- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.641
:
ne aldın şekerim ben dışarı çıkamadıgım için malesef hediyesiz geçirdik
traş makinesi aldım canım çok beğendi.en önemlisi
"beni mahçup ettin " dedi...içimden sevindirik oldum...
" aa olurmu hayatım seneye telafi edersiniz " dedim bende kih kih kih guclubacismile
"
kızlar size birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.
1)gögüs kremi kullanmaya şimdiden başlıcamda hangisi iyise onu söylermisiniz?
ben gold kullandım hala da kullanıyorum memnunum da canım.
2) süt pompası hangi marka ve model önerirsiniz?
ben almadım gerek duymadım. sağmam gerektiğinde elimle sağdım en iyisinin bu olduğunu duymuştum tv de bir doktordan.
3) sezeryanda pijama giyiliyormu yoksa gecelik mi giyiliyor sadece? bende 2 takım pijama var gecelik ve sabahlıkta alıyım mı?
ben normal doğum yaptım. hem gecelik hem de pijama kullandım. sabahlık almadım valla.
4) bide doğum yapınca 40 gün yalnız kalma, seni korkuturlar görünmeyenler dediler. doğru mu??
1) ben genelde zeytinyağı ve anne sütü kullandım yarada olmadı gerçi ama kullananlarkızlar size birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.
1)gögüs kremi kullanmaya şimdiden başlıcamda hangisi iyise onu söylermisiniz?
2) süt pompası hangi marka ve model önerirsiniz?
3) sezeryanda pijama giyiliyormu yoksa gecelik mi giyiliyor sadece? bende 2 takım pijama var gecelik ve sabahlıkta alıyım mı?
4) bide doğum yapınca 40 gün yalnız kalma, seni korkuturlar görünmeyenler dediler. doğru mu??
valla bunu bilemeyeceğim ama lahusalık döneminde bende çok korkulu rüyalar görüyodum. öldüğümü bebeğime bişey olduğunu falan. eşim tatilde olduğu için bir başkasına ihtiyaç duymadık çok da iyi oldu. bebeğimize ilk günden itibaren kendimiz baktık. hayırlı doğumlar. allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
1) ben genelde zeytinyağı ve anne sütü kullandım yarada olmadı gerçi ama kullananlar
bunu öneriyordu..
2) medala elektrikliyi önmeriyorlar ama benim bu işimi gördü...
3) normal doğum yaptım sıcakta pijama zor oldu hiç giymedim 3 gecelik kirlettim 1 gün kaldım.
sezeryandada pijama zor olacasktır yaraya pijama lastiği deymemesi için.gecelik ve sabahlık öneririm.bol bol da 8 numara kilot kirlettim...
4) o korkuları bsanada aşıladılar 37 gün bende yalnız kalmıştım.hergün internetten kuran dinledim dua ettim bişeycik olmuyor.unutma AQllah her yerde seninle.
