- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.841
Herkese günaydın hayırlı ramazanlar,bebişleriniz ve sizler iyisiniz umarım.Biz iyiyiz oğluşum şimdi uyudu fırsattan istifade bakimi bi dedim bi yandanda kahvaltı yapıyorum.Ya kendime ayıracak hiçç vakit yoksizde öyle misiniz sanki hiçbişeyi yetiştiremiyorum ben sürekli bi telaş durumum var.Benim oğlum kuş uykulu olduğundan o uyuduğu gibi motora bağlıyorum ne yapacaksam,ne kadar yapabilirsem tabi kaydirigubbakcemile3
stres diz bpyu bende benim kuzu biraz gezlı galiba kızlar zinko fayda etmiypo galiba acı elma yagı aldırttım ayaklarına ve göbegine sürdük umarım geçer gaz için ne yapa bilirim
ben midiye geçtim kızlar 3 numara kullanıyorum artık...2 numara bizde düşük bel duruyo..
bu arada şu anda saç kurutma makinesi eşliğinde kahvaltı ediyorum.....
benimde dilaracım birde göğüslerde büyüdü üst giysilerimde çok dar geliooo, dolabı yenilemek lazım.
hoş geldin canım karnına sıcak havlu koyabilirsin reznee verebilirsin bence emziriyosan kendin iç günde 2 su bardağı bebeğin emdiği için oda rahatlarr başkada pek bişey işe yaramıyo sırtına masajj poposuna masajj her bi yöntemi deniceksin azcık yüz üstü yatır öyle masaj yapp:bbo:
ve şu süt meselesi fena kafama takılıyor yetmiyormu diye benim memelerden sütfalan akıp kirletmiyor malesef çamaşırımı felan yatecek kadar üretiyor galiba korkuyorum ya ya yetmezse her şeyi deniyorum sogan dere otu hummana bile buldurttum ama memeler çokta sertleşmiyor ne dersiniz süt üretimim az olabilirmi yaaaa
kızlarr yaa benim kız beni emiyo ama nerdeyse 2 gündür emdiğinni hepsini geri çıkarıyoo neden olabilirrr ama mama veriyorum onu çıkarmıyoooo acaba sütümde bişeymi varrr:uhm::gitme:
saol canım yüz üstü yatırdım şimdi uyuyo ya aglayınca içim gidiyo aglıycam yine daha 15 ünlük kıyamıyorum logusalıkta var tabi ota boka aglamak geliyo neyse siz ek olarak mama veriyormusunuz erken deilmi ya daha mama için
canım sütünün yetip yetmediğini anlamak için güzelce bi sağman lazım kaç cc çıkıyo ona göree kendini hemen yetmiyo moduna sokmaaa :teselli:
ek gıda değil canım mama takviyesi yapıyorum çoğunlukta anne sütü veriyorum ama akşamları artık memem boş süt gelmiyoo benim kızda basıyo yaygarayı aslında süt azda olsa oluyoda hanfendi lık lık hemen içmek istiyoo uğraşmak istemiyo bende gğünde en fazla 2 kere mama veriyorum aç bırakamam:gitme:
canım bu aralar acı falan yedinmi
dr sordugumda yarım çay bardagı çıkıyorsa yetiyor demektir demişti sagma makinam yok malesef ilkel bişeyle sagmıştım yarım çay bardagı çıkmıştı umarım yeter bollaşır zira altı ay anne sütü vermek istiyorum sadece CADIARZU
ben sadece ayağına damlatıyorum canım..kasıklarınada masaj yapabilirsin ama çok sürme fecii kokuyoo..elma yagı başka ne şekilde kullanabilirim umarım dogru kullanıyoruzdur
alla alla dün sabah benimkide çok kustu biliyosun...yoğurt gibi üşütüyormuyuz acaba bebişleri ben şimdi uzuzn kollu ayaklı tulum giydirdim 20 dakkadır uyuyo..kızlarr yaa benim kız beni emiyo ama nerdeyse 2 gündür emdiğinni hepsini geri çıkarıyoo neden olabilirrr ama mama veriyorum onu çıkarmıyoooo acaba sütümde bişeymi varrr:uhm::gitme:
büyüyolar bebişlerimizzzzhihoyyytbende uzun zamandır midi kullanıyorum 3 numara bu dörduncu paketımız ayda 2 paket yetmıyor ay sonuna bıtıyo hemenkaydirigubbakcemile3
ben haftaya saçımı kesitiriyom karamel yapıyorum ful ağdaya gidiyorum bi yenilenicem ...40 ımda çıkıyo ohhh...bakalım kızızmın huyları değişecek mi nasıl olcak ...ben umutluyum ramazan bayramına mutlu giricem...popom kaldı beni göbek o kadar batmıyor gözüme var tabiki benimde duruyor ama bana popom daha çok batıyor...kalçalarıma aynada bakınca tavuk butuna benziyor...aynı canım göğüsler füze gibi dolanıyomm eşimde çok büyüdüler diye dalga geçiyoo zaten moralim bozuk oda öyle söyleyince kendimi daha kötü hissediyorummsenağlama
hayır canım yemedim ama niyee kusuyo anlamış değilim aynı şeyi mamada yapmıyoo ona şaşıyorumm fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?