- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.901
geçmiş olsun canım....
bu yeni doğan idrar yolu enfeksiyonu nasıl oluyor ki ya...neden oluyormuş peki melek sordun mu?
canım benım esımde öyleydı
ben donuyorum bu cocuk usur dıyodum yok sen usuyosun hava cok sıcak dıyodu
cocuk sureklı hapsuruyodu
en sonunda yeter artık dedım camları pencerelerı kapadım basladım gıydırmeye
bu sefer esım yandı sıcaktan ama çınarın gazıda hafıfledı hapsurmalarıda gectı cok sukur sonra esım sustu:1closedeyes:
canım sen eşine bakma ev serinse giydir belkide o yüzden gazlanıyo bebişinn yakında kimsen yokmu annen yakın bi arkadaşın felan çık dolaşş eve kapanmaa haftada 1 de olsa evden çık bebişinle oda alışsınn ben bu hafta 2 kere çıktım o yüzden bugün evdeyim kocişte çalışmıyo bugün büyük kızla babası eminönüne gittilerr keyif yapmaya dolaşcaklarmış baba kızz akşam üstü anca geliriz dedi bende rahatımm kızımla baş başaazemuszemus
maşallah selsin oğluşuna çok şeker yavrum kilosu da çok iyi hele boyunun maşallahı var
birde göğüslerim bitmiş durumda uçları resmen mahvoldu yavrum o kadar da severek emiyo ki
sütüm de iyi öykü 4130 gram olmuş boyu da 53 cm
dr artık son çareye baş vurcaz dedi
bepanten plus antibiyotikli merheme başlattı ve en az 2 gün bebeği emzirmeyeceksin göğüslerini dinlendirceksin anca öyle iğleşir dedi
sadece günde 2 defa sağ o kdar dedi
diğer zamanlarda mama vercem çok üzüldüm ama bebeğimi daha rahat emzirmek için mecburum sanırım
kızlar dün kontrole gittik.maşallah deyin paşama.dün 62 günlüktük.5800 gr 61 cm olmuş oğlum.dün aşılarımızı olduk.çok ağladı yavrum.akşamda ateşlendi çocuğum çok ağladı hasta oldu kuzum doktor paronax diye bir fitil vermişti.onu koyduk yarım saat sonra kendine geldi
maşallahh canımm oğluşnaa çok güzel gidiyoo geçmiş olsun aşıyıda atlatmışsınızz sıra bize geliyoo inşallah iyi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?