- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.381
ah derinim ah seni anlayabiliyorum...arkadaşlara da katılıyorum...
bende ay ipek uyanacak,işte şimdi mızmızlanacak dediğimde yada bir işim olduğunda telaşla onu uyutmaya çalıştığımda içimi okuyormuşcasına asabileşiyor...
kendini hep rahat tut ...
naz için birşey diyemiyorum ismi gibi nazlı bir bebek oldu hepte böyle olacak ama bu nazını en aza indirmek bencede pedagogdan geçiyor...
bende bir pedagogdan yardım alabilirsin hayatım...
yok canım bugün doktordaydık bizede bişey demedi..
kızlar bu ay pnömokok aşınız var mı . kımse yazmamıs
yok elvancım canımı çok sıkmıyorum zaten ben yine allaha şükür diyorum çünki naz doğduğundan beri gece uyku problemi hiç yaşamadık biz hiç sabahlamadık amcamın kızı oğlu 1 yaşında her gece oturuyorlar sabah 5te uyuyor çocuk düşünsene ben razıyım gündüz yapsın yeterkii gece üzmüyorya beniii. ama burada bişiler paylaşıyoruz o yüzden bende yazıyorum yoksa buraya yazmaz dra götürürüm çocuğumu herkezin yaptığı şeyler ama nedir naz ne evde mutlu nede parkta nede sokakta herşeyden çabuk sıkılan bir çocuk ama razıyım diyorum yaaaa herşeyine bak ben bir yaşına kadar dahada zor bir bebekti naz bak bitti şu an iki gündür sallamıyorumda nazı yanına yatıyorum uyuyor çok mutluyum çünki beni esas üzen nokta uykuya dalmasıydı nazın saatlerce ayağımda sallamak benimki sana uymaz seninki bana uymaz elbetteki çocuktur yapacak .mutlu olduğu şeyleri yap diyorsun elbetteki yapıyorum başka ne işim var benim hep onu mutlu etmek için uğraşıyorum.
bugün doktordaydık kızlar...
ipeğin göz muaynesi süperdi uslu durdu doktorda çok sağlıklı gözleri var 3 yaşında bir daha getir dedi...
ayaklarınını içe basması için yürüdükten 4 ay sonra tam netleşirmiş temmuz sonu ağustos başı gibi yürüdü, kasım ayında ev ayakkabılarını ters giydir aralık başındada getir bakalım dedi..
kan değerleri, demiri,kanında mikrop varmı yokmu falan herşeyi çok güzel sağlıklı çıktı..
geçen pazar günü burnu akmaya başlamıştı peditus vermiştim iyi yapmışsın peditusa devam dedi...+serumfzyolojik
bende troid,şeker,kolestrol testleri yaptırdım kendime hepsi güzel çıktı zayıflamak için sağlık yönünden bir engelin yok spora git yada bir diyetisyene başvur dedi doktor civanım..
bugünümüz böyle bitti sağlıklı şekilde gittik sağlıklı şekilde döndük...
400 gram almış boyuda 2 cm uzamış.
kilo:10,900
boy:83
huricim sağol canım sen anlamışsın beni......yoksa evde yüksek sesle bile konuşmayız etkilenmesin diye inanki eşimle de çok mutluyuz tartışma dahi olmuyor bir dediğimi iki etmeyen uysal bir kocam var adamında en büyük hayali çocuk sahibi olmaktı ooda gerçekleşti hala havalarda uçuyor sabaha kadar kalkıp üzerini örtüyor .kv ile sorunlarım oluyor ama asla kavga etmiyoruz hani desemki çocuk sürekli gergin kavgalı ortamda ama değil.......biraz daha bekleyeim bakalım olmazsa pedagogdan yardım alırız
benim bilgim yok canım.sanırım aşı kartını da kaybetmişim.pazartesi sağlık ocağını arayıp sorayım en iyisi..
