- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
güzel anneler nasılsınız bakalım,kızım dün valla maymun etti beni 3 buçukta ana uyudu 6 buçuğa kadar sonra gene başladık,bazen gazı oluyo zorlanıyo çıkartırken yapmadığım kalmadı,sıcak bez koydum,adaçayı yağı sürdüm ayaklarına...nihayet uyudu valla daha pratik çözümü olan varsa duacıyım kızlar.
bu arada ben süt sağıp dolaba koyuyorum 1 haftadır falan önceden bir kerede 50 cc koyarken dün 100 cc koydum üzerinede emzirdim valla kızım emdikçe sütüm artıyo galiba yada ben cidden mandıraya bağladım olayı.aranızda sütünü sağan varmı,ne kadar süt sağabiliyorsunuz kızlar? benim süt kızıma yetiyor sanıyorum ama karşılaştırma yapmadan bilemiycem galiba.
süper ya sende olan sütün yarısı da bende olsaydı ya. benden 10 cc bile zor çıkıyor.
yapma ya valla harbi inek olmuşum ben o zaman.
kızlar ben arda 1-2 hurma atıyorum ağzma doğumdan önce başlamıştım fayda sağlıyor olabilir deneyin derim
ooof ooooff aglıycam sinirden yaaaa..
metsilde icirdim ama sancı sancı...aglayıp durdu..o agladıkca ben kahroluyorum..aglamaktan da et tutmuycak kızım..yeni uyuttum ama sinirlerim bozuluo artık...mafoldumben
ooof ooooff aglıycam sinirden yaaaa..
metsilde icirdim ama sancı sancı...aglayıp durdu..o agladıkca ben kahroluyorum..aglamaktan da et tutmuycak kızım..yeni uyuttum ama sinirlerim bozuluo artık...mafoldumben
karencim bebişini yüz üstü yatır bi kaç dakika ve sırtına ritmik vuruşlar yap benim kızı öyle yapınca resmen büyük insan gibi böğrünüyo:kedi:kaydirigubbakcemile3
benim kız çıldırdı..göğsümden ayrılmıyor sürekli emmek istiyor uykuya dalıyor göğsümde beşiğine bıraktığım zaman hemen uynıyor basıyor çığlığı...:bbo:
yaptım tatlım onu da yaptım hic b tıs yok..ancak kucagımda ayakta gezinces o zaman azcık susuyo..ya ne derdi var bu kızın..aklıma baska seler gelio acaba gaz deil mi diye..bize yine dr yolu gozukuo..:gitme:
canım tuvaletini ne kadar sıklıkta yapıyo büyüğünü hergün düzenli yapıyosa gaz sorunu yoktur bana doktor dedi günde en az 2 kere yapıyosa bi bebek o bebek gazlı bi bebek değildir demişti yada senin kız biraz huysuz olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?