- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.761
wışş böyle bi piskoloji yi taşıyamam ben hiç çekemem vallahi 2 çocuk üstüne kayınvalde görümceee yapabiliyosan helal olsunn:1closedeyes:
anasonun ne gibi etkisi var ki
ya diloşum sorma duyduğumdan beri şoktayım keşke yardıma muhtaç olsalarda başımın üstünde yerleri var ama yok koca bahçali ev ekip biçiyolar kayınvalidem genç öle yaşlı başlı değil görümcede bekar 31 yaşında işi gücü var
ama babanne ölünce neymiş başı boş kalmışlar artık bizlen yaşıcaklarmış ay benim adama baya sinir oldum sanki yaşlı babanne onların bekçiliğini yapıyodu da ölünce başıboş kaldılar
tamam akraba yok ama bütün ilçe eş dost dolu onları tanımayan sevip saymayan yok daha ne ki
bütün düzenim hayatım biticek bide arayıpta görümceye daveti ben edecekmişim
moral hakkaten sıfır valla:çok üzgünüm:
sen yapmıştın şekerr niye olmadıki istersen çınarın resimlerini at halledeyim..
aferim sana demek iş başa düşünce yapılıyomuş ama ben artık hiç yalnız kalmıcakmışım kayınvalide ve görümcem artık bizlen yaşıcaklarmış :gitme:
diloş bende resim çekip atarım sana benimkini de yaparsın
ama bi poz yakalayamıyorum ki ya bakmıyor ya gözlerini kapıo yada sası bakıozemuszemus
internettede bunu buldum
İnsan vücudunu etkileri; iştahsızlığı ve yemeklere karşı duyulan tiksintiyi giderir. Mide ve bağırsak gazlarını söktürür. İdrarı artırır. Kusmaları ve ishali keser. Aybaşı kanamalarının düzenli olmasını sağlar. Ancak, aybaşı kanamaları ve hamilelik döneminde kullanılmaz. Anne sütünü artırır. Sinirleri yatıştırır. Migren ağrılarını keser. Beyin yorgunluğunu giderir. Uyku verir. Kalbi kuvvetlendirir. Kan dolaşımının düzenli olmasını sağlar. Cinsel arzuları arttırır. Astım, nefes darlığı ve bronşitte görülen şikayetleri giderir. Öksürüğü keser. Fazla miktarda kullanıldığı zaman uyuşukluk verir.
ve kitaplarda da bunu veriyo ne yapsam acaba kafam karıştı
kayınvalden genç görümcen desen işi var diyosun 31 yaşındaa saçmalıık kızma ama eşin düşüncesizz 2 genç kadın kendilerine bakamıcaklarmı bu zmana kadar babannemi yapmış herşeyleriniii:uhm:
internettede bunu buldum
İnsan vücudunu etkileri; iştahsızlığı ve yemeklere karşı duyulan tiksintiyi giderir. Mide ve bağırsak gazlarını söktürür. İdrarı artırır. Kusmaları ve ishali keser. Aybaşı kanamalarının düzenli olmasını sağlar. Ancak, aybaşı kanamaları ve hamilelik döneminde kullanılmaz. Anne sütünü artırır. Sinirleri yatıştırır. Migren ağrılarını keser. Beyin yorgunluğunu giderir. Uyku verir. Kalbi kuvvetlendirir. Kan dolaşımının düzenli olmasını sağlar. Cinsel arzuları arttırır. Astım, nefes darlığı ve bronşitte görülen şikayetleri giderir. Öksürüğü keser. Fazla miktarda kullanıldığı zaman uyuşukluk verir.
ve kitaplarda da bunu veriyo ne yapsam acaba kafam karıştı
UYYYY Allah yardımcın olsun canım , temelli yerleşmesinler de misafir olarak gelip kalsalar bari
Nereden gelecekler sizin oraya onlarda mı Antalya da
aaa canım tokattan mı?
bende tokatlıyım hatta annemler orada yasıyor :)
evet canım oda meşhur bi ilçesi ama görmedim tabiki dediğin çok doğru ev üstüne ev olmaz hayırlısı artıkniksar canım.
ama haklısın ev ev üzerine çok zor .
kikoşş allah yardımcın olsun bence iş ciddiye binince eşini çek kenera konuşş o evde sende yaşıyosun üstelik çocuklarına bakıyosunn hizmetini yapıyosun sana sormadan kimseyi eve davet edemezz özellikle kalıcı bi şekildeeelmaz:
cnm bana kalırsa verme az coğu olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?