2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

9 ekimde ipeğin kan değerlerine bakılacak o gün bende göz doktoruna götüreceğim bakalım bizdede umarım bişey çıkmaz,ayrıca bende kadın doğuma muayne olacağım implant taktırmayı düşünüyorum yoksa kazaya kurban gideceğim :)
ha birde troitlerime baktıracağım ziraa hala kilolarım gitmedsi aynı kiloda duruyorum :gitme:

canım yeni memleketiniz hayırlı olsun
inşallah bol bol arkidişin olur canın sıkılmaz

bana kolay gelsin vb demiştin bi msjında ama benim msjın arasına yazdığın için çıkmıyor sanırım :) ben de teşekkür edeyim dedim kikoşuma opuyorumnanaktan

Evet benim Starcım nickimi değiştirdim, kızımın ismini koyayım dedim:)))[/B]

güzel olmuş canım , ilk önce anlayamadım .. hatta arşive bakıyordum ve içimden şöyle geçti yazılanları ve yazarlarına bakarken" yaa kimler gelmişşşşş kimler geçmiş geçen sene , şu isimli biri varmış , bu isimli biri varmış , Tuana diye biri varmış .... da ben bu kişiyi neden hatırlamıyorum aynı dönemlerde yazışmalarımız olmasına rağmen fisfisfis " derkennnnn jeton düştü sempatiksalakcinni

canım yaa kıyamadığımızdan mıdır nedr bi türlü atlatamadık şu sünnet olayını , kaldı kurban bayramı tatiline akannehir
taşınma işinde artık profösyonelleştim sanırım , 2 senede 2 kere taşınınca , ilk zamanlardaki gibi gerilmiyorum niyeyse aklıma geldikçe , şemsiye olayı sanırım aklinialirimsmile
k.çekmece mi ? bizim ev o tarafta , avcılarda , ama biz yokuz orda o ayrı :)) 6 sene oturdum orada , gözümde canlandı anılaaaaar boshayallersmile kaydirigubbakcemile3
ben de bazen ipeğimuyu okuyunca "hadi kısssım yaparsın yaaa , len sen Arası dünyaya getirtdin evvel Allahın izniyle , onunla mı başa çıkamıycan diyorum , sonra da boş ver hazır ufaktan rahat günler başladı başlayacak tadını çıkar " diyorum sırnaşık şey
o diş ilacını biz hiç kullanmadık ya , zaten vitamini de doğru dürüst veremedim bu hafta , kızıyorum kendime kötükedihüso
su çiçeği aşısını vurdurduk 13. ayında Arasın ama adını bilmiyorum inan ..
ne güzel işte et yiyomuş ( mecaz anlamda kullanbmadıysan tabe sempatiksalakcinni )

diyecek çok şey var ama sanki doğru kelimelerle anlatamaz mışım gibi sinirimi , öfkemi , üzüntümü ..
ama kesinlikle çok sinir bozucu
bi keresinde hamileyim , taksi bekledim yok gelen geçen , acilen binmem gerekti denk gelen minibüse , karnımdan belli yaa hamile olduğum , yok anam yer vermedi kimse .. Allahım dualar ede ede gittim , şükür ki gideceğim yer çok yakındı ama ne sinir oldum , nasıl gücüme gitti anlatamam ..
dünyanın sonu geliyor sanırım ..
Allahım var mıydı acaba bir bildiğin bize çocuk vermezken ???
böyle bir dünyaya çocuk getirmemeli miydik acaba ?
n'olur yavrularımızı iyi , merhametli ve yüreğinde senin sevgini ve korkunu taşıyan kişilerle karşılaştır , yalvarırım :Saruboceq:

amin canım,aynen bende hep onu düşünüyorum ya çevremde çocuk gördüm mü annesine müdahele edesim geliyor sanki o çocuk ilerde ipeğin karşısına çıkacak gibi düşünüyorum..kimbilir belkide çıkar...gelecek biz annelerin elinde ..kaydirigubbakcemile

Metroda da; ipeği baston arabasıyla bindim metroya orada bölümler var tekerlekli sandalye veya bebek arabası ile durma bölümleri insanlar oraya kurulmuş kapatmışlar orayı bende bebek arabası ile kapı ağızında gitmiştim yine duyarsız ve tavanlarda ki yazıları okuyan toplum....
hele metro asasörün de beklediğim sırayı hiç konuşmayayım..söylüyorum valla ipek ağlarsa diyorum "dur anneciğim ablalar çok yaşlı yürüyemiyorlar merdivenlerden biz biraz daha bekleyelim" diyorum ama duyan kimmmmm...

kadın kadının kurdudur diye boşuna demiyorlar canımcım .. kadınların duyarsızlığı daha çok tepemi attırıyor . iyi yapıyorsun , anlasalar da anlamasalar da sessiz kalmamak lazım terbiyesizliklerine lmaz:

starimu sen niye tickerinı değiştirmiyorsun bakalım..

