- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.421
arkadaşlar bir şey sorcam yayla çorbasını nasıl yapıyorsunuz ben tavuk sulu yoğurtlu şehriye çorbası yapıyorum oğlum acayip seviyor herhalde yaylayda sever oda yoğurtla yapılldığından diye düşünüyorum
ya bende dayanamadım bişi söylicem
ipeğimuda derinde sizleri gayet iyi tanıyorum çoooooook uzun sredir burda paylaşımlarda bulunduk ve artık nerdeyse birbirimizi görmeden nasıl birileri olduğumuzu da bilir oldu
bu muhabbetiniz evet yanlış anlaşılıp olmadık yerlere kaymaya başladı
zaten uzun süredir bu topiğe kimsenin uğramayışı böyle yersiz tartışmalar yüzünden olmuştu
tekrar herkez toplanırken lütfen diyorum biraz daha saygı çerçevesinde yazışmalarda bulunalım
sonuçta sanal bi ortamdayız kimse kimseye bişileri izah etmeye ikna etmeye mecbur değil
çocuklarımız için burdayız paylaşımlarınız bu yönde olsun
evet ipeğimu biraz dobra biri katılıyorum herkeze karşı tavrı böyle dilin kemiği yoktur onun hiç yok yani öle anlatayım
ama bunuda inanın art niyetinden veya kötülüğünden yapmıyor eminim
derincim valla bencede naz doğduğundan beri sen nezaman topğiegirsen bişilerden sitem eden söylenen biri olarak kendini lanse ettin
hep nazın huysuzluğundan ve buna karşılıkta seninde artık bunaldığından bahsettin
evet olabilir bebeklerin bazılıları naz gibi olabilir katılıyorum ama senin onu burda anlatışın emin olki başka anlaşıldı canım lütfen sende yanlış anlama
yeri geldiğinde bunalıp bebeğine bağırdığından da bahsetmiştin ve sonra kendine kızmıştın ki ben bile yaptım bunu olabilir böyle şeyler
ve yine herkezin bebeğine olan yorumları sana olan yorumları kiloların ve kayınvalidenin davranışları eminimki seni germiştir sen farkında değilsin ve bu ister istemez de bebeğinede yansıyodur bununda farkında değilsindir
evet eşin mükemmeldir evliliğiniz mükemmmeldir ona bişi diyemem herkezin özeli tabikide ama emin ol senin bu yaşadığın gerginlikler ister istemez yansır bebeğe
ipeğimuda sana bunu anlatmaya çalışmıştı
hani hepimizin derdi sana yardımcı olabilmek en azından biraz olsun kafanı dağıtmanı sağlamak yoksa kimse kimseyi burda yargılamıyor canım
inşallah bende yanlış anlaşılmamışımdır:1shok:
derincim gerçekten inan üzüldüm yazdıklarınanasıl cahil olur bu insanlar...
senin kilon nazın yapısı...nazın yaramazlığı herhalde düşücek çocuk yaa..hatırla denizin eline çaydanlık devrildide bana kimse gık demedi...herkes telden olsun faceden olsun yanıma gelerek teselli ettiler...ne demek düşmüşse sen mi itekledin...yada zayıfsa elinden mi alıyosun...yani bu insanları anlamıyorum..yaşlarına ve kültür düzeylerine ver...boşver...sen kızınla mutlusun kal evindde...gitme akrabaya..inan komşuların yada tanımadığığın parkta alışveriş merkezinde tanıştığın kişiler bile daha yakın ve daha iyiler aileden...ben buna inanıyorum bence..
herkesin yapısı farklı ve çocuklar farklı ortamlarda büyüyor...kıyas hayatımda en nefret ettiğim şeydir en en nefret ettiğim....kimseye pirim verme.kııznı üzme..güne gülerek başla..pozitif ol..sen çok istedin bu bebeği....ne denirse desin sen takma boşver...arkandan konuşanlar arkanda kalmaya mahkumlar...eşinle iyi ol bebeğine zaman ayır yetiştir gerisi pek de önemli dğeil...üzme kendini...
spralle hamile kalınabildiği yazıyor nette ama acaba diyordum bugün 5 gün oldu günüm geçeli .eşim çok seviniyordu kaç gündür bende 3 ay spora gidip kilolarımı verdikten sonra düşünüyordum yılbaşından sonra yaniii ...öğlen test yaptım çıkmadı.eşim çok üzüldü hatta. bekliyeyim birkaç gün daha olmazsa dra giderim
ipeğimu bende sandım kıızn uslu :):)
anlamamşım zıttını sölediğini bende kimseye söleme maşallah diyorum :):)
hamilelikte ben çok duygusal herşeyden alınan ve herşeyi yanlış anlayan bir anneydim...o yüzden dedim ama sen öle değil diyosan öledir...herşey onlar için tabiki..ama gece 7 kez hatta 3 kez kalkması bile normal değil bence...ya acıkıyor ya yeri rahat değil yada başka bi neden...yanlış anlama ama yazdıklarımı 7 kere deyince sen birde lohusalık zamanıma gittim ah ne çok kalkardım geceleri her 2 saatte bir...neyse senin 2. bebek cinsiyeti ne? ne zaman kucağına alıcaksın işallah..oh ikisi bir büyür ne güxel en iyisi...ilerde iyiki böle olmuş diceksin biz napcaz bakalım
arkadaşlar bir şey sorcam yayla çorbasını nasıl yapıyorsunuz ben tavuk sulu yoğurtlu şehriye çorbası yapıyorum oğlum acayip seviyor herhalde yaylayda sever oda yoğurtla yapılldığından diye düşünüyorum
Kızlar göbek sorununu yasıyorum
Boyum 170 kilom 57 gayet iyi ama göbek canımı çok sıkıyor .Mekik dışında önerisi olan varsa söyleyin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?