2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar merhaba nasılsınız.biz bugün silivriden geldik.birkaç gün kalıp tekrar gidicez.bir bakim dedim neler olmuş.ama takip etmek imkansız olmuş.artık burdanmı devam ediyoruz.

Kıslar selam bende accık vakit buldum oğluşumu yıkadık uyuyodu ama uyandı sanırım gitmem lazım
Kıslar biz pişik için zeytainyağı sürüyoruz altını açtığımızda her açmada değil ama günde bir kez felan krem henüz kullanmadık hastanede sürekli sürmeyin dedi zaten zeytinyağı kullanıyoruz henüz yok pişiğimiz tavsiye ederim
Süt için bol su kayısı kompostosu çekirdeksiz yeşil üzüm çok faydalı sıvı tüketimine ve bebeğin sürekli emme durumuna bağlı olarak artıyor

Kıslar ya benimde oğluşumun göğüslerine süt birikiyo sanırım masaj yapıyorum ama henüz tam dağılmadı nasıl geçicek o kendiliğindenmi CADIARZU

ooof ooooff aglıycam sinirden yaaaa..

metsilde icirdim ama sancı sancı...aglayıp durdu..o agladıkca ben kahroluyorum..aglamaktan da et tutmuycak kızım..yeni uyuttum ama sinirlerim bozuluo artık...mafoldumben

sevgili karen, 2008 temmuz annelerinin en gazlı bebeğine sahip anne olarak yazıyorum. Benim kızımın kolik sancıları hastaneye yatacak kadar çok oluyordu. Acilde çok sabahladık. Doktor bile şaşırıyordu. Moralini bozmak istemiyorum ama bu duruma alışsan çok iyi olur. 3 ayda geçer inşallah ama bizimki 8 aya kadar sürdü. halen gece sancıları ara ara devam eder. çocuk gastrologuna bile gittik. ama çare yok. denemediğimiz ilaç, bitki çayı kalmadı. amerikadan bile ilaç getirttim ama ne fayda... 6 ay zombi gibi dolaştım. dışarı çıktığımız tek an hastaneye ya da doktora gidiyorduk. biraz dolaşıyım dediğim an o uyurken, daha ben mervidenlerden inmeden uyanırdı ve kimse susturamazdı. ha gerçi benim bebeğimin yaşadıkları da arttırmış olabilir bu sancıları (kalp ameliyatı oldu 10 günlükken) ama gazlı bebek zor... o yüzden sana tavsiyem bulabildiğin her fırsatta sen de uyu... onun uyuduğu zamanları iyi değerlendir. ben bi ara uykusuzluktan emzirmeyi bile unutuyordum.. dediğim gibi resmen zombi olmuştum. ama çok şükür hepsini atlattık geçti gitti... şimdi yavrum büyüdü. demek istediğim çekilen herşey geçiyor. ki benim yaşadıklarım feciydi... ben bile bu noktaya gelebildiysem herkes gelir... bebeğine iyi bak ve onu çok sev... inşallah kısa zamanda da geçer bu sancılar...

Kıslar beni sağlık ocağından arayan olmadı aşı içinde geliceksin felan demediler sadece 1 ay sonra rutin kontrol için gidicez hastaneye acaba hastanedemi vurucaklar aşısını sizler nerede yaptırıyosunuz aşıları ben sağlık ocakları yapıyo diye biliyorum ama arayan olmadı 1 ay sonra kendim alıp direkmi götürcem acaba
topuk kanı içinde gitmedik biz hastane aldı kanı biz sağlık bakanlığına göndericez sağlık ocağına tekrar yaptırmanıza gerek yok dediler bende gitmedim sağlık ocağına henüz nasıl yapsam CADIARZU

Selsin oğluşun bronzlaşmış sanırım ne tatlı olmuş yaww maşallah kuzuna

ya sorma canım.annesinin karnında bronzlaşmış.ama şimdi beyazlaştı.yağız nasıl.fotosu yokmu.biz ikinci topuk kanını sağlık ocağında aldırdık.çok zor.çok ağlıyor.bir türlü topuktan kan gelmiyor.ikinci hepatit aşımızıda olduk.ben silivrideydim.orda bir hastanede yaptırdım

benide aramadılar ben götürdüm.1aylıkken getir aşıları için dediler
hastane her aşıyı yapmıyomuş doktorumuz öyle demişti.
Topuk kanı içinde hastanede 2kere aldıkları için sağlık ocağı almadı kanı

bizimde göbeğimizde parça kalmıştı.onu aldırdık.yaktılar.sonra bir baktım gene çıktı.onuda yaktılar kurtulduk neyse çok takıyordum kafama.birde mama yerken ve emerken boğuluyor.çok korkuyorum.geçenlerde oldu.allahtan annemler vardı.teyzem boynundan çekti.resmen öldü.elim ayağım boşaldı.başladım ağlamaya.şimdi çok tedirgin oluyorum

