- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.861
bende 1 aydan sonra mama takviyesi yapsammı acama diloşum ne zamandır mama takviyesi yapıyorsun
ben sadece ayağına damlatıyorum canım..kasıklarınada masaj yapabilirsin ama çok sürme fecii kokuyoo..
alla alla dün sabah benimkide çok kustu biliyosun...yoğurt gibi üşütüyormuyuz acaba bebişleri ben şimdi uzuzn kollu ayaklı tulum giydirdim 20 dakkadır uyuyo..
büyüyolar bebişlerimizzzzhihoyyyt
ben haftaya saçımı kesitiriyom karamel yapıyorum ful ağdaya gidiyorum bi yenilenicem ...40 ımda çıkıyo ohhh...bakalım kızızmın huyları değişecek mi nasıl olcak ...ben umutluyum ramazan bayramına mutlu giricem...popom kaldı beni göbek o kadar batmıyor gözüme var tabiki benimde duruyor ama bana popom daha çok batıyor...kalçalarıma aynada bakınca tavuk butuna benziyor...
sabah kustu gün içinde kustu akşam benden yeni kutu mama aldırdım onu kusmadı misler gibi 60 cc içti 3 saat uyudu...
hadi sütüm yetmiyo diycem kusuyo fazlasını hadi miğdesi bulanıyo diycem bu çocuk 1600 kiloyu neyle aldı o zaman...
ay ayyyyhhh allahım canını sağ etsin ona ağrı sızı vermesin bana versin ama çok zormuş yaaaaaa....amcamın gelini var ben ağlatmam ben her yolu denerim benim çocuğum çok mutlu olur falan diyo sinirimi bozuyo godummu yamultucam..barut gibiyim bu günlerde....kaydirigubbakcemile3:mymeka:
benden 1 çay bardagı cıkıyodu yınede yetmıyodu mama verıyodum eger aglamıyosa aç degıl demektır
ay ben bu resme bakıp bakıp keyifleniyorum ele bak ele heyytt beeeee...dünya tırıs fırıs demiş gibi ...elini yirim senin miskinim benimmmm....
bende uzun zamandır midi kullanıyorum 3 numara bu dörduncu paketımız ayda 2 paket yetmıyor ay sonuna bıtıyo hemenkaydirigubbakcemile3
canım tam sagamadım minumum çıkan oydu sagma makinesi olamdıgı için tam anlayamıyorum ama kuzu aglamıyor yetiyo heralde
bızde cnm bır kere 2numara kullandık bıtmesıne ykn kucuk geldı 3kullanıyoruz suan 45lıklar bır hafta yatıyor bızede bacaklarında ız kalıyor ama değişsemmı bezı dıy e dusunuyporum bende bakalım bıraz kullanayım kırkımız cıksın bızde dısarılara cıkmaya baslayalım pıyasa arastırması yapayım bı ondan sonra
bızımkı 5300gr. olmus 57cm. masallah oüğlusuma ben sadece sütümü verıyorum hıc mama vermedım dr. gzl yetıyor sakın mama verme dedı kızlar mama verırken benımde veresım gelıyor ozellıkle gecelerı acaba daha mı uzun uyur dıye dusunuyorum ama verm e dedı dr. napalım....
bu arada kızımı hıc bır yere yollamıyorum artık oda alısmıs duramıyor ewde kardesının ustune cok dusuyor sevıyormu kıskanıyormu anlayamadık cunku cok uyanık bır cocuk hıc bellı etmıyor ama kızıyoruz cok ona cok asırı haareketkerde bulunuyor buda bızı cok uzuyor babasıyla
canım yetıyodur merak etme doktora gıdınce kılosundan bellı olur zaten sen sımdılık mama falan verme
kızlar hala kısa kollumu gıydırıyosunuz
ben cınarı sıkı giydırıyorum mutlaka yoksa gazı engellenemeyecek boyutlara ulasıyo
dıkkat edın kalın gıydırmezsenız cok gazlı olurlar
bıde dun çınarı doktora göturdum çok kusuyo diye idrar tahlılı falan yaptırdık
cok sukur bı sorun cıkmadı kusması normal dedı doktorumuz fazlalıgı atıyo dedı
saglıklı beslenen bebekler kusar dedi ıcım rahatladı bıraz
canım mardin çok sıcak benim kuzu tek çıtçıtlı bdiyle duruyo yoksa isilik oluyo gazı ondan sebepmi acaba yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
hüzün bende çıtçıtlı badi ve üzerine uzun kollu giydiriyorum altınada çorap ve batikli ince pijama giydiriyorumm zaten istanbul serinledi benim ev buz gibi şuannkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?