- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.241
NUmara yüksek ise gözlük veriyotrlar. Eğer 2 göz arasında bariz numara farkı varsa. Kapatma tedavisi uygulanıyor.Göz tembelliği olmaması için. Bu çok onenmlı zaten. Göz tembelliğinişn tedavisi erken dönemde olabiliyor[/QUOT
Bende tam bu konuyu soracaktım 1 yaşında genelde göz kontrolüne gidildiğini biliyorum bende oğlumu daha götürmedim en kısa zamanda kontrol için gideceğiz geçmiş olsun canım kuzucuğuna düzelir merak etme bozma moralini
canım yeni memleketiniz hayırlı olsun
inşallah bol bol arkidişin olur canın sıkılmaz
Evet benim Starcım nickimi değiştirdim, kızımın ismini koyayım dedim:)))[/B]
selam herkese tekrardan..topikte dönüşler başlamış..herkes özledi burayı bence..çocuklardan işten gucten b de fırsat bulsak daha iyi olucak tabe..
starimu arasımı sunnet ediceksin demek..tam bir erkek olavak kucuk adam..yerim onu çok tatlı her zamanki gibi..ist. tasınıcaksın ve sende benim gb dusunmeye baslamıssındır nasıl toparlanıcam edicem vs...inş kolay atlatırız su tasınma ve adaptasyon dönemini..
kızlar k.çekmece ve civarında oturan var mı..ist. olursa o tarafa gelices nasipse..
ipeğimu 2. annelik maceralarını okuyunca bazen özeniorum, ya karen cıkar aradan 2. yi en kısa zamanda rahatlarsın diorum kendime...:)) ama serraya bakınca ıı olmassss çok zor diorum vazgeciorum.
ya ben zymafluoru bırakalı 5 ay olmuştur heralde...süeklilik gösteremedim nedense o ilaçta..::..şu an sadece vitagil veriyorum ve vit. vermediğimde d flour veriorum..serra hep sulu seler yiyor bu durum sıkıcı..b de acaip etçil b çocuk..bacaklarımı bile ısırıyo ham dieee.. canavarr dogurmusum tanrımm..
bebeişine su çiçeği aşısı vurmayan var mı benim gb ?vurduranlar hangi markayı vurdurdu?tavsiye pls..
öptüm sizi..klasik bir haftasonundan hepinize klasik olmayan süpriz dolu günler diliorum ..öptüm ve kaçtımm..
selam kızlar ,hafta sonu bende gezdim cumartesi akşamı eşimin yengeleri geldi lafladık güzeldi ,pazar günüde çok eski bir arkadaşımın evine gittim ...ama başımada neler geldi...
arkadaşımın evi ümraniyede ben leventteyim ..oraları bilen bilir leventten ototbüse biniyorum 1. köprüden gidiyorum.giderken herşey yolunda ama geri dönerken tıklım tıklım ototbüs ve söyliyim ipek kucağımda sırtımda sırt çantası 1 allahın kulu da yer vermedi çok kalabalıktı ototbüs e tabi köprüden gelirkende durak yok direk ordan biniyorsun leventte iniyorsun 30 dakika ayakta ipekle kaldım....1 kişi ya allah rızası için gelin siz oturun desin ...
biz nereye gidiyoruz millet olarak ne kadar duyarsız,vicdansız insanlar olduk,17 aylık bebeğe tecavüz ediliyor,8 yaşında ki kız dağa kaldırılıyor,fatmagül tecavüze uğruyor herkes oh olmuş diyor,neler oluyor bize ?kadın kucağında çocuk sırtında çanta ayakta ototbüse biniyor kimse dönüp bakmıyor ...ne acı ayıp şeyler yaşıyoruz allahım..
amin canım,aynen bende hep onu düşünüyorum ya çevremde çocuk gördüm mü annesine müdahele edesim geliyor sanki o çocuk ilerde ipeğin karşısına çıkacak gibi düşünüyorum..kimbilir belkide çıkar...gelecek biz annelerin elinde ..kaydirigubbakcemilediyecek çok şey var ama sanki doğru kelimelerle anlatamaz mışım gibi sinirimi , öfkemi , üzüntümü ..
ama kesinlikle çok sinir bozucu
bi keresinde hamileyim , taksi bekledim yok gelen geçen , acilen binmem gerekti denk gelen minibüse , karnımdan belli yaa hamile olduğum , yok anam yer vermedi kimse .. Allahım dualar ede ede gittim , şükür ki gideceğim yer çok yakındı ama ne sinir oldum , nasıl gücüme gitti anlatamam ..
dünyanın sonu geliyor sanırım ..
