2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

demette gitmiş zati...bende kalkıyorum sende yoksun ..yakarım len bu topiği yanlız bıraktınız beniii...ıssız karı oldum...

ayy kızlarr ben kaçtım benim kız süte kalktı emişelim mırın kırın ediyo yatağın içinde tam gözünü açmadann emişelimm zemuszemus

iyi emişmeler anacımmmm yrasın eylülümeeeeeopuyorumnanaktan

ewety canımcım maşallah la havle ve la kuvvete illa billah dyorum nas felak okuyorum ama ayetel kürsiyi ezbere bilmiyorum..ezberlemem lazım :kedi:klava::çok üzgünüm:

olsun canım bildiklerini oku allaha emanet rabbim korusun kem gözlerden yavrularımızıı:Saruboceq:

inşallah bende yatağın içinde uyuya kalmam emişirkennkaydirigubbakcemile3

biz uyuyoz valla kızımla emişerekkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bi uyanıyom herbişey ortada :roflol:

demette gitmiş zati...bende kalkıyorum sende yoksun ..yakarım len bu topiği yanlız bıraktınız beniii...ıssız karı oldum...

anacım kırk aatte bi satır yazıyom tabe anlamazsın halimden sizin klavyeniz kuru ne de olsa demi:dilcikar:lülülülülülü:roflol:

benimki şu an meşgul alttan çıkarmaya çalışiiii:roflol:

yanlış ifade ettim yani öğlene kadar deliksiz uyuyor heralde kızlarınız o kadar rahat oturuyoruz ki sabah 8 de ayağa dikerler bizi ....hele benimki 8 de illa salonda olacak hatun....kafamçokkarıştısırnaşık şey

nolcek bu kilolar yahuuuu

hurişşşşşşşşşşşşş

oraya gelirsem beynünü delerin klava::mymeka:
bilmem kaç kilo vermiş konuşuıyo karşıma geçmişte...ben 6 kilo verdim 1 ay oldu doğum yapalı....toplam 6 kiloooooo..sende kilomu kaldı vermeye....kilo vericekmiş hıh tahta kurusu seniii...somalidekilere döndün bea.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…