- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.721
çok teşekkür ederim canım.cümlesine inşallahkikoşum 40 ınız hayırlı ugurlu olsun yumurta ve paalarda toplanmış ne guzel..Allah uzun omur versin kuzulara inş.
allah sizi emi kız dur bi daha allah hayırlı sağlıklı ömürler versin de daha neler neler düşünürsünüz şimdiden kafayı şişirmekaydirigubbakcemile3ah ah geldim açtım ama sen yoktun çünkü ben geç geldim...kızızm mız mız bu akşam kızı uyuttum derken kociş başladı maç varmış onu izleyecekmiş pc den...anlayacağın bu akşam torumak yok bana yarın hallederiz artıkın...
bende bidaha giremedim zaten
bizde bu akşam kızı hangi faaliyete sarsak diye düşünüyoruz...kaydirigubbakcemile3 ata binmeye götürsek malzemeleri pahalı hem aatttan düşer...baskete yollasak iyi ama şehir dışına maçlara gidecek ayrı kalamayız en iyisi müziğe yönlendirelim yok yok resim yapsın......daha kızımız 28 günlük yaaaaa...kaydirigubbakcemile3
bende tutamıcam emzirirken çok susanıyom ve sütüm zaten azkızlarr ben oruç tutmucam bu sene ne yapalım sağlık olsun sütüm zar zor yetiyo zatennallah başka dert keder vermesin sizler ne düşünüyosunuz bu konudaa:gitme:
41 kere maşallah canım jılın japonu seçtim ben eylülümaşallah deyin teyzoşları bugün çekildi resimler:):ecrin_bebek:
bide rahat dursa elleri kolalrı kıpır kıpır hiç rahat durmuyo bi resmide düzgün çıksaakaydirigubbakcemile3[/B]
maşallah canım benim göğüslerden hiç öle akmıyo ne emzirirken nede sonrasında sevineyimmi üzüleyimmi bilemedimCADIARZUkızlarr ya ped ve südyen takamdan nasıl durulurki göğüsler akmıymu o zman vallahi 2 dakka südyeni çıkarayım akmaya başlıyoo baş edemiyom tekrar giyiyorumm off sıcaklardaa ben hiç yazın evde takmadan dolaşırdım malesef sütten olayı bu imkansız üstüm başım batıyo bu seferr:umursamaz:
ya bende onu soracaktım tam dün aktardan altım yaptım anam gece beni hem sayıklattı hem sarhoş etti ne iş beee bide aktarcı bebeye sakın bebeye verme senin içtiğin yeter ona dedi günde 1 bardak iç dedidemeetim bende içiyorum rezeneyi sabah akşam içince resmen kafa yapıyo bende sersem gibi dolaşıyommm alkolikler gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik atlatırmerhaba hanımlar.herkese hayırlı ramazanlar.
bız 3 gündür hic iyi degılız.burun tıkanıklıgıyla doktora gıttık,iyilesicegimiz yerde daha kötü olduk.oglusum kuru kuru cok kötü öksürüyor.öksürürken nasıl aglıyormafoldumben
ne yapıcagımızı sasırmıs haldeyız,doktor ılacları kesmeyinn dedı,oysa ılaclardan sonra daha kötü oldu.kafam cok karısık.mafoldumbensabaha kadar bırkac saat ancak uyumusumdur.benoglusum öksürdükce icim parcalanıyor.mafoldumben
canım gebelik tutupta bulantıların başlaması zaten 1.5 ayı buluyo sennin anca zaten 1.5 ayın doldu doğum yapalı 1 haftalık ilişkiyle olmaz bebek mebek ha ama 40 ın dolmadan yaptıysanız bilememselam kızlar..
