2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bende kalın giydiriyorum kızımı , uzun kollu badi ve altına ayaklı pijama . hele ki geceleri bizim ev çok serin oluyor penye battaniyenin üstüne bir battaniye daha örtüyorum.

galiba öyle;ben değişiyor bizim ev gündüz fırın gibi oluyor ama sabah akşam soğuk oluyor bizde günde 3 kez kıyafet değiştiriyoruz ....
sabah uzuzn kollu giydiriyorum öğlen muhakkak çıkarmalıyım çünkü çok terliyor bi yerden bi yere geçerken hasta edicem diye öğlen kısa kolluya geçiyoruz akşam yine sabahki kıyafetler giyiliyor....
idrar tahlili yaptıracaktın zaten iyi olmuş bişey çıkmaması içini rahatlatmıştır...kusmasının normal olması benide rahatlattı bizizmkide kusuyor çünkü...

masallah de minik böcüge nazar edıceksın:mymeka:
ben ona bol bol dua okuyorum teyzesi hep maşallah diyorum...heryerde dua kitapları çoğu duaları ezbere bilmiyorum her yatırdığımda elimin altında kitap başlıyorum bi sıradan okumaya...

güzel çok güzel maşallah senin oğlan kıvamı yi senin kızıznla biraz işin var oda düzelecek ama çok kısa sürmeyecek bir kaç sene çekeceksin..heleki oğlan için kızızna değil bağırmak sesini yükseltme bile o şimdi onu bekler en ufak bi ses yükselmesinde siz beni sevmiyorsunzu bende sizi sevmiyorum gidicem ...derse şaşırma hazırlıklı ol....okullar açılsın biraz daha düzelir...
mesela okuldan geldiğinde
"kardeşini yıkamak için seni bekledim gel yıkayalım"
yada
"kardeşine yemek yedirecektim sen gel hep beraber yeriz dedim"gibi cümleler onu mest eder ve düzelmesini sağlar...kolay gelsin canım bence işin hepimizden zor..

alışıcaksın yavaş yavaş daha çok yenisin..önce sen bi iyileş sonra herşey daha güzel oluyor...
canım mardin çok sıcak benim kuzu tek çıtçıtlı bdiyle duruyo yoksa isilik oluyo gazı ondan sebepmi acaba yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
yok canım o ayaklardan soğuk alınca sanırsam gazı oluyor ...hava yutunca üşürse serin yerde kalırsa gazlanıyor...senin bebişin daha henüz ortama alıştırma yapıyordur belki..
ne yaramazlık yapıyor ki...

canım ben doktora sordum nasıl gıydırmelıyım dıye ınce uzun kollu bır badi ve patikli pjama dedi
annesının gıyımınden bır kat fazla olmalı her zaman dedi
o zaman bizimki pek bişey giyemez ki..ben sadece ince kısa askılı gecelikle duruyorum evde...:kedi:kaydirigubbakcemile3
ayaklarında mutlaka ve mutlaka çorap olmalı üstüne basa basa söylüyorum gazın en büyük sebebı buymus herseyı arastırdım bu gaz ılletı bızı helak etti
ah canım sen çok çekiyorsun doğru diyon ama ..zaten ortalık yansa bile çorapsız bebek bi tuhaf oluyor ya ...çorapları sadece ayağını bala sokup yemek için çıkarıyorum zemuszemusopuyorumnanaktan
2 gündür banyo yaptırmaya korkuyorum bugün yaptırcam 3. gün süt kokuyo kuzum
süt değil canım o ..kusmuk :roflol:

nazlıbahar kızlar okula başlıcak biraz olsun rahat ederiz en azında okuldan gelince yorgun olurlar aktif kalamazlar fazla
sen öyle sannnnnn...lülülülülülü
aynen dılos bende 2 gunde bır yıkıyorum bugun yıkıcam babası gelsın kaydirigubbakcemile3
tek yıkayamıyormususn yoksa babasıyla yıkamak hoşunamı gidiyo...

bu arada biz artık evde ismimizle hitap etmiyoruz...babası ekmeği uzatırmısısn annesi kumandayı verirmisin babası su getirirmisin... -tatlicadiarzu-:roflol::sm_cool:

bu arada ben artık tek yıkıyorum bununla çok kolay oluyor suya batmıyor...

