- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.681
Bu aralar doğumgünü hazırlık telaşım vaar. 2 gündür temizlik yapıyorum. Cuma günü kutlayacağız.. Cumartesi günü annemlere gideceğim. 2-3 hafta kadar yokum. Ben yokken çok doğumgünü geçecek biliyorum. Tüm kuzuları teyzesi yerine kucaklayın. Öpün. İyi ki doğmuşlar. Hayatımıza renk katmışlar. 2-3 hafta sonra görüşmek üzere.
saol canım ilaca devam işte ben iyiyim çok şükür.hurişim inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin ki zaten sen kendi kendini çok güzel motive etmişsin..herşey gelmiş geçmiş..dikkat et bundan sonra kendine..
nescim temmuz 12 de izine ayrılıyorum 1 hafta..ev işlerini bitireyim o tatili hep kızımla ve kocişle geçirmek istiyorum..dinlenmek istiyorum...o yüzden 2 hafta daha tam gaz devam canım..maşallah denizimede sanada..deniz kocaman bir erkek olmuş ya..çok da yakışıklı bir erkek..kıvırcığım benim..annesi zaten güzel maşallah size..
ben hala birşeyler planlayamadım doğum günü için..ama allah izin verirse yeni evimizde kutlayacağız.bahçede aile dostlarıyla güzel bir yemek düşünüyorum...bahçeyie süsleyeceğim..kızımın ilk pastasını ben yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam hiçbir fikrim yok..elinde öyle şekilli değişik doğumgünü pastası tarifi varsa benimlede paylaşırmısın şekerim..fikir olsun..sen nerde kutlamayı planlıyorsun.evde mi?bende doğum gününe özel kart yaptırmak istiyorum..doğum günümüze çağıracaklarımıza hatıra olsun diye..hatta ben kendim bile yapabilirim belki..
bende ağırlayacağıma emin değilim üstelik davet edilmediler..ama melektte olacağı için ve genelde orda 3 aile bir evde yaşadığı için ayşeyi çağırınca kaynanasını çağırmasan olmuyor fatmayı çağırınca eltiside geliyor çünkü herkes tatil iş yok güç yok insanlar sürekli davetsiz telefonsuz birbirine gidip gelir ..hurişim be güzel ipek çok kalabalıkla girecek ilk yaşına..bende ağırlayabileceğimi bilsem çok daha kalabalık yapardımda çok zor olur sanırım benim için..en yakınlarımızı çağıracağım o yüzden..
nerdesiniz kızlar kimsecikler uğramamış topiğe...hepinize günaydın..çok yorgunum çok...evdeki pimapenlerin üzerinde yapışkanları 6 yıldır çıkarmamış adalar.yapışmış iyice üzerine..dün akşam onları kazıyıp temizledik..gece 3 de yattım ki o saatten sonrada ırmak uyumadı.bugün bitik haldeyimaz kaldı ama yarın eşyalarım taşınıyor :)
güzel bir gün diliyorum herkese..kokluyorum,öpüyorum bütün bebişleri en güzel yerlerinden..
huricim haklısın ben birden kalabalık diyince çok keyifli canlandırdım kafamda ama bukadar kalabalıktanda bahsetmemiştim aslında :) olsun ipeğin ilk doğumgünüde değişik bir anı bırakır sizde..50 kişilik bir doğum günü :) teyze-hala-elti :) sıkma canını sen kızının ilk doğum gününün keyfini çıkar doya doya..
meltemim caım benim çok sevindim kınanın güzel geçmesine..şüphem yok ki prensesim göz alıcıdır o gece..minik kızım benim allah sana zeynep iminde kınasını göstersin inşallah..tatlım haklısında birilerinin yapması lazım..eşya eve geçsin kadın alıcam zaten..nasıl olduysa kayınvalidem ve görümcemde dün akşam yardıma geldiler..bugünde gelicek görümcem..eşim kızıyor tabi ama yapacak birşey yok.onunla temizlikçi kadın bile uğraşmazdı.kaynamış artık pencerelerin pimapenlerine bantlar..çok uğraştım..ee öylede oturamam..iki gündür vitamin alıyorum valla.ayakata duracak dermanım kalmadı..temmuzun 12 sinde izine ayrılıcam bol bol dinlenirim artık..annecimde geliyor zaten yarın..kalacak burda..tatil öncesi yazmışsın tatile mi çıkıyorsunuz siz..buraya gelemiyorsunuz değil mi?tüh ya görüşemedik...kızları beraber denize sokardık ne güzel :) ırmakcıkta iyi teyzesi...görüşemiyoruz ki kızımla..çok özledim onu..ama o da beni özlemiş..sabah ben işe giderken uyandı.kucağıma geldi..öptü yaladı heryerimi..kayınvalidem gel kızım anne işe gidecek diyor gitmiyor.ayaklarını belime doladı elleriylede iyice sıktı beni gitmemek için.epeyde ağladı arkamdan.hergeçen gün zorlaşıyor kuzumdan sabahları ayrılmak..allahım meleklerimizin yokluklarını göstermesin bize..birde buaralar sanırım 7.diş geliyor.malum ırmağın 1 ay öncesinden başlıyorya sıkıntısı yine mızır mızır ..onun dışında çok şükür iyiyiz teyzesi..
gunaydınlarrr
elvancımm kıyamam yaa tasınmak cok zorr bunu cok ıyı bılırımm dıkkat et kendıne..
emırhanerım cnm gecmıs olsun.. masallahh ogluna cok tatlı.. capkınlık da yaparmısızz... :)
ben de ıse gıdıyorumm cok yorgunum ıs cok yogun... bu arada oglumu annem ıstanbula goturdu burada bırakacak kımse yok dıe.. annem 2 yıldır benım yuzumden ıst da kı evını goremıyordu ama ben oglumuu ozledmmmmmmmmm
merhaba kızlar gene hasta oğlum...
bademcikleri şişmiş..öfff
3 gün iğne yicek dedi doktor yarın son iğnesi..
ateş düşürücü ve ağrı kesici şurup kullanıyoruz...
dün akşamda evlilik yıldönümümüzdü...
oğlum hasta diye rezervasyona gidemedik( ama daha da güzel geçti olsun... yeterki huzurlu olsunda :)))
bu da eşim için yaptığım 2.yıl pastası :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?