldünüz..
bende çıkıyorum kızlar iyi geceler
ayy buna çok sevindimm hadi bakalım hayırlısı başıma ne gelcekkkaydirigubbakcemile3
sağol demetçimm güzel dileklerin için allah hepimize uzun ömürle versin kuzularıyla eşleriyle bir ömür inşallahhh:Saruboceq:
vallahh çok gezdim ama saat 8den beri kendimde değilim birden kendimi dışarı atınca kaybettim sanırım ateşim var heryerim ağrıyoo ohh olsunn bana el kadar bebeylee gidersem böyle çekerim cezamııklava:minoset içtim bol sıvı aldım 1 saat uyudum biraz ter döktüm biraz daha iyiyim şimdi:kedi:
selammm
hepinizi çok özledim 1 haftadır annemdeydim orda net olmadığı için giremedim umarım herkez iyidir
geçmişi okumaya çalıştım ama ne mümkün takvimleriniz harika olmuş kızlar bayıldım
ben de kaçıyorum kızlarr.. bebişlerinizi benim için koklayınn... öpmeyin ama kıyamam onlara... hayırlı ramazanlar hepinize...
kızlarr ben oruç tutmucam bu sene ne yapalım sağlık olsun sütüm zar zor yetiyo zatennallah başka dert keder vermesin sizler ne düşünüyosunuz bu konudaa:gitme:
ben kızımı yanaklarından öpmüyorum boynundan öpüp kokluyorum :asigim:ama sadece ben yapıyom kimseye izin yokklmaz:
hoşbulduk demet ve diloş
asıl siz beni unuttunuz zatii küsüm hepinize hiççç merak etmediniz beni..::))
ben ve öykü iyiyiz 2 gün önce kontrole götürdüm miniğimi 3870 gram olmuş
emiyo kuzum ama benim göğüslerim bitmiş durumda uçları çok kötü acıyo hüngür hüngür ağlıyorum emzirirken ama yine de tüm bunba rağmen emziriyorum çünkü çok istekli, emmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?