tabiki öyledir ona kuşkumuz yok zaten canım.hepimiz onların mutluluğu için uğraşıyoruz.ama sende mutlu ol annesi.bugünlerde geçecek.napalım bizim çocuklarımızda uyksuz.bak bana ırmak doğduğundan beri en fazla 2-3 aydır uykusunun düzenli olduğu.onun dışında hep gece defalarca uyanır mızmız uyur.bende ona alıştım mesela.yorgunda olsam dokunmuyor bazen..
geçmiş olsun canım..çok şükür temiz çıkmış.bende götürücem göz kontrolüne.onun dışında doktoru 18 aylıkken çağırdı..
derincim yazdıklarımızı yanlış anlayacağını düşünerek her cümlemden sonra muhakkak yapıyorsundur yazmıştım.buna şüphem yok zaten canım.bizler onlara sevgiyle bakan anneleriz.en önemliside bu zaten.bu günlerimizi gülerek hatırlayacağız ilerde..ki ben ırmağın kolik olduğu zamanları öyle hatırlıyorum şimdi :)
ipeğimu beni kesinlikle yalnış anlamışsın ben şu anda yeniden doğdum yani 06 30 2009da 11 sene boyunca sabahlara kadar ağlıyordum çocuğum olmadığı için ezanlar okunurdu ben ağlardım .ve ozaman maddi durumumuz şu anki gibi değildi yeri gel,irdi ekmek paramı bile tüp bebek tedav,ilerine verirdim izmir yollarında heralde daha önce takip etmedin benim neler çektiğimi hamile iken doğuma gittiğimizde bile dra kalp atışı varmı dr bey diye sorduk düşün yani ertesi gün naz doğdu .ama çok stresli hamilelik geçirdim hep bebeğimi kaybetme korkusu yaşadım bence nazın huysuzlukları ondan olabilir anne karnında etkilenmiş olabilir.çocuktur illaki yapacaktır ama naz bambaşka huysuz doğduğundan beri koliğiydi uyku problemiydi derken çok üzdü beni birde yalnız büyütüyorum hiç yardımcım yok.ama hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum 15 aydır yani gayet olumlu ve mutluyum hayattaki en büyük arzum gerçekleşmiş .ama tabikide çileden çıktığım zamanlar oluyor ve burada paylaşıyoruz birbirimizle çünki ben kimseye bişey söyleyemiyorum söylediğim zaman hiç konuşma çok ağladınya çocuk diye diyorlar .gezme konusuna gelincede ben anneme dahi gidemiyorum 15 günde bir oda 2 saat durabiliyorum dün yengeme düğün tebriğine gitmem gerektiği için gittim zaten çocuğum durmuyor bende gitmiyorum bütün arkadaşlarımla ilişkilerimi kopardım .ama gayette memnunum .çünki zamanında 5 kapı yapıyordum ama çocuğum olmadığı için mutsuzdum.ve naz sürekli eteğimde attaaa atttaaaa diye bütün gün ama memnun olmuyor bayılıyor gezmeğe ama bir saatten fazla oldumu sıkılıyor oyuncakları ilede öle 15 dakika oynar sıkılır
İpeğimu ,Alalh gönlünden ne geciyorsa onu versin cnm
Sahsen benim 2. cocuğum olsa yine kız isterdim
bugün doktordaydık kızlar...
ipeğin göz muaynesi süperdi uslu durdu doktorda çok sağlıklı gözleri var 3 yaşında bir daha getir dedi...
ayaklarınını içe basması için yürüdükten 4 ay sonra tam netleşirmiş temmuz sonu ağustos başı gibi yürüdü, kasım ayında ev ayakkabılarını ters giydir aralık başındada getir bakalım dedi..
kan değerleri, demiri,kanında mikrop varmı yokmu falan herşeyi çok güzel sağlıklı çıktı..