Moral da çok önemli. Emzireceğine kendin inan önce. Bir de yemek düzenine dikkat et. Öğün atlamamaya çalış. Tabi fırsat buldukça uyu. Bunların düzensiz olması sütü azaltırmış. Ben de ilk hafta çok panik yaptım. Yemek yemedim doğru dürüst. Uyku zaten yoktu. Göğüslerim hemen yumuşadı. Sütü yeniden getirene kadar herşeyi araştırdım. Merak etme. Süt verdikçe artıyor. Ama önce sen inan.

Ben hergün sağıyorum. Maşallah desin okuyan herkes. Günde yaklaşık 100-130 cc süt sağıyorum. Ayrıca kızımı da emziriyorum. Göğüslerinizde süt tutmayın sakın. Hep sağın arkadaşlar. Bu da sütü arttırıyor.

benim kız çıldırdı..göğsümden ayrılmıyor sürekli emmek istiyor uykuya dalıyor göğsümde beşiğine bıraktığım zaman hemen uynıyor basıyor çığlığı...:bbo:

Aynen benimki de öyle. Şimdi yüzüstü yatırdım da rahat ettim azıcık. Sıcakta zor oluyor.
Gerçi çok da keyifli. Bu günleri çok arayacağız çokkkkk.

Bİzde sıkı sıkı sarıyoruz burası soĞuk bugÜn bazen polar battanİye sarıyoruz yoksa gazdan Çatlıyor Çocuk nerde bİzde Öyle zıbınla falan tutmak anca seneye yazlıkları gİyerİz

Hürrem'cim gazın aslında üşütmekle ilgisi pek yokmuş. Bağırsaklarında yararlı baktaeriler oluşurken gaz sancısı da olurmuş. yani yediklerimiz içtiklerimiz haricinde kontrol edemeyeceğimiz bir durum daha varmış.

Maşallah İpeğine canım. Çok tatlı. Resmen siması oluşmuş.

PİŞİk durumu nasıl kızlar sİzde bİz pamukla ve ılık suyla sİlİyorum kuruluyorum ama hala var pİŞİĞİmİz

Hastanede pişik kremi sürmedikleri için ben de evde kullanmadım. Sonra çocuğun altı pişmeye başladı. Tyrosid'di galiba bu kremi kullandım geçti. Şimdi her alt açmada pişik önleyici krem sürüyorum.

kızlar bugun benım dogum gunummus azönce abim aradı kutladı çınarla ılgılenmekten kendımı bıle unuttum vallahıdelikafadulden

Doğum günün kutlu olsun canım.
Oğlunla nice senelere inşallah.

Kıslar ya benimde oğluşumun göğüslerine süt birikiyo sanırım masaj yapıyorum ama henüz tam dağılmadı nasıl geçicek o kendiliğindenmi CADIARZU

Bayağı şiş göğüsleri öyle kalmasından da korkuyorum arayıp sorayım ben bir doktorumuza bakalım ne dicek :sinifsinif:

Sana hastanede söylemediler mi? Taburcu eğitimi vermişlerdi. Süt birikmesi olur hiçbirşey yapmayacaksın dedi hemşire. Hatta benim kızımın vajinasından akıntı bile geldi. Bizim hormonlar onlara geçermiş. Bu yüzden olurmuş.

canım bizi aradılar sağlık ocağından gelin bebekle kayıt yapıcaz dediler 10 günlüktü gittik kayıt yapıldı ve tam bebek 1aylık olunca gelin aşısını yapalım dediler yarın aşı günümüz bakalım nasıl geçicek bide hastanedede kontrolümüz var ama 2 yere gidemem hastaneye pazartesi günü gidicez kontrol için sadece bence sen al bebeği en yakın sağlık ocağına götür kayıt yaptır yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…