2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bende 1 aydan sonra mama takviyesi yapsammı acama diloşum ne zamandır mama takviyesi yapıyorsun

canım mama takviyesi bebeğin kilo alımına göre yapılıyo eğer 1 ayın sonunda kiloda pekbi değişiklik yoksa doktor öneriyoo bizim kilomuz normal değerinde çıktı ama doktora anlattım durumumu sütümün akşamları yetersiz olduğunu oda günde 2 sefer ver dedi alıştırma fazla bende şuan öyle gidiyo işteee bakalım inşallah memeyi bırakmazz:umursamaz:

ay ben bu resme bakıp bakıp keyifleniyorum ele bak ele heyytt beeeee...dünya tırıs fırıs demiş gibi ...elini yirim senin miskinim benimmmm....

sütlerimizmi bozuldu hahahh bu çocuklar az değil hee ağız tatlarınıda biliyolarr canımm:roflol:

hayy o amcanın gelininee biz her yolu denemiyoz sankii:mymeka:

kızlar hala kısa kollumu gıydırıyosunuz
ben cınarı sıkı giydırıyorum mutlaka yoksa gazı engellenemeyecek boyutlara ulasıyo
dıkkat edın kalın gıydırmezsenız cok gazlı olurlar

bıde dun çınarı doktora göturdum çok kusuyo diye idrar tahlılı falan yaptırdık
cok sukur bı sorun cıkmadı kusması normal dedı doktorumuz fazlalıgı atıyo dedı
saglıklı beslenen bebekler kusar dedi ıcım rahatladı bıraz

bende uzun zamandır midi kullanıyorum 3 numara bu dörduncu paketımız ayda 2 paket yetmıyor ay sonuna bıtıyo hemenkaydirigubbakcemile3

bızde cnm bır kere 2numara kullandık bıtmesıne ykn kucuk geldı 3kullanıyoruz suan 45lıklar bır hafta yatıyor bızede bacaklarında ız kalıyor ama değişsemmı bezı dıy e dusunuyporum bende bakalım bıraz kullanayım kırkımız cıksın bızde dısarılara cıkmaya baslayalım pıyasa arastırması yapayım bı ondan sonra

bızımkı 5300gr. olmus 57cm. masallah oüğlusuma ben sadece sütümü verıyorum hıc mama vermedım dr. gzl yetıyor sakın mama verme dedı kızlar mama verırken benımde veresım gelıyor ozellıkle gecelerı acaba daha mı uzun uyur dıye dusunuyorum ama verm e dedı dr. napalım....

bu arada kızımı hıc bır yere yollamıyorum artık oda alısmıs duramıyor ewde kardesının ustune cok dusuyor sevıyormu kıskanıyormu anlayamadık cunku cok uyanık bır cocuk hıc bellı etmıyor ama kızıyoruz cok ona cok asırı haareketkerde bulunuyor buda bızı cok uzuyor babasıyla

canım masallah sutune sakınnnnn mama falan verme ben 1 aylıkken göturdum saglık ocagına kılosu 5300 gram cıktı mama takvıyesı yapıyorum üstelık masallah senın sutun yetıyo

canım yetıyodur merak etme doktora gıdınce kılosundan bellı olur zaten sen sımdılık mama falan verme

hiç verme taraftarı deilim canım bakalım 15 gün sonra kontrolümüz umarım kilo almıştır sizin bebeşler negüzel büyümüşler maşallahhhhhhhhhhhhhhhh5 kiloları felan okuyunca benimki küllicik geliyo teyzoşları bi 15 günü de atlatırsak büyüycez inşallah bende 15 günlük bebeişten çok şey istiyorum galiba:kedi:

canım mardin çok sıcak benim kuzu tek çıtçıtlı bdiyle duruyo yoksa isilik oluyo gazı ondan sebepmi acaba yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:

kızlar ben çınara bir turlu şapka taktıramıyorum kıyametı koparıyo yaaa
eldıvenmerınıde hala cıkarmadım bı ara cıkardım parmagını hep gözüne sokuyo sonra başlıyo ağlamaya:roflol:

canım mardin çok sıcak benim kuzu tek çıtçıtlı bdiyle duruyo yoksa isilik oluyo gazı ondan sebepmi acaba yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:

canım ben doktora sordum nasıl gıydırmelıyım dıye ınce uzun kollu bır badi ve patikli pjama dedi
annesının gıyımınden bır kat fazla olmalı her zaman dedi

ayaklarında mutlaka ve mutlaka çorap olmalı üstüne basa basa söylüyorum gazın en büyük sebebı buymus herseyı arastırdım bu gaz ılletı bızı helak etti

hüzün eldiveleri çıkar canım ilk zaman benimkide çok yapıyodu hatta saçlarını avuçlarıp yoluyodu başlıyodu ağlamaya katıla katıla hemde bi kaç canını yakmadan sonra öğrendi sanırım o oldu bi daha yapmıyo öyle yada böyle alışcak bence çıkar ellerini alışsın iyicee benim kızda şapka takmıyoo sevmiyoo bandana bile istemiyo başına süs olsun idye takıyorum kafasını çevire çevire atıyo başından yada gözlerinin önüne getiriyokaydirigubbakcemile3 bakalım kışın felan ne yapcazz evde sorun dğeilde şapka takmasın okula gidip gelcez hergün şapkaya alışması lazım benimkinin:sinifsinif:

hüzün bende çıtçıtlı badi ve üzerine uzun kollu giydiriyorum altınada çorap ve batikli ince pijama giydiriyorumm zaten istanbul serinledi benim ev buz gibi şuannkaydirigubbakcemile

hüzün bende çıtçıtlı badi ve üzerine uzun kollu giydiriyorum altınada çorap ve batikli ince pijama giydiriyorumm zaten istanbul serinledi benim ev buz gibi şuannkaydirigubbakcemile

aynen dılos ben bıle üsüyorum ınankı suan bıle kollarım buz gıbı
annem abım doğdugunda agustosun onunda soba yaktım dıyodu ellerını ayaklarını ısıtamıyomus abımın gülüyodum ona haklıymıs kadınsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…