[/IMG]

ben de uzun kollu giydirmek istiyorum ama kocam inatla çok sıcak olduğunu söyleyip duruyor. çocuk iki gündür çok huzursuz kıvranıp kıvranıp uyanıyor. mama verirken bir süre sonra bağırıp ağlamaya başlıyor. sütüm de artık neredeyse hiç gelmiyor. canım çok sıkılıyor. moralim çok bozuk. evde de sürekli yanlızım. oturup kendimi dinlemekten yoruldum.

canım benım esımde öyleydı
ben donuyorum bu cocuk usur dıyodum yok sen usuyosun hava cok sıcak dıyodu
cocuk sureklı hapsuruyodu
en sonunda yeter artık dedım camları pencerelerı kapadım basladım gıydırmeye
bu sefer esım yandı sıcaktan ama çınarın gazıda hafıfledı hapsurmalarıda gectı cok sukur sonra esım sustu:1closedeyes:

canım sen eşine bakma ev serinse giydir belkide o yüzden gazlanıyo bebişinn yakında kimsen yokmu annen yakın bi arkadaşın felan çık dolaşş eve kapanmaa haftada 1 de olsa evden çık bebişinle oda alışsınn ben bu hafta 2 kere çıktım o yüzden bugün evdeyim kocişte çalışmıyo bugün büyük kızla babası eminönüne gittilerr keyif yapmaya dolaşcaklarmış baba kızz akşam üstü anca geliriz dedi bende rahatımm kızımla baş başaazemuszemus

nazlıbahar kızlar okula başlıcak biraz olsun rahat ederiz en azında okuldan gelince yorgun olurlar aktif kalamazlar fazla

sorma cnm ya 4 gozle beklıyorum walla öleden sonrayı dusunuyorum sımdı aksama kadar sabhtan gıtsın orda oyalanır bıseylerde öğrenır dıyorum bakalım ya okulda sınıftakı ogrencı sayısı falan fılana bı bakayım daha kayıtta yapmadık kendısıde bıseyler oğrenır farkına varır ya acaıp hareketlı hıper bi cocuk bebeklığide oğleydı aynı senınkı gıbı bende cooook uğrastım onunla buda bıraz yaramaz ama gamzeden sonra masssallah melek gelıyor bıze

canım bence bütün gün vermee zaten seneyede 1 başlıcaklarr bu sefer hepten soğur okuldann yarım gün ideall azda olsa değişiklik yeter onlaraa sabahtan verirsen hırpalanır bana kalırsa kendini itilmiş istemiyolar modunada sokabilirr bak benim kız ne düşünüyoo şimdiden anne ben okula gidince siz kardeşimle geziceksiniz dimi diyoo yoo diyorum o daha bebek gezemeyiz kızım diyorum hee tamam anne ben okuladan gelince birlikte gezeriz diyo yani aklı evde olacakk bütün gün ağır gelebilirr:bbo:

hurişc,m aynen ole dıyor anne benı sevıyomusun sen dıye sorup duruyor ama kımse yokken bebek uyumusken o bıle olmıcak sorarken bgn yatak odasında onun kucana verdım salona getırdı arkasındanda ben tuttum nasıl sevınıyor havalara hoplayıp hoplayıp ben getırdım tek basıma kucama aldım heyo heyo gorceksınız ya

cnm ya onuda dusundum oda var bı de bılemıyorum ya bakalım benımkı ole demıyor gezmeye gıdınce donerken okulda alırsınız zaten hemen yolun yanında falan fılan dıyor ama dusunur yınede ya da bız mı cok ınce fıkırlıyız ya hele bı eylul gelsın buyuk ıhtımal bızde oğleden sonraya verırız gıbı ama bakalım okulda uyumak ıstıyorum falan dıyor gerci herseyıde cocuklara bırakmamak lazım

bende bazen oturduğu yerden kucağına veriyorum nasıl seviniyoo her gelene gidene söylüyo kardeşim benim kucağıma geliyo diyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sorma cnm ya onu hep yapıyoruz anne ver gazını ben cıkarayım ii diyorum yawwrum nasıl sıcrıyor hemen bı kanepeye oturuyor ustunu basını duzeltıp yayıs pozısyonu alıyor yanına da yastık koyuyor heyecandan olcek .....hele yuzundan opusu ...ben senın kakanı yerım canımmmmbenımmmm demesı yokmu bıde

baska kardes ıstemıyorum ama bı tane yeter bana dıyor bızımkı bırıcık klardesım vae yeter dıyor eskıden doğmasdan bı de kız yap anne dıyordu baktı ıs kotu ıstemıyor daha :)

baktiki kariyer elden gidiyo tek kardeş yeterli geldi demek kaydirigubbakcemile3çok uyanıklar maşallahh yaa bizim düşünmediklerimiz bazen pat diye söylüyolar hayret ediyorumma.s

hıc sorma cnm ya walla zamane cocukları

bı de bızımkını bızı gec burda a duzcenın bı bılcesınde kalıcı konutlardayız bız herkes tanıyor benım tanımadığım kısıler bıle gamzeyı tanıyor cok gzlsın dıye dıye cocuğa cocuk sadece kendı olduğunu dusunuyor sanırım ben okula gıdınce babannesıyle heryerı dolasmaktan bana soruyorlardı aaa gamzenın annesı sızmısınız dıye :) dusunsen benı tanımıyorlar kıxzımı tanıyorlar :))))uzun bı saltanat 5,5yıl yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…