2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam kızlar..

cok endişeliyim ..bu sabah kalktıgımda inanılmaz bir mide bulantısı ile kalktım..aklınıza neler gelebileceğini biliyorum bende kokuyorum...henuz net b yontem belirlememiştik korunma adına..doga yontemlerle geçiştiriyoduk..acaba b kazaya mı kurban gidiyorum (...bu hallerimi takibe aldım test yapabilirim..aman allahım yaaa...kafam çoook bulanık inş yediklerimden olmustu bu bulantı ama uyku halimde var(

inşallah korktuğun şey değildir canım.

Karencm yok tatlım sanmam
emzirdiğin için yumurtlama olmuyor diye biliyorum bir müddetliğine
ama yine de tedbiri elinden düşürmemek lazım en iyisi korunma yöntemine geçmek
hele ki sezeryanla doğum yaptık 2 yıl bebe olmamalı

Rosemcim çok çok geçmiş olsun.
Mert hastalıklardan kurtulamadı
dr ne diyosa hangi ilacı kullanın canım belki hemen etkmisini göstermeyebili.
Anne yüreği iişte onlar ağladıkca bizimde içimiz parcalanıyor

inşallah korktuğun şey değildir canım.

ay inş kızlar yaa..yoksa kafayı yerim ben..mafoldumben..2 yıl 3 yıl ara dusunuyoum ama b kaza olursa sonum olur yavs....eşime soledim telde..ben bişi yapmadım ki dio..gülüim mi ağliim mı bilemedim o da b alem ..b test aldııcam biraz takipliyim şu muallak durumumu barem

tesekkurler ilsucum.
sakınılan göze cöp batar mısalı oldu bızımkısı artık.mafoldumben

karencım bende ılsu gıbı sütün ılk zamanlar korudugunu netten okumustum.ilk 3 ay süt hormonu cok yuksek oldugu ıcın yumurtlama olmazmıs.ben yumurta takıbı yaptırmıstım süt hormonu yuksek oldugunu yumurtalar cok gelısıp buyumuyor.endıselenmekte haklısın ama bence bırsey yoktur.

bu arada bız halen kardeş gibi uyuyoruz.:1shok:benım oglandan hıcbırseye fırsat kalmıyor.kafamçokkarıştı

karencım bende ılsu gıbı sütün ılk zamanlar korudugunu netten okumustum.ilk 3 ay süt hormonu cok yuksek oldugu ıcın yumurtlama olmazmıs.ben yumurta takıbı yaptırmıstım süt hormonu yuksek oldugunu yumurtalar cok gelısıp buyumuyor.endıselenmekte haklısın ama bence bırsey yoktur.

bu arada bız halen kardeş gibi uyuyoruz.:1shok:benım oglandan hıcbırseye fırsat kalmıyor.kafamçokkarıştı
[/QUOTE]

rosemcim bebegine gecmiş olsun tatlım..ilaçalrı bırakmayın aman oksuruk bebeklerde iyi takip edilmeli..baska b dr a da goturun deim herkese bunu tavsiye ediorum..gecmiş olsun tekrardan..

ayrıca inş su yumurtlama hormonunun azlıgı işe yarar ama buna ragmen kazaya kurban gtmiş kişileri tanıorum..1)kayınvalidemkafamçokkarıştı

hoş geldin canım geçmiş olsun yaa nasıl böyle öksürüğe yakalandı yavrucak birisindenmi geçti acabaa oyy kıyamam ben istersen başka bi doktora daha götür canım(

hoş geldin canım şeker sanmam tatlım şurda daha ne kadar olduki doğum yapalı doktorum bana dediği ilk 3 ay hamile kalma olasılığı % 5 miş yani bu durumda çok olanaksız bi durum bence üşüttün sen bende geçen gün çok fenaydım mide bulantısı felann yorgunluk v.s yani vücudumuz bebişlere alışana kadar tepkiler veriyo mesela dün akşamda ateşim vardı acayip bi iniyo bi çıkıyodu üşüme mide bulantısı hepside vardıı mevsimsel dğeişiklikler lohusalıktan çıkma tabiki sen emin değilsen bi test al yap için rahatlasın kaydirigubbakcemile2

ah diloşum içim rahatladı eccuk dmeek sendede oluo..vucudumuz anca alışıo sanırsam ama o yuzde beşe gimek istemiommm....ya bi an once b yontem belirlemek lazım hap ve spiral istemiorum napçam yaa..b de bu var hangi yontem??

saloasın karencım.
ınsallah kazaya kurban gıtmemısındır.öncedden bebıs olsun dıye ugrasıyorduk sımdıde olmasın dıye gözune bakıyoruz.kaydirigubbakcemile3bu rada benım doktor 2 ay sonra kontrole cagırmıstı.sanırım spiral felan takalım dıcek.bu konuda ne dusunuyorsunuz?ben taktırmayı pek düşünmuyorum.:bbo:

hoş geldin canım geçmiş olsun yaa nasıl böyle öksürüğe yakalandı yavrucak birisindenmi geçti acabaa oyy kıyamam ben istersen başka bi doktora daha götür canım(
tesekkurler canım.
doktora goturdugumuzde sadece burun tıkanıklıgı ve ufak ufak öksürük vardı.ılaclardan sonra ıyıce arrtı canım öksürük.mafoldumben

canım dur telaş etme sanmam hamiş olacağını emzirdiğimiz için prolaktin seviyesi çok yüksek,bundan sonra her belirtiyi hamileliğe yorcaz sanırım sen en iyisi bi korunma yöntemi edin de için rahat etsin
ben 3 aylık korunma iğnesi yaptırdım işi garantiye aldım bakalım:kedi:

rozem cim geçmiş olsun tatlım çok zor insan kıyamıyor hiç ya
ama bence ilacı kesme ilaç bence hızla ciyerlerdeki öksürüğü attığı için fazlalaşmıştır öksürük geçecek inşallah canım

umarı melekçim...canım sen iğne vurdurmuştun sanırım..ya onunla ilgili çok soylenti var sutu etkiliyor diye..senn dr un mu onedi sen mi seçtin canım?

umarı melekçim...canım sen iğne vurdurmuştun sanırım..ya onunla ilgili çok soylenti var sutu etkiliyor diye..senn dr un mu onedi sen mi seçtin canım?

canım ben bundan önce 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım....dr um önerdi
hapı bıraktım 5-6 ay sonra hamile kaldım............
şimdi süt emdiği için hap kullanamıyorum o yüzden dr um 3 aylık iğne önerdi
sütü etkilediğini sanmam öyle olsa onu önermezdi dr um
ama doğumdan 6 hafta sonra uygulanıyoöuş iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…