ya üşeniyorum desem inanır mısın :kedi:
her msjımdan sonra hadi değiştireyim diyorum , sonra da aamaaan boş ver şimdi , onun yerine 2-3 msj daha okur yazarsın diyorum
o kadar sınırlı , saniyelerle yarışarak yaşamıyorum tabi kaydirigubbakcemile3 üşengeçlik başa bela

selam kızlar...ne güzel sohbeti koyultmuşsunuz.ben dün akşam 9 da çıktım işte.eve git yemek ye ırmağı uyut derken uykum geldi 12 ye geliyordu yattım..sizleri çok özledim ama..bebişler küçükken ne kadar rahatmışız.ırmak yanımda yatardı ben nete girerdim :)
bugün su çiçeği aşısı olmaya gideceğiz öğlen..ırmakcık doktordan nefret eder oldu.son 1 ay içerisinde 3 kere tahlil içni kan verdik 3 üde kabus gibiydi..heryerini morarttılar çocuğumun.en sonuncusuda kız koluna iğneyi batırdı damarı tutturamadı.çıkarmıyorda içinde iğneyi sağa sola çevirip duruyor.biraz daha devam etseydi elimde kalacaktı kesin.çok şükür ırmağın enfeksiyonu geçti.su çiçeği aşısıda bugüne kaldı.umarım çok ağlamaz kuzum

meltemcim eviniz hayırlı olsun canım..içinde sağlıklı,güle güle oturmayı nasip etsin allah...
es-es canım merak etmiştim bende seni ve melisi..sizinde yeni yeriniz hayırlı olsun.melisi öpüyorum..
huricim malesef yorum yapmak bile zor geliyor bana bu durumda..ülkemin güzel insanları dicem ama güzel olmaktan çıkmışlar artık..
starcım burda görünüyorsun nasılsın canım.arasım nasıl..yakışıklı tosbağ..çok canlar yakacak ilerde..
nescim sende uğramaz oldun artık????

iyi çok şükür teyzesi..ama diş çıkarıyoruz sanırım yine..dün salyası akıyordu.gecede ne uyudu ne uyuttu..ne zaman bitecek bu diş sendromu

oh be bu gece 6 da geldi ipek yanıma sevindim...
uyku düzenimiz bozuldu 3 de uyanıyordu bizimle yatacağım diye kıyamet koparıyordu bu gece yapmadı odasında devam etti uykusuna 6 da aldım yanıma...
umarım böyle gider ama her akşam 10 da yatıyordu bu akşam 12 de yattı onunu etkisi varmı bilemiyorum.ay çok karışık yazdım yaaaa

merhabalar kaanda diş çıkratıyor çok huysuz keyifsiz işin kötü yanı ben çalışıyorum böyle zamanlarda beni daha çok arıyor ayrılmak istemiyor sabahları.dün öğleden sonra bir başlamış anne diye ağlamaya saat 18.30 da eve geldim o saate kadar ağlamış hep.annem aradı çabuk gel diye nasıl eve gittim ama koşarak.Uyumamışta emerek uyumuak istiyor keyfi olmayınca.Akşam beni görünce sevindi erkenden uyudu...sabahta yine annemin koynunu açmaya çalışıyormuş uyumak için.Süt kuzusu bunlar daha yaa şu diş çıkarma dönemi bir geçse eli sürekli ağzında

ay o hemşireler yok mu ( inşallah aramızda yoktur bilmiyorumkismile ) bazen birini ikisini haklayasım geliyor beceriksizlikleri tutunca kötükedihüso
bilmiyorsan ne eline alırsın el kadar bebeyi dimi ama .. enf geçmiş , şükürler olsun :Saruboceq:
yumurtamız haşlanırken 2 dak bi bakiim demiştim .. oğluşun kahvaltısını yaptır , sonra kendi kahvaltını hazırla , onun tacizleri dızırtıları eşliğinde yemeye çalış , sonra masayı topla , söz verdiğim üzere dışarı götürüp " av av " ları göster ve biraz gezinti , sonra uyut derken bu saat olmuş .şimdi de öğle yemeğini hazırlayıp mutfağa girişicem , daha ist.dan geleli valizimizi boşaltamadım , onları yerleştiricem , vaktim kalırsa temizlik yapıcam , kardeşim gelirse fotoğrafçıdan Arasımın resimlerini almaya gidicem , en olmadı Özdilek'in servislerinin saatlerini öğrenip oğluşumla yemekten sonra bi gezintiye çıkıcam .. evdeyken yapacak çok iş oluyomuş şöyle bi bakınca kafamçokkarıştı ben de haftaya iş başı yapıyorum :uhm:

iyi çok şükür teyzesi..ama diş çıkarıyoruz sanırım yine..dün salyası akıyordu.gecede ne uyudu ne uyuttu..ne zaman bitecek bu diş sendromu

bizde de aynı sendrom var , yada benimle yatmaya alıştı , gece otuz kere kalktı sanırım .. ne emeer ne su içer , kuru gürültü , ille beni görecek ve hissedecek sanırım :sm_confused:

sesiz geminin kaptanları,hayat çok yorucu yahuuuu

Hayırdır kız şimdi nereden aklına geldi böyle yazmak?

İyi düşünmüşsün. Bence de baba da olmalı.

KİKOLEYİM Allah dağına göre kar veriyor herhalde. Benim mide bulantılarım çok fena boyutta değil. İpek'teki kadar şiddetli değil en azından. Benim etrafım kalabalık da doğru dürüst insan yok. Onlar varsa yoksa İpek'i alıp götürmeye çalışsınlar. Midemin bulandığını biliyorlar mesela, ilk zamanlar insan sürekli uyumak istiyor bunu da biliyorlar. Bir kap yemek yapıp getiren yok. Lafa gelince seni kızım gibi seviyorum diyorlar. Benim annem Balıkesir'den kalkıp gelmek istedi. Miden bulanır sen dinlen ben eve bakayım diye. Hele ramazan ne fena geçti anlatamam. Tövbe yarabbi. Eşim evde yemek ister. Bir de her gün ayrı yemek yiyecek. Bende pişirecek mide yok. Annesi gel burada ye sonra evine gidersin demedi. O da oruç tutuyor göya. Amannn hiç kimsenin hiçbirşeyini istemiyorum. Benden uzak olsunlar Allah'a yakın.

TUANA sonradan hatırladım çalıştığını. Hatta bir ara görümcen bakıyordu Tuana'ya galiba. Şimdi babaanne ile yer değiştirmişsiniz. Memnunsan sorun yok. Sen zaten ılımlı bir kızsın. Senle de anlaşamayan bir yerden atlasın artık.

Starimu, bizde kaanı 1 ay önce sünnet ettirdik hemde fıtık ameliyatı oldu ikisini birarada yaptı doktoru.Sünnetin ilk günü ilk idrarını yaparken zor geçiyor.Kaan anestezinin etkisi geçince ilk idrarını yaparken çok ağlamıştı ama hemen ağrı kesici iğne vurup uyumasını sağladılar.2. gün herşey normale dönüyor .Biz atlattık çok şükür inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız

starcım ırmakta öyle gece hiç sebep yokken ağlıyor yanımıza alıyorum susuyor..bir babasına sarılıyor 5 dk sonra dönüp bana sarılıyor..bütün geceyi böyle geçiriyoruz..ben bir süre önce odasını ayırmıştım.o dönemde ırmak sabaha kadar uyumuyordu.gece 5 dk bir uyanıyor yatağında ayağa kalkıp kapıya bakıyordu.doktoru çok erken ayırmışsın 2 yaşında falan ayır bence dedi..birde bizim doktorumuz biraz rahat..anne baba ayrılır çocuk ayrılmaz.zamanı gelince merak etme o kendi yatağına gider diyor.bende düşündüm kıyamadım..çocuk bizi özlediğinden yapıyor belli.zaten günde 1-2 saat görüyor en fazla.geri kalan kısmını gece uykuda geçiriyor.demekki kendini öyle güvende hissediyor.niye eziyet edeyim ki dedim.şimdi ne zaman istese alıyorum yanıma...öyle mutluysa öyle olsun napayım..

ipeğumu birde bana sor canım..ırmağın kanını alırlarken ben ağlayacaktım çok kötü oldum.işi bilmiyorsan yada deneyimsizsen yapma değil mi?birde alıntı yapmadım da çevrendeki insanların yardı metmediğini yazmışsın ya aynı şeyi bende yaşadım.doğumuma bir hafta kalmıiştı kayınvalidem bizi yemeğe al diye işittirdi bana.ben hamileyim valla kusura bakmayın okadar ayakta duramıyorum dedim..birde bana pişkin pişkin ben senin gibiyken ne misafirler ağırladım dedi..umrumda olmazdı seninde umrunda olmasın boşver..çok sıkışırsanda annen gelsin en güzeli..ben hiç minnet etmedim onlara..o zman bile herşeyi kendileri yapmışlar gibi davranıyorlardı ki bir de gerçekten yapsalar ne olurdu bilmem....

ya kızlar birşey söylicem bugün ırmakcık su çiçeği aşısı oldu.doktoru gittiğimizde memeyi bıraktırın ilerde çok zorlanırsınız dedi.nasıl bıraktırıcam ben memeyi..ırmak çok düşkün emziğe..benide emmediği için emziği çok seviyor..bir akıl verin bakalım...

Teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için.. Burada Melisi haftada 2kere yarım gün bi oyun grubuna kayıt ettirdim baya memnun gözüküyo bende bu sayede biraz nefes alıyorum.. Çok hareketli bi çocuk evde kesinlikle kontrol etmek mümkün değil peşinde koştururken eridim resmen.. Elvancım mesajını gördüm canım çok düşüncelisin..
Ya bu diş işi ne zamana kadar sürcek böyle tam rahatladık derken yine başlıyor ve huysuzluklar başlıyor :1no2:

canım çok hareketli durmuyor evde devamlı dışarı çıkalım parklarda koştursun istiyor e olmuyor tabi şimdi memnun halinden en azından yaşıtlarıyla oynuyor yoruluyor rahatlıyor halinden çok memnun.. bende çalışmaya başlıcam artık yavaş yavaş alışsın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…