- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.661
gününüz aydın olsun kk nın en güzel annecikleri...çok yorgunum ve sıcak ve yorgunluktan olsa gerek dün akşamdan beri çok gerginim..acaba gerilmem için sebebpler varda benmi gözardı etmek istiyorum bilmiyorum...mesela fikir alayım sizden..günlerdir canım çıktı tek başıma..koca evi tek başıma topladım..eşim inşaatta.kayınvalidem çocuğa bakıyor..bir tek boş olan görümcem var.oda çalışmıyor.ben evi toplarken bütün hafta sonunu uyuyarak geçirdi.eşimde diyorki bana kardeşimi çağırsaydık..ben teklif etmem onun teklif etmesi gerekirdi dedim..dün akşam işten eve gittim 7 de ırmak huysuz bunaltmış kayınvalidemi..neyse 9 a kadar ben ilgilendim.eşime dedim uyutayımda eve gidelim koltukların örtülerini yıkadım onaları asacaktım birde birkaç birşey daha var onları toplayacağım.ya oturmuş balkonda geyik yapıyorda geleyim demiyor bana..en son gece eşim dedi perşembe günü hazırlan evi temizleyeceğiz dedi..bakalım gelecek mi?bu durum beni geriyor sanırım..insan yardım etmez mi ya küçük de olsa ..ben işten gelip gece 12 ye kadar eşya yıkayıp kaldırıyorum..neyse gerginim dostlar...
lavantam teşekkür ederim canım..zor işmiş bu taşınma işi..hele insan yalnızda olunca..
meltemcim kızımın fotoğraflarını ekle mutlaka..zaten çokda özledim bu ara hiç yeni foto eklemedin..sen işe başladın mı canım buarada?
sonbahar hurinin yazdıklarının aynısı geçerlidir.bende sezeryanla doğum yaptım gecelik rahat oluyor.pijama canını acıtabilir hayatım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu..
hurişim güle güle kullansın eşin hediyesini..
tatlı annişler günaydın...ada kuzusuyla resmen mücadele edıyoruz bir şeyler yesin diye.bu diş canına okudu yavrumun..sebze çorbası yapacağım birazdan ama aklıma semizotu ve patatesten başka bişey gelmıyor.kabak var ama isal olduğu için veremıyorum..ne önerirsiniz kızlarr?
inşallah canım...hurim sen o zaman bir oğlan doğursan beraber yaparız valla olmaz mı.....
kaynanayı teprik ettim bende öyleyim..ipek artık kaşıkla kendisi yemeye çalışıyor resimlerini koyarım akşama,herşeyi kaşıkla alamazsada eliyle yiyiyor..tabiki temen ana öğünlerini ben yediriyorum..aslında yazayım kilo falan dert ediyoruz ben boşverdim erim...8,5 kilo yavrum hastalıktan kilo verdi.zaten artık yavaş alıyorlar.ama önemli olan sağlıklı olması değil mi..çok kasmamak lazım sık sık kilo muhabbeti yapılıyor ama daha neler var değil mi...kuzenimin oğlu erimden 10 gün küçük...erim 29 temmuzlu..oğlan 14 kilo ve dönemiyor bile emirhan ise yürüyor..(.maşallah)
yürümesi koşması konuşması hepsi yapacak erken veya geç ama sağlıklı olması hayırlı evlat olması en önemlisi.hepiniz bunu biliyorsunuz tabiki.ben sadece bahsi geçsin istedim yoksa her zaman böyle dua ediyoruz..sizi seviyorum kızlar
bende emirhan mızmızlanınca bağırıyorum tutamıyorum kendimi..o da bana sıpacık.kaynanam dikkat et ilerde bağırır artık sakin sabırlı ol diyor ama tek başına idare temek zor.eşim 15 dk bile oynamıyor inanın yaa.insan özler yok adamda evi topla yemek falan..kaynananm hiç bişey emirhandan önemli değil.toplama sofrayı aynı tabakta yesin kendi bilir.. diyor...inşallah bu geceden itibaren uygulayacağım..
bak dayanamadım yazdım gene..
hayırlısı canım inşallah kızın sağlığına kavuşacak oğlunu da hatırlıyorum yaramaz diyordun üstelik senin yaşında çok gençoğlunla kızınla çok güzel günler yaşayacaksınız bir kaç sene dişini sık canım..kendini üzme Allah herşeyi görüyor o ne yapacağını bilir...teşekkür ederim hepinize yeniden... emirhanerim evet kilo almasına engel bi durumu yoksa takmamak lazım bizimki de 7.5 kilo.. 14 kilo çok çok fazla zaten 11 aylık bebek için... bir de tek başıma ilgileniyorum dayanamıyorum demişsin ozaman beni gör yeniden haline şükret... bilenler vardır mutaka benim bir de 21 aylık bebeğim var...ve tam soytarı :) 1 sn yerinde durmaz sürekli yukarılardan aşağı atlar yataklarda zıplar tırmanabildiği heryere tırmanır... yani sürekli peşinde olmak lazım... ee tabi kızımında sürekli ilgiye ihtiyacı var kucağımda kızımla oğlumun peşinden koşarız... ev işi çamaşır bulaşık yemek vs hiç söylemiyorum... ama çok şükür diyorum hiç aramadan yokluğunu bilmeden yanlışlıklada olsa 2 bebeğim oldu... inşallah rabbim kızıma da şifa verecek ozaman bizden daha mutlu kimse olamaz..
tatlı annişler günaydın...ada kuzusuyla resmen mücadele edıyoruz bir şeyler yesin diye.bu diş canına okudu yavrumun..sebze çorbası yapacağım birazdan ama aklıma semizotu ve patatesten başka bişey gelmıyor.kabak var ama isal olduğu için veremıyorum..ne önerirsiniz kızlarr?
merhaba canım..ilk kez görüyorum snei:)))
bebeğin kaç aylık kız erkek???:)))kaydirigubbakcemile2
mercimek çorbası yap patates havuç rendele...pirinç bulgur koy içine bol protein :)))
yada yayla çorbası..harika çok seviyor benim oğlum her yemeği ama bunları ayrı bi seviyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?