2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

SLMLAR,
bizim tosun uyudu cok sukur,
kizlar ya biri bana dur desin nolur, tatli yi biturlu elimden dusuremiyorum,
nedir bu ya? ck fazla yiyorum, kimbilir kac kilo aldim, tartiya cikmaya korkuyorum valla,
kiyafetlerimin hic biri olmuyo zaten, of of...

109 tl huriş sence nasıl kullanışlımıdır?

ewet çok kullanışlı.....

canım rakı bildiğimiz rakının içindeki ana maddelerden biridir anason...benim eşimede bebekkken kaynanam çok içirmiş her gece nerdeyse turp gibi adam hiç bi şeyi yok hayatında hiç uyuşturucu kullanmamış ama bi oturuşta 1kg rakıyı bitirir banamısın demez yürüyüşü bile yamulmaz...kaydirigubbakcemile3

aferim sana demek iş başa düşünce yapılıyomuş ama ben artık hiç yalnız kalmıcakmışım kayınvalide ve görümcem artık bizlen yaşıcaklarmış :gitme:

neyse kızlar özel dertlerimle kafanızı şişirmiş bulunum özür dilerim bebişlerin paylaşımına devam edelim
canım bu öyle ufak bi mesele değil..ben herşeyde zırt pırt aileyi araya sokma taraftarı değilim ama bu konuyu annene babana yoksa abine açmalısın...ciddiyetini anlasın kocan..yoksa kaynananın görümcenin önüne ömürt boyu sofra kurarsın...
eşine bakma sen ona göre çok normal nasıl onun anesi babanneye hizmet etmiş bakmış sende kaynanaya bakmakla yükümlü görüyor seni çünkü öyle görmüş...
ama buna göz yumarsan sen bilirsin ama istemiyorsan kesinlikle karşı koymalısın...
iki seçeneğin var ben yuvamın yıkılmasını göze alamam bu riske giremem diyosan akışına bırak ...kendini kaynananın görümcenin kölesi kıvamına sokarsın...
yada bu riski al ve şansını dene belki eşin dize gelir...
ama gerçekten hoş bi durum değil.....

nasıl ya ((( hamıle kalmdan gecen yaz 3ayda 15kılo vermıstım sımdı68 oldum gene eskısındn zayıfım gene ama bu gıdısle tatklılar benı......eskı halıme goturcek

dün çok üzüldüm kızlar,
bir iş arkadaşım kendini asmış.piyasadan para toplayamıyormuş uzun süredi herkes gibi çok borcu varmış sessiz sedasız uzaklaşmış kimseye bişi dememiş.kocaelinde bir ormanda asılı bulmuşlar.çok kötü oldum.cinayet üzerindede duruyorlar ama sanırım polisler o kadar üzerinde uğraşmazlar.bir ara ortak olmaya karar vermiştik.şok oldum annem haberi bana veren arkadşıma çıkıştı sütüm geriler diye. ama söylemeselerdi de yine öğrenecektim.allah kimseye göstermesin kimse çaresiz kalmasın. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın anası babası yıkılmıştır.

kikoleyim hakikatten işin zor valla bene çünki alt üst oturuyorum ama bir evde gibiyiz yemeklerimiz çoğunlukla ayrı ama kapımız sürekli açık o pat diye dalıyor bende ona pat diye dalıyorum kapılarımız açık sürekli çünki ev dubleks ben üst kattayım ama herşeyim ayrı o kadar zorki ben bebek tedavileri sonucunda buraya taşındım ama inş enyakın zamanda taşınırım allah verdi çok şükür 6 senedir burada oturuyorum gerçi kiralarda çok pahalı 500 den başlıyor onunlada çocuğuma bişey alırım diyorum bakalım zaman ne gösterecek bence eşine hiç taviz verme bu konuda mahvolursun yoksa ev ev üstüne olmaz çünki

sütüm zaten azdı 2 gündür iyice azaldı hissedebiliyorum çocuk iki memeyle anca doyuyo hatta doymuyo bile

seni fena sıkıştırmış....
senin anan bacın ortada kalsa ben bakmam desem olurmu içten vurmuş zaten...tekerkek evlat bakmakla yükümlü hissediyor..haklıda ama orta nokta bulalım,eğer bulamazsak ben durumdan çok mutsuzum diyebilirsin..mesela tokattan gelsinler illa ben bakıcam diyorsa size yakın bi yerde bi üçük ev tutulsun..elinin altında olsun anası bacısı...illa bakması için aynı evdemi olması lazım........
sen bilirsin ama kendi ailene aç bu konuyu onlar gelmeden bu konu kapansın...gelsinler ama aynı eve bari gelmesinler....anasına bacısına bakmak zorundaysa...ona pırlanta gibi iki evlat veren karısının gönlünü yapmasıda gerekemz mi????

sütün için yorum yok...üzüzlme nolur bak sütün gider desem ne olkacakki...kafanı yormasan bile onlar gelince sütün gidecek .....kavga gürültü çocukların psikoloileri bozulacak....hadi bozulmadısen içine ata ata ...neyse ben karamsar olmak istemem ama pırlantadan kalbi olsa .....ben istemem......kabul edemem ikiside hali vakti iyi olan hasta olmayan kişilere bakmak zorunda değilim..hele ki iki ufak çocuğum varken...beni mecbur bırakamazlar.....bırakmamalılar kaç yıllık geliniz şurda....

kikoşcum inşallah olaylar snin gönlüne göre gelişir çok zor bir durum
ama eşin bence abartıyor ne yani yaşlı babaannemi koruyodu onları çok saçma
ben görümcenin yerinde olsam asla kabul etmem neticede onlarda rahat edemez herkesin kendi evi yahu...
sen yinede eşine sert çıkma bu işi surat asarak değil tatlı dille çözmeye çalış
inşallah herşey gönlüne göre olur canım süt içinde unutmaki olan minik kuzuna olur allah yardımcın olsunn.

herkes uyumuşşşşşmirmirmirmir
benim 3 30 a kadar dayanmam lazım uyursam kalkamammmm:umursamaz:
2 film izledim anca saat 2 oldu 1 film daha izlemeye kalkarsam kesin izlerken uyuya kalırımmmm-tatlicadiarzu-
oyun oynayayım bari vakit geçsinnngamyoncuiremsu

ayy ayy delircemm akşam eşim gelirken yufka almış bana geceye börek yaparmısın dedi yaparım dedim ne güzel yatmadan böreğimi döşedim sadece uyanıp üstünü yurmurtalayıp fırına vermek vardı saatideee dedim 2 ye kurr fırınım zamna ayarlı ben kalkana kadar pişsin sıca sıcak yersin dedimm adam gece hangi aralık kalktıysa yanımdan tlfda almış geçmiş salona uykuya orda devam etmişşş akıllı kocamm geliyo yanıma hadi klak saat çaldı böreği koy bide gelip bakarımkii saat 3,25 deli kocaişş güyaa börek yicekkk ağzın yansında üffleye üfleyeee ye şimdiiilmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…