2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ah ipeğim,güzel kızım nice nice yıllara annecin ve babacınla beraber..dilerim yüzün gibi hayatında ak pak olur..sağlıkla nice yaşlar kutlamanı diliyorum..iyi ki doğmuşsun,iyiki annene ve babana bu güzel duyguları yaşatmışsın...MUTLU YILLARA ıPEK .....

hurişim inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin ki zaten sen kendi kendini çok güzel motive etmişsin..herşey gelmiş geçmiş..dikkat et bundan sonra kendine..

nescim temmuz 12 de izine ayrılıyorum 1 hafta..ev işlerini bitireyim o tatili hep kızımla ve kocişle geçirmek istiyorum..dinlenmek istiyorum...o yüzden 2 hafta daha tam gaz devam canım..maşallah denizimede sanada..deniz kocaman bir erkek olmuş ya..çok da yakışıklı bir erkek..kıvırcığım benim..annesi zaten güzel maşallah size..
ben hala birşeyler planlayamadım doğum günü için..ama allah izin verirse yeni evimizde kutlayacağız.bahçede aile dostlarıyla güzel bir yemek düşünüyorum...bahçeyie süsleyeceğim..kızımın ilk pastasını ben yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam hiçbir fikrim yok..elinde öyle şekilli değişik doğumgünü pastası tarifi varsa benimlede paylaşırmısın şekerim..fikir olsun..sen nerde kutlamayı planlıyorsun.evde mi?bende doğum gününe özel kart yaptırmak istiyorum..doğum günümüze çağıracaklarımıza hatıra olsun diye..hatta ben kendim bile yapabilirim belki..

elvan canım pasta ve diğer özel ıvır zıvırı faceden akşam konuşalım olur mu canım..çok uzun şimdi :))))) akşam girmeye bak hayatım :)))

bi sürü fikir var benden bedavaaaa :))

bu arada 7 temmuz eniznd e doğum günü...öğlen 11.35de aldım kucağıma...ameliyathne saati bile çekmişler htt:))o akşam harika olsun istiyorum lütfennnn..haftaya evlilik yıldönümümüz bunu bile unuttum :)))) eşim galataya gidelim diyo ben denize bişiler almak için 212 ye gidelim diyorum :)) haha

iyiki doğdun İpek

saol canım ilaca devam işte ben iyiyim çok şükür.
bizim doğum günü memlekette olacak 2 kere pasta denemesi yaptım evde gayet başarılı oldu..
şeker hamuru kurabiyeler ve pasta şu an menü başını çekiyor birde renkli balonlar şişireceğim...
kalabalık bir doğum günü olacak bizimki...hayırlısı ile yeni yaşlarını kutlarız inşallah..

hurişcim evet onlardan birtaneeee :)))
bende SU+NEFES+HAYAT =DENıZ
yazsını masamızına rkasındaki perdeye yapıştırcam...mutlu yıllar yazısı ve mavi 4 balon...
1 şeklinde pasta yaptırcaz 10 kişilik...15 kişi oluruz ama pasta büyük dedi pastaneci...

az kaldı..heyecan dorukta...birde cici bici kurabiye tatlı tuzlular yapıcam :)))
dolma sarcam :)))patates salatası falan işte....

hadi gelsin artık büyük gün....

nescim face gelemem akşam yeni evi temizlemeye gideceğim ama söylediklerin iyi oldu..pastasını bende pastaneye yaptırayım bari..evdede diğerlerini yapayım o zaman...şu taşınma işi bitsin rahatça giricem face..eşime dedim zaten biz taşınmadan adsl i hallet diye..o da cumartesi takılacak :) bende bahçemizi süsleyeceğim balonlarla...bizimde en 20 kişi olacak..annemler,abimlerde gelcek marmaristen...ayy çok heyecanlandım..

hurişim be güzel ipek çok kalabalıkla girecek ilk yaşına..bende ağırlayabileceğimi bilsem çok daha kalabalık yapardımda çok zor olur sanırım benim için..en yakınlarımızı çağıracağım o yüzden..

