- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.821
bebek bezi öneriniz varmı kızlar,ben pri.. dışında babyst.. kullandım memnun kalmadım başka bişey denemeyede cesaret edemiyorm
günaydın kızlar.
demresu biz hiç iyi değiliz cnm kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyo çok ağır çok acı çekiyo ağlıyo antibiyotik ve günde iki kez fitil veriyorum şimdide fitil verdim uyuyo fitil vermeseitil vermektende nefret ediyorum . 15 - 20 lokosit çıktı tahlilde bu değerlere yetişkinler bile dayanamıyomuş düşünebiliyomusunuz o ağladıkça bende ağlıyorum doktor % 90 kakası mesaneye kaçmış ondanolmuş dedi aman dikkatli silin bez değiştirirken kızlar yukarıdan aşağıya doğru silin bende biliyodum bunu ama kaçmış yinede
demresu biz hiç iyi değiliz cnm kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyo çok ağır çok acı çekiyo ağlıyo antibiyotik ve günde iki kez fitil veriyorum şimdide fitil verdim uyuyo fitil vermeseitil vermektende nefret ediyorum . 15 - 20 lokosit çıktı tahlilde bu değerlere yetişkinler bile dayanamıyomuş düşünebiliyomusunuz o ağladıkça bende ağlıyorum doktor % 90 kakası mesaneye kaçmış ondanolmuş dedi aman dikkatli silin bez değiştirirken kızlar yukarıdan aşağıya doğru silin bende biliyodum bunu ama kaçmış yinede
ah canım çok çok geçmiş olsuuun kıyamam ben ona alt değiştirirken dahada dikkatli olcam.bol bol emzir canım enfeksiyonu vücut sıvıyla atıyo.
fitil enfeksiyon için mi canım
bebek bezi öneriniz varmı kızlar,ben pri.. dışında babyst.. kullandım memnun kalmadım başka bişey denemeyede cesaret edemiyorm
ben molf. kullanıyorum. oldukça memnunum
Günaydın kızlar nasılsınız
çok geçmiş olsun canım kuzenimin kızı da hidrar yollarından rahatsızlanmış doktor kaplıca önermiş oraya gidecekler
burcucum bazı bezler böyle kazık gibi oluyo dediğim bezide ondan beğenmedim molfix i merak ediyordum zaten deneyeyim sağol canım
ben prıma kullanıyorum cok memnunum yalnız sankı sıkıyo bacaklarını iz kalıyo cunku
molfıx yegenımın poposunu pısık yaptı
huggsi teyzem kullanıyo ön kısmı çok kalın bebek cısını yapınca kocaman oluyo ben begenmıyorum
çok teşekkürler cnm kuzeninin kızı daha büyük sanırım onada geçmiş olsun kaplıcalar işe yarar inş.
kızım bu resimde fred çakmaktaşa benzemiş..hohohohoh.....ahanda mıkırdanıyoooo
dilara nur sizlerde burdasınız nasılsınız güzeller benim kızım ayağımda hem sallıyorum hem yazıyorum
günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?