2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

süper ya sende olan sütün yarısı da bende olsaydı ya. benden 10 cc bile zor çıkıyor.

Maşallah kızlar benimde sütten yana sıkıntım yok sağmıyorum ben 1 saat emzirmesem akmaya başlıyor, çok su içiyorum ekstra yaptığım bişey yok sıvı tüketiminin faydası gerçekten çok fazla

yapma ya valla harbi inek olmuşum ben o zaman.
kızlar ben arda 1-2 hurma atıyorum ağzma doğumdan önce başlamıştım fayda sağlıyor olabilir deneyin derim

canım anormallik sende değil bizde. bizim sütümüz az. ben sağma işlemini sadece ne kadar süt çıktığına bakmak için yapıyorum. çıkanı da oğluma içiriyorum ve mama veriyorum.

benim kız çıldırdı..göğsümden ayrılmıyor sürekli emmek istiyor uykuya dalıyor göğsümde beşiğine bıraktığım zaman hemen uynıyor basıyor çığlığı...:bbo:

ooof ooooff aglıycam sinirden yaaaa..

metsilde icirdim ama sancı sancı...aglayıp durdu..o agladıkca ben kahroluyorum..aglamaktan da et tutmuycak kızım..yeni uyuttum ama sinirlerim bozuluo artık...mafoldumben

benim kızda uyanıkken mememe yapışık geziyoruz resmen emzirirken dua ediyorum misafir felan gelmesin diye resmen benide ayakta dikiyo kimseyle ilgilenemiyorum uyanıkken işimiz zor kızlar bunlar bizi şebek yaptı resmen eşimde akşamdan akşama geliyorum diyo yatana kadar memen ağzında geziyosunuz diyokaydirigubbakcemile3

metsilde icirdim ama sancı sancı...aglayıp durdu..o agladıkca ben kahroluyorum..aglamaktan da et tutmuycak kızım..yeni uyuttum ama sinirlerim bozuluo artık...mafoldumben

karencim bebişini yüz üstü yatır bi kaç dakika ve sırtına ritmik vuruşlar yap benim kızı öyle yapınca resmen büyük insan gibi böğrünüyo:kedi:kaydirigubbakcemile3

CANIM SIKMA CANINI BENİMKİDE ÖYLE BUGÜN BİRDE DÜŞÜN BEN BIRAKIP İŞE GELİYORUM O HALDEYKEN :çok üzgünüm: BİRAZ SICAK TUTMAYA ÇALIŞ BAĞIRSAKLARI YUMUŞAYINCA DAHA KOLAY GAZ ÇIKARIYOR ÖZELLİKLE BENDEN AŞAĞISINI

kızlar bide siz bebişlerinize patikli alt giydiriyorum falan diye yazınca ben şok oluyorum valla biz tek çıtçıtlı badi ile duruyoruz ayağında çorap durursa bide çorap,ince kundak gibi bir bezi üstüne örtüveriyorum, ben izmirdeyim hava acaip sıcak odada klima hep açık 27 derecede klima odanın başka bir köşesine vuruyo,anca böle bir çözüm bulduk yoksa kızım anında isilik oluyo,böyle rahatı çok iyi arada bakıyorum tabi eli ayağı soğukmu diye ama kuzum anca normale dönüyo.
bizim gibi olan varmı?

karencim bebişini yüz üstü yatır bi kaç dakika ve sırtına ritmik vuruşlar yap benim kızı öyle yapınca resmen büyük insan gibi böğrünüyo:kedi:kaydirigubbakcemile3

yaptım tatlım onu da yaptım hic b tıs yok..ancak kucagımda ayakta gezinces o zaman azcık susuyo..ya ne derdi var bu kızın..aklıma baska seler gelio acaba gaz deil mi diye..bize yine dr yolu gozukuo..:gitme:

benim kız çıldırdı..göğsümden ayrılmıyor sürekli emmek istiyor uykuya dalıyor göğsümde beşiğine bıraktığım zaman hemen uynıyor basıyor çığlığı...:bbo:

aynen! diyorum ki ben bunu doğurmadım karnımdan alıp göğsüme koydum hala aynı organizmada yaşıyoz sanki

yaptım tatlım onu da yaptım hic b tıs yok..ancak kucagımda ayakta gezinces o zaman azcık susuyo..ya ne derdi var bu kızın..aklıma baska seler gelio acaba gaz deil mi diye..bize yine dr yolu gozukuo..:gitme:

canım tuvaletini ne kadar sıklıkta yapıyo büyüğünü hergün düzenli yapıyosa gaz sorunu yoktur bana doktor dedi günde en az 2 kere yapıyosa bi bebek o bebek gazlı bi bebek değildir demişti yada senin kız biraz huysuz olacak sanırım

hurrem utuyu tulbente basıp kızımın karnına koyduk..biraz sesi kısıldı..ins faydalı olur..bir de su tatlı badem yagını deniyeyim bari..care ustune care ama care olmadı daha

gunde 1 kere kaka yapıyor..bizim dr da eger kilo alıyosa kaka takibine gerek yok demişti.yok baya gazlı icinden gelen sesleri ben duyuyorum..ilk zamanlar ne kadar usluydu yaaa..

Benim oğlanda gaz problemi oluyo nurse harveys diye bitkisel bi şurup verdi dr. onu içince gazını rahat çıkarıyor ama 1 aydan önceki bebeklere verilmiyor. zaten gaz problemide 20 günden sonra başlıyff neyse kızlar geçicek bu günlerde 3 aya bişey kalmıycak inşallah..

Bızde sıkı sıkı sarıyoruz burası soĞuk bugÜn bazen polar battanıye sarıyoruz yoksa gazdan Çatlıyor Çocuk nerde bızde Öyle zıbınla falan tutmak anca seneye yazlıkları gıyerız

kızlar merhabaa, çok şükür gelebildim bende topiğe:)
Allah herkesin kuzusunu analı bablı büyütsün inşallahhh
benimde kızım 9 günlük oldu,bol bol uyuyoruz
tek sorunum mememi almıyor ve sağıp veriyorum
ne çekiyorum anlatamam hala vermeye uğraşıyrum ama tık yok basıyor yaygarayı memeyi verneye çalışırken
2 saatte bir sağıp veriyorum
kızlar bide bebeklerin göğüsdeki şişlikler ne zaman gidiyor bileniniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…