2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben kestim eldivenleride attık ama 40 gün taktım eldivenleri ilk zmanlar çok yoluyodu kendini şimdi artık yapmıyoo alıştı canı yanınca cesaret edemiyo sanırımm

valla haklısın diloşum bende hep kızıyorum gerçi ben şimdi tyedavideyim bakalım bitsin bidaha öyle denerim bende dedim zaten yeni doğum yaptım ,göğüslerim acıyo,pisikolojim hassas,,,,,adamcaz ne yapçanı bilemedi allahtan anlayışlı davrandı
artık yavaş yavaş yoluna girer sanırım uzun süre ilişki olmadığı iğçin de canımız yanabilir

bizde 2 çocuktan fırsat bulursak iki arada bi derede 3. kere nasıl yaptıysakkk:roflol::roflol:

benim hala devam ediyor kahverengi o yüzden henüz bi icraat yok temizlenmeden yasak:kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol: valla ya maşallahın var çok hızlısınızyerimseniben
ama bundan sonraa bisüre bu işler alalacele olacak sanırımkaydirigubbakcemile3

geçmişi bi topladdım saüpürdüm geldim..

maşşalh boytuna posuna kilosuna tosununun siması oturdu iyice senin oğlanda 20 yaş delikanlı yüzü görüyorum ben..maşallahh tekrar tosununa...o kadar ağlama olur artık..

yaa emzik problemi bendede var.. chicco nun almış eşim ama cok cok yapıyoo sonra düşürüyoo bende istemiyomu acaba diyorum..
merak etme canım istemese benim kız gibi hiç almaz ağızına..

yav benim kız 2 gundur baloncuklar yapıo agzında..sizdede ole b durum va mı..zaarlı değil sanırım ama huyları deişio:)komik oluo yane:)
ay daha neler duycaz baloncuk yapıyor bu bebeişler nasıl bilmiş böyle yaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzuna karencim.. benimki de artık bayağı bi gözleriyle beni takip ediyoo konuşuyorumm gülüyoo kurban olurumm yaa ben de eriyorum tabii karşısında
oy oy oy erimezmi insan ya benimkide beni takip etse gülse takla atarım heralde

geçmiş olsun dikkat et kızızm 2 gündür bende sokaklardayım yarın kırıcam kıçımı oturcam artık...

aynen bütün parmaklarını elden geçiriyor o emziği almıyor işte...

kızlarr ben oruç tutmucam bu sene ne yapalım sağlık olsun sütüm zar zor yetiyo zatennallah başka dert keder vermesin sizler ne düşünüyosunuz bu konudaa:gitme:
bende tutmıycam tutamam yani allah günah yazmasın emzirirken oruç tutamam bişey yediğimden değil suyu kesemem sütüm gider ama .. :sinifsinif:

ben kızımı yanaklarından öpmüyorum boynundan öpüp kokluyorum :asigim:ama sadece ben yapıyom kimseye izin yokklmaz:
valla uzuzn süredir boynunu öpüyorum kollarını bacaklarını kuşunu allahım öpesim geldiiiiiiiüüüüüüüüü ama yüzüne pek dalmadım ...

hoş geldin melekçimm senin içinde değişiklik olmuştur ahh ahh benim annemde burda olsada uçsam gitsem yanınaaa:sinifsinif:
hay anneneee klava:

kızlar bu arada emzirirken doğum kontrol yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz ben üç aylık iğne yaptırdım bakalım depo provera yaptırdım şimdi üç aylık
iğne bana yaramıyor evlendiğim ilk zamanlar yaptırdım rahim zarımı çatlatmıştı bana yaramıyo iğne...eşimede güven olmaz 2. yi düşünüyo :kedi:kaydirigubbakcemile3 spiral düşünüyorum bende şu anda..

bu durumdan bende tırsıyorum bu cumartesi akşamı gelecekler bakalım...belki onlar bebeğe saldırmadan "ay öpemiyorum içim gidiyoo yüzü çok hassasmış elini iyice yıka yüzüne pek dokunma öpmemeye özen göster dedi ama dayanamıyorum yaaa" falan diyebilirim...belki o zaman öpmeye kalkmazlar...valla babası bile öperken elimi yüzüne gezdiriyorum azıcık sakalı olsun kızıyorum...
maşallah maşallah benimkide biraz öykü aplasına benziyor canım...mızmız ama çok değil maşallah..

ayyyyy sinir geldi zor oluyo 2 saatte yazıyorum ekran klavyesiyleeee:mymeka:
alkisalkisalkis

hurişşş nerdesinn sennn geçmişi bırak geleceğe gel muhabbet edekkk:ecrin_bebek:
yettim gariiiii

Son düzenleme:

ohhhhhh iyiki gelmişsinnnn:lepi:

canım hani ince süngerli destekli üdyenler varya ben onlardan takıyorum ondan sızmıyo süt zaten hergün duşla değiştiriyorum

ben dediğin südyenleri takamıyorum yaa benim göğüsler haddinden fazla iri onları takınca fırlıcak gibi hissediyomm demirleride acıtıyoo önceden kullanıyodum ama şimdi süt olunca onları taşımakta bile zorlanıyomkaydirigubbakcemile3 şimdilik penye südyen kullanıyorumm şuan penye ve 95 100 takıyorummm:kedi:

:ecrin_bebek:eşimde saati saat 3 kurmuşş sahur için sağolsun eşim yumurta bile kıramaz aç kalcak ben olmasan sahura bişeyler hazırlayım onaa birazdan kalkarım:ecrin_bebek:

maşallah 3 diyecektim ...

bizde 2 çocuktan fırsat bulursak iki arada bi derede 3. kere nasıl yaptıysakkk:roflol::roflol:
sen noktayı koymuşsun iyi fırsat bulmuşsunuz....
şipşak tak fişi bitir işi gibi bişey oluyoo:roflol::roflol:
çin işi japon işi bunu yapan iki kişi....kaydirigubbakcemile3
artık yavaş yavaş...
gerdek gecesine gerimi döndük neeee artık krem mırem atlatcaz...ay ne zor yaaa..allahımın gücüne gitmesin ama kadınlık çok zor...:sinifsinif:

huri nerdesin güzelim ya sesin çıkmıyo hiç

size yetişmeye çalışıyorum canlarım...
kociş melemen yapıyo nerden estiyse...
kızızm hafif dalgalanmalar yaşıyor...

kızlar bişey diycem ama kocaman maşallahhh...
bugün ananeme gittik teyzemlerde otururken allahtan koltuğun önüne oturmuşum kızızm döndüüüüü...sırtıma kadar geldi koltukta döndü teyzem çığlık çığlığa ananem okumaya başladı hemen....

bide sürekli ay ne kadar hareketli ay bacaklarını nasıl oynatıyo ay ellerini yüzüne koydu ay bilmem ne ...ödüm koptu bişey olcak die...

ayy hurişimm dikkat et vallahi ben ev oturmalarına gitmiyorum heleki kalabalıksaaa bugün arkadaşıma gittim allahtan sadece ben ve o vardık başka kimseyi çağırmamış rahat ettim senin kızaaa maşallahh biryerlerine boncuk takk nazar değmesinn

bencede valla size helal olsunnnnn:hooray::roflol::roflol:

şipşak tak fişi bitir işi gibi bişey oluyoo:roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey

anacım destekli olunca daha rahat taşınıyo emin ollll:lepi::roflol:

a be oşgeldin urişim şekerparemmmŞeniz
tam çiçekçiler gibin konuştummm:roflol:
ne dersen de hurişcim yapacak olan yapıyo kaşla göz arasıklava:

:ecrin_bebek:eşimde saati saat 3 kurmuşş sahur için sağolsun eşim yumurta bile kıramaz aç kalcak ben olmasan sahura bişeyler hazırlayım onaa birazdan kalkarım:ecrin_bebek:

ayy ben mecbur beklicem tek başına yiyemez benim aşkoşum bide yiğitte yatmıyo bende tutacam uyursam kaldırmazsın diyo mecbur azırlık yapacaz artık-tatlicadiarzu-

maşallahhhh subhanallahhhhh

nazardan şüphe duyduğunda içinden "MAŞALLAH LA KUVVETİ İLLA BİLLAH"de canım birde okuyabilirsen nazar olduğunda 7 nas 7 felak 7 de ayet el kürsi oku

ewety işte ananem yarın gidiyor memlekete daha görmemişti bebeği sakat olduğu için gelemiyordu teyzemle ikisi vardı zaten başka kmse yoktu evde gitmem gerekti..
bizim kızıznda orda artisliği tuttu tüm numaralarını sergiledi saolsun...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 gazı geldi yüzünkoyu yatırdım popişine vurdum kafayı kaldırdı ay kafasını nasıl kaldırıyo daha çok erken teyzem öyle dedikçe bizimki kendiyle yarışıyo mübarek durrdukça durdu eller kollar hiç yerinde durmadı...
ama dönmesine çok şaşırdım ya koltuk biraz tepe duruyordu gerçi yeni koltuklar ortası çökmemiş yani..ama yinede nasıl döndü bende çok şaşırdım ya...

maşallahhhh subhanallahhhhh

nazardan şüphe duyduğunda içinden "MAŞALLAH LA KUVVETİ İLLA BİLLAH"de canım birde okuyabilirsen nazar olduğunda 7 nas 7 felak 7 de ayet el kürsi oku

ewety canımcım maşallah la havle ve la kuvvete illa billah dyorum nas felak okuyorum ama ayetel kürsiyi ezbere bilmiyorum..ezberlemem lazım :kedi:klava::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…