- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.881
2 gündür banyo yaptırmaya korkuyorum bugün yaptırcam 3. gün süt kokuyo kuzum
galiba öyle;ben değişiyor bizim ev gündüz fırın gibi oluyor ama sabah akşam soğuk oluyor bizde günde 3 kez kıyafet değiştiriyoruz ....kızlar hala kısa kollumu gıydırıyosunuz
ben cınarı sıkı giydırıyorum mutlaka yoksa gazı engellenemeyecek boyutlara ulasıyo
dıkkat edın kalın gıydırmezsenız cok gazlı olurlar
bıde dun çınarı doktora göturdum çok kusuyo diye idrar tahlılı falan yaptırdık
cok sukur bı sorun cıkmadı kusması normal dedı doktorumuz fazlalıgı atıyo dedı
saglıklı beslenen bebekler kusar dedi ıcım rahatladı bıraz
ben ona bol bol dua okuyorum teyzesi hep maşallah diyorum...heryerde dua kitapları çoğu duaları ezbere bilmiyorum her yatırdığımda elimin altında kitap başlıyorum bi sıradan okumaya...masallah de minik böcüge nazar edıceksın:mymeka:
güzel çok güzel maşallah senin oğlan kıvamı yi senin kızıznla biraz işin var oda düzelecek ama çok kısa sürmeyecek bir kaç sene çekeceksin..heleki oğlan için kızızna değil bağırmak sesini yükseltme bile o şimdi onu bekler en ufak bi ses yükselmesinde siz beni sevmiyorsunzu bende sizi sevmiyorum gidicem ...derse şaşırma hazırlıklı ol....okullar açılsın biraz daha düzelir...bızde cnm bır kere 2numara kullandık bıtmesıne ykn kucuk geldı 3kullanıyoruz suan 45lıklar bır hafta yatıyor bızede bacaklarında ız kalıyor ama değişsemmı bezı dıy e dusunuyporum bende bakalım bıraz kullanayım kırkımız cıksın bızde dısarılara cıkmaya baslayalım pıyasa arastırması yapayım bı ondan sonra
bızımkı 5300gr. olmus 57cm. masallah oüğlusuma ben sadece sütümü verıyorum hıc mama vermedım dr. gzl yetıyor sakın mama verme dedı kızlar mama verırken benımde veresım gelıyor ozellıkle gecelerı acaba daha mı uzun uyur dıye dusunuyorum ama verm e dedı dr. napalım....
bu arada kızımı hıc bır yere yollamıyorum artık oda alısmıs duramıyor ewde kardesının ustune cok dusuyor sevıyormu kıskanıyormu anlayamadık cunku cok uyanık bır cocuk hıc bellı etmıyor ama kızıyoruz cok ona cok asırı haareketkerde bulunuyor buda bızı cok uzuyor babasıyla
alışıcaksın yavaş yavaş daha çok yenisin..önce sen bi iyileş sonra herşey daha güzel oluyor...hiç verme taraftarı deilim canım bakalım 15 gün sonra kontrolümüz umarım kilo almıştır sizin bebeşler negüzel büyümüşler maşallahhhhhhhhhhhhhhhh5 kiloları felan okuyunca benimki küllicik geliyo teyzoşları bi 15 günü de atlatırsak büyüycez inşallah bende 15 günlük bebeişten çok şey istiyorum galiba:kedi:
yok canım o ayaklardan soğuk alınca sanırsam gazı oluyor ...hava yutunca üşürse serin yerde kalırsa gazlanıyor...senin bebişin daha henüz ortama alıştırma yapıyordur belki..canım mardin çok sıcak benim kuzu tek çıtçıtlı bdiyle duruyo yoksa isilik oluyo gazı ondan sebepmi acaba yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
o zaman bizimki pek bişey giyemez ki..ben sadece ince kısa askılı gecelikle duruyorum evde...:kedi:kaydirigubbakcemile3canım ben doktora sordum nasıl gıydırmelıyım dıye ınce uzun kollu bır badi ve patikli pjama dedi
annesının gıyımınden bır kat fazla olmalı her zaman dedi
