- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.741
cnm bızımde oleydı rezene ıcmeye baslayalı sukur cok rahatladık dr.brown bıberonundan aldık oda işe yaradı sanırım daha bi rahat sukur sabah aksam ıcıyor ole hepsını 100ml. ıcemıyor 50-60ml. ama oda yetıyor bende ıkı bardak sabah aksam ıcıyorum gercekten ıse yaradı metsıl kullanımını bıraktık zıncoyuda cok az kullqnıyorum fıtıl falan da kullanmıyoruz sukur bır de su emzığı cok gzl emıyor emmekte ıstıyor ama bıraz emınce dusuyor agzından hakım olamıyor onu cozzsek hem o hem ben rahat etzcez ama((((
cnm bızımde oleydı rezene ıcmeye baslayalı sukur cok rahatladık dr.brown bıberonundan aldık oda işe yaradı sanırım daha bi rahat sukur sabah aksam ıcıyor ole hepsını 100ml. ıcemıyor 50-60ml. ama oda yetıyor bende ıkı bardak sabah aksam ıcıyorum gercekten ıse yaradı metsıl kullanımını bıraktık zıncoyuda cok az kullqnıyorum fıtıl falan da kullanmıyoruz sukur bır de su emzığı cok gzl emıyor emmekte ıstıyor ama bıraz emınce dusuyor agzından hakım olamıyor onu cozzsek hem o hem ben rahat etzcez ama((((
saolasın canım inşallah bidaha olmazHadİ gÖzÜnÜz aydİn kİkoŞ:))) yazık ya 4 gÜn ne demek ...
Rezene Çok etkİ edİyor canım
gazı kolay cıkarttırıyor tabİ gazla beraber kakasıda kolay Çıkıyor
benim kızımda 40 cc falan içiyor canım.acaba her gün rezeneyi versek bi zararı olur mu?daha çok ufak olduklarından emziği tam tutamıyorlar sanirim .
ben anason veriyorum ben emziremiyorum zaten sağıyıp veriyorum çoğunlukta mama yiyor sütüm az geliyor biberonu değiştirmem fayda edermi sence
saol canım çok şükür bu sabah yapmış ama öyle böyle değil anam doldurmuşta taşırmış valla
biz sadece metsil kullanıyoduk arad 2 defa fitil de yaptım banamısın demedi kaynanam şerbet ver dedi onuda verdim hergün ama gene tık yoktu gece 1 bardak rezene içtim acaba o mu yaptırdı bilmiyorum artık
allah allah olmadıı yaaaCADIARZU gece denedim olmuştuu
arada derede hemen cınar uyurken ütümü yaptım camasırlarımı katladım dolaba yerlestırdım
yalnız sabahtan berı sular yok delı olucam yaa ramazanın ılk gunu yapılmazkı arkadas
cnm bıberonlarda gaz yaptırıyormusbırde anason verme bence kıyamam ben kızımada ver demıslerdı ama ben vermedım sonradan yan etkısı oluyormus bılduğım kadarıyla rezene ver bence
aferim sana demek iş başa düşünce yapılıyomuş ama ben artık hiç yalnız kalmıcakmışım kayınvalide ve görümcem artık bizlen yaşıcaklarmış :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?