- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.921
selam kızlar,,,
nasılsınız umarım herkez iyidir.............
ben çok kötüyüm dün öğleden sonra öykü çok kötü ağlamaya başladı hiç susmadan çok korktum ne yaptıysam avunduramadım hemen eşimi aradım geldi ve doktora götürdük
bisürü tahlil yapıldı çok şükür ateşi yükselmedi iştahı iyiydi ve kakasını düzgün yapıyo......
sonuçta yenidoğan idrar yolu enfeksiyonu çıktı çok üzüldüm........
ha birde çok yoğun gaz sıkışması yaşamışız.............
şimdi gazı için spazm çözücü bi fitil verdi.kullanna varmı bilmem adı çok iyi geliyomuş gaz spazmlarına
spazmo panalgine
b,rde enfeksiyon için iğne verdi bebeğime çok üzgünüm ya...........
kızlar mama olarak ne kullanıyorsunuz.biz aptamil kullanıyoruz
1 hafta sonra işe başlayacağım sanırım çok üzülüyorum ben nasıl ayrılırım paşamdan((
selsin masallh cnm
beyz melek gecmş olsun sanadacnm
uyumuyo ya saat bası emıyor 10-15dk.uyuyup uyanıyoer
ay gerçektende çok zor allah yardımcın olsun
canım benim çok geçmiş olsun aynı sorunu bizde yaşıyoruz ah 4 gündür neler çektiğimi bi allah bilir bi ben yavrum hiç susmuyo kriz şeklinde ağlıyo idrarını yaparken özellikle biz şu anda augmentin 28 mg kullanıyoruz sabah akşam yarım ölçek birde fitil veriyorum 6 saate bir paranox fitil sende ver fitilii cnm yoksa çok yıpranırlar ağrıdan ağlamaktan doktorumuz çocuğa eziyet etmeyin fitili vericeksin muhakkak dedi. size verdiği iğne antibiyotikmi kaç tane verdi
1 hafta sonra işe başlayacağım sanırım çok üzülüyorum ben nasıl ayrılırım paşamdan((
birde göğüslerim bitmiş durumda uçları resmen mahvoldu yavrum o kadar da severek emiyo ki
sütüm de iyi öykü 4130 gram olmuş boyu da 53 cm
dr artık son çareye baş vurcaz dedi
bepanten plus antibiyotikli merheme başlattı ve en az 2 gün bebeği emzirmeyeceksin göğüslerini dinlendirceksin anca öyle iğleşir dedi
sadece günde 2 defa sağ o kdar dedi
diğer zamanlarda mama vercem çok üzüldüm ama bebeğimi daha rahat emzirmek için mecburum sanırım
masallah öyküye hızla kilo alıyor boyda atmış.sağol tatlım sordum yenidoğanlarda çok sık karşılaşıyoruz öyle belli bi nedeni yok dedi
ilk 3 ay hemen hemen her bebekte özellikle de kız bebeklerde çok karşılaşılıyoruş ama çoğu kimse test yaptırmadığı için ortaya çıkmıyomuş...
öyle dedi bana
mafoldumben
kızlar dün kontrole gittik.maşallah deyin paşama.dün 62 günlüktük.5800 gr 61 cm olmuş oğlum.dün aşılarımızı olduk.çok ağladı yavrum.akşamda ateşlendi çocuğum çok ağladı hasta oldu kuzum doktor paronax diye bir fitil vermişti.onu koyduk yarım saat sonra kendine geldi
kızlar mama olarak ne kullanıyorsunuz.biz aptamil kullanıyoruz
bayramdan sonra ben de başlayacağım. şimdiden üzülmeye başladım bir de bakacak insan sorunu var. ne yapacağım bilemiyorum.
kızlar ya mumkun olduğunca gec bırakın bence kendı annenıaz bıle olsa 1yasına kadar hatta mumkunse 2 2 mumkun deılde bır yasına kadar ucretsız ayrılın bence ımkan varsa ben kızımı 6aylık bıraktım oda bende cok yıprandık bunda akıllandım en az 1 yasını doldurcam walla ...
bayramdan sonra ben de başlayacağım. şimdiden üzülmeye başladım bir de bakacak insan sorunu var. ne yapacağım bilemiyorum.
kızlar dün kontrole gittik.maşallah deyin paşama.dün 62 günlüktük.5800 gr 61 cm olmuş oğlum.dün aşılarımızı olduk.çok ağladı yavrum.akşamda ateşlendi çocuğum çok ağladı hasta oldu kuzum doktor paronax diye bir fitil vermişti.onu koyduk yarım saat sonra kendine geldi
sağol tatlım sordum yenidoğanlarda çok sık karşılaşıyoruz öyle belli bi nedeni yok dedi
ilk 3 ay hemen hemen her bebekte özellikle de kız bebeklerde çok karşılaşılıyoruş ama çoğu kimse test yaptırmadığı için ortaya çıkmıyomuş...
öyle dedi bana
mafoldumben
nurcu sanada gecmıs olsun yawrum benım ya kucukler daha antıbıotıkler.....
çok geçmiş olsun. umarım melekleriniz daha fazla acı çekmeden iyi olurlar.
beyaz melek - nur çok geçmiş olsun kızlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?