Allahım var mıydı acaba bir bildiğin bize çocuk vermezken ???
böyle bir dünyaya çocuk getirmemeli miydik acaba ?
n'olur yavrularımızı iyi , merhametli ve yüreğinde senin sevgini ve korkunu taşıyan kişilerle karşılaştır , yalvarırım :Saruboceq:
amin canım,aynen bende hep onu düşünüyorum ya çevremde çocuk gördüm mü annesine müdahele edesim geliyor sanki o çocuk ilerde ipeğin karşısına çıkacak gibi düşünüyorum..kimbilir belkide çıkar...gelecek biz annelerin elinde ..kaydirigubbakcemile
Metroda da; ipeği baston arabasıyla bindim metroya orada bölümler var tekerlekli sandalye veya bebek arabası ile durma bölümleri insanlar oraya kurulmuş kapatmışlar orayı bende bebek arabası ile kapı ağızında gitmiştim yine duyarsız ve tavanlarda ki yazıları okuyan toplum....
hele metro asasörün de beklediğim sırayı hiç konuşmayayım..söylüyorum valla ipek ağlarsa diyorum "dur anneciğim ablalar çok yaşlı yürüyemiyorlar merdivenlerden biz biraz daha bekleyelim" diyorum ama duyan kimmmmm...
starimu sen niye tickerinı değiştirmiyorsun bakalım..
selam kızlar...ne güzel sohbeti koyultmuşsunuz.ben dün akşam 9 da çıktım işte.eve git yemek ye ırmağı uyut derken uykum geldi 12 ye geliyordu yattım..sizleri çok özledim ama..bebişler küçükken ne kadar rahatmışız.ırmak yanımda yatardı ben nete girerdim :)
bugün su çiçeği aşısı olmaya gideceğiz öğlen..ırmakcık doktordan nefret eder oldu.son 1 ay içerisinde 3 kere tahlil içni kan verdik 3 üde kabus gibiydi..heryerini morarttılar çocuğumun.en sonuncusuda kız koluna iğneyi batırdı damarı tutturamadı.çıkarmıyorda içinde iğneyi sağa sola çevirip duruyor.biraz daha devam etseydi elimde kalacaktı kesin.çok şükür ırmağın enfeksiyonu geçti.su çiçeği aşısıda bugüne kaldı.umarım çok ağlamaz kuzum
meltemcim eviniz hayırlı olsun canım..içinde sağlıklı,güle güle oturmayı nasip etsin allah...
es-es canım merak etmiştim bende seni ve melisi..sizinde yeni yeriniz hayırlı olsun.melisi öpüyorum..
huricim malesef yorum yapmak bile zor geliyor bana bu durumda..ülkemin güzel insanları dicem ama güzel olmaktan çıkmışlar artık..
starcım burda görünüyorsun nasılsın canım.arasım nasıl..yakışıklı tosbağ..çok canlar yakacak ilerde..
nescim sende uğramaz oldun artık????
iyi çok şükür teyzesi..ama diş çıkarıyoruz sanırım yine..dün salyası akıyordu.gecede ne uyudu ne uyuttu..ne zaman bitecek bu diş sendromu
sesiz geminin kaptanları,hayat çok yorucu yahuuuu
canimum memeden kesince ille onun yerini alıyormuş bi şey :bbo:
oy 2 hafta mı var daha yaaaaahagget süre niye bu kadar uzun fisfisfis
sünnet 28-29 ekime kaldı sanırım . babamıs da yanımızda olsun bu kutlu günde dedik kaydirigubbakcemile3 Aras'ı sanırım 4-5 saatte 1 vereceğim ağrı kesici şurupla olabildiğince sakin kılmaya ve uyutmaya çalışıcam ilk 2 gün , inşallah kolay atatırız bilmiyorumkismile[/COLOR][/B]
selam herkese tekrardan..topikte dönüşler başlamış..herkes özledi burayı bence..çocuklardan işten gucten b de fırsat bulsak daha iyi olucak tabe..
ipeğimu 2. annelik maceralarını okuyunca bazen özeniorum, ya karen cıkar aradan 2. yi en kısa zamanda rahatlarsın diorum kendime...:)) ama serraya bakınca ıı olmassss çok zor diorum vazgeciorum.QUOTE]
öyle bakarsan zaten hep ııı dersin. Ben bile hala tam alışamadım. Çocuk 6 ay sonra geliyor hala ne yaptım ya diyorum. Sonra da öyle dediğim için pişman oluyorum. Amannn yaptım oldu. Hayırlısı artık.
