- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
PİŞİk durumu nasıl kızlar sİzde bİz pamukla ve ılık suyla sİlİyorum kuruluyorum ama hala var pİŞİĞİmİz
nabersiniz kızlar ben iyiym valla kızıma bugün aptamil aldık 30 ml çok az verdim mışıl mışıl uyuyo nihayet kakasınıda yaptı çişinide...
gece çok kötüydü en son gün sabah kaka yapmıştı bütün gece tek bezle durdu hiç çiş yapmamıştı heralde sütüm yetmiyor diye düşündüm çünkü gece hiç uyuymadım.....mamayı yiyiynce 2 sattir uyuyo çok şükür bende biraz uyudum şimdi iyiyim....akşama kadar hep meme vericem gece yine mama verebilirim yoksa bebişim açlıktan çatlayacak gibi....
kaynanam yanımda ama inanın şu anda bile uyuyo kocam sabah kahvalt hazırladı her işimi görüyor canım kocişim böyle sakin olduğunda bebeğime hasta oluyorum....allahım bunu benmi çıkardımmm....
doğum öykümü yazıcam inşallah daha müsait zamandaaa....
nabersiniz kızlar ben iyiym valla kızıma bugün aptamil aldık 30 ml çok az verdim mışıl mışıl uyuyo nihayet kakasınıda yaptı çişinide...
gece çok kötüydü en son gün sabah kaka yapmıştı bütün gece tek bezle durdu hiç çiş yapmamıştı heralde sütüm yetmiyor diye düşündüm çünkü gece hiç uyuymadım.....mamayı yiyiynce 2 sattir uyuyo çok şükür bende biraz uyudum şimdi iyiyim....akşama kadar hep meme vericem gece yine mama verebilirim yoksa bebişim açlıktan çatlayacak gibi....
kaynanam yanımda ama inanın şu anda bile uyuyo kocam sabah kahvalt hazırladı her işimi görüyor canım kocişim böyle sakin olduğunda bebeğime hasta oluyorum....allahım bunu benmi çıkardımmm....
doğum öykümü yazıcam inşallah daha müsait zamandaaa....
aman canım evde felan gözün üstünde olsun ben korktum bal veriyosa daha neler verir diye düşünürüm bencede en iyisi biraz bebişin ele avuca gelene kadar en iyisi kendin ilgilenmek:CüvCüv:
ben akşamları sadece rezene içiyorum hüzüncüm geceye kadar süte karışsında bebeğim rahat uyusun diye her akşam bi fincan :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?