- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.941
kızlar mama olarak ne kullanıyorsunuz.biz aptamil kullanıyoruz
canım benim çok geçmiş olsun aynı sorunu bizde yaşıyoruz ah 4 gündür neler çektiğimi bi allah bilir bi ben yavrum hiç susmuyo kriz şeklinde ağlıyo idrarını yaparken özellikle biz şu anda augmentin 28 mg kullanıyoruz sabah akşam yarım ölçek birde fitil veriyorum 6 saate bir paranox fitil sende ver fitilii cnm yoksa çok yıpranırlar ağrıdan ağlamaktan doktorumuz çocuğa eziyet etmeyin fitili vericeksin muhakkak dedi. size verdiği iğne antibiyotikmi kaç tane verdi
seni fena sıkıştırmış....
senin anan bacın ortada kalsa ben bakmam desem olurmu içten vurmuş zaten...tekerkek evlat bakmakla yükümlü hissediyor..haklıda ama orta nokta bulalım,eğer bulamazsak ben durumdan çok mutsuzum diyebilirsin..mesela tokattan gelsinler illa ben bakıcam diyorsa size yakın bi yerde bi üçük ev tutulsun..elinin altında olsun anası bacısı...illa bakması için aynı evdemi olması lazım........
sen bilirsin ama kendi ailene aç bu konuyu onlar gelmeden bu konu kapansın...gelsinler ama aynı eve bari gelmesinler....anasına bacısına bakmak zorundaysa...ona pırlanta gibi iki evlat veren karısının gönlünü yapmasıda gerekemz mi????
sütün için yorum yok...üzüzlme nolur bak sütün gider desem ne olkacakki...kafanı yormasan bile onlar gelince sütün gidecek .....kavga gürültü çocukların psikoloileri bozulacak....hadi bozulmadısen içine ata ata ...neyse ben karamsar olmak istemem ama pırlantadan kalbi olsa .....ben istemem......kabul edemem ikiside hali vakti iyi olan hasta olmayan kişilere bakmak zorunda değilim..hele ki iki ufak çocuğum varken...beni mecbur bırakamazlar.....bırakmamalılar kaç yıllık geliniz şurda....
yanımda olduğunuzu bilmek beni rahatlatıyo herşeyi olacağına bıraktım zaman neyi gösterirsekikoşcum inşallah olaylar snin gönlüne göre gelişir çok zor bir durum
ama eşin bence abartıyor ne yani yaşlı babaannemi koruyodu onları çok saçma
ben görümcenin yerinde olsam asla kabul etmem neticede onlarda rahat edemez herkesin kendi evi yahu...
sen yinede eşine sert çıkma bu işi surat asarak değil tatlı dille çözmeye çalış
inşallah herşey gönlüne göre olur canım süt içinde unutmaki olan minik kuzuna olur allah yardımcın olsunn.
maşallah maşallaheylül çok iyi canım uslu bi bebek beni okadar üzmüyoo kuzucuğumm :asigim:
canım iki ayağını bileklerinden tut karnına doğru ittir çek ittir çek arada çekmeden karnındayken bastır az boz ıkınıp gazını çıkartıyorkızlar dün bütün gün kızızm huysuz du toplam 40 dakka uyku uyudu akşam mama aldık akşam bi banyo yaptırdım birde ma averdim arkasından rezene çayı 10 da uyudu 1 de kalktı..bütün gece uykusu düzenliydi..
ama aynı dün gibi bu sabahta 7 de kalktı ve yine aynı mızmızlık devam ediyor...
tam uyuyor 3 dakka sonra ağlayarak uyanıyor emerkende iştahlı emiyor birden bağırarak memeyi bırakıyor...okudum şimdi uzuzn uzuzn uyuyor bakalım ne zaman bağırarak uyanacak...sanki bi yerini bişey ısırıyo gibi birden bağırmaya başlıyor....
bu arada karendi heralde senin formülü yaptım ama maydanoz sapı değil dereotu sapı bütün gece hiç kakasını yapmayan kızızma sabah denedim paravanı çok iyi kurduğum için üstüm başım batmadı çok güzel kakasını yaptı.umarım bugün kızızm biraz iyi olur yoksa
sırt kaşıma
sallama
rezene
pış pış
kucakta sallama dışında başka alternatifleri olanlardan bekliyorum ...
dün o kadar yorulmuşum ki gece kız ağladığında yatağın içinde kendi kendime sallanmaya başlamışım eşim anlatıyo çok komikmişim ipek ağlarken ben kendini bi sola bi sağa sallıyormuşum...güya beşik sallıyorumdelikafaduldensırnaşık şey
:roflol::roflol:kızım bu resimde fred çakmaktaşa benzemiş..hohohohoh.....ahanda mıkırdanıyoooo
size de geçmiş olsun tatlım
evet antibiyotik iğne verdi şimdilik pazartesine kadar kullancaz dedi yani 3 gün sonra idrar kültürünün sonucuna göre karar vercez dedi
anladım cnm umarım iyileşirler yavrularımız idrar tahlili sonucunuz kaç çıkmıştı cnm bizimki çok yüksekmiş 15-20 lokosit
diloş senin de göğüs uçların yara olmuştu yalnış hatırlamıyosam nasıl geçtiiiiiii
ya kızlar yokmu göğüsü yara olan nasıl geçirdiniz denemediğim krem kalmadı
lansinoh,garmastan,lanoise kullandım banamısın demedi hergün daha da kötü oluyo
canım bizim her sahada 10-15 lokosit,2-3 epitel hücre görüldü
birde kanda wbc yani intahap 18,9 çıktı bunu destekleyen
oysa kanda wbc değeri üst sınır 10 muş:çok üzgünüm:
of yaaaaa sizinde yüksekmiş alala bizim kan değerlerimize bakılmadı niçinki o idrarlamı ilgili acaba kafam karıştı.
evet canım kan değerlerine de bakılmak gerekiyormuş öyle dedi dr.
kanda yükselen bi değer varmı kan sayımı nasıl diye
herşey iyi çıktı ama sadece vucutta intahap olduğunu gösteren wbc değeri yüksek çıktı bu da idrar yolu enf.kesin olarak destekledisenağlama
diloş senin de göğüs uçların yara olmuştu yalnış hatırlamıyosam nasıl geçtiiiiiii
ya kızlar yokmu göğüsü yara olan nasıl geçirdiniz denemediğim krem kalmadı
lansinoh,garmastan,lanoise kullandım banamısın demedi hergün daha da kötü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?