elvancımm çok haklısın gerilmekte..bazen insanlar içselleştiremıyor senin duyularını ama bu durumda da onun yardım etme düşünceliliğini göstermesini beklemek yerine senin ona bunu hatırlatman emin ol daha çok işe yarıyor.aynı şey benim de başımda ordan bilıyorum.ev topluyorum,diğer yandan ada çok ateşli dişinden dolayı onunla ilgilenıyorum,bu arada da birileri yardım etmeyip geyik çevırıyorsa sözümü esirgemıyorum,çünküü öteki türlü çok yıpranıyorum,gerilip içimde büyütüyorum.anımsat sende güzelim böle bi dönemde işlerin ucundan tutacak birileri inanki çok gerekıyor ki yazık sana akşam 7lere dek çalışıyorsun.valla annemlerin yanında olmuş olsaydım şimdi sana ben yardım ederdim ne de olsa damdan düşeni damdan düşen anlıyor....güzel bir ün dılıyorum sana canım..gününüz aydın olsun kk nın en güzel annecikleri...çok yorgunum ve sıcak ve yorgunluktan olsa gerek dün akşamdan beri çok gerginim..acaba gerilmem için sebebpler varda benmi gözardı etmek istiyorum bilmiyorum...mesela fikir alayım sizden..günlerdir canım çıktı tek başıma..koca evi tek başıma topladım..eşim inşaatta.kayınvalidem çocuğa bakıyor..bir tek boş olan görümcem var.oda çalışmıyor.ben evi toplarken bütün hafta sonunu uyuyarak geçirdi.eşimde diyorki bana kardeşimi çağırsaydık..ben teklif etmem onun teklif etmesi gerekirdi dedim..dün akşam işten eve gittim 7 de ırmak huysuz bunaltmış kayınvalidemi..neyse 9 a kadar ben ilgilendim.eşime dedim uyutayımda eve gidelim koltukların örtülerini yıkadım onaları asacaktım birde birkaç birşey daha var onları toplayacağım.ya oturmuş balkonda geyik yapıyorda geleyim demiyor bana..en son gece eşim dedi perşembe günü hazırlan evi temizleyeceğiz dedi..bakalım gelecek mi?bu durum beni geriyor sanırım..insan yardım etmez mi ya küçük de olsa ..ben işten gelip gece 12 ye kadar eşya yıkayıp kaldırıyorum..neyse gerginim dostlar...
lavantam teşekkür ederim canım..zor işmiş bu taşınma işi..hele insan yalnızda olunca..
meltemcim kızımın fotoğraflarını ekle mutlaka..zaten çokda özledim bu ara hiç yeni foto eklemedin..sen işe başladın mı canım buarada?
sonbahar hurinin yazdıklarının aynısı geçerlidir.bende sezeryanla doğum yaptım gecelik rahat oluyor.pijama canını acıtabilir hayatım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu..
hurişim güle güle kullansın eşin hediyesini..
gününüz aydın olsun kk nın en güzel annecikleri...çok yorgunum ve sıcak ve yorgunluktan olsa gerek dün akşamdan beri çok gerginim..acaba gerilmem için sebebpler varda benmi gözardı etmek istiyorum bilmiyorum...mesela fikir alayım sizden..günlerdir canım çıktı tek başıma..koca evi tek başıma topladım..eşim inşaatta.kayınvalidem çocuğa bakıyor..bir tek boş olan görümcem var.oda çalışmıyor.ben evi toplarken bütün hafta sonunu uyuyarak geçirdi.eşimde diyorki bana kardeşimi çağırsaydık..ben teklif etmem onun teklif etmesi gerekirdi dedim..dün akşam işten eve gittim 7 de ırmak huysuz bunaltmış kayınvalidemi..neyse 9 a kadar ben ilgilendim.eşime dedim uyutayımda eve gidelim koltukların örtülerini yıkadım onaları asacaktım birde birkaç birşey daha var onları toplayacağım.ya oturmuş balkonda geyik yapıyorda geleyim demiyor bana..en son gece eşim dedi perşembe günü hazırlan evi temizleyeceğiz dedi..bakalım gelecek mi?bu durum beni geriyor sanırım..insan yardım etmez mi ya küçük de olsa ..ben işten gelip gece 12 ye kadar eşya yıkayıp kaldırıyorum..neyse gerginim dostlar...
lavantam teşekkür ederim canım..zor işmiş bu taşınma işi..hele insan yalnızda olunca..
meltemcim kızımın fotoğraflarını ekle mutlaka..zaten çokda özledim bu ara hiç yeni foto eklemedin..sen işe başladın mı canım buarada?
sonbahar hurinin yazdıklarının aynısı geçerlidir.bende sezeryanla doğum yaptım gecelik rahat oluyor.pijama canını acıtabilir hayatım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu..
hurişim güle güle kullansın eşin hediyesini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?