2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

nabersiniz kızlar ben iyiym valla kızıma bugün aptamil aldık 30 ml çok az verdim mışıl mışıl uyuyo nihayet kakasınıda yaptı çişinide...
gece çok kötüydü en son gün sabah kaka yapmıştı bütün gece tek bezle durdu hiç çiş yapmamıştı heralde sütüm yetmiyor diye düşündüm çünkü gece hiç uyuymadım.....mamayı yiyiynce 2 sattir uyuyo çok şükür bende biraz uyudum şimdi iyiyim....akşama kadar hep meme vericem gece yine mama verebilirim yoksa bebişim açlıktan çatlayacak gibi....
kaynanam yanımda ama inanın şu anda bile uyuyo kocam sabah kahvalt hazırladı her işimi görüyor canım kocişim böyle sakin olduğunda bebeğime hasta oluyorum....allahım bunu benmi çıkardımmm....
doğum öykümü yazıcam inşallah daha müsait zamandaaa....

PıŞık durumu nasıl kızlar sızde bız pamukla ve ılık suyla sılıyorum kuruluyorum ama hala var pıŞıĞımız

ay maşşallah allah analı babalı büyütsün,sende kavuşmuşsun yavruna

Oyy maŞallah hurıcım allah analı babalı etsın aman hem emzır sÜtÜn ınıversın doyunca oda rahat eder sende

çok şükür bizim hatun göğsümden ayrılıp uyudu sabah 9 dan beri yapışık ikiz gibiydik kaydirigubbakcemile Gaz problemi için zinco ve metsili 4 saat arayla veriyorum.O zaman rahatlıyor.

Doğum yapan arkadaşlar, Allah analı babalı büyütsün inşallah..

ayy canım yaa pek tatluuuuu huriş sana benziyo aynıı allah nazarlardan korusun 41 kere maşalalh canım:1hug:

Valla tembıh ettım vermıyo dıye umuyorum artık ÖnÜmÜzdekı hafta son zaten bırakıyorum ıŞı 1 hafta daha sıkıcaz dıŞımızı

aman canım evde felan gözün üstünde olsun ben korktum bal veriyosa daha neler verir diye düşünürüm bencede en iyisi biraz bebişin ele avuca gelene kadar en iyisi kendin ilgilenmek:CüvCüv:

bizde bugün oğlumla aşı ya gittk. bacağından yaptılar çok ağladı kuzum.. tabii ben bakamadım yine herzamanki gibi (
20 ağustos ta yine aşımız var.
bu arada oğlum 4000 kg olmuş... maşallahh paşama

aman canım evde felan gözün üstünde olsun ben korktum bal veriyosa daha neler verir diye düşünürüm bencede en iyisi biraz bebişin ele avuca gelene kadar en iyisi kendin ilgilenmek:CüvCüv:

evet bende öyle düşünüyorum patronun hastalığı çıkmasaydı başlamayacaktım doğumdan önce çalışırım diyordum ama doğurunca yapamam artık dedim konuştum patronumla gelemem artık ben diye ama adama ben doğum iznine çıkınca kanser teşhisi konmuş ameliyat oldu şimdi dükkanı bi kaç hafta çekip çevir diye evime kadar geldi idare ediyoruz bakalım şimdi önümüzdeki hafta son inşallah

ben akşamları sadece rezene içiyorum hüzüncüm geceye kadar süte karışsında bebeğim rahat uyusun diye her akşam bi fincan :içelim:

insan bebeğinin yanından 1 dk bile ayrılamıyor yaa
hiç kıyılmıyor çalışacak olanların allah yardımcısı olsun çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…