- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.641
bizde 2 çocuktan fırsat bulursak iki arada bi derede 3. kere nasıl yaptıysakkk:roflol::roflol:
benim hala devam ediyor kahverengi o yüzden henüz bi icraat yok temizlenmeden yasak:kedi:
maşşalh boytuna posuna kilosuna tosununun siması oturdu iyice senin oğlanda 20 yaş delikanlı yüzü görüyorum ben..maşallahh tekrar tosununa...o kadar ağlama olur artık..iyi gecelerr fıstık annelerr...
bugün oğluma aşı yapıldı bugün tam 63 günlük olduk maşallahhhh... 3 tane aşı yaptılar biri kolundan 2 si bacaklarından çok ağladı tabii babasıyla bende çok üzüldük gözlerimiz doldu kıyamam kuzuma..
5150 kg olmuş kuzum boyu da 56 cm. ateşlenecek diye çok korkuyorumm.. çok huysuzlandı ama şimdi uyudu...daha doğrusu sızdı.. çok ağlayınca dayanamadıı...
merak etme canım istemese benim kız gibi hiç almaz ağızına..yaa emzik problemi bendede var.. chicco nun almış eşim ama cok cok yapıyoo sonra düşürüyoo bende istemiyomu acaba diyorum..
ay daha neler duycaz baloncuk yapıyor bu bebeişler nasıl bilmiş böyle yaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3yav benim kız 2 gundur baloncuklar yapıo agzında..sizdede ole b durum va mı..zaarlı değil sanırım ama huyları deişio:)komik oluo yane:)
oy oy oy erimezmi insan ya benimkide beni takip etse gülse takla atarım heraldemaşallah kuzuna karencim.. benimki de artık bayağı bi gözleriyle beni takip ediyoo konuşuyorumm gülüyoo kurban olurumm yaa ben de eriyorum tabii karşısında
geçmiş olsun dikkat et kızızm 2 gündür bende sokaklardayım yarın kırıcam kıçımı oturcam artık...
vallahh çok gezdim ama saat 8den beri kendimde değilim birden kendimi dışarı atınca kaybettim sanırım ateşim var heryerim ağrıyoo ohh olsunn bana el kadar bebeylee gidersem böyle çekerim cezamııklava:minoset içtim bol sıvı aldım 1 saat uyudum biraz ter döktüm biraz daha iyiyim şimdi:kedi:
aynen bütün parmaklarını elden geçiriyor o emziği almıyor işte...
senniki boloncuk yapıyo benimki 5 parmaığını emmeye başladııkaydirigubbakcemile3 baş parmağını bulana kadar bütün parmakları sıradan geçiriyo öyle güzel cok cok ediyokii iştahım kabarıyo öyle yapıncaa:roflol::roflol:
bende tutmıycam tutamam yani allah günah yazmasın emzirirken oruç tutamam bişey yediğimden değil suyu kesemem sütüm gider ama .. :sinifsinif:kızlarr ben oruç tutmucam bu sene ne yapalım sağlık olsun sütüm zar zor yetiyo zatennallah başka dert keder vermesin sizler ne düşünüyosunuz bu konudaa:gitme:
valla uzuzn süredir boynunu öpüyorum kollarını bacaklarını kuşunu allahım öpesim geldiiiiiiiüüüüüüüüü ama yüzüne pek dalmadım ...ben kızımı yanaklarından öpmüyorum boynundan öpüp kokluyorum :asigim:ama sadece ben yapıyom kimseye izin yokklmaz:
hay anneneeehoş geldin melekçimm senin içinde değişiklik olmuştur ahh ahh benim annemde burda olsada uçsam gitsem yanınaaa:sinifsinif:
iğne bana yaramıyor evlendiğim ilk zamanlar yaptırdım rahim zarımı çatlatmıştı bana yaramıyo iğne...eşimede güven olmaz 2. yi düşünüyo :kedi:kaydirigubbakcemile3 spiral düşünüyorum bende şu anda..kızlar bu arada emzirirken doğum kontrol yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz ben üç aylık iğne yaptırdım bakalım depo provera yaptırdım şimdi üç aylık
bu durumdan bende tırsıyorum bu cumartesi akşamı gelecekler bakalım...belki onlar bebeğe saldırmadan "ay öpemiyorum içim gidiyoo yüzü çok hassasmış elini iyice yıka yüzüne pek dokunma öpmemeye özen göster dedi ama dayanamıyorum yaaa" falan diyebilirim...belki o zaman öpmeye kalkmazlar...valla babası bile öperken elimi yüzüne gezdiriyorum azıcık sakalı olsun kızıyorum...