ben kapatmışım ben açayım..bebişlerinizle beraber güzel bir gün diliyorum hepinize..
benim bugün bacaklarım tutmuyor artık..dün akşa myeni evi temizlemeye başladık.ama ben 3.kattan 2.kata inebildim daha..bugünde gidicem.2.katta bir oda kaldı salon ve mutfağı yapıcam..hala çok iş var yani çok yorgunum..bugünde çabuk bitse hiç çalışacak halim yok

ay hasta oldum üşütmüşüm boğazım fena yaa.nesguik deniz çok tatlı poz veriyor birde maşallahh ona...
bende ne zamandır resim koymuyorum ...oğluşum yürüyor minik adam gibi çok komik...videosuda varda koyamıyorum nazardan dolayı,eşimle korkuyoruz..

emirhanerim geçmiş olsun canım..inşallah biran önce atlatırsın.benimde dün şişti boğazım ama hemen ilaç aldım geçti çok şükür..maşallah erime....

oy yakışıklı seni..her geçen gün büyüyor bu minikler ya..çok da tatlı olmuşsun kuzum sen.ama erken başlamışsın çapkınlığa..maşallah sana..

nerdesiniz kızlar kimsecikler uğramamış topiğe...hepinize günaydın..çok yorgunum çok...evdeki pimapenlerin üzerinde yapışkanları 6 yıldır çıkarmamış adalar.yapışmış iyice üzerine..dün akşam onları kazıyıp temizledik..gece 3 de yattım ki o saatten sonrada ırmak uyumadı.bugün bitik haldeyim az kaldı ama yarın eşyalarım taşınıyor :)
güzel bir gün diliyorum herkese..kokluyorum,öpüyorum bütün bebişleri en güzel yerlerinden..

bende ağırlayacağıma emin değilim üstelik davet edilmediler..ama melektte olacağı için ve genelde orda 3 aile bir evde yaşadığı için ayşeyi çağırınca kaynanasını çağırmasan olmuyor fatmayı çağırınca eltiside geliyor çünkü herkes tatil iş yok güç yok insanlar sürekli davetsiz telefonsuz birbirine gidip gelir ..
köyde yaz tatilleri genelde böyle olur..
nerde bir toplantı var nerdeyse köyün bütün yaşlı genç bayanlar ıorda olur.mesele burda zaten bilmiyorumkismile

canım umarım bunca yorgunluğun üzerine hastalanmazsın. sana kendini yıpratma uyarılarımız fayda etmedi anlaşılan. koca evi tek başına nasıl temizliyosun? hemde işten geldikten sonra... peki eşin kendini bu kadar yormana birşey demiyor mu?

bizde dün akşam kınamızı yaptık çok güzel oldu. bütün gözler prensesimin üzerindeydi. eline mendil alıp sallayıp durdu çok şekerdi yaaaaaaaaaaa. sabah kalkıp okula gitmeye dermanım yoktu. gitmedim de zaten. bugün güzelce dinleneyim yarın alışverişe cıkıcaz tatil öncesi. pazar günü de nikahımız var. bitiyo telaşemiz. çarşamba günü okulda bitiyo. benden böyle. ırmağım nasıl?

huricim haklısın ben birden kalabalık diyince çok keyifli canlandırdım kafamda ama bukadar kalabalıktanda bahsetmemiştim aslında :) olsun ipeğin ilk doğumgünüde değişik bir anı bırakır sizde..50 kişilik bir doğum günü :) teyze-hala-elti :) sıkma canını sen kızının ilk doğum gününün keyfini çıkar doya doya..

