- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
kızlar rezene ve ısırgan cayını karıstırarakmı ıcıyosunuz?
gunde kaç kez ıcıyorsunuz?
evet canım karıştırıyorum 5 dakika kaynatıyorum 10 dakika demleniyo süzüyorum ve içiyorum ben günde 2 sefer içiyorumvereliniortak
ooof ooooff aglıycam sinirden yaaaa..
metsilde icirdim ama sancı sancı...aglayıp durdu..o agladıkca ben kahroluyorum..aglamaktan da et tutmuycak kızım..yeni uyuttum ama sinirlerim bozuluo artık...mafoldumben
selsin hoşgeldin cnm nasılsın
Kıslar ya benimde oğluşumun göğüslerine süt birikiyo sanırım masaj yapıyorum ama henüz tam dağılmadı nasıl geçicek o kendiliğindenmi CADIARZU
ellememek gerek diye biliyorum... istersen bi doktorunu ara sor. ama benim bildiğim dokunmamamız gerektiğiydi...
Selsin oğluşun bronzlaşmış sanırım ne tatlı olmuş yaww maşallah kuzuna
kıslar beni sağlık ocağından arayan olmadı aşı içinde geliceksin felan demediler sadece 1 ay sonra rutin kontrol için gidicez hastaneye acaba hastanedemi vurucaklar aşısını sizler nerede yaptırıyosunuz aşıları ben sağlık ocakları yapıyo diye biliyorum ama arayan olmadı 1 ay sonra kendim alıp direkmi götürcem acaba
topuk kanı içinde gitmedik biz hastane aldı kanı biz sağlık bakanlığına göndericez sağlık ocağına tekrar yaptırmanıza gerek yok dediler bende gitmedim sağlık ocağına henüz nasıl yapsam cadıarzu
teşekkür ederim canım duş olayını bir deneyeyim. suyu bol içiyorum. ama daha da arttırdım bugün. hatta abartıyorum diyebilirim. still tea içiyorum ama onun pek bir faydasını göremedim ben. su ve duşu çok söylüyorlar. bir kaç gün deneyeyim işe yarar umarım. bebeğimi yeterince emzirememek beni çok üzüyor.
güzel anneler nasılsınız bakalım,kızım dün valla maymun etti beni 3 buçukta ana uyudu 6 buçuğa kadar sonra gene başladık,bazen gazı oluyo zorlanıyo çıkartırken yapmadığım kalmadı,sıcak bez koydum,adaçayı yağı sürdüm ayaklarına...nihayet uyudu valla daha pratik çözümü olan varsa duacıyım kızlar.
bu arada ben süt sağıp dolaba koyuyorum 1 haftadır falan önceden bir kerede 50 cc koyarken dün 100 cc koydum üzerinede emzirdim valla kızım emdikçe sütüm artıyo galiba yada ben cidden mandıraya bağladım olayı.aranızda sütünü sağan varmı,ne kadar süt sağabiliyorsunuz kızlar? benim süt kızıma yetiyor sanıyorum ama karşılaştırma yapmadan bilemiycem galiba.
benim kız çıldırdı..göğsümden ayrılmıyor sürekli emmek istiyor uykuya dalıyor göğsümde beşiğine bıraktığım zaman hemen uynıyor basıyor çığlığı...:bbo:
Bİzde sıkı sıkı sarıyoruz burası soĞuk bugÜn bazen polar battanİye sarıyoruz yoksa gazdan Çatlıyor Çocuk nerde bİzde Öyle zıbınla falan tutmak anca seneye yazlıkları gİyerİz
nabersiniz kızlar ben iyiym valla kızıma bugün aptamil aldık 30 ml çok az verdim mışıl mışıl uyuyo nihayet kakasınıda yaptı çişinide...
gece çok kötüydü en son gün sabah kaka yapmıştı bütün gece tek bezle durdu hiç çiş yapmamıştı heralde sütüm yetmiyor diye düşündüm çünkü gece hiç uyuymadım.....mamayı yiyiynce 2 sattir uyuyo çok şükür bende biraz uyudum şimdi iyiyim....akşama kadar hep meme vericem gece yine mama verebilirim yoksa bebişim açlıktan çatlayacak gibi....
kaynanam yanımda ama inanın şu anda bile uyuyo kocam sabah kahvalt hazırladı her işimi görüyor canım kocişim böyle sakin olduğunda bebeğime hasta oluyorum....allahım bunu benmi çıkardımmm....
doğum öykümü yazıcam inşallah daha müsait zamandaaa....
PİŞİk durumu nasıl kızlar sİzde bİz pamukla ve ılık suyla sİlİyorum kuruluyorum ama hala var pİŞİĞİmİz
kızlar bugun benım dogum gunummus azönce abim aradı kutladı çınarla ılgılenmekten kendımı bıle unuttum vallahıdelikafadulden
Kıslar ya benimde oğluşumun göğüslerine süt birikiyo sanırım masaj yapıyorum ama henüz tam dağılmadı nasıl geçicek o kendiliğindenmi CADIARZU
Bayağı şiş göğüsleri öyle kalmasından da korkuyorum arayıp sorayım ben bir doktorumuza bakalım ne dicek :sinifsinif:
Kıslar beni sağlık ocağından arayan olmadı aşı içinde geliceksin felan demediler sadece 1 ay sonra rutin kontrol için gidicez hastaneye acaba hastanedemi vurucaklar aşısını sizler nerede yaptırıyosunuz aşıları ben sağlık ocakları yapıyo diye biliyorum ama arayan olmadı 1 ay sonra kendim alıp direkmi götürcem acaba
topuk kanı içinde gitmedik biz hastane aldı kanı biz sağlık bakanlığına göndericez sağlık ocağına tekrar yaptırmanıza gerek yok dediler bende gitmedim sağlık ocağına henüz nasıl yapsam CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?