- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.601
hoşbulduk demet ve diloş
asıl siz beni unuttunuz zatii küsüm hepinize hiççç merak etmediniz beni..::))
ben ve öykü iyiyiz 2 gün önce kontrole götürdüm miniğimi 3870 gram olmuş
emiyo kuzum ama benim göğüslerim bitmiş durumda uçları çok kötü acıyo hüngür hüngür ağlıyorum emzirirken ama yine de tüm bunba rağmen emziriyorum çünkü çok istekli, emmeye
öykü baya seçildi maşallah eklerim yeni resimlerini çok minikti ama baya büğüdü maşallah
bende doktora gittim muayne oldum çok şükür herşey iyi çıktı bi problem yok ama spektrumla muayne olamadım çok korktum sadece ultrasonla bakabildi bu seferlik yumurtalıklar ve rahim temiz dedi bi problem yok şükür
kızlar bu arada emzirirken doğum kontrol yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz ben üç aylık iğne yaptırdım bakalım depo provera yaptırdım şimdi üç aylık
ayrıcaaaa maşallah öykümüze kocaman olmuşşşş
canımgöğüslerin artık yavaş yavaş alışırrrr inşallah acıyınca çok zor oluyorrrr:teselli:
benim çileğim acıktı emzirip geleyim teyzoşlarıııı
kocamannnnn bir maşallah güzel eylüle ya çok tatlı
seni yaratana kurban olurummmmmmmmopuyorumnanaktan
dilinide yerimmmmmm duydunmuuuu cokacimcoookŞeniz
maşallahhhhhhhh eylülümeeeeeeeeeee:asigim:
valla diloş ben usulca öpüyorum ya dayanamıyorum napayımmmmmmmm:kedi:
diğer topikten kopyaladım bak melek teyzoşuuuuuuopuyorumnanaktan
oleyyyy bugün 40 günlük oldummmm:lepi:
kocaman ablayım artık demi amaaa:kedi:
teyzoşları bilin bakalım çileğim burda ne yapıyorrrrdelikafadulden:roflol::teytey:
sorma canım resmen almadığım krem kalmadı ömrümden ömür gidiyo emzirirken ama napayım kızımiçin değer çok acıyo keyifle emziremediim daha kuzumu hep ağlaya ağlaya emziriyorum kızım bu kadar emmek isterken ve çok şükür maşallah sütüm de var ve bolken emzirmek istiyorum kıyamıyorum
yerimm seninn o bilekliğiniii süslüü kızzz kokoşş olmuş yaa çok tatlıı o dilini ısırırımm gelirsemm :kedi:allah nazarlardan sakllasınnn kötülüklerden korusun kem gözlerden saklasınnnnn:Saruboceq:
kızlarr maşallahh okadar çenem düşükki hamile kaldığımda yazmaya başladım ilk bu forumaa tam 5000 mesajım olmuş yok böyle çenesi düşmüş biri sanırımmkaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyyyyyyy demet maşalllahhhhhhhhhhhhhhh kuzuma çok ama çok tatlı ya allah nazardan korusun kocaman olmuş güzelm ya
melekcim birde göğüs pedi kullanınca daha çok yara oluyor benim göğsüm yaa bi ara bıraktım normal südyen kullandım hiç acıma falan olmadı bugün ince bi südyen taktım ped de koydum sanki kızardılar :sm_confused:
ye teyzesiiiidelikafadulden
annesi gibin kokoş olcek benim çileğimmmmm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?