2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

akşama 2 teyzem 1 dayım gelecek toplamda 5 çocuk...
ama allahtan iftardan sonra çaya geliyorlar...kocişimde yok evde....
buzlukta depoda stoklar hazır evi topladım ...birazdan süpürürüm...silerim..kızızmla bakkaldan alacaklarımız var alırız geliriz....akşam iftarda kızımı yıkarım....rezenesini veririm...ki misafirlerim geldiğinde sakin bebek olsun ....ay bu çocuğun nesi var gazı mı var yok üşüyo yok sıcaklıyo yok bilmem ne demesinler sakin olsun inşallah...
şaşırtıcı bi şekilde 3 saatir uyuyor kızızm bana yardımcı oluyor saolsun canımın içiii....

kızlar geçen gün çok üzüzleceğim bişey oldu...babamlara gitmiştik eşim çıktı balkona sigara içti...babam salonda sigara yaktı annem kızdı napıyorsun bebek var burda bak millet balkona çıkıp içiyo dedi..babamda "bişey olmaz alışsın ilerde oda içer" dedi.alıp kızı gidesim geldi...hiç düşünmüyormu torununu yaa...nasıl böyle yapar o sigarayıda içti sonuna kadar...ben yatak odasına geçtim ama kokusu geldi.bende içmediğim için bana gelen bebeğimede gelmiştir...çok üzüzldüm böyle yapmasına....

nazar edecen cocu sus dılını ısır derler ya :))))
benımde kayın valdemler gelcek kadınaz gelır bırazdan yapar yemeklerı fındığı bıtırmısler bgn ewlerıne gelmısler esım arada davet et ben gelırım erkenden bebege bakarım dedı ii dedım napım
gerı kalan gunlerede her gun bız gıderız artık onlara ben tutmuyorum ama esım orda yer bebekle cok zor oluyor hele yemek zamanı (((

huriii babana da yuhhh yanı benım babam bızım yanımızda ıcerdı hatırlıyorum uyurken bıle sabahları ıcerdı ne kızrdım ona ama ılk torunundan ıtıbaren nebzm yanımızda ne torunlarınn yanında ıcmedı balkona cıkar adamcazzz bırde ılgınc tarafı 2000 ıcerdı esımde 2000 ıcıyordu kokusu hıc yabancı gelmemıstı sanırım bagısıklık kazanmısız kı baska marka sıgara o kadar kotu kokar ki bana ama 2000 ole deıl demek bende pasıf olarak ıcıyorum pehhhh

selam kızlar,,,
nasılsınız umarım herkez iyidir.............
ben çok kötüyüm dün öğleden sonra öykü çok kötü ağlamaya başladı hiç susmadan çok korktum ne yaptıysam avunduramadım hemen eşimi aradım geldi ve doktora götürdük
bisürü tahlil yapıldı çok şükür ateşi yükselmedi iştahı iyiydi ve kakasını düzgün yapıyo......
sonuçta yenidoğan idrar yolu enfeksiyonu çıktı çok üzüldüm........
ha birde çok yoğun gaz sıkışması yaşamışız.............
şimdi gazı için spazm çözücü bi fitil verdi.kullanna varmı bilmem adı çok iyi geliyomuş gaz spazmlarına
spazmo panalgine

b,rde enfeksiyon için iğne verdi bebeğime çok üzgünüm ya...........

geçmiş olsun canım....
bu yeni doğan idrar yolu enfeksiyonu nasıl oluyor ki ya...neden oluyormuş peki melek sordun mu?

birde göğüslerim bitmiş durumda uçları resmen mahvoldu yavrum o kadar da severek emiyo ki
sütüm de iyi öykü 4130 gram olmuş boyu da 53 cm
dr artık son çareye baş vurcaz dedi
bepanten plus antibiyotikli merheme başlattı ve en az 2 gün bebeği emzirmeyeceksin göğüslerini dinlendirceksin anca öyle iğleşir dedi
sadece günde 2 defa sağ o kdar dedi
diğer zamanlarda mama vercem çok üzüldüm ama bebeğimi daha rahat emzirmek için mecburum sanırım

geçmiş olsun canım....
bu yeni doğan idrar yolu enfeksiyonu nasıl oluyor ki ya...neden oluyormuş peki melek sordun mu?

sağol tatlım sordum yenidoğanlarda çok sık karşılaşıyoruz öyle belli bi nedeni yok dedi
ilk 3 ay hemen hemen her bebekte özellikle de kız bebeklerde çok karşılaşılıyoruş ama çoğu kimse test yaptırmadığı için ortaya çıkmıyomuş...
öyle dedi bana
mafoldumben

filizustacım dün oğlumu doktora kontrole götürdük.sap kullandığımı söyledim.ben 4 kere 7 şer damla kullanıyordum.bana 3 kere 8 er damla kullan dedi.hiçbir sakıncası yokmuş.gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.birde milupa rezene çayını günde bir çay bardağı kadar verebilirsin dedi

aynen canım. ben de üşüyorum geceleri. ama artıkyok giydireceğim çocuğu. iki gündür gaz sancısından kıvranıyor yavrum. uyurken bile sürekli ıkınıyor. göbeği çıkacak diye çok korkuyorum. umarım sorunsuz atlatırız. bir de kızlar ben haftaya izmire gidiyorum. uçağa bineceğiz bakalım oğlum ne yapacak. umarım sorunsuz gideriz.

kızlar dün kontrole gittik.maşallah deyin paşama.dün 62 günlüktük.5800 gr 61 cm olmuş oğlum.dün aşılarımızı olduk.çok ağladı yavrum.akşamda ateşlendi çocuğum çok ağladı hasta oldu kuzum doktor paronax diye bir fitil vermişti.onu koyduk yarım saat sonra kendine geldi

yok canım. yakında benim akraba ya da tanıdığım yok. eşimin annesi ve akrabaları var onlara da gitmek istemiyorum. eşimin annesi her gün bir saat gelip oturuyor. onların yakınımda olması beni daha çok rahatsız ediyor. kırk gün bebeğime annemle ben baktık. şimdi bebek kendini toparlamış bana bebeğe bakayım sen işlerini yap diyor. yok öyle hazıra konmak. bana bu güne kadar hep destek yerine köstek oldular. bu günden sonra da yanımda olmasınlar istemiyorum. onları görünce canım daha da sıkılıyor. haftaya izmire ailemin yanına gideceğim. hem abimin de benim bebeğimden bir gün sonra bebeği oldu. onu da görmek istiyordum.
şimdilerde de eşimi ikna edip izmire taşınmamızı sağlamaya çalışıyorum. burada kalırsak bebeğe bakacak insan sorunu var. malum bir aya kadar işe başlayacağım. ama izmire gidersek annem bakacağını söyledi. oraya gitmek istiyorum. annem bakarsa içim çok rahat edecek.

canım geçmiş olsun inşalah çabuk atlatır kıyamam öyküyee oyy kuzumm yaa

maşallahh canımm oğluşnaa çok güzel gidiyoo geçmiş olsun aşıyıda atlatmışsınızz sıra bize geliyoo inşallah iyi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…