ah canım sen çok çekiyorsun doğru diyon ama ..zaten ortalık yansa bile çorapsız bebek bi tuhaf oluyor ya ...çorapları sadece ayağını bala sokup yemek için çıkarıyorum zemuszemusopuyorumnanaktanayaklarında mutlaka ve mutlaka çorap olmalı üstüne basa basa söylüyorum gazın en büyük sebebı buymus herseyı arastırdım bu gaz ılletı bızı helak etti
süt değil canım o ..kusmuk :roflol:2 gündür banyo yaptırmaya korkuyorum bugün yaptırcam 3. gün süt kokuyo kuzum
sen öyle sannnnnn...lülülülülülünazlıbahar kızlar okula başlıcak biraz olsun rahat ederiz en azında okuldan gelince yorgun olurlar aktif kalamazlar fazla
tek yıkayamıyormususn yoksa babasıyla yıkamak hoşunamı gidiyo...aynen dılos bende 2 gunde bır yıkıyorum bugun yıkıcam babası gelsın kaydirigubbakcemile3
ben de uzun kollu giydirmek istiyorum ama kocam inatla çok sıcak olduğunu söyleyip duruyor. çocuk iki gündür çok huzursuz kıvranıp kıvranıp uyanıyor. mama verirken bir süre sonra bağırıp ağlamaya başlıyor. sütüm de artık neredeyse hiç gelmiyor. canım çok sıkılıyor. moralim çok bozuk. evde de sürekli yanlızım. oturup kendimi dinlemekten yoruldum.
ben de uzun kollu giydirmek istiyorum ama kocam inatla çok sıcak olduğunu söyleyip duruyor. çocuk iki gündür çok huzursuz kıvranıp kıvranıp uyanıyor. mama verirken bir süre sonra bağırıp ağlamaya başlıyor. sütüm de artık neredeyse hiç gelmiyor. canım çok sıkılıyor. moralim çok bozuk. evde de sürekli yanlızım. oturup kendimi dinlemekten yoruldum.
nazlıbahar kızlar okula başlıcak biraz olsun rahat ederiz en azında okuldan gelince yorgun olurlar aktif kalamazlar fazla
sorma cnm ya 4 gozle beklıyorum walla öleden sonrayı dusunuyorum sımdı aksama kadar sabhtan gıtsın orda oyalanır bıseylerde öğrenır dıyorum bakalım ya okulda sınıftakı ogrencı sayısı falan fılana bı bakayım daha kayıtta yapmadıkkendısıde bıseyler oğrenır farkına varır ya acaıp hareketlı hıper bi cocuk bebeklığide oğleydı aynı senınkı gıbı bende cooook uğrastım onunla buda bıraz yaramaz ama gamzeden sonra masssallah melek gelıyor bıze
canım bence bütün gün vermee zaten seneyede 1 başlıcaklarr bu sefer hepten soğur okuldann yarım gün ideall azda olsa değişiklik yeter onlaraa sabahtan verirsen hırpalanır bana kalırsa kendini itilmiş istemiyolar modunada sokabilirr bak benim kız ne düşünüyoo şimdiden anne ben okula gidince siz kardeşimle geziceksiniz dimi diyoo yoo diyorum o daha bebek gezemeyiz kızım diyorum hee tamam anne ben okuladan gelince birlikte gezeriz diyoyani aklı evde olacakk bütün gün ağır gelebilirr:bbo:
hurişc,m aynen ole dıyor anne benı sevıyomusun sen dıye sorup duruyor ama kımse yokken bebek uyumusken o bıle olmıcak sorarken bgn yatak odasında onun kucana verdım salona getırdı arkasındanda ben tuttum nasıl sevınıyor havalara hoplayıp hoplayıp ben getırdım tek basıma kucama aldım heyo heyo gorceksınız ya
sorma cnm ya onu hep yapıyoruz anne ver gazını ben cıkarayım ii diyorum yawwrum nasıl sıcrıyor hemen bı kanepeye oturuyor ustunu basını duzeltıp yayıs pozısyonu alıyor yanına da yastık koyuyor heyecandan olcek .....hele yuzundan opusu ...ben senın kakanı yerım canımmmmbenımmmm demesı yokmu bıde
baska kardes ıstemıyorum ama bı tane yeter bana dıyor bızımkı bırıcık klardesım vae yeter dıyor eskıden doğmasdan bı de kız yap anne dıyordu baktı ıs kotu ıstemıyor daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?