- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.781
bende işkillendşm şimdi canım vermim bari sağo teşekkür ederim
109 tl huriş sence nasıl kullanışlımıdır?
internettede bunu buldum
İnsan vücudunu etkileri; iştahsızlığı ve yemeklere karşı duyulan tiksintiyi giderir. Mide ve bağırsak gazlarını söktürür. İdrarı artırır. Kusmaları ve ishali keser. Aybaşı kanamalarının düzenli olmasını sağlar. Ancak, aybaşı kanamaları ve hamilelik döneminde kullanılmaz. Anne sütünü artırır. Sinirleri yatıştırır. Migren ağrılarını keser. Beyin yorgunluğunu giderir. Uyku verir. Kalbi kuvvetlendirir. Kan dolaşımının düzenli olmasını sağlar. Cinsel arzuları arttırır. Astım, nefes darlığı ve bronşitte görülen şikayetleri giderir. Öksürüğü keser. Fazla miktarda kullanıldığı zaman uyuşukluk verir.
ve kitaplarda da bunu veriyo ne yapsam acaba kafam karıştı
aferim sana demek iş başa düşünce yapılıyomuş ama ben artık hiç yalnız kalmıcakmışım kayınvalide ve görümcem artık bizlen yaşıcaklarmış :gitme:
ya diloşum sorma duyduğumdan beri şoktayım keşke yardıma muhtaç olsalarda başımın üstünde yerleri var ama yok koca bahçali ev ekip biçiyolar kayınvalidem genç öle yaşlı başlı değil görümcede bekar 31 yaşında işi gücü var
ama babanne ölünce neymiş başı boş kalmışlar artık bizlen yaşıcaklarmış ay benim adama baya sinir oldum sanki yaşlı babanne onların bekçiliğini yapıyodu da ölünce başıboş kaldılar
tamam akraba yok ama bütün ilçe eş dost dolu onları tanımayan sevip saymayan yok daha ne ki
bütün düzenim hayatım biticek bide arayıpta görümceye daveti ben edecekmişim
moral hakkaten sıfır valla:çok üzgünüm:
evet aynen sana katılıyorumbenim koca düşüncesiz zaten ne özelim kalacak ne düzenim nede bi kariyerim bunlar birlik olup ezerlerde beni başka ev açsak onada gücümüz yetmez burası pahalı bi şehir otursunlar işte canım evlerinde gelip gitsinler ne var sanki aç değiller açıkta değiller
uf ya valla canım çok sıkkın belki bu konudan yuvam bile yıkılabilir evde fırtından önceki sessizlik hakim sürüyo bakalım
keşke canım keşkeeeeee
antalyadan değil tokattan gelecekler
zaten kayınvalide yanımdaydı 20 gündür ama gidecekti şimdi eşim kardeşinide aradı topla valizini gel diye oda hanfendi yok ben yatağımdan başka yerde yatamam felan eşimde diyo getiririz yatağınıda odanın birinide sana tahsis ederiz diyo ve bunları ben sadece eşim telefonda konuşurken duyuyorum
canım bu öyle ufak bi mesele değil..ben herşeyde zırt pırt aileyi araya sokma taraftarı değilim ama bu konuyu annene babana yoksa abine açmalısın...ciddiyetini anlasın kocan..yoksa kaynananın görümcenin önüne ömürt boyu sofra kurarsın...neyse kızlar özel dertlerimle kafanızı şişirmiş bulunum özür dilerim bebişlerin paylaşımına devam edelim
benımde cok uykum var gecelerı çınar uyutmuyo gunduzde butun gun sallamaktan uyuyamıyorum ne yapacagımı sasırdım
B]canım bu öyle ufak bi mesele değil..ben herşeyde zırt pırt aileyi araya sokma taraftarı değilim ama bu konuyu annene babana yoksa abine açmalısın...ciddiyetini anlasın kocan..yoksa kaynananın görümcenin önüne ömürt boyu sofra kurarsın...
eşine bakma sen ona göre çok normal nasıl onun anesi babanneye hizmet etmiş bakmış sende kaynanaya bakmakla yükümlü görüyor seni çünkü öyle görmüş...
ama buna göz yumarsan sen bilirsin ama istemiyorsan kesinlikle karşı koymalısın...
iki seçeneğin var ben yuvamın yıkılmasını göze alamam bu riske giremem diyosan akışına bırak ...kendini kaynananın görümcenin kölesi kıvamına sokarsın...
yada bu riski al ve şansını dene belki eşin dize gelir...
ama gerçekten hoş bi durum değil.....[/B]
kikoleyim hakikatten işin zor valla bene çünki alt üst oturuyorum ama bir evde gibiyiz yemeklerimiz çoğunlukla ayrı ama kapımız sürekli açık o pat diye dalıyor bende ona pat diye dalıyorum kapılarımız açık sürekli çünki ev dubleks ben üst kattayım ama herşeyim ayrı o kadar zorki ben bebek tedavileri sonucunda buraya taşındım ama inş enyakın zamanda taşınırım allah verdi çok şükür 6 senedir burada oturuyorum gerçi kiralarda çok pahalı 500 den başlıyor onunlada çocuğuma bişey alırım diyorum bakalım zaman ne gösterecek bence eşine hiç taviz verme bu konuda mahvolursun yoksa ev ev üstüne olmaz çünki[/QUOTE
yanımda olmanız beni bi nebze rahatlatıyo gerçekten çok saolun arkadaşlar
ayıptır söylemesi eşim bi şirkette bölge sorumlusu görmüş geçirmiş biri öyle geri kafalı da değil hani yani benden sosyal bi yaşantısı var ama o öyle diyosa öyledir valla ötesi yok çünkü kardeşine ve ailesine kendini ıspatlama cabasında "a irfana bak" desinlerde bence inşallah görümcem hayır derde gelmezler tek dileğim bana kendini haklı çıkarmak için dediği tek şey var" 2 kadın başına yalnızmı kalsınlar ben neciyim hadi yarın bigün kardeşim evlenecek anamadamı bakmıyacam senin anan bacın ortada kalsa ben bakmam mı diyim hoşuna gidermi " anlıcanız ben hayır desemde faydası yok anasına bakmak tabikide boyun borcumuz ama görümcem evlensede öyle geleydi ne varki onunda evlenmeye niyeti yok zaten kız çalışıyo maaşı var emekli maaşıda var ev bağ bahçede kendilerinin üf üf
yanımda olmanız beni bi nebze rahatlatıyo gerçekten çok saolun arkadaşlar
ayıptır söylemesi eşim bi şirkette bölge sorumlusu görmüş geçirmiş biri öyle geri kafalı da değil hani yani benden sosyal bi yaşantısı var ama o öyle diyosa öyledir valla ötesi yok çünkü kardeşine ve ailesine kendini ıspatlama cabasında "a irfana bak" desinlerde bence inşallah görümcem hayır derde gelmezler tek dileğim bana kendini haklı çıkarmak için dediği tek şey var" 2 kadın başına yalnızmı kalsınlar ben neciyim hadi yarın bigün kardeşim evlenecek anamadamı bakmıyacam senin anan bacın ortada kalsa ben bakmam mı diyim hoşuna gidermi " anlıcanız ben hayır desemde faydası yok anasına bakmak tabikide boyun borcumuz ama görümcem evlensede öyle geleydi ne varki onunda evlenmeye niyeti yok zaten kız çalışıyo maaşı var emekli maaşıda var ev bağ bahçede kendilerinin üf üf
sütüm zaten azdı 2 gündür iyice azaldı hissedebiliyorum çocuk iki memeyle anca doyuyo hatta doymuyo bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?