- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.701
selam kızlar..
cok endişeliyim ..bu sabah kalktıgımda inanılmaz bir mide bulantısı ile kalktım..aklınıza neler gelebileceğini biliyorum bende kokuyorum...henuz net b yontem belirlememiştik korunma adına..doga yontemlerle geçiştiriyoduk..acaba b kazaya mı kurban gidiyorum(...bu hallerimi takibe aldım test yapabilirim..aman allahım yaaa...kafam çoook bulanık inş yediklerimden olmustu bu bulantı ama uyku halimde var (
inşallah korktuğun şey değildir canım.
Karencm yok tatlım sanmam
emzirdiğin için yumurtlama olmuyor diye biliyorum bir müddetliğine
ama yine de tedbiri elinden düşürmemek lazım en iyisi korunma yöntemine geçmek
hele ki sezeryanla doğum yaptık 2 yıl bebe olmamalı
tesekkurler ilsucum.Rosemcim çok çok geçmiş olsun.
Mert hastalıklardan kurtulamadı
dr ne diyosa hangi ilacı kullanın canım belki hemen etkmisini göstermeyebili.
Anne yüreği iişte onlar ağladıkca bizimde içimiz parcalanıyor
selam kızlar..
cok endişeliyim ..bu sabah kalktıgımda inanılmaz bir mide bulantısı ile kalktım..aklınıza neler gelebileceğini biliyorum bende kokuyorum...henuz net b yontem belirlememiştik korunma adına..doga yontemlerle geçiştiriyoduk..acaba b kazaya mı kurban gidiyorum(...bu hallerimi takibe aldım test yapabilirim..aman allahım yaaa...kafam çoook bulanık inş yediklerimden olmustu bu bulantı ama uyku halimde var (
karencım bende ılsu gıbı sütün ılk zamanlar korudugunu netten okumustum.ilk 3 ay süt hormonu cok yuksek oldugu ıcın yumurtlama olmazmıs.ben yumurta takıbı yaptırmıstım süt hormonu yuksek oldugunu yumurtalar cok gelısıp buyumuyor.endıselenmekte haklısın ama bence bırsey yoktur.Karencm yok tatlım sanmam
emzirdiğin için yumurtlama olmuyor diye biliyorum bir müddetliğine
ama yine de tedbiri elinden düşürmemek lazım en iyisi korunma yöntemine geçmek
hele ki sezeryanla doğum yaptık 2 yıl bebe olmamalı
merhaba hanımlar.herkese hayırlı ramazanlar.
bız 3 gündür hic iyi degılız.burun tıkanıklıgıyla doktora gıttık,iyilesicegimiz yerde daha kötü olduk.oglusum kuru kuru cok kötü öksürüyor.öksürürken nasıl aglıyormafoldumben
ne yapıcagımızı sasırmıs haldeyız,doktor ılacları kesmeyinn dedı,oysa ılaclardan sonra daha kötü oldu.kafam cok karısık.mafoldumbensabaha kadar bırkac saat ancak uyumusumdur.benoglusum öksürdükce icim parcalanıyor.mafoldumben
hoş geldin canım geçmiş olsun yaa nasıl böyle öksürüğe yakalandı yavrucak birisindenmi geçti acabaa oyy kıyamam ben istersen başka bi doktora daha götür canımmerhaba hanımlar.herkese hayırlı ramazanlar.
bız 3 gündür hic iyi degılız.burun tıkanıklıgıyla doktora gıttık,iyilesicegimiz yerde daha kötü olduk.oglusum kuru kuru cok kötü öksürüyor.öksürürken nasıl aglıyormafoldumben
ne yapıcagımızı sasırmıs haldeyız,doktor ılacları kesmeyinn dedı,oysa ılaclardan sonra daha kötü oldu.kafam cok karısık.mafoldumbensabaha kadar bırkac saat ancak uyumusumdur.benoglusum öksürdükce icim parcalanıyor.mafoldumben
selam kızlar..
saloasın karencım.rosemcim bebegine gecmiş olsun tatlım..ilaçalrı bırakmayın aman oksuruk bebeklerde iyi takip edilmeli..baska b dr a da goturun deim herkese bunu tavsiye ediorum..gecmiş olsun tekrardan..
ayrıca inş su yumurtlama hormonunun azlıgı işe yarar ama buna ragmen kazaya kurban gtmiş kişileri tanıorum..1)kayınvalidemkafamçokkarıştı
tesekkurler canım.hoş geldin canım geçmiş olsun yaa nasıl böyle öksürüğe yakalandı yavrucak birisindenmi geçti acabaa oyy kıyamam ben istersen başka bi doktora daha götür canım(
selam kızlar..
umarı melekçim...canım sen iğne vurdurmuştun sanırım..ya onunla ilgili çok soylenti var sutu etkiliyor diye..senn dr un mu onedi sen mi seçtin canım?
bizde eşim korunuyoo kaç senedir böylee yine aynı yönteme devamm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?