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
Çok geçmiş olsun arkadaşına. Çok şükür bizde hiç böyle bir durum yaşanmadı. Arkadaşının durumu kesin olmayabilir belki. Sonuçta ikili testte, 23. haftada yapılan detaylı ultrosonda tüm organlarına bakıyorlar. Orada nasıl farketmediler çok enteresan. Eğer gerçekten tek böbreği varsa bile bu şekilde yaşayan birçok kişi olduğunu düşünürsek büyük bir sorun olacağını sanmıyorum. Nakil verenler var. Doğuştan olmayanlar var. Arkadaşın son ayını kendine zehretmesin. Herşey Allah'tan. Stres bebeğini daha olumsuz etkileyecektir.
selam kızlar ,hafta sonu bende gezdim cumartesi akşamı eşimin yengeleri geldi lafladık güzeldi ,pazar günüde çok eski bir arkadaşımın evine gittim ...ama başımada neler geldi...
arkadaşımın evi ümraniyede ben leventteyim ..oraları bilen bilir leventten ototbüse biniyorum 1. köprüden gidiyorum.giderken herşey yolunda ama geri dönerken tıklım tıklım ototbüs ve söyliyim ipek kucağımda sırtımda sırt çantası 1 allahın kulu da yer vermedi çok kalabalıktı ototbüs e tabi köprüden gelirkende durak yok direk ordan biniyorsun leventte iniyorsun 30 dakika ayakta ipekle kaldım....1 kişi ya allah rızası için gelin siz oturun desin ...
biz nereye gidiyoruz millet olarak ne kadar duyarsız,vicdansız insanlar olduk,17 aylık bebeğe tecavüz ediliyor,8 yaşında ki kız dağa kaldırılıyor,fatmagül tecavüze uğruyor herkes oh olmuş diyor,neler oluyor bize ?kadın kucağında çocuk sırtında çanta ayakta ototbüse biniyor kimse dönüp bakmıyor ...ne acı ayıp şeyler yaşıyoruz allahım..
Ben de c.tesi günü Cevahir'e gittim. İpek arabasında alt kata ineceğim asansöre yöneldim. 3 genç 1 yaşlı ve ben İpek'le bekliyoruz. Asansörün kapısında da Hamile, çocuklu, yaşlı ve engellilere öncelik veriniz yazıyor. Asansör geldi. Gençler hemen hamle yaptılar. Pardon dedim neden yürüyen merdivenleri kullanmıyorsunuz. Bakın burada hamile, çocuklu, yaşlı ve engellilere öncelik verin yazıyor. Siz hangi kategoriye giriyorsunuz dedim. Farketmedik diyip geri çıktılar. Bu da görme engelli olduklarını düşündürttü bana. Valla artık hiç sabrım yok. Senin yerinde olsam olay çıkarırdım herhalde. İma falan etmez direkt söylerdim. Artık millet iyice yüssüzlüğü ele almış. İnce dokunuştan anlamıyorlar.
selam kızlar...ne güzel sohbeti koyultmuşsunuz.ben dün akşam 9 da çıktım işte.eve git yemek ye ırmağı uyut derken uykum geldi 12 ye geliyordu yattım..sizleri çok özledim ama..bebişler küçükken ne kadar rahatmışız.ırmak yanımda yatardı ben nete girerdim :)
bugün su çiçeği aşısı olmaya gideceğiz öğlen..ırmakcık doktordan nefret eder oldu.son 1 ay içerisinde 3 kere tahlil içni kan verdik 3 üde kabus gibiydi..heryerini morarttılar çocuğumun.en sonuncusuda kız koluna iğneyi batırdı damarı tutturamadı.çıkarmıyorda içinde iğneyi sağa sola çevirip duruyor.biraz daha devam etseydi elimde kalacaktı kesin.çok şükür ırmağın enfeksiyonu geçti.su çiçeği aşısıda bugüne kaldı.umarım çok ağlamaz kuzum
Çok geçmiş olsun. Sen anlattıkça içim acıdı.
oh be bu gece 6 da geldi ipek yanıma sevindim...
uyku düzenimiz bozuldu 3 de uyanıyordu bizimle yatacağım diye kıyamet koparıyordu bu gece yapmadı odasında devam etti uykusuna 6 da aldım yanıma...
umarım böyle gider ama her akşam 10 da yatıyordu bu akşam 12 de yattı onunu etkisi varmı bilemiyorum.ay çok karışık yazdım yaaaa
İpek de ilk kez dün gece yattı sabah 9'da kalktı hem de tüm gece kendi yatağında uyudu.
İnşallah hep böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?