2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bir dahaki ayada verem ve rota aşısı olucaz.verem aşısını sağlık ocakları yapıyormuş.rota aşısınıda hastanede olucak

1 hafta sonra işe başlayacağım sanırım çok üzülüyorum ben nasıl ayrılırım paşamdan ((

canım benim çok geçmiş olsun aynı sorunu bizde yaşıyoruz ah 4 gündür neler çektiğimi bi allah bilir bi ben yavrum hiç susmuyo kriz şeklinde ağlıyo idrarını yaparken özellikle biz şu anda augmentin 28 mg kullanıyoruz sabah akşam yarım ölçek birde fitil veriyorum 6 saate bir paranox fitil sende ver fitilii cnm yoksa çok yıpranırlar ağrıdan ağlamaktan doktorumuz çocuğa eziyet etmeyin fitili vericeksin muhakkak dedi. size verdiği iğne antibiyotikmi kaç tane verdi

çok geçmiş olsun. umarım melekleriniz daha fazla acı çekmeden iyi olurlar.

masallah öyküye hızla kilo alıyor boyda atmış.
canım geçmiş olsun test yaptırmasaydınız anlamazdiniz bile , burada bir ark. da bebeğinde varmış idrar yolu enf. inş en kısa zamanda atlatır.
göğüsler için bepanteneyi duymuştum bende muhakkak kullan, daima emziremediktense 2 gün emzirmemek daha mantıklı bence. inş göğüslerinde düzelir canım.birde memeyi verince kahverengi kısmının tamamını ağzına sok sıf ucunu alınca bebek daha acıtıyor cünkü .

kızlar mama olarak ne kullanıyorsunuz.biz aptamil kullanıyoruz

masallah yakışıklı oğluna çok sevimli güzel bir oğlun var canım ya gördükçe masallah diyorum.
bende günde 2 defa aptamil kulalnıyorum .gerçi mama yediğinden beri daha az kakasına çıkıyor mamayla ilişkili diye düşünüyorum.

kızlar ya mumkun olduğunca gec bırakın bence kendı annenıaz bıle olsa 1yasına kadar hatta mumkunse 2 2 mumkun deılde bır yasına kadar ucretsız ayrılın bence ımkan varsa ben kızımı 6aylık bıraktım oda bende cok yıprandık bunda akıllandım en az 1 yasını doldurcam walla ...

bayramdan sonra ben de başlayacağım. şimdiden üzülmeye başladım bir de bakacak insan sorunu var. ne yapacağım bilemiyorum.

burcucum aynen ekimde baslıcam bende işe .tam kim bakacak belli bile değil .annem sehir dıışnda yasıyor onun dıışnda gönüllü olarak ben bakarım diyen kimse yok .bakalım ne olacak.

canım haklısında bu avantaj memursan daha etkili oluyor, özellerde coğu yer ücretsiz 6 ay izni vermiyor.

bayramdan sonra ben de başlayacağım. şimdiden üzülmeye başladım bir de bakacak insan sorunu var. ne yapacağım bilemiyorum.

benim kayınvlidem bakacak. işin en kötü tarafı da izin günüm benim haftaiçi eşimin haftasonu .. oğlumuzla hiç bi arada olamıcaz.. patronuma söyledim amanafile... artık başka iş bakıcam ben de şimdilik gideyim de

maşallah cnm ya büyüyolar nasılsın cnm hangi doktora gidiyosunuz.

bizede doktor kız bebeklerde çoğunlukla görülür dedi nedenide çoğunlukla kakasının vajinaya kaçmasından oluyomuş .allah şifa versin yavrularımıza inş geçer bidahada tekrarlamaz.

nurcu sanada gecmıs olsun yawrum benım ya kucukler daha antıbıotıkler.....

çok geçmiş olsun. umarım melekleriniz daha fazla acı çekmeden iyi olurlar.

beyaz melek - nur çok geçmiş olsun kızlarr..

canlarım çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…