- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.401
seninle anlaşamayacağız anlaşıldı .konu naz olunca çok dertleşiyorsun demişsin çocuğun olmadığındada ağlıyordun .demişsin ne demek yaniii kim üzülmeezki çocuğu olmayınca ağlamazki .sana hiç katılmıyorum çünki arkadaşım sinir hastası genç kızlığından beri tedavi görüyor normal konuşması bile dövecek gibi insanı okadar uslu bir kızı var ne koliği var kızın ne de başka bişeyi olmadı.....ben sana yukarıda bahsettim tekrar yazıyorum ben yeniden doğdum hiç gergin ve sinirli değilim çocuğuma geçsin .ben 10aydır yaşadığımı bilirim buraya yazıpta dertlenmek değilde insan çare arıyor şu anki halimize yinede şükürler olsun daha kötüydü bir yaşına kadar. arkadaşlarından birtek ben değil herkez çocuğunun huysuzluğundan bahsediyor tabiki benim kızım biraz fazla nazlı ve huysuz olacak okadar senin kızın çok uslu olduğu için bence böyle konuşuyorsun
cnm ben Türkiye hastansine gidiyorum doğumumda orda olmuştu..
komşum da oğlunu getirdi bizim doktora gözlük verdi kadın sinir oldu dünya göze götürdü çok doğru teşhis etmiş doktorunuz aynen doğrudur diyince dahada güvendik bu doktora...
göz doktoru :Kadir Egemenoğlu
çocuk doktoru: Şükrü Cüdo
ama birde acıbademi denemek istiyorum orayıd a çok methediyorlar Türkiye bana biraz ters kalıyor...
merhaba annişler ve bebişler..
kış geldi kaloriferler yandı..
brokoli semizotu ıspanak pırasa tezgahlarda :)
Deniz de yaramaz...
bu hafta öğrendiği kelime mittanbu...yani istanbul :)
çok anneci herzamanki gibi...
sürekli kapıya gidip atta deyip ayakkabılarını bana getiriyor..
bizden böle gelişmeler...sizleride okuyorum...herkese iyi akşamlar :)
Bu yazdıklarından bile sinirlendiğini anlıyorum. Ben burada birbirimizin arkasını süper yapıyorsun diye sıvazlamaktan başka birşey yaptığımızı düşündüğüm için yorum yaptım. Anladım ki hata yapmışım. Dışarıdan benim nazarımda fotoğrafın bu. Sen belki beğenmemiş olabilirsin. Bu her ikimiz için de önemli mi diye sorarsan muhtemelen ikimiz de hayır deriz. O zaman sorun yok. Bu arada demeden geçemeyeceğim benim kızım o kadar uslu o kadar ki geceleri hiç kalkmaz, uykusu ne zaman gelirse kıvrılır bir yerde yatar bişey talep etmez, yemek seçmez lüp lüp yutar hepsini, misafirliklerimizde bebekliğinden beri oyuncakları ile oynar, ne zaman istersek o zaman kalkıp gideriz o bunu sorun yapmaz, pusetine koyduğumda ben kaldırana kadar yerinden kalkmaz, sohbet muhabbet evde gırla gider, eşim dünyanın en yardımcı en iyi babasıdır, herkes yardımcı olmak için bana pervanedir,yani o kadar mesuduz ve o kadar mülayim bir kızım var. Hayal et işte. İpek'in hayali böyleyken diğer çocuklar çok huysuz kalıyor yanında tabi. Ama şu da gerçek bana göre onlar birer hamur ve ne yoğurursan karşında onu buluyorsun.
Ben de randevu aldım götüremedim. 3 dr ismi saydılar. Hangisi iyi bilemedim. Seninkine götüreyim o zaman. Ben de öyle çocuklara şirinlik yapan dr'ları seviyorum. Şükrü Cido'nun da ününü duydum. Ben Mustafa Tengirşek'e götürüyordum. Hemen herşeye ilaç yazdığı için artık götürmüyorum.
ee şekerim bence kesin artık şu emişme olayını. neysee ben bu konuda çok yorm yapmak istemiyorum ama emmeyi bıraktrmazsan olmaz o iş
evet evet yeni abimiz kaan
köpeklerde olabilir . köpek dişleri 2-3 hafta sürüyo. ürekli alya ve huyuzluk(
hoş geldin canım. yok anam ben düşünmüyorum bebek mebek.bir iki arkadamış yeniden hamile gidip onların bebeklerini seveceğim canım isteyince
yuhhh kim diyo öle yaa.gözlük taksınlar onlar .saçmalama kızım girme öle psikolojilere genciz daha biz alla alla.
aferim kızçeye kocaman oldular maşallah. sanada maşallah şekerim ne güzel birşeyin çıkmamış ona göre bir yötem çizmeye kaldı iş :))
derincim sana bahsettiğim şurubu şidetle öneriyorum sana.dene bir seni çok iy anlıyorum gerginlikle falan alakası yok bu işin gerginlik olunca daha bir artıyor huyszlukları ama yapıları bu çocukların. ama şu şurubu kullan şekerin dua etcen bana
bende bişi danışıcam size yaaa gerçi şuan konu bebişlerin huysuzluğu ama ben araya dalayım bi
benim kızın sürekli salyası akıyo gına geldi artık ıslanan zırt pırt değişilen önlük-mendil-havlu ve kıyafetlerden
hani dedik ameliyat öncesi bademciği yada genizeti nden oluyo ama onlarda gitti bizim salyalar tam gaz devam
diş desen yukardan 4 alttan 2 dişle 2 aydır sabit kaldık ölece
nedir bu şimdi
seni tanımıyorum bile seninle burada belki 3 yada 5 kez mesajlaşmamız olmuştur okadar....sanal ortamda ne kadar olursa .... oyüzden senin hakkında sinirli huysuz diye yorum yapamayacağım zaten yani hiçde önemli değilsin benim için niye sinirleneyimki ...sen sanal ortamdan ne kadar bilebilirsinki benim yaşadıklarımsadece bir ayvalık beni tebrik ediyor böyle huysuz bir kıza çok sabırlı davrandığım için .her girdiğim ortamda na kadar huysuz bir kızın var diyorar veya bize gelenler 24 saat ağlarmı bir çocuk neyse sana yorum yapmayacağım artık bu kadar arkadaş var sanamı düştü bu şekilde beni eleştirmek .hem her çocuk uslu olacak diye birşey yok kimi uslu olur kimiside çok yaramaznedn kabul etmiyorsunda senin elektriinden kaynaklanıyor diye beni suçluyorsun. bunları yazarken bile çocuğum hakkında bu kadar konuşmak içimi acıtıyor allah verdiya bana ben 24 saat uyumamaya da razıyım herşeye razıyım
ipeğimu hamile olduğu için biraz stresli elinden olmadan..yoksa anlatmak istediğini ben alnlıyorum...tamamen anneye bağlı çocuğun yapısı..haklı bir yerde..ben eğer o gün kafama birilerini takmışsam deniz de ister istemez etkileniyor niye çünkü sık sık kızıyorum yapma etme dur diyorum od atepki verip bağırıyo huysuzluk yapıyo..ama birde diğer taraftan çok mutlu bir anneyim oğlumu tek başıma ailemden uzak ve aileden uzak büyütüyorum kimseye ihtiyacım yok çok şükür ve tüm gün beni gördüğü için başkasında da öle kolay kolay zaman geçirmek istemez...
derin de şöle demek istedi düşünüyorum,naz.ı o araya araya buldu kaç yıl annelik özlemi çekmiş neden negatif enerjili olsunki..tam tersi olması gerekse bile kızı için bence olmaz..yanlış şeyler anlaşılmış olcakki böle şeyleri sorun yapmazsınız yüz yüze konuşsanız hatta gülersiniz çünkü yanlış anlaşılma olmuş..
ipeğimu hamile onu çok iyi anlıyorum her şeyi üzerine alıncak yada cümleyi başka yoldan anlatabilir...ama aslında varılan nokta aynı sanki...birde canım herkese söleme kıızın maşallah madem çok uslu aman aman söleme herkese..deniz haşin bi çocuk tamam yaramaz değil o kadar ve zırzır ağlamaz..gece 1 kere kalkar...günde 2 bazen 3 kere uyur ama yine de senin kız maşallahhh yani...
derinin kızı neden böle bence tamamen yapısı...yani onu anlayamayızki...çocuk bile değil ki bebek daha...bir dakikası bir dakikasına uymaz...çocuğın yaramaz çok kötü vs.diyenleri de kınıyorum...bir anneye bunlar sölenmez...her çocuk farklı büyür gelişir...bana şahsen öle dese birileri alınır bidaha yanına gitmem...aaaa ayıp ama..kayınvaldem sürekli deniz zayıf arkadaşımın bebeği denizden küçük deniz gibi 2 var deyip dururken dedim ki artık 5 parmağın 5 i bile bir olmazken bidaha böle şeyler söleme bana dedim..belki zeki biri değil belki deniz gibi anlama akıl kabiliyeti yok ama ben memnunum oğlumdan dedim..çünkü ne yediridğimi nasıl beslediğimi ben biliyorum..her gün oyuncak arabalara bindirmeye götürüyorum..markete çarşı pazar arkadaşların yanına her yere götürüyorum ve sokakta konuşa konuşa gidiyorum..her şeyi anlatıp tanıtıyorum...neyse her çocuk bir değil..belki denizle aynı gün doğanlar daha kilolu yada uzun yada başka neyse ama gelişimleri psikolojileri aile ortamları hepsinin farklı bunu da unutmamak gerek...
seher brokoli patates havuç pirinç kırmızı mercimek bulgur yada pirinç ve istersen ette koyup bir güzel kış sebzlerini yemek yap...ben neler neler yapıyorum katıştırıp :):) seçenek çok..yanında da bir su brd ayran yada yoğurt ohhhhhh bi güzel uyku :)
sadece etle patates de olur...
yayla çorbası..
pilavla tavuk yoğurt..
ıspanak,semizotu..
biber dolmasının içini yedirebilirsin..
hımmm demek arkadaş listemdede yoksun arkadaş listemdekiler özel mesaj atıyor daha bitmediyse diyeceklerin arkadaşlık teklifi yolla bende artık çünki yorum yazmayacağım....Topiği germemek için özel mesaj atmak istedim ama mesaj kabul etmediğin için maalesef yazmak durumunda kaldım.
Konu gittikçe çirkinleşmeye başladığı için artık yazdıklarına yorum yapmayacağım. Sana bol şans.
seherrr canım zaten hergün dua ediyorum geceleri çok rahatım sadece yeni doğduğunda 1.5 2 saatte bir mamaya kalkıyordum okadar şimdide 2 yada 3 kez mama istiyor okadar öyle canım bebek olduğunda ne rahat yemey yiyebiliyoruz nede uyku hepsini yaşıyoruz ama hepimizinki farklı bir şekildeMerhabalar
nesguik 24 maşallah denize semizotu yiyor demek bizimki çok yemek seçiyor kışta geldi dediğin gibi ne yedireceğimi şaşırıyorum inan öğlen tavuk suyuna şehriye çorbası içmiş bir tabak akşamada tarhana çorbasına talim edecek
Derincim gündüz neysede gece uyumadılarmı çok zor oluyor.Dün akşam bizim oğlanı saat 10 da yatırdım.Gittim 1 bardak çay içtim baktım ağlıyor yine uyuttum dedim uyurken hemen bir duşa girip
çıkayım ben banyodayken yine kalkmış bağırıp duruyor nasıl çıktım apar topar ıslak saçlarla yine uyuttum yanında uyumuş kalmışım her yerim tutulmuş saçlar sabah karışmış iyice ayy halimi bir görsen çok fenaydım sabah kahvaltısını yaptırdım benden daha güzel yiyor sabahları apar topar işe geldim öyle işte canımm
tealight umarım en kısa zamanda ikinizde iyileşirsiniz.
İpeğumu senin kız iyice dillenmiş maşallahh demek sayı sayıyor yarım yarım konuşmaları varya bu çocukların çok tatlı çok komik oluyorlar
ipeğimu hamile olduğu için biraz stresli elinden olmadan..yoksa anlatmak istediğini ben alnlıyorum...tamamen anneye bağlı çocuğun yapısı..haklı bir yerde..ben eğer o gün kafama birilerini takmışsam deniz de ister istemez etkileniyor niye çünkü sık sık kızıyorum yapma etme dur diyorum od atepki verip bağırıyo huysuzluk yapıyo..ama birde diğer taraftan çok mutlu bir anneyim oğlumu tek başıma ailemden uzak ve aileden uzak büyütüyorum kimseye ihtiyacım yok çok şükür ve tüm gün beni gördüğü için başkasında da öle kolay kolay zaman geçirmek istemez...
derin de şöle demek istedi düşünüyorum,naz.ı o araya araya buldu kaç yıl annelik özlemi çekmiş neden negatif enerjili olsunki..tam tersi olması gerekse bile kızı için bence olmaz..yanlış şeyler anlaşılmış olcakki böle şeyleri sorun yapmazsınız yüz yüze konuşsanız hatta gülersiniz çünkü yanlış anlaşılma olmuş..
ipeğimu hamile onu çok iyi anlıyorum her şeyi üzerine alıncak yada cümleyi başka yoldan anlatabilir...ama aslında varılan nokta aynı sanki...birde canım herkese söleme kıızın maşallah madem çok uslu aman aman söleme herkese..deniz haşin bi çocuk tamam yaramaz değil o kadar ve zırzır ağlamaz..gece 1 kere kalkar...günde 2 bazen 3 kere uyur ama yine de senin kız maşallahhh yani...
derinin kızı neden böle bence tamamen yapısı...yani onu anlayamayızki...çocuk bile değil ki bebek daha...bir dakikası bir dakikasına uymaz...çocuğın yaramaz çok kötü vs.diyenleri de kınıyorum...bir anneye bunlar sölenmez...her çocuk farklı büyür gelişir...bana şahsen öle dese birileri alınır bidaha yanına gitmem...aaaa ayıp ama..kayınvaldem sürekli deniz zayıf arkadaşımın bebeği denizden küçük deniz gibi 2 var deyip dururken dedim ki artık 5 parmağın 5 i bile bir olmazken bidaha böle şeyler söleme bana dedim..belki zeki biri değil belki deniz gibi anlama akıl kabiliyeti yok ama ben memnunum oğlumdan dedim..çünkü ne yediridğimi nasıl beslediğimi ben biliyorum..her gün oyuncak arabalara bindirmeye götürüyorum..markete çarşı pazar arkadaşların yanına her yere götürüyorum ve sokakta konuşa konuşa gidiyorum..her şeyi anlatıp tanıtıyorum...neyse her çocuk bir değil..belki denizle aynı gün doğanlar daha kilolu yada uzun yada başka neyse ama gelişimleri psikolojileri aile ortamları hepsinin farklı bunu da unutmamak gerek...
seher brokoli patates havuç pirinç kırmızı mercimek bulgur yada pirinç ve istersen ette koyup bir güzel kış sebzlerini yemek yap...ben neler neler yapıyorum katıştırıp :):) seçenek çok..yanında da bir su brd ayran yada yoğurt ohhhhhh bi güzel uyku :)
sadece etle patates de olur...
yayla çorbası..
pilavla tavuk yoğurt..
ıspanak,semizotu..
biber dolmasının içini yedirebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?