- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.801
ayy ayy delircemm akşam eşim gelirken yufka almış bana geceye börek yaparmısın dedi yaparım dedim ne güzel yatmadan böreğimi döşedim sadece uyanıp üstünü yurmurtalayıp fırına vermek vardı saatideee dedim 2 ye kurr fırınım zamna ayarlı ben kalkana kadar pişsin sıca sıcak yersin dedimm adam gece hangi aralık kalktıysa yanımdan tlfda almış geçmiş salona uykuya orda devam etmişşş akıllı kocamm geliyo yanıma hadi klak saat çaldı böreği koy bide gelip bakarımkii saat 3,25 deli kocaişş güyaa börek yicekkk ağzın yansında üffleye üfleyeee ye şimdiiilmaz:
otomatik salıncaklardan al :)) benimde gidişat öle çünkü çok pahalı diye yanaşmadım ama arkadaşımın oğlu 2 yaşında halen uyumaya orda geçiyor
bızde bu gece kalkamadık sahura baska seylerle mesgulduk ayıptır söylemesı çınar bu gece uyuyunca fırsattan ıstıfade :kedi:kaydirigubbakcemile3
esım telefonu odaya koymuyor çınarın yanında olmasın dıye antreye koymus sesını duymamısız çınarı emzırmeye kalktım bı saate bakayım dedım aman allahım saat 05:15 şok oldumdelikafadulden
ben zaten tutmuyorum ama esımde kalkamadı sabah kahvaltı yaptık beraber dogru ıse gıttıgamyoncuiremsu
günaydın nurcumm ahh canım ilaydanın uykusu iyice kaçmışş benim kızda gözünü açtı beşiğinde yüzüme baktı baktıı bende ses yok bi güldü bana yılıştı ben pas vermedimm sonra baktım kendi kendine uyumuş yavrummopuyorumnanaktan
akşam 7den 12ye kadar uyumuştu kalktı emdi 1de geri yatmıştı ondan sonrada 5.30da kalktı şimdide yeni dalıyor kuzucum...
eylülümüz nasıl canım
hüzün bak bi link buldum aklını karıştırmak istemem canım ama ilersi içinn kötü olmasın herşeyy
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/216952-imdat-hala-sallaniyoruz.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?