- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.621
melekçim hoşgeldin.. oykuye masallah canım..alışmışsınız artık birbirinize ne guzel..kiloyuda toplamış bak ne guzel..masallah tekrar..
demet diloş ve buradaki diğer akadaslar ben kaçar serra cızırdıyo gidip anteni duzelteyimkaydirigubbakcemile3
melekçim hoşgeldin.. oykuye masallah canım..alışmışsınız artık birbirinize ne guzel..kiloyuda toplamış bak ne guzel..masallah tekrar..
demet diloş ve buradaki diğer akadaslar ben kaçar serra cızırdıyo gidip anteni duzelteyimkaydirigubbakcemile3
kızlarr ya ped ve südyen takamdan nasıl durulurki göğüsler akmıymu o zman vallahi 2 dakka südyeni çıkarayım akmaya başlıyoo baş edemiyom tekrar giyiyorumm off sıcaklardaa ben hiç yazın evde takmadan dolaşırdım malesef sütten olayı bu imkansız üstüm başım batıyo bu seferr:umursamaz:
olleyyyyyyyy topiğimiz şenlendiiii:lepi:
hoşgeldinizzz güzel annelerrrrrr hepinize benden birer fincan anason rezene kokteyliiii:içelim::roflol:
bu arada ekran klavyesiyle en hızlı yazma rekorunu da kırcam az kaldıııııdelikafaduldenalkışlar banaaaaaaalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
sağol tatlım hoşbulduk çok şükür herşey yolunda
senin de serra na maşallah çok şeker ya yerim ben onuŞeniz
sen nasılsın
oh be azcık muahabbet ettim sizinle rahatladım valla çok özlemişim ya gelin bi öpeyim sizi Şeniz
öykücüm de mışıl mışıl uyuyor
ama eli kulağındadır acıkmıştır tosunum
kızlarr ya ped ve südyen takamdan nasıl durulurki göğüsler akmıymu o zman vallahi 2 dakka südyeni çıkarayım akmaya başlıyoo baş edemiyom tekrar giyiyorumm off sıcaklardaa ben hiç yazın evde takmadan dolaşırdım malesef sütten olayı bu imkansız üstüm başım batıyo bu seferr:umursamaz:
tesekkur ederiz:) bizde iyiyiz melek teyzesi...az b gaz sorunumuz var uykular da duzene gircek inş.oykunun son hali varsa eklesene tatlım ne kadar buyumustur simdi prenses..
diloşum benim kız elllerini de emio..baloncuk ve parmakları emme yeni alışkanlıklarımız..okuduguma gore 2.ayda bebek ellerini agzına alıp bırakırmıs ve tekrar buldugunda cok mutlu olurmus:)))
neyse kızlar iyi geceler ben kaçar..
kızlar doğumdan kaç gün sonra ilişki oldu sizde............
benim malesef kötü çok korkuyorum bir kez denedim canım çoooooooooooooook yandı ve korkuyorum sezeryan olmasına rağmen neden böyle oldu anlayamadım
doktora gittim bana bisürü krem ve fitil verdi bakalım umarım işe yarar
kızlar muhabbet iyi geldi vallahi ateşim felan kalmadııı iyiki gelmişim yatağın içinde dönmekten sıkılmıştımm:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?