2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım valla ben onu 3 çeşit yapıyorum yani kimi zaman pirinçli kimi zaman buğdaylı kimi zamanda bu tokata özgü bulgur kırığından
önce malzemeyi bi güzel haşlıyorum ama baya haşlıyorum tuzunu katıyorum yoksa içine işlemiyo
sonra bi kapta un ve yoğurdu bi güzel karıştırıp sulandırıp çorbaya yavaş yavaş ekliyorum kesmesin diye sürekli karıştırıcaksın
birbiriyle özdeşincede üzerine margarin eritip nane kavuruyorum ıııımmmm nefis oluyo
ha bide bunu tammamen unlan yapıyolar o ayrı tabi
son bişi bu karışıma yumurta ekleyende var ama ben eklemiyorum sen ekleyebilirsin

kikoleyim artık bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum gerçekten çok sıkıldım artık ben çok bunaldığımda kimseye söyleyemediğimi girip burada yazarak sizlerden destek alıyordumki zaten giremiyorum eskii gibi bırakmıyor pc havalarda geçiyor şimdi babaannesinde aşağıda rahat yazıyorum .tekrar söylüyorum ne kilo ne kv nede çevrem şu anki mutluluğumu engelleyemez hiçbirşey umrumda değildim nazlı kızım olmadan önce herşeyi çok kafaya takardım şimdi allah bana sağlık uzun ömürler versinde nazlı kızımı büyüteyi sonrada onun yavrularını görüp büyütebileyim başka bir isteğim yok daha fazla konuşmayacağım

çok cahil insanlar vardı çevremde ama hepsini hoşgörüyordum çünki çocuğum yoktu oyalanacak birşeyim olmadığı için tüm günümü onlarla geçiriyordum .sesim çıkmıyordu.ama şimdi hiçbiri umurumda değil çünki benim kızım sessizlikte uyuyor geldikleri zaman uyumuyor çok ağlıyor onlarda sık gelemiyor .böylesi daha iyiii yaz boyunca bizde parklarda gezdik naz birde marketleri çok seviyor kipaya migrosa gidiyoruz eğleniyor bazende anneme gdip araba ile bir çay içip dönüyoruz akşamları yeter buda nazla bana....burdan belli olmuyor insanın kişiği çok neşeliyimdir bir söyler on gülerim girdiği ortamlardada öyle ...o yüzden mutluyum gamzecim çok sağol güzel dileklerin için bitanem her sabah uyandığımda kızıma bakıp allahıma şükrediyorum bugünleri bizede yaşattığı için

spralle hamile kalınabildiği yazıyor nette ama acaba diyordum bugün 5 gün oldu günüm geçeli .eşim çok seviniyordu kaç gündür bende 3 ay spora gidip kilolarımı verdikten sonra düşünüyordum yılbaşından sonra yaniii ...öğlen test yaptım çıkmadı.eşim çok üzüldü hatta. bekliyeyim birkaç gün daha olmazsa dra giderim

spral yeni takıldıysa adet düzensizlikleri yapıyomuş bildiğim kadarıyla
bekleyin bakalım inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun:içelim:

sen olmasaydın bulaşık makinasının içinde ayakkabıların da girip yıkanmayacaktı,sen olmasan buzdolabına tokam girmeyecekti,sen olmasan çamaşır makinasının içinde mandallarda girip yıkanmayacaktı ve sen olmasan bebeğim klozetin içine tşörtün girmeyecekti :)

Burnu tıkalı olduğunda, son yemeği sağlam yemediğinde, diş çıkardığında 7 kez kalkabiliyoruz. Onun dışında 2-3 muhakkak. Ben hala tam gaz emzirdiğim için uykusunu açınca meme ile uyumak istiyor. Sorun bu maalesef. 2.nin cinsiyeti daha belli değil. 16. haftayı bekliyorum. Doğum kısmetse nisanda olacak. 2 gündür içimde hissetmeye başladım. Daha erken aslında ama aynı İpek'teki gibi içimde bir fazlalık hissediyorum. Sol kemiğime dayalı hatta.

Ben un, yumurta, yoğurdu çırpıp haşlanmış pirinç suyuna atıyorum. Et sulu daha lezzetli oluyor. Hem de besleyici.

Günaydın geçmişi okudum biraz.Gerçektende bizim topiğe toplasan en fazla 10 kişi giriyor.Bayağı bir azalma var.Tabi kimisi işte güçte kimisi çocukla uğraşıyor zamanı yok.3-5 kişi kaldık şurada birbirimizden çok şey öğreniyoruz soruyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz o yüzden lütfen kırıcı olmayalım bayanlar

Yayla çorbasını bende ipeğumu gibi yapıyorum oğlumda çok seviyor.
Oğluş sabah kahvaltı etmedi hergün çok güzel yerdi oysa....Akşamda bir türlü uyumadı direndi babası çindene beşiği kurdu aylar sonra ilk defa onda uyudu hoşuna gitti
Nesguik son yazını çok beğendim aynen bende çekmecelerde dolaplarda alakasız şeyler bulabiliyorum kaanın sayesinde
Nesguik resim nasıl ekleyebiliyoruz ben resim eklicem ama bilmiyorum nasıl yapacağımı

oğlumun resmini ekledim tabi bu bayağı bir eski umarım olmuştur

Eklentiler

• $Görüntü075.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 32
Ay olmuşş çok sevindim hemen diğerlerinide ekliyorum.Bu da yaz başında oğlum uyurken ayakta sallıyoruz tabii.Şu yandaki simge neden çıkıyor anlamadım..

Eklentiler

• $Görüntü102.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 33
Bunlarda kaan paşadan değişik kareler ilki yaz başında diğeride temmuzda 12 aylıkken.Yanlız resimler cep telefonuyle çekili olduğu için çok net çıkmamış

Eklentiler

• $Görüntü125.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $Görüntü167.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 27
Ağustos 25 te kaanın fıtık ameliyatı ve sünnet sonrası anesteziden uyanmaya çalışıyor yavrucum çok şükür geride kaldı hepsi

Eklentiler

• $Görüntü190.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $Görüntü194.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $Görüntü195.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 42
ay seher maaşallahhh kuzuyaaa....
ne şeker o ölee.
benim oğlum da sünnetli :)
kurtuldular vesselam..çok büyük geçmiş olsun fıtık için...
maşallahh 41 kere çok cici :)

Nesquik ve Seher masallah oğullarınıza ikiside çok tatlı
çok büyümüşler artık bebeklikten çıktı bu sıpalar

Kızlar göbek sorununu yasıyorum
Boyum 170 kilom 57 gayet iyi ama göbek canımı çok sıkıyor .Mekik dışında önerisi olan varsa söyleyin :))))

Kızlar göbek sorununu yasıyorum
Boyum 170 kilom 57 gayet iyi ama göbek canımı çok sıkıyor .Mekik dışında önerisi olan varsa söyleyin :))))

canım termal kemerler var sadece sarıyosun ve terletiyo ve beden olarak inceliyosun göbüşte baya çekiliyo bu arada o çekilirken sende 1-2 göbek hareketi yaparsan sıkılaşıyor
mesela platesin göbek hareketlerini tavsiye ederim

nesguik ve seher oğluşlarınıza kocaman maşallah allah nazardan saklasın
kaanın o fotolarını görünce için gitti valla elifnaz geldi aklıma
çok şükür kurtuldular
inşallah tedavi gören tüm kuzularda kurtulurlar biranönce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…