meltemim caım benim çok sevindim kınanın güzel geçmesine..şüphem yok ki prensesim göz alıcıdır o gece..minik kızım benim allah sana zeynep iminde kınasını göstersin inşallah..tatlım haklısında birilerinin yapması lazım..eşya eve geçsin kadın alıcam zaten..nasıl olduysa kayınvalidem ve görümcemde dün akşam yardıma geldiler..bugünde gelicek görümcem..eşim kızıyor tabi ama yapacak birşey yok.onunla temizlikçi kadın bile uğraşmazdı.kaynamış artık pencerelerin pimapenlerine bantlar..çok uğraştım..ee öylede oturamam..iki gündür vitamin alıyorum valla.ayakata duracak dermanım kalmadı..temmuzun 12 sinde izine ayrılıcam bol bol dinlenirim artık..annecimde geliyor zaten yarın..kalacak burda..tatil öncesi yazmışsın tatile mi çıkıyorsunuz siz..buraya gelemiyorsunuz değil mi?tüh ya görüşemedik...kızları beraber denize sokardık ne güzel :) ırmakcıkta iyi teyzesi...görüşemiyoruz ki kızımla..çok özledim onu..ama o da beni özlemiş..sabah ben işe giderken uyandı.kucağıma geldi..öptü yaladı heryerimi..kayınvalidem gel kızım anne işe gidecek diyor gitmiyor.ayaklarını belime doladı elleriylede iyice sıktı beni gitmemek için.epeyde ağladı arkamdan.hergeçen gün zorlaşıyor kuzumdan sabahları ayrılmak..allahım meleklerimizin yokluklarını göstermesin bize..birde buaralar sanırım 7.diş geliyor.malum ırmağın 1 ay öncesinden başlıyorya sıkıntısı yine mızır mızır ..onun dışında çok şükür iyiyiz teyzesi..

gunaydınlarrr
elvancımm kıyamam yaa tasınmak cok zorr bunu cok ıyı bılırımm dıkkat et kendıne..
emırhanerım cnm gecmıs olsun.. masallahh ogluna cok tatlı.. capkınlık da yaparmısızz... :)

ben de ıse gıdıyorumm cok yorgunum ıs cok yogun... bu arada oglumu annem ıstanbula goturdu burada bırakacak kımse yok dıe.. annem 2 yıldır benım yuzumden ıst da kı evını goremıyordu ama ben oglumuu ozledmmmmmmmmm

merhaba kızlar gene hasta oğlum...
bademcikleri şişmiş..öfff
3 gün iğne yicek dedi doktor yarın son iğnesi..
ateş düşürücü ve ağrı kesici şurup kullanıyoruz...
dün akşamda evlilik yıldönümümüzdü...
oğlum hasta diye rezervasyona gidemedik ( ama daha da güzel geçti olsun... yeterki huzurlu olsunda :)))

bu da eşim için yaptığım 2.yıl pastası :))

canım ya belki seni göremiyo ya ondanda huysuz olabilir. zeynepte 3. dişini cıkardı bu sefer sorunsuz cıktı. 4. yolda bakalım inşallah oda kolay cıkar. zeynepte huysuz biraz hem diş hem düğün telaşı düzeni değişti babası ilgileniyo daha çok ben hep iş güç alışveriş telefon trafiği öyle işte.

valla tebrik ederim iyi cesaret:) yahu bende mi bir anormallik var ben eşimden başka kimseye bırakamıyorum kızımı. aslında alışsında istiyorum ama bırakamıyorum işte. özlenir tabi özlenmez mi? ne zaman gelcek?

canım geçmiş olsun. deniz bu aralar sık hastalanıyo. cabucak gecer inşallah. yıldönümüz kutlu olsun. bizimki de 24'üydü ama kutlayamadık bizde. abimin kınası vardı. olsun önemli olan birlikte olamak mutlu olmak huzurlu olmak yavrumuzla olmak daha ne olsun. maaşallah size. mutluluğunuz daim olsun hepimizin inşallah. Allah ayırmasın.

günaydın şekerlerim uykumdan çalıp bi bakıyım dedim durumlarımız hep na musait oldugu için malum topigi çokkk boş bırakır olduk nasılsınız bakalım kuzular nasıl biz iyiyiz kağanımla yuvarlanıp gidiyoruz işte 3 gün yanlız kaldık bizde babamızantalyaya gitmişti şükür geldi dün gece ne sıkıcıydı yahuu allah kimseyi ayrı koymasın gurbet ellerde eşinden dostundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…