güle güle sanada hayırlı ramazanlar canımmmmŞeniz
benim kızımı bugün yiyip bitirdiler deli oldummmmmm:mymeka:
hepsinde2-3 çocuk vardı bideçocukların kucaklarına verdilerrrrrrrklava:
hiçbişey diyemedim desem anında kalkar gider eltim gelenlerde onun sülalesiydi olan kızıma oldumafoldumben
maşallah maşallah benimkide biraz öykü aplasına benziyor canım...mızmız ama çok değil maşallah..öykü acayip şımarık yaa
kucağa alıştı hep kucakta nası naz yapıyo bi görseniz hep kucakta durmak ve emmek istiyo ama yine çok yaramaz değil çok şükür sakin bi bebek çok fazka ağlamıyo muhakkak bi derdi varssa ağlıyo ya aç ya da gazı var demek ağladıysa emince susuyo hemen çok şükür yalancı emziye de alıştı
alkisalkisalkis
ayyyyy sinir geldi zor oluyo 2 saatte yazıyorum ekran klavyesiyleeee:mymeka:
yettim gariiiiihurişşş nerdesinn sennn geçmişi bırak geleceğe gel muhabbet edekkk:ecrin_bebek:
ohhhhhh iyiki gelmişsinnnn:lepi:
canım hani ince süngerli destekli üdyenler varya ben onlardan takıyorum ondan sızmıyo süt zaten hergün duşla değiştiriyorum
maşallah 3 diyecektim ...canımcımm bizim 40 mız bitti 42 günde oldu o işlem aynen benimde canım çok yandıı delirdim böylee adamı atasım geldi yataktann:kedi:kaydirigubbakcemile3 3 kere anca olduu ama düzeldi ilk 2.de acımıştı 3.de acı felan olmadıı alıştı sanırımm:roflol::roflol:
sen noktayı koymuşsun iyi fırsat bulmuşsunuz....bizde 2 çocuktan fırsat bulursak iki arada bi derede 3. kere nasıl yaptıysakkk:roflol::roflol:
çin işi japon işi bunu yapan iki kişi....kaydirigubbakcemile3şipşak tak fişi bitir işi gibi bişey oluyoo:roflol::roflol:
artık yavaş yavaş...valla haklısın diloşum bende hep kızıyorum gerçi ben şimdi tyedavideyim bakalım bitsin bidaha öyle denerim bende dedim zaten yeni doğum yaptım ,göğüslerim acıyo,pisikolojim hassas,,,,,adamcaz ne yapçanı bilemedi allahtan anlayışlı davrandı
artık yavaş yavaş yoluna girer sanırım uzun süre ilişki olmadığı iğçin de canımız yanabilir
huri nerdesin güzelim ya sesin çıkmıyo hiç
maşallah 3 diyecektim ...
sen noktayı koymuşsun iyi fırsat bulmuşsunuz....
çin işi japon işi bunu yapan iki kişi....kaydirigubbakcemile3
artık yavaş yavaş...
gerdek gecesine gerimi döndük neeee artık krem mırem atlatcaz...ay ne zor yaaa..allahımın gücüne gitmesin ama kadınlık çok zor...:sinifsinif:
size yetişmeye çalışıyorum canlarım...
kociş melemen yapıyo nerden estiyse...
kızızm hafif dalgalanmalar yaşıyor...
kızlar bişey diycem ama kocaman maşallahhh...
bugün ananeme gittik teyzemlerde otururken allahtan koltuğun önüne oturmuşum kızızm döndüüüüü...sırtıma kadar geldi koltukta döndü teyzem çığlık çığlığa ananem okumaya başladı hemen....
bide sürekli ay ne kadar hareketli ay bacaklarını nasıl oynatıyo ay ellerini yüzüne koydu ay bilmem ne ...ödüm koptu bişey olcak die...
bizde 2 çocuktan fırsat bulursak iki arada bi derede 3. kere nasıl yaptıysakkk:roflol::roflol:
şipşak tak fişi bitir işi gibi bişey oluyoo:roflol::roflol:
ben dediğin südyenleri takamıyorum yaa benim göğüsler haddinden fazla iri onları takınca fırlıcak gibi hissediyomm demirleride acıtıyoo önceden kullanıyodum ama şimdi süt olunca onları taşımakta bile zorlanıyomkaydirigubbakcemile3 şimdilik penye südyen kullanıyorumm şuan penye ve 95 100 takıyorummm:kedi:
geçmişi bi topladdım saüpürdüm geldim..
maşşalh boytuna posuna kilosuna tosununun siması oturdu iyice senin oğlanda 20 yaş delikanlı yüzü görüyorum ben..maşallahh tekrar tosununa...o kadar ağlama olur artık..
merak etme canım istemese benim kız gibi hiç almaz ağızına..
ay daha neler duycaz baloncuk yapıyor bu bebeişler nasıl bilmiş böyle yaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
oy oy oy erimezmi insan ya benimkide beni takip etse gülse takla atarım heralde
geçmiş olsun dikkat et kızızm 2 gündür bende sokaklardayım yarın kırıcam kıçımı oturcam artık...
aynen bütün parmaklarını elden geçiriyor o emziği almıyor işte...
bende tutmıycam tutamam yani allah günah yazmasın emzirirken oruç tutamam bişey yediğimden değil suyu kesemem sütüm gider ama .. :sinifsinif:
valla uzuzn süredir boynunu öpüyorum kollarını bacaklarını kuşunu allahım öpesim geldiiiiiiiüüüüüüüüü ama yüzüne pek dalmadım ...
hay anneneeeklava:
iğne bana yaramıyor evlendiğim ilk zamanlar yaptırdım rahim zarımı çatlatmıştı bana yaramıyo iğne...eşimede güven olmaz 2. yi düşünüyo :kedi:kaydirigubbakcemile3 spiral düşünüyorum bende şu anda..
bu durumdan bende tırsıyorum bu cumartesi akşamı gelecekler bakalım...belki onlar bebeğe saldırmadan "ay öpemiyorum içim gidiyoo yüzü çok hassasmış elini iyice yıka yüzüne pek dokunma öpmemeye özen göster dedi ama dayanamıyorum yaaa" falan diyebilirim...belki o zaman öpmeye kalkmazlar...valla babası bile öperken elimi yüzüne gezdiriyorum azıcık sakalı olsun kızıyorum...
maşallah maşallah benimkide biraz öykü aplasına benziyor canım...mızmız ama çok değil maşallah..
alkisalkisalkis
yettim gariiiii
:ecrin_bebek:eşimde saati saat 3 kurmuşş sahur için sağolsun eşim yumurta bile kıramaz aç kalcak ben olmasan sahura bişeyler hazırlayım onaa birazdan kalkarım:ecrin_bebek:
maşallah 3 diyecektim ...
sen noktayı koymuşsun iyi fırsat bulmuşsunuz....
çin işi japon işi bunu yapan iki kişi....kaydirigubbakcemile3
artık yavaş yavaş...
gerdek gecesine gerimi döndük neeee artık krem mırem atlatcaz...ay ne zor yaaa..allahımın gücüne gitmesin ama kadınlık çok zor...:sinifsinif:
size yetişmeye çalışıyorum canlarım...
kociş melemen yapıyo nerden estiyse...
kızızm hafif dalgalanmalar yaşıyor...
kızlar bişey diycem ama kocaman maşallahhh...
bugün ananeme gittik teyzemlerde otururken allahtan koltuğun önüne oturmuşum kızızm döndüüüüü...sırtıma kadar geldi koltukta döndü teyzem çığlık çığlığa ananem okumaya başladı hemen....
bide sürekli ay ne kadar hareketli ay bacaklarını nasıl oynatıyo ay ellerini yüzüne koydu ay bilmem ne ...ödüm koptu bişey olcak die...
ewety işte ananem yarın gidiyor memlekete daha görmemişti bebeği sakat olduğu için gelemiyordu teyzemle ikisi vardı zaten başka kmse yoktu evde gitmem gerekti..ayy hurişimm dikkat et vallahi ben ev oturmalarına gitmiyorum heleki kalabalıksaaa bugün arkadaşıma gittim allahtan sadece ben ve o vardık başka kimseyi çağırmamış rahat ettim senin kızaaa maşallahh biryerlerine boncuk takk nazar değmesinn
maşallahhhh subhanallahhhhh
nazardan şüphe duyduğunda içinden "MAŞALLAH LA KUVVETİ İLLA BİLLAH"de canım birde okuyabilirsen nazar olduğunda 7 nas 7 felak 7 de ayet el kürsi oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?