2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar mama olarak ne kullanıyorsunuz.biz aptamil kullanıyoruz

bende sma gold aldım önceden aptamil kullanıyorduk 60 cc bitiremiyodu aptamilde severek içmedii 5 gündür sma gold kullanıyorum aldığım günden beri severek içiyo 90 cc rahat bitiriyo gerisi varmı diye bakınıyoo bu gidişlee 120 cc çıkarıcama.s bu arada sma doktor önerdi söyledim mama takviyesi yapıyorum diye doktorum sma başka mama tanımam üstüne dedi bizde aldık şimdilik severek içiyoocokacimcoook

uyumuyor kızlr ya sbhtn berii oldum walla sallmktn emzırmkten karnı tok altı kuru gazı cıkıyor daha ne ya sıkıda gıyındık serın duzce ewde serın cunku baska....

size de geçmiş olsun tatlım
evet antibiyotik iğne verdi şimdilik pazartesine kadar kullancaz dedi yani 3 gün sonra idrar kültürünün sonucuna göre karar vercez dedi

kızlar bu gün doktorumuz gaz sancısından ve beslenmeden bahsetti biraz
bebeklerin en az 2,5-3 saat te bir beslenmesi gerektiğini söyledi çok sık mama vermek veya emzirmek iyi beslenmek değil ve bu gazın artmasına neden olur dedi
bebekler doymak bilmez sürekli versen sürekli emer veya mama içer dei
4.aydan sonra yavaş yavaş açlık tokluk hisleri gelişiyomuş öyle dedi

bende mama olarak sma kullanıyorum zor zamanlarda aslında mama vermeyi hiççççç istemiyorum ama göğüslerim mafolunca dinlendirmek amacıyla ara öğünlerde yani günde 1-2 kez veriyorum bide yola çıkarken emziremeyeceğim durumlarda yanıma alıyorum mama

yanımda olduğunuzu bilmek beni rahatlatıyo herşeyi olacağına bıraktım zaman neyi gösterirse

eylül çok iyi canım uslu bi bebek beni okadar üzmüyoo kuzucuğumm :asigim:
maşallah maşallah
canım iki ayağını bileklerinden tut karnına doğru ittir çek ittir çek arada çekmeden karnındayken bastır az boz ıkınıp gazını çıkartıyor
kızım bu resimde fred çakmaktaşa benzemiş..hohohohoh.....ahanda mıkırdanıyoooo
:roflol::roflol:

emelcim çok zor oğluşunu bırakıp işe gitmekkkkkkkkkkkk
iyi ki bırakmışım işi yoksa aslaaaaaaa bırakamazdım öyküyü
uzun bi süre de bırakamam kimseye sanırım kimselere vermeye kıyamıyorum kızımı yaaa ben çok mu kıskancımmm sizce
biri kızımı kucağına alınca kıskanıyorum hemen özlüyorum yavrumu ve ben almak istiyorum kucama

size de geçmiş olsun tatlım
evet antibiyotik iğne verdi şimdilik pazartesine kadar kullancaz dedi yani 3 gün sonra idrar kültürünün sonucuna göre karar vercez dedi

anladım cnm umarım iyileşirler yavrularımız idrar tahlili sonucunuz kaç çıkmıştı cnm bizimki çok yüksekmiş 15-20 lokosit

diloş senin de göğüs uçların yara olmuştu yalnış hatırlamıyosam nasıl geçtiiiiiii

ya kızlar yokmu göğüsü yara olan nasıl geçirdiniz denemediğim krem kalmadı
lansinoh,garmastan,lanoise kullandım banamısın demedi hergün daha da kötü oluyo

anladım cnm umarım iyileşirler yavrularımız idrar tahlili sonucunuz kaç çıkmıştı cnm bizimki çok yüksekmiş 15-20 lokosit

canım bizim her sahada 10-15 lokosit,2-3 epitel hücre görüldü
birde kanda wbc yani intahap 18,9 çıktı bunu destekleyen
oysa kanda wbc değeri üst sınır 10 muş:çok üzgünüm:

benim ilk günlerde oldu lansinoh kullandım iyi geldi bide kuru tutmaya bak duş alırken sabun sürme. bide aç göğüslerini camın yanında tabi görünmeden kaydirigubbakcemile3 güneşe tut kurutmaya bak

canım bizim her sahada 10-15 lokosit,2-3 epitel hücre görüldü
birde kanda wbc yani intahap 18,9 çıktı bunu destekleyen
oysa kanda wbc değeri üst sınır 10 muş:çok üzgünüm:

of yaaaaa sizinde yüksekmiş alala bizim kan değerlerimize bakılmadı niçinki o idrarlamı ilgili acaba kafam karıştı.

of yaaaaa sizinde yüksekmiş alala bizim kan değerlerimize bakılmadı niçinki o idrarlamı ilgili acaba kafam karıştı.

evet canım kan değerlerine de bakılmak gerekiyormuş öyle dedi dr.
kanda yükselen bi değer varmı kan sayımı nasıl diye
herşey iyi çıktı ama sadece vucutta intahap olduğunu gösteren wbc değeri yüksek çıktı bu da idrar yolu enf.kesin olarak destekledisenağlama

nasıl susturuyosun melek çok ağlıyolar haklı olarak yanmaları var ben fitil atıyorum

ya öykümün maşallahı vardı çok şükür doğduğu zamandan beri oldukça sakin di ilk defa dün akşam ağladı böyle şok oldum şaşırdım napçamı bilemedim koştuk dr a
orda fitil uyguladılar rahatladı baya
bu gün de düne gçre daha iyi en azından rar ara ağlıyo bu gün gene gittik dr a ve orda uyguladılar gene fitili şimdi uyuyo maşallah
ben daha hiç uygulamadım fitil ama uygulucam çok ağlarsa
gerçi çok zor uygularım ben korkarım ama mecbur

sağol ilsucum.bizde aptamil kullanıyoruz.hastaneden çıkarken onu önermişlerdi.bizde devam ediyoruz.dün doktora sordum belki başka birşey önerir diye ama aptamile devam dedi.ben zaten bir bakıyorsun gün boyunca hiç vermiyorum.sütüm yetiyor.bir bakıyorsun hiç sütüm gelmiyor mama veriyorum.o zamanda 60 cc veriyorum.tabi azda olsa gene meme emiyor.üstüne mama

her emzirmeden sonra sütünden göğsüne sür öyle kapat ben öyle yapıyorum birde göğüs pedi kullan .belki faydasını görrüsün dicem ama tatlım seninki iyice yara olmuş bepanteni kullan

evet canım çok yara oldu ilk zaman hep karbonatlı su ile sildim peşinede zeytin yağı sürdüm okadar çok kanamalı olmadı parçalanmadı şükür ama yinede acısı hiç geçmedi bir sürü kremlerde denedim olmadı en sonunda bana iyi gelen krem medela purlan her emzirmeden sonra sürdüm emzirirkende silmeye gerek yok doğal 4. gün hiç bişey kalmadı göğüslerimde geçtii:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…