2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

wışş böyle bi piskoloji yi taşıyamam ben hiç çekemem vallahi 2 çocuk üstüne kayınvalde görümceee yapabiliyosan helal olsunn:1closedeyes:

ya diloşum sorma duyduğumdan beri şoktayım keşke yardıma muhtaç olsalarda başımın üstünde yerleri var ama yok koca bahçali ev ekip biçiyolar kayınvalidem genç öle yaşlı başlı değil görümcede bekar 31 yaşında işi gücü var
ama babanne ölünce neymiş başı boş kalmışlar artık bizlen yaşıcaklarmış ay benim adama baya sinir oldum sanki yaşlı babanne onların bekçiliğini yapıyodu da ölünce başıboş kaldılar
tamam akraba yok ama bütün ilçe eş dost dolu onları tanımayan sevip saymayan yok daha ne ki
bütün düzenim hayatım biticek bide arayıpta görümceye daveti ben edecekmişim
moral hakkaten sıfır valla:çok üzgünüm:

kayınvalden genç görümcen desen işi var diyosun 31 yaşındaa saçmalıık kızma ama eşin düşüncesizz 2 genç kadın kendilerine bakamıcaklarmı bu zmana kadar babannemi yapmış herşeyleriniii:uhm:

internettede bunu buldum

ınsan vücudunu etkileri; iştahsızlığı ve yemeklere karşı duyulan tiksintiyi giderir. Mide ve bağırsak gazlarını söktürür. ıdrarı artırır. Kusmaları ve ishali keser. Aybaşı kanamalarının düzenli olmasını sağlar. Ancak, aybaşı kanamaları ve hamilelik döneminde kullanılmaz. Anne sütünü artırır. Sinirleri yatıştırır. Migren ağrılarını keser. Beyin yorgunluğunu giderir. Uyku verir. Kalbi kuvvetlendirir. Kan dolaşımının düzenli olmasını sağlar. Cinsel arzuları arttırır. Astım, nefes darlığı ve bronşitte görülen şikayetleri giderir. Öksürüğü keser. Fazla miktarda kullanıldığı zaman uyuşukluk verir.

ve kitaplarda da bunu veriyo ne yapsam acaba kafam karıştı

sen yapmıştın şekerr niye olmadıki istersen çınarın resimlerini at halledeyim..

atıyorum hemen dılos

aferim sana demek iş başa düşünce yapılıyomuş ama ben artık hiç yalnız kalmıcakmışım kayınvalide ve görümcem artık bizlen yaşıcaklarmış :gitme:

yok artık daha neler nerden ıcap etmıs böyle bırkaydirigubbakcemile durum

diloş bende resim çekip atarım sana benimkini de yaparsın
ama bi poz yakalayamıyorum ki ya bakmıyor ya gözlerini kapıo yada sası bakıozemuszemus

UYYYY Allah yardımcın olsun canım , temelli yerleşmesinler de misafir olarak gelip kalsalar bari
Nereden gelecekler sizin oraya onlarda mı Antalya da

canım ver gıtsın bırseycık olmaz hem sakınlesır hem bagırsakları yumusar hareketlenır
ben her aksam ya anason yada rezene verıyorum ama asla 30 cc yı gecmıyorum

evet aynen sana katılıyorumbenim koca düşüncesiz zaten ne özelim kalacak ne düzenim nede bi kariyerim bunlar birlik olup ezerlerde beni başka ev açsak onada gücümüz yetmez burası pahalı bi şehir otursunlar işte canım evlerinde gelip gitsinler ne var sanki aç değiller açıkta değiller
uf ya valla canım çok sıkkın belki bu konudan yuvam bile yıkılabilir evde fırtından önceki sessizlik hakim sürüyo bakalım

cnm bana kalırsa verme az coğu olmaz bence

UYYYY Allah yardımcın olsun canım , temelli yerleşmesinler de misafir olarak gelip kalsalar bari
Nereden gelecekler sizin oraya onlarda mı Antalya da

keşke canım keşkeeeeee
antalyadan değil tokattan gelecekler
zaten kayınvalide yanımdaydı 20 gündür ama gidecekti şimdi eşim kardeşinide aradı topla valizini gel diye oda hanfendi yok ben yatağımdan başka yerde yatamam felan eşimde diyo getiririz yatağınıda odanın birinide sana tahsis ederiz diyo ve bunları ben sadece eşim telefonda konuşurken duyuyorum

neyse kızlar özel dertlerimle kafanızı şişirmiş bulunum özür dilerim bebişlerin paylaşımına devam edelim

kikoşş allah yardımcın olsun bence iş ciddiye binince eşini çek kenera konuşş o evde sende yaşıyosun üstelik çocuklarına bakıyosunn hizmetini yapıyosun sana sormadan kimseyi eve davet edemezz özellikle kalıcı bi şekildeeelmaz:

niksar canım.
ama haklısın ev ev üzerine çok zor .
evet canım oda meşhur bi ilçesi ama görmedim tabiki dediğin çok doğru ev üstüne ev olmaz hayırlısı artık

olan oldu diloşum eşim beni bi hiç yerine çoktan koydu zaten oyüzden iyi değilim neyse herşey olacağına varır bekle ve gör demişler öyle yapıcaz

kikoş canım cok stres oldum walla bana ne oluosa ..ben bile burdan sini r oldum eşinle konuş ev ev ustune olmas ki..ne kadar ii de olsa aanız gecim bu hekes rahatlıgını arar yaaa...

kızlar benm pc de acık kalıo..arda bakabiliorum b yandan yemek b yandan bebek..eşimde kaynımı cagralım diodu bebebkle nasıl olcak dedim ama anlamas benmkide..neyse cagrdım ama baska yere soz vermiş zaten..baska zaman alırım napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…