cok endişeliyim ..bu sabah kalktıgımda inanılmaz bir mide bulantısı ile kalktım..aklınıza neler gelebileceğini biliyorum bende kokuyorum...henuz net b yontem belirlememiştik korunma adına..doga yontemlerle geçiştiriyoduk..acaba b kazaya mı kurban gidiyorum(...bu hallerimi takibe aldım test yapabilirim..aman allahım yaaa...kafam çoook bulanık inş yediklerimden olmustu bu bulantı ama uyku halimde var (
önemli olan ne zaman başladığımız mı ?ne kadar yararlı olduğu mu? ben 2 aylıkken kako yağı,melisa yağı,badem yağı,portakal yağı karışım sürdüm sürekli....banamısın demedi..fay hattı gibi yarık yarık dizlerime kadar...gunaydın kıslar bebişlerinız hayırlı olsuın
allah sağlık versın
bişe sorucam
çatlaklar iiçin krem sürmeye nezaman başladınız
merak etme bişey yoktur üşütmüşsündür..hatırlasana bende olmuştum hatta doktora gittim miğdemi üşütmüşüm aşırı karın ağrısı miğde bulantısı ve kusma...selam kızlar..
cok endişeliyim ..bu sabah kalktıgımda inanılmaz bir mide bulantısı ile kalktım..aklınıza neler gelebileceğini biliyorum bende kokuyorum...henuz net b yontem belirlememiştik korunma adına..doga yontemlerle geçiştiriyoduk..acaba b kazaya mı kurban gidiyorum(...bu hallerimi takibe aldım test yapabilirim..aman allahım yaaa...kafam çoook bulanık inş yediklerimden olmustu bu bulantı ama uyku halimde var (
herkese merhaba
kızlar çınara besık arastırıyordum bakın ne buldum hamak:lepi: almaya karar verdım sızce nasıl?
neyi yaptı ??? anlamadım canımçok şükür 5. günümüzün sabahında kızım eesini yaptıııııııı:lepi:
sen özlemedin mi kız yani...kızlar benimde eşim bi süre yatağın yanında yerde yattı karnıma çarpar diye bi 10 gündür yanımda yatıyodu ama öle uzak uzak şimdi 40 ım bittiya sankim yaklaşamay çalışıyo zannımca alelen bişi konuşmadık ama dün gece diyo bana ben nezaman sana sarılabilcem diyo (sanki önceden çok sarılıyomuş gibi kafayı koydumu uyurdu gıcık)neyse bende sarılman için bi sebepmi varki dedim hani karnın acımasın diye dedim diyo sarılmanla acımaz zaten dedim iyi dedi bi 5 dk sarıldı okadar galiba zemin hazırlıyo bakalım 43 gün olduk
o zaman senin ayarlarla ilgili bi problem var eğer linke tıkladığında resim açılıyorsa ama sen koyduğunda açılmıyorsa sen kontrol panelini iyi bir kurcala..ayarlarını kurcala belki öyle şeylere kapalıdır...diloşum ticker gene olmadı o adresi kopyalayıp profili düzenleye girdim en altta kilo doğum takip bölümüne yapıştırdım kaydet dedim ama gene olmadı sorun neki acaba ama tıklayınca yaptığın resim açılıyo yanlışı nerde yapıyom ki
önemli olan ne zaman başladığımız mı ?ne kadar yararlı olduğu mu? ben 2 aylıkken kako yağı,melisa yağı,badem yağı,portakal yağı karışım sürdüm sürekli....banamısın demedi..fay hattı gibi yarık yarık dizlerime kadar...
merak etme bişey yoktur üşütmüşsündür..hatırlasana bende olmuştum hatta doktora gittim miğdemi üşütmüşüm aşırı karın ağrısı miğde bulantısı ve kusma...
çok beğendim kaç kuruş hüzün_yılı???
neyi yaptı ??? anlamadım canım
sen özlemedin mi kız yani...
o zaman senin ayarlarla ilgili bi problem var eğer linke tıkladığında resim açılıyorsa ama sen koyduğunda açılmıyorsa sen kontrol panelini iyi bir kurcala..ayarlarını kurcala belki öyle şeylere kapalıdır...
mesela derin özel mesaj almıyor ...ayarlarda özel mesajlara kapalı..belki seninde bu resimlere kapalıdır..yoksa olması lazım..
Kızlar benİmkİ kakasını Çok rahatlıkla yapıo gazınıda Çok Çıkartıo ama sÜreklİ ıkınıo ve ses Çıkarto neden acaba
Kıyamam ya 5 gÜn nasıl yapamadı kakasını yorulmuŞtur yavrum onun derdİnden neyse geÇmİŞ olsun kİkoleyİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?