2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben anason veriyorum ben emziremiyorum zaten sağıyıp veriyorum çoğunlukta mama yiyor sütüm az geliyor biberonu değiştirmem fayda edermi sence

benim kızımda 40 cc falan içiyor canım.acaba her gün rezeneyi versek bi zararı olur mu?daha çok ufak olduklarından emziği tam tutamıyorlar sanirim .

Hadİ gÖzÜnÜz aydİn kİkoŞ:))) yazık ya 4 gÜn ne demek ...
Rezene Çok etkİ edİyor canım
gazı kolay cıkarttırıyor tabİ gazla beraber kakasıda kolay Çıkıyor
saolasın canım inşallah bidaha olmaz
benim kızımda 40 cc falan içiyor canım.acaba her gün rezeneyi versek bi zararı olur mu?daha çok ufak olduklarından emziği tam tutamıyorlar sanirim .

ya canım benim aktar bebeğe vermene gerek yok zaten senden geçiyo dedi bide uyuşturucu maddesi ve içeriğindeki nikotin oranı fazlaymış siz cc de bahsediyonuz ama adam bane çok zorda kalırsan damla damla ver dedi CADIARZU

bir yandan adam haklı
birde hergün veirsek bağımlıılk gibi olur etkisi de ortadan kalkar vucudu alıştığı için

ben anason veriyorum ben emziremiyorum zaten sağıyıp veriyorum çoğunlukta mama yiyor sütüm az geliyor biberonu değiştirmem fayda edermi sence

cnm bıberonlarda gaz yaptırıyormus bırde anason verme bence kıyamam ben kızımada ver demıslerdı ama ben vermedım sonradan yan etkısı oluyormus bılduğım kadarıyla rezene ver bence

canım cok uzun zaman kımbılır ne kadar rahatsız olmustur bagırsakları
gunde en az ıkı kere yapması lazım çınar yapmadıgı zaman hemen dereceyı yaglayıp poposuna sokuyorum baya bı ugrasıyosun ama en azından yapınca rahatlıyo

arada derede hemen cınar uyurken ütümü yaptım camasırlarımı katladım dolaba yerlestırdım
yalnız sabahtan berı sular yok delı olucam yaa ramazanın ılk gunu yapılmazkı arkadas

arada derede hemen cınar uyurken ütümü yaptım camasırlarımı katladım dolaba yerlestırdım
yalnız sabahtan berı sular yok delı olucam yaa ramazanın ılk gunu yapılmazkı arkadas

aferim sana demek iş başa düşünce yapılıyomuş ama ben artık hiç yalnız kalmıcakmışım kayınvalide ve görümcem artık bizlen yaşıcaklarmış :gitme:

cocuğu uyusturup ssersemlttğni beynnde bıseler demıtı işe yrr sakınlesr bebek ama ılerde etkısını gosterr demnıstı
bılmıyoırum ne kdr dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…