- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.261
İyi düşünmüşsün. Bence de baba da olmalı.
sünnet kurban bayramına kaldı gibi canimu .. ben de bi daha gelmeyi düşünmüyorum taşınana kadar , pek sevimli geçmiyor günler KVnin evinde .. kendi evin olmayınca rahat edemiyo insan , hele de aralıksız 1 hafta 10 gün gibi süreler geçirince beraber ister istemez bi erozyona uğruyor ilişkiler kafamçokkarıştı
KİKOLEYİM Allah dağına göre kar veriyor herhalde. Benim mide bulantılarım çok fena boyutta değil. İpek'teki kadar şiddetli değil en azından. Benim etrafım kalabalık da doğru dürüst insan yok. Onlar varsa yoksa İpek'i alıp götürmeye çalışsınlar. Midemin bulandığını biliyorlar mesela, ilk zamanlar insan sürekli uyumak istiyor bunu da biliyorlar. Bir kap yemek yapıp getiren yok. Lafa gelince seni kızım gibi seviyorum diyorlar. Benim annem Balıkesir'den kalkıp gelmek isttedi. Miden bulanır sen dinlen ben eve bakayım diye. Hele ramazan ne fena geçti anlatamam. Tövbe yarabbi. Eşim evde yemek ister. Bir de her gün ayrı yemek yiyecek. Bende pişirecek mide yok. Annesi gel burada ye sonra evine gidersin demedi. O da oruç tutuyor göya. Amannn hiç kimsenin hiçbirşeyini istemiyorum. Benden uzak olsunlar Allah'a yakın.
yine bi KV olayı .. sonradan olunan anne-baba-akraba ne kadar içten , senden biri olabilir ki :1closedeyes: katılıyorum aşkım sana , benden uzak Allaha yakın olsunlar ..
öyle bakarsan zaten hep ııı dersin. Ben bile hala tam alışamadım. Çocuk 6 ay sonra geliyor hala ne yaptım ya diyorum. Sonra da öyle dediğim için pişman oluyorum. Amannn yaptım oldu. Hayırlısı artık.
ya dışardan bakınca çabuk geçiyormuş günler hagget :)) 3 ay geçmiş nerdeyse , kalmış geriye 6 aycık diyesi geliyor insanın .. sağlıkla gelsin o prenses dehep kızın olacamış gibi geliyor bana niyeyse :asigim:
Ben de c.tesi günü Cevahir'e gittim. İpek arabasında alt kata ineceğim asansöre yöneldim. 3 genç 1 yaşlı ve ben İpek'le bekliyoruz. Asansörün kapısında da Hamile, çocuklu, yaşlı ve engellilere öncelik veriniz yazıyor. Asansör geldi. Gençler hemen hamle yaptılar. Pardon dedim neden yürüyen merdivenleri kullanmıyorsunuz. Bakın burada hamile, çocuklu, yaşlı ve engellilere öncelik verin yazıyor. Siz hangi kategoriye giriyorsunuz dedim. Farketmedik diyip geri çıktılar. Bu da görme engelli olduklarını düşündürttü bana. Valla artık hiç sabrım yok. Senin yerinde olsam olay çıkarırdım herhalde. İma falan etmez direkt söylerdim. Artık millet iyice yüssüzlüğü ele almış. İnce dokunuştan anlamıyorlar.
iyi yapmışsın canım .. sanırım bu yaşla ve yaşanmışlıklarla ( hamile olduğun gerçeği de var tabe kaydirigubbakcemile3 ) gelen bi tahammülsüzlük .. bende de oluyo bazen , daha çok aptal ayağına yatan insanları gördükçe hortluyor içimdeki mahallenin delisi laelaelaelaelae
İpek de ilk kez dün gece yattı sabah 9'da kalktı hem de tüm gece kendi yatağında uyudu.
İnşallah hep böyle devam eder.
darısı başımızaaaaaaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Starimu, bizde kaanı 1 ay önce sünnet ettirdik hemde fıtık ameliyatı oldu ikisini birarada yaptı doktoru.Sünnetin ilk günü ilk idrarını yaparken zor geçiyor.Kaan anestezinin etkisi geçince ilk idrarını yaparken çok ağlamıştı ama hemen ağrı kesici iğne vurup uyumasını sağladılar.2. gün herşey normale dönüyor .Biz atlattık çok şükür inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız
geçmiş olsun paşaya , inşallah biz de kolay atlatırız sizin gibi bilmiyorumkismile
starcım ırmakta öyle gece hiç sebep yokken ağlıyor yanımıza alıyorum susuyor..bir babasına sarılıyor 5 dk sonra dönüp bana sarılıyor..bütün geceyi böyle geçiriyoruz..ben bir süre önce odasını ayırmıştım.o dönemde ırmak sabaha kadar uyumuyordu.gece 5 dk bir uyanıyor yatağında ayağa kalkıp kapıya bakıyordu.doktoru çok erken ayırmışsın 2 yaşında falan ayır bence dedi..birde bizim doktorumuz biraz rahat..anne baba ayrılır çocuk ayrılmaz.zamanı gelince merak etme o kendi yatağına gider diyor.bende düşündüm kıyamadım..çocuk bizi özlediğinden yapıyor belli.zaten günde 1-2 saat görüyor en fazla.geri kalan kısmını gece uykuda geçiriyor.demekki kendini öyle güvende hissediyor.niye eziyet edeyim ki dedim.şimdi ne zaman istese alıyorum yanıma...öyle mutluysa öyle olsun napayım..
ipeğumu birde bana sor canım..ırmağın kanını alırlarken ben ağlayacaktım çok kötü oldum.işi bilmiyorsan yada deneyimsizsen yapma değil mi?birde alıntı yapmadım da çevrendeki insanların yardı metmediğini yazmışsın ya aynı şeyi bende yaşadım.doğumuma bir hafta kalmıiştı kayınvalidem bizi yemeğe al diye işittirdi bana.ben hamileyim valla kusura bakmayın okadar ayakta duramıyorum dedim..birde bana pişkin pişkin ben senin gibiyken ne misafirler ağırladım dedi..umrumda olmazdı seninde umrunda olmasın boşver..çok sıkışırsanda annen gelsin en güzeli..ben hiç minnet etmedim onlara..o zman bile herşeyi kendileri yapmışlar gibi davranıyorlardı ki bir de gerçekten yapsalar ne olurdu bilmem....
ya öyle diyorlar da ama bi arkadaşımın 2003 doğumlu kızı var , halen geceleri aralarına girip yatıyomuş zaman zaman bilmiyorumkismile
biz Aras'la bi ara annemlerde kaldığımızda beraber yattık 3-4 gün , sonra ist.a gidince bi 4-5 günde öyle yattık , alıştı sonradan sanırım , şimdi saat 3 gibi başlıyor uyanmaya , 6yı görünceye kadar ara ara yarım saatte - 1 saatte kalkıyor , 6 dan sonrada 8-8.30 gibi - sonra 9.30-10 gibi kalkıyor .. uyuduğum uykudan bişey anlamaz oldum artık :bbo:
KV kısmı hep aynı , memleketi ne olursa olsun zihniyeti değişmiyor bu modellerin , bi yaştan sonra arızaya bağlıyorlar iyice sanırım , arada bir gerilim olmazsa rahat etmiyorlar
ya kızlar birşey söylicem bugün ırmakcık su çiçeği aşısı oldu.doktoru gittiğimizde memeyi bıraktırın ilerde çok zorlanırsınız dedi.nasıl bıraktırıcam ben memeyi..ırmak çok düşkün emziğe..benide emmediği için emziği çok seviyor..bir akıl verin bakalım...
bizimki 3 aylıkken kendi bırakmıştı canım , o yüzden duyduklarımı yazayım ..
misal ; ablam memenin ucunu kesmişti , kuş ısırmış memenin ucunu demiş yeğenime , nasılsa kuşun yakalanamayacak bir şey olduğunu anlıyormuş , sanırım 2 yaş civarı olmalıydı bunu yaşadıklarında ..
ucunu koyu renk yenebilen gıda boyalarıyla boyarsan belki irite edebilir kafamçokkarıştı
gece gece başka bir şey gelmiyor aklıma :sm_confused:
Teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için.. Burada Melisi haftada 2kere yarım gün bi oyun grubuna kayıt ettirdim baya memnun gözüküyo bende bu sayede biraz nefes alıyorum.. Çok hareketli bi çocuk evde kesinlikle kontrol etmek mümkün değil peşinde koştururken eridim resmen.. Elvancım mesajını gördüm canım çok düşüncelisin..
Ya bu diş işi ne zamana kadar sürcek böyle tam rahatladık derken yine başlıyor ve huysuzluklar başlıyor :1no2:
hayırlı olsun canım oyun grubu deneyiminiz , nereye verdin Melisi , merak ettim .. ist. a taşınınca ben de oyun grubu yada haftada 2-3 gün tam zamanlı kreşe yollayacağım sanırım fisfisfis