2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben kaçıyorum popom acıdı ya ..yatmam lazım uykumda geldi...4:30 gibi kızızm uyanır o zamana kadar uyuyayım azcık...

ne baarıyon bee parmak kadar çocuğaaaa mafoldumben:dilcikar:
daha geride 10 kilom var bikerem verilecekkkklava:
hem ben sizin gibin genç değilimki korkuyorum kalır diyeeeelülülülülülü
yine yeni yeniden zayıf olmak istiyorummm suçmu abılaaaaaamafoldumben

gece bekçileriyizben sahura kalktım 1 saatçik uyumuşum kızım mızırdandı onu sallıyourum derken uyuya kalmışım:)

gece bekçisi iki de burda ... tamammm....asayiş berkemal komtanımmmm

sahur yemeğini hazırladım yahuşuhlularım yiyoooooocokacimcoook
emmeee benimde şarcım bitti abılalar abilerrrr
hayırlı sahurlar, iyi sabahlar diyerekten huzurlarınızdan ayrılıyorummmmbuyrunnnnnnnnn
sütünüzle ve uykunuzla kalın anacımmmmm bye byeeee

Kusmak kimi zaman bir enfeksiyon belirtisi olabildiği için, aslında hiç çıkartma adetinde olmayan bebeğiniz aniden kusarsa, bebeğin vücut ısısını almalısınız. Eğer vücut ısısı normal ise ve bebeğin davranışları bir anormallik göstermiyorsa muhtemelen her şey yolundadır. Eğer bebek kusmaya devam ederse doktorunuza haber veriniz.

ısı:36,7
şu anda uyuyor arada bağırarak uyanıyor ama normaldir artık..bugünde erken kalktı ve zor uyudu o kadar çok kusunca endişelendim ama heralde endişelenecek bi durum yok gbi duruyo....

gunaydın kıslar bebişlerinız hayırlı olsuın
allah sağlık versın

bişe sorucam
çatlaklar iiçin krem sürmeye nezaman başladınız

herkese günaydınnn benimde çok uykumm varr ee sabaha kadar oturursak böylee olur:bbo:

kızlqar ben ipeği üşüttüm heralde 2 kez ağız dolusu ytoğurt gibi kustu şimdide hıçkırık tuttu emziriyotrum

dışarda hava yutuyolar daha çok küçük oldukları için az bi rüzgar gelse yüzlerinee içlerini çekiyolar ben ne zmana dışarı çıksam kızım o gün çok gazlanıyoo daha çok küçükk o yüzden bence senin kızda rüzgar felan geldiyse gazlanmıştır çıkaramayıncada kusmuşturr:sinifsinif:

gunaydın kızlarrr
hayırlı ramazanlar
gece herkes burdaymıs bea uyumadınız mı kızlar?gercı bende ayaktaydım ama pc de olcak kadar vaktım yoktu bızım pasada kalktı sahura 2den 5e kadar agulr magular....

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben sabah sabah 8 de kalktım öykü biraz ağladı emmek istedi ama göğüslerim çok acıdığı için mama verdim güzel kızım mamayı hiçç sevmiyo içti ama tatmin olmadı meme arıyo durmadan
ben de onu bi güzelll yıkadım sonrada kıyamayıp emzirdim napayım şimdi de mışıl mışıl uyuyo
bende kahvaltımı ediyorum bu arada

günaydin melekcim. annenlerdeymişsin bende öykü rahat vermiyor diye girmedin diye düşünmüştüm:)))
tüh ya senin göğüslerin okadar kötü mü oldu ki tatlım kremlerde fayda etmiyor sanirim .benimde tutarken acıyor sonra uyuşuyor acı hissetmiyorum .benim kızda sürekli emmek isteyenlerden ama emiyor emiyor kilo almıyor :) bende günde 2 defa bir 90 cc birde 60 cc mama veriyorum kilo alsın diye.

sorma ilsu almadım krem kalmadı ya çok kötü göğüslerim ama napayım sütüm iyi ve öykü çok emmek istiyo kıyamıyorum emziriyorum

merhaba hanımlar.herkese hayırlı ramazanlar.
bız 3 gündür hic iyi degılız.burun tıkanıklıgıyla doktora gıttık,iyilesicegimiz yerde daha kötü olduk.oglusum kuru kuru cok kötü öksürüyor.öksürürken nasıl aglıyormafoldumben
ne yapıcagımızı sasırmıs haldeyız,doktor ılacları kesmeyinn dedı,oysa ılaclardan sonra daha kötü oldu.kafam cok karısık.mafoldumbensabaha kadar bırkac saat ancak uyumusumdur.benoglusum öksürdükce icim parcalanıyor.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…