2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bızde bu gece kalkamadık sahura baska seylerle mesgulduk ayıptır söylemesı çınar bu gece uyuyunca fırsattan ıstıfade :kedi:kaydirigubbakcemile3
esım telefonu odaya koymuyor çınarın yanında olmasın dıye antreye koymus sesını duymamısız çınarı emzırmeye kalktım bı saate bakayım dedım aman allahım saat 05:15 şok oldumdelikafadulden
ben zaten tutmuyorum ama esımde kalkamadı sabah kahvaltı yaptık beraber dogru ıse gıttı
gamyoncuiremsu

açılışı yaptınız demekk :roflol::roflol:

günaydın şekerler nasılsınız bakalım benim kız 5.30dan beri ayakta hala uyumaya çalışıyoruz

günaydın nurcumm ahh canım ilaydanın uykusu iyice kaçmışş benim kızda gözünü açtı beşiğinde yüzüme baktı baktıı bende ses yok bi güldü bana yılıştı ben pas vermedimm sonra baktım kendi kendine uyumuş yavrummopuyorumnanaktan

akşam 7den 12ye kadar uyumuştu kalktı emdi 1de geri yatmıştı ondan sonrada 5.30da kalktı şimdide yeni dalıyor kuzucum...
eylülümüz nasıl canım

gece felan uykusu açılmasın diye konuşmuyorum karanlıkta emziriyorum beşiğinden alıp konuşmadan sessizce emdikten sonra tekrar yatırıyorum kızlar bu işlemi mama yiyosada aynısını yapın biberonu verin ama konuşmayın ışığı açmayınn gece sesiz bi şekilde beslenmesi bittikten sonra gazını çıkartınn benimki gazını çıkartırken uyanmıyo allahtan tekrar yatırın hafifçe beşiğini sallayın çok hafif ama dalana kadarr böyle alışırr...

ayy ben büyük kızdan ne çektim yaa bundan çekerim diye korkuyodm allahh dağına göre kar verirmiş çekemeyeceğin yükü vermezmiş çok duaa ediyodumm büyük kıza çekmesin huy diyee benim büyük kızz 15 günlükken başlamıştıı hemde bütün apartman ayağa kalkıyodu huysuzluğundan gece gündüz bitiyodummm:ecrin_bebek:

canlarım ciğerlerim ah sizi ne özledim ben yaaaa,nihayet kocam geldi haftasonu içinde evimdeyim kaydirigubbakcemile2
bu arada amma yazışmışsınız okuyamadım valla iyi vakit buluyorsunuz kızlar bravoo
ne var ne yok morlavanta doğum yapmış hayırlı olsun canım

kızlar hani bir biberon vardı nuby galiba yumuşak gövdesi hatta kaşık şeklinde ucu var ondan kullanan varmı kaşık ucu merak ediyorum biberona alışıp memeyi bırakabileceğini duydum bu kaşık uç daha yararlı olurmu ki, bu arada biberonla rezene çayını içiriyorum

Son düzenleme:
kızlar dün bütün gün kızızm huysuz du toplam 40 dakka uyku uyudu akşam mama aldık akşam bi banyo yaptırdım birde ma averdim arkasından rezene çayı 10 da uyudu 1 de kalktı..bütün gece uykusu düzenliydi..
ama aynı dün gibi bu sabahta 7 de kalktı ve yine aynı mızmızlık devam ediyor...
tam uyuyor 3 dakka sonra ağlayarak uyanıyor emerkende iştahlı emiyor birden bağırarak memeyi bırakıyor...okudum şimdi uzuzn uzuzn uyuyor bakalım ne zaman bağırarak uyanacak...sanki bi yerini bişey ısırıyo gibi birden bağırmaya başlıyor....

bu arada karendi heralde senin formülü yaptım ama maydanoz sapı değil dereotu sapı bütün gece hiç kakasını yapmayan kızızma sabah denedim paravanı çok iyi kurduğum için üstüm başım batmadı çok güzel kakasını yaptı.umarım bugün kızızm biraz iyi olur yoksa
sırt kaşıma
sallama
rezene
pış pış
kucakta sallama dışında başka alternatifleri olanlardan bekliyorum ...
dün o kadar yorulmuşum ki gece kız ağladığında yatağın içinde kendi kendime sallanmaya başlamışım eşim anlatıyo çok komikmişim ipek ağlarken ben kendini bi sola bi sağa sallıyormuşum...güya beşik sallıyorumdelikafaduldensırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…