geçen pazar günü burnu akmaya başlamıştı peditus vermiştim iyi yapmışsın peditusa devam dedi...+serumfzyolojik
bende troid,şeker,kolestrol testleri yaptırdım kendime hepsi güzel çıktı zayıflamak için sağlık yönünden bir engelin yok spora git yada bir diyetisyene başvur dedi doktor civanım..
merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır yazmıyorum ufaklıktan hiç zaman bulamıyorum anca arada girip yazılanları okuyabiliyorum.hem sizlere bişey sormak istedim 3 gün önce gee oğlum bir kustuki anlatamam hiç böyle olmamıştı 3 kre birer saat arayla ama napıcağımızı şaşırdık arkasından sabaha karşıda ishal oldu zaten kustuktan sonra doktrunu aradık bizi biraz sakinleştirdi üşetme dedi zaten ishalde olurdedi ve oldu.şimdi diyettte yağsız çorbalar yiyebiliyor et tavuk süt peynir şeker biskivü...... yasak ve ne yedirceğimi şaşırdm bu sabahta 5-6 gibi kaktı veacayip ishal hemen duşa soktuk kötü günler geçiriyoruu zaten zayıflamıştı şimdidahada süzüldü.neler yedireblirim bi fikri olan varmı
yok canım niye yalnış anlıyayım. biliyorum seninde ırmaktan neler çektiğini gerçi sen çok sonra katıldın aramıza . kolik olduğu dönemleri bilmiyorum ama ben geçen kış çoğu kez ağlayarak bu pc başına geçip yardım istiyordum huri çok iyi hatırlıyor o günleri nazz hiç durmadan ağlıyordu susturamıyordum minicik bebek çingene beşiği kurmuştuk yok yinede susturamıyordum uyutamıyordum.bugünki halime çok şükür. sen gece çekiyordun ben gündüz hepimizinki farklı sonuçta.şu koliği geçse bişey istemem diyordum o geçti salıncak çıktı salıncağın başında saatlerce sallardım.dalana kadar her anın farklı zorlukları oluyor .ama olsun herşeye değer onlar .çok seviyorum çocukları hatta biraz kilo verip 2. için çalışmalara başlayacağım allah verirse tabiii çünki yaşım geçiyor kızımıda kardeşsiz bırakmak istemiyorum .36 yaşındayım çünki şu anda bile bazı kendini bilmezler soruyor anneannemmi babaannemisiniz diye parklarda..............
aferim kızçeye kocaman oldular maşallah. sanada maşallah şekerim ne güzel birşeyin çıkmamış ona göre bir yötem çizmeye kaldı iş :))bugün doktordaydık kızlar...
ipeğimu beni kesinlikle yalnış anlamışsın ben şu anda yeniden doğdum yani 06 30 2009da 11 sene boyunca sabahlara kadar ağlıyordum çocuğum olmadığı için ezanlar okunurdu ben ağlardım .ve ozaman maddi durumumuz şu anki gibi değildi yeri gel,irdi ekmek paramı bile tüp bebek tedav,ilerine verirdim izmir yollarında heralde daha önce takip etmedin benim neler çektiğimi hamile iken doğuma gittiğimizde bile dra kalp atışı varmı dr bey diye sorduk düşün yani ertesi gün naz doğdu .ama çok stresli hamilelik geçirdim hep bebeğimi kaybetme korkusu yaşadım bence nazın huysuzlukları ondan olabilir anne karnında etkilenmiş olabilir.çocuktur illaki yapacaktır ama naz bambaşka huysuz doğduğundan beri koliğiydi uyku problemiydi derken çok üzdü beni birde yalnız büyütüyorum hiç yardımcım yok.ama hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum 15 aydır yani gayet olumlu ve mutluyum hayattaki en büyük arzum gerçekleşmiş .ama tabikide çileden çıktığım zamanlar oluyor ve burada paylaşıyoruz birbirimizle çünki ben kimseye bişey söyleyemiyorum söylediğim zaman hiç konuşma çok ağladınya çocuk diye diyorlar .gezme konusuna gelincede ben anneme dahi gidemiyorum 15 günde bir oda 2 saat durabiliyorum dün yengeme düğün tebriğine gitmem gerektiği için gittim zaten çocuğum durmuyor bende gitmiyorum bütün arkadaşlarımla ilişkilerimi kopardım .ama gayette memnunum .çünki zamanında 5 kapı yapıyordum ama çocuğum olmadığı için mutsuzdum.ve naz sürekli eteğimde attaaa atttaaaa diye bütün gün ama memnun olmuyor bayılıyor gezmeğe ama bir saatten fazla oldumu sıkılıyor oyuncakları ilede öle 15 dakika oynar sıkılır
gece uykusunda süt içen muhallebi yiyen çocuklara bayılıyorum ya bizimki hala emdiği için gecede 2 defa memeye kalkıyor sütümde iyice azaldı zaten emse bile çok az geliyor.Şöyle lıkır lıkır koca bir biberon süt yada mama içse ne olur nasıl alıştırmalı acaba?*Sanırım memeden kesmeden olmaz değilmi?
kikoleyim,çok geçmiş olsun canım ameliyat kapısı önünde beklemenin ne olduğunu çok iyi bilirim hatırlarsan kaanda geçen ay hem fıtık hem sünnet olmuştu neyseki atlatmışınız öpüver benim için kuzucuğu
Amatist74, ege abiliği kaanamı devretti çok hoşsun canım ya ben foto eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum oğluşun resimlerini en kısa zamanda paylaşmak istiyorum sizinle
Su çiçeği aşısınıda gelecek hafta yaptırayım bari benden başka herkes yaptırmışş
günaydın herkese..çok uykusuzum bugün.ırmak sabah 5 de kalktı..uyumadı bir daha..ya kızlar bu çocuk 2 haftadır yine uyumamaya başladı.nedenki acaba.azı dişi çıkıyordur diye düşünüyorum.salyasıda var.bu kadar sürer mi ki?çok yorgunum
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bir 2009 temmuz annesiyim ve sizinle aynı duyguları ve durumu paylaşıyorum çoooooooooooooook zor çocuk büyütmek çok ben resmen sinir hastası oldum ama kuzuma çook aşığım yinede Allah hepimizin kuzularını bağışlasın ve hepimizin yardımcısı olsun bu arada tekrar bebek düşünen varmı?
merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır yazmıyorum ufaklıktan hiç zaman bulamıyorum anca arada girip yazılanları okuyabiliyorum.hem sizlere bişey sormak istedim 3 gün önce gee oğlum bir kustuki anlatamam hiç böyle olmamıştı 3 kre birer saat arayla ama napıcağımızı şaşırdık arkasından sabaha karşıda ishal oldu zaten kustuktan sonra doktrunu aradık bizi biraz sakinleştirdi üşetme dedi zaten ishalde olurdedi ve oldu.şimdi diyettte yağsız çorbalar yiyebiliyor et tavuk süt peynir şeker biskivü...... yasak ve ne yedirceğimi şaşırdm bu sabahta 5-6 gibi kaktı veacayip ishal hemen duşa soktuk kötü günler geçiriyoruu zaten zayıflamıştı şimdidahada süzüldü.neler yedireblirim bi fikri olan varmı
tealight, oğlun nasıl oldu sormayı unuttum bu arada patates haşlayıp yedir demiştim ya onu sevmeyebilir patates püreside yapabilirsin.Meyva olarak muz yedir oda ishale iyi gelir...
maşallah İpek'e. Ben de daha göz dr'una götüreceğim. Sen nereye götürdün?
Bu arada benim kızda da burun akıntısı başladı. Geçen sefer 2 günde geçmişti ama bu sefer uzun sürecek gibi. Hemen peditus verdim. Serum fizyolojik de kullanıyorum. Ama bu sefer yemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?