2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

öykü acayip şımarık yaa
kucağa alıştı hep kucakta nası naz yapıyo bi görseniz hep kucakta durmak ve emmek istiyo ama yine çok yaramaz değil çok şükür sakin bi bebek çok fazka ağlamıyo muhakkak bi derdi varssa ağlıyo ya aç ya da gazı var demek ağladıysa emince susuyo hemen çok şükür yalancı emziye de alıştı

canım unutmadım tabikide bendesık giremiyorum girdiğimde de geçmişi okuyamıyorum vakit darlığından
oğlumun ayağı incinmişti teyzesi bir hafta koltuk değneğiyle gezdi birde naz yaptı ki sormayın gitsin:1no2:
öykü mızırdanınca o da baslıyodu anneeeeee diye bi ona koşuyodum bi kızımakafamçokkarıştı
sizde bir kuzu çarp ikiyle beni anlarsınnnnn:kedi:Şeniz

öykü baya seçildi maşallah eklerim yeni resimlerini çok minikti ama baya büğüdü maşallah

ekle özledikkkkkkopuyorumnanaktan

ohhh çok sevindim canım maşallahhhhh

ben allah bilir bi daha ne zaman giderimmmmdelikafadulden
zira hiç hoşlanmıyorum bebiş harici :dilcikar:

kızlar bu arada emzirirken doğum kontrol yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz ben üç aylık iğne yaptırdım bakalım depo provera yaptırdım şimdi üç aylık

ben bu konuyu eşime bıraktımmmmmm:lepi:

ayyyyy sinir geldi zor oluyo 2 saatte yazıyorum ekran klavyesiyleeee:mymeka:

maşallah deyin teyzoşları bugün çekildi resimler:):ecrin_bebek:

bide rahat dursa elleri kolalrı kıpır kıpır hiç rahat durmuyo bi resmide düzgün çıksaakaydirigubbakcemile3

ayrıcaaaa maşallah öykümüze kocaman olmuşşşş

canımgöğüslerin artık yavaş yavaş alışırrrr inşallah acıyınca çok zor oluyorrrr:teselli:

benim çileğim acıktı emzirip geleyim teyzoşlarıııı

oğluna çok geçmiş olsun demetçim ahh yer teyzesi onun nazını
haklız-sın canım iki tane çok daha zor ama allahtan oğlun baya büğük

seni yaratana kurban olurummmmmmmmopuyorumnanaktan

dilinide yerimmmmmm duydunmuuuu cokacimcoookŞeniz

maşallahhhhhhhh eylülümeeeeeeeeeee:asigim:

sorma canım resmen almadığım krem kalmadı ömrümden ömür gidiyo emzirirken ama napayım kızımiçin değer çok acıyo keyifle emziremediim daha kuzumu hep ağlaya ağlaya emziriyorum kızım bu kadar emmek isterken ve çok şükür maşallah sütüm de var ve bolken emzirmek istiyorum kıyamıyorum

diğer topikten kopyaladım bak melek teyzoşuuuuuuopuyorumnanaktan

oleyyyy bugün 40 günlük oldummmm:lepi:

kocaman ablayım artık demi amaaa:kedi:

teyzoşları bilin bakalım çileğim burda ne yapıyorrrrdelikafadulden:roflol::teytey:

kocamannnnn bir maşallah güzel eylüle ya çok tatlı

seni yaratana kurban olurummmmmmmmopuyorumnanaktan

dilinide yerimmmmmm duydunmuuuu cokacimcoookŞeniz

maşallahhhhhhhh eylülümeeeeeeeeeee:asigim:

teşekkür ederiz teyzelerii her geçen gün çok tatlı oluyolarrr hergün bişey yapmaya başladıı ben bi annesinin kuzusu diyee sesleneyim hemen gülücükler atıyoo eşimdee kıskanıyookaydirigubbakcemile3

valla diloş ben usulca öpüyorum ya dayanamıyorum napayımmmmmmmm:kedi:

çaktırmadan arada yapcan tabi dayanılmıyoki işveli cilveli oluyo kızlarr bi başkaaopuyorumnanaktan

yerimm seninn o bilekliğiniii süslüü kızzz kokoşş olmuş yaa çok tatlıı o dilini ısırırımm gelirsemm :kedi:allah nazarlardan sakllasınnn kötülüklerden korusun kem gözlerden saklasınnnnn:Saruboceq:

kızlarr maşallahh okadar çenem düşükki hamile kaldığımda yazmaya başladım ilk bu forumaa tam 5000 mesajım olmuş yok böyle çenesi düşmüş biri sanırımmkaydirigubbakcemile3

melekcim birde göğüs pedi kullanınca daha çok yara oluyor benim göğsüm yaa bi ara bıraktım normal südyen kullandım hiç acıma falan olmadı bugün ince bi südyen taktım ped de koydum sanki kızardılar :sm_confused:

ye teyzesiiiidelikafadulden
annesi gibin kokoş olcek benim çileğimmmmm:lepi:

bilmem ki demet ben sürekli göğüs pedi kullanıyorum ama sütüm akıyı takmazsam napsam ki bide ped takmadan mı denesen birkaç gün
bide südyen takınca göğüslerim daha çok acıyo diye evde pek takmıyorum sütyen ben:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…