2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huri benimkide arada öyle memeyi bırakıp bir çığlık atıyo gazdan diye düşünüyorum ben,sonrasında meme ağızda iken bol sesli bir çıkartıyorki evlere şenlik ve sonra rahatlıyor

günaydın kızlar.

demresu biz hiç iyi değiliz cnm kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyo çok ağır çok acı çekiyo ağlıyo antibiyotik ve günde iki kez fitil veriyorum şimdide fitil verdim uyuyo fitil vermeseitil vermektende nefret ediyorum . 15 - 20 lokosit çıktı tahlilde bu değerlere yetişkinler bile dayanamıyomuş düşünebiliyomusunuz o ağladıkça bende ağlıyorum doktor % 90 kakası mesaneye kaçmış ondanolmuş dedi aman dikkatli silin bez değiştirirken kızlar yukarıdan aşağıya doğru silin bende biliyodum bunu ama kaçmış yinede

ah canım çok çok geçmiş olsuuun kıyamam ben ona alt değiştirirken dahada dikkatli olcam.bol bol emzir canım enfeksiyonu vücut sıvıyla atıyo.
fitil enfeksiyon için mi canım

Günaydın kızlar nasılsınız

çok geçmiş olsun canım kuzenimin kızı da hidrar yollarından rahatsızlanmış doktor kaplıca önermiş oraya gidecekler

ah canım çok çok geçmiş olsuuun kıyamam ben ona alt değiştirirken dahada dikkatli olcam.bol bol emzir canım enfeksiyonu vücut sıvıyla atıyo.
fitil enfeksiyon için mi canım

yok cnm ağrısı yanması için hiç istemiyorum ama doktorumuz 6 saatebir vericeksin çocuğa acı çektirmeyin dedi.

bebek bezi öneriniz varmı kızlar,ben pri.. dışında babyst.. kullandım memnun kalmadım başka bişey denemeyede cesaret edemiyorm

özledim canım seni....ben 2 gündür barut gibiyim kızım fena huysuz gazını çıkarıyo kakada yaptı ama işte.....kafamçokkarıştı

ben molf. kullanıyorum. oldukça memnunum

bez konusunda molf. kötü bence tipini beğenmedim çok gelin bacak arası bacaklar pergel gibi kalıyor...ben huggis.beğendim şu an canbebe kullanıyorujm çok hoşuba gitti yumuşuk kibar dar hoş yani...

ben prıma kullanıyorum cok memnunum yalnız sankı sıkıyo bacaklarını iz kalıyo cunku
molfıx yegenımın poposunu pısık yaptı
huggsi teyzem kullanıyo ön kısmı çok kalın bebek cısını yapınca kocaman oluyo ben begenmıyorum

burcucum bazı bezler böyle kazık gibi oluyo dediğim bezide ondan beğenmedim molfix i merak ediyordum zaten deneyeyim sağol canım

ben prima da kullandım huggıes de ama memnun kalmadım. hug. te çok fazla üretim hatası vardı. prima da çok sıkıyor bacakları. molfix gayet rahat. herhagi bir sorun yaşatmadı. pişik vs de olmadı. zaten iki saatte bir bez değişiyorum en fazla. o yüzden pişik olacağını sanmıyorum

Herkese günaydın hayırlı ramazanlar,bebişleriniz ve sizler iyisiniz umarım.Biz iyiyiz oğluşum şimdi uyudu fırsattan istifade bakimi bi dedim bi yandanda kahvaltı yapıyorum.Ya kendime ayıracak hiçç vakit yok sizde öyle misiniz sanki hiçbişeyi yetiştiremiyorum ben sürekli bi telaş durumum var.Benim oğlum kuş uykulu olduğundan o uyuduğu gibi motora bağlıyorum ne yapacaksam,ne kadar yapabilirsem tabi kaydirigubbakcemile3

ben midiye geçtim kızlar 3 numara kullanıyorum artık...2 numara bizde düşük bel duruyo..
bu arada şu anda saç kurutma makinesi eşliğinde kahvaltı ediyorum.....

prima da kullandım molfix de ikisi de güzel .zaten sürekli altlarını değiştirdiğimiz için çokta farketmiyor .

kızım bu resimde fred çakmaktaşa benzemiş..hohohohoh.....ahanda mıkırdanıyoooo

ilahii hurişş yokmusun kızz öldüm gülmektennn yerim ben fred çakmaktaşııcokacimcoook

dilara nur sizlerde burdasınız nasılsınız güzeller benim kızım ayağımda hem sallıyorum hem yazıyorum

sağol tatlım sen gelmişsin ben çıkmışımm kız durmuyodu iyiyizz çok şükürr sen nasılsın bakalım bebişin nasıllopuyorumnanaktan
bebek bezi öneriniz varmı kızlar,ben pri.. dışında babyst.. kullandım memnun kalmadım başka bişey denemeyede cesaret edemiyorm

ben molfix sensitive baby kullanıyorum çok memnunum üstelik bez parfünlü çok hoş kokusu var yumuşacıkkkaydirigubbakcemile2

canım yaa inşallah çabuk atlatır daha minicikler kıyamam ben kuzuyaa benim büyük kızda nezle gibiydi sanırım kardeşine bulaştırdı ufaklık sabah bi kalktı burnu fenaa dolmuş ve akıyoduu yavrum nasılda hırıldıyoo üff